Luister NIET naar Gommers S.J. | Onbetrouwbare geldwolf in schapenvacht.

Dat je NIEMAND moet en mag vertrouwen die op de mainstream media vrij baan krijgt blijkt wel weer uit het gekraai van de uit het OMT gewipte D.Gommers S.J. van de beademingspatenten.

Ik gaf een reactie naar aanleiding van een optimistische tweet, waarin allerlei figuren werden genoemd, die “om” zouden zijn….. Gommers beweerde dat het geen donder uitmaakte of je wel of niet bent gevaccineerd: in het ziekenhuis kwam je toch wel. Alsof hij het nut van de prikken niet meer inzag?

Ik zie de volgende tekst op dat draadje:

Zomaar een greep; Gommers is om, Drosten is om, Rosanne is om, en Wilfred Genee lijkt wakker. De barstjes worden groter en groter

Trap er niet in mensen! Dit is totale bullshit. Die lui zijn echt niet om, die moeten dat doen. Het is gericht tegen de opstandigen onder de bevolking om ze kwaad te maken en massaal de straat op te krijgen. De besmettingen spuiten omhoog en er komt weer een treitermoment van Regime Rutte. Zo kan het niet langer, druk op de zorg, honderden bejaarden dood, scholen totaal besmet, quarantaines, ongediscplineerd gedrag, doden en gwonden, stakingen, onderbroken aan- en afvoerlijnen, puinhoop, bakstenen, geratel van mittrailleurs, loeiende sirenes, allemaal de de schuld van….Sinterklaas?

CHAO AB ORDO.


Dit soort omgekochte meelopers bedoelen te zeggen dat het “prikken geen nut heeft” zolang nog niet “iedereen is geïnjecteerd”. Dit bedenk je niet!

Want wat oreert diezelfde omgekochte meeloper twee dagen later?

https://www.nu.nl/coronavirus/6169459/gommers-roept-op-tot-harde-lockdown-code-zwart-dreigt-binnen-tien-dagen.html

Juist: een harde lockdown. Alles dicht dus. Die Gommers, helemaal de weg kwijt, of zou hij worden gechanteerd.

500 IC bedden op 17,4 miljoen inwoners, het is om je zwaar zorgen om te maken. Maar misschien heeft deze flapdrol het virus gevonden en alle varianten er op. Volgens mij is dit niet veel meer dan een dienstklopper, die de laatste tranche van zijn omkooppenningen nog binnen moet krijgen. Anders kun je niet verklaren dat dit soort klemgestudeerde papisten keihard tegen de wind in loopt te zeiken. Samen met die doodgraverskop – zijn naam ben ik kwijt – uit Emmeloord. Die voor de vorm een paar griepgevallen naar Duitsland heeft geëxporteerd. Doorzichtig geleuter op kosten van ons.

Rot maar op met je Code Zwart.

23 gedachtes over “Luister NIET naar Gommers S.J. | Onbetrouwbare geldwolf in schapenvacht.

 1. Iemand is niet gevaccineerd, maar valt toch flauw, moet worden opgenomen, maar uiteraard eerst getest: BOEM! Corona vals-positief, dus naar de Covid afdeling. Zo kan ik het ook, allemaal ongevaccineerden op een verkeerde afdeling pleuren. En dan….

  Kijk vooral even naar de serie stupide opmerkingen in dit draadje:

  Geliked door 2 people

 2. Inderdaad Admin zó wordt het corona narratief omgezet in angstpsychoses mensen denken niet meer rationeel na, daarom ben ik blij dat er nog alternatieve sites zijn waaruit zinnige informatie geput kunnen worden, het verzet je tegen de schapenmentaliteit die in grote mate opmaat doen in ons eens zó mooi land.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pure uitlokking ! Hier mogen we niet in trappen. Blijf je altijd concentreren op de basisvragen : hoe gevaarlijk is dit virus ? (I.F.R. 0,15 % vergelijkbaar met griep) en is er bewijs van de beweerde besmettelijkheid ? (die is er niet, men is niet in staat tot besmetting met het virus zelf) en is er bewijs van effectiviteit van de maatregelen ? (dat is er niet, want niet heel Zweden is op sterven na dood)
  Niets wijst er op dat we niet met het normale griepseizoen van doen hebben wat al sinds mensenheugenis wordt gezien als een treurig doch aanvaardbaar risico . ZIJ HEBBEN DUS HET RECHT NIET HET LEVEN VAN DE WERELDBEVOLKING TE ONTWRICHTEN EN MENSEN DE DOOD IN TE JAGEN !

  Geliked door 1 persoon

  • Eens, back to basic, alleen: maak #niet de fout door de taal van onze tegenstander te spreken en mee te gaan in dat ‘virus’ narratief.

   Er was, is en komt géén coronavirus noch enig ander ‘virus’. Nog nooit is het ‘C19 virus’ noch enig ander ‘virus’ geïsoleerd en bewezen aangetoond.

   Het zijn allemaal ons #aangeleerde en #vermeende ‘ziektes’, waar (1) géén enkele grondslag (bv. Koch/Rivers postulaten) voor bestaat, (2) de rol van onze natuurlijke exosomen volledig buiten beschouwing wordt gehouden door de viroleugen, en (3) Big Farmaffia & Co. (hoi RIVM OMT) meer dan stinkend veel geld aan verdienen.

   Fijn weekend, mensen, en pleur op met die #afpersconferentie van Neppie & Jokkie in opdracht van trio EU, VN & WEF, onder hoede van zionisten en jezuïeten wereldwijd. Punt.

   Geliked door 1 persoon

   • Precies @Coronawaarheid Een ziekteverwekkend CRONA vierrus *sorry grapje) bestaat niet. Robert Koch postulaten.
    Covid-19 NOOIT aangetoond en zal ook nooit en te nimmer worden aangetoond.
    WE WORDEN GEWOON BELAZERD ! Klaar! En wie dat nog niet door heeft raad ik aan de laatste 3 boosters maar tegelijk te nemen.
    De angel in de hele PLANDEMIE van KlaaSSjwab of hoe deze eikel ook mag heten is het bestaan van een Corona virus. Is er niet, was er niet en zal er NOOIT zijn PUNT UIT.

    Like

  • @Lidy, ik kan onmogelijk beoordelen of dit meisje gelijk heeft en/of een werkelijkheid beschrijft. Ik wil haar graag geloven doch neem dit niet als smoes om passief achterover te leunen in de overtuiging dat het wel opgelost zal gaan worden. Dat gevaar schuilt wel in dit soort berichten. Enerzijds is het voor sommigen de broodnodige hoop aan de horizon maar voor anderen een reden niets meer te doen en af te wachten. In dat laatste geval zouden wij zeker volledig bedekt worden met een alles verstikkende deken van list en bedrog en helpen ze ons met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid met z’n allen naar de filistijnen. Blijf dus wel vechten, blijf onophoudelijk de leugens bloot leggen altijd en overal. En nogmaals, ik wil haar graag geloven.

   Like

   • @exegese01 Zeker is dit niet een bericht om achterover te gaan leunen. Nooit en te nimmer.
    Ieder moet het leven leven vanuit zijn haar eigen levenspad. Maar… waar ikzelf van overtuigd ben is dat het Licht altijd zal overwinnen. Linksom dan wel Rechtsom. Als de mensheid het zelf niet kan oplossen om deze wereld tot een wereld te maken die goed is voor alles en iedereen, dan nemen de hogere krachten het over en zal ook deze beschaving helaas ten onder gaan om erger te voorkomen. Naast alle negativiteit zijn er vele zielen die deze Aarde graag tot een liefdevolle wereld willen omvormen, Het meest mooie zou zijn dat het vanuit de menselijke vorm er een andere wereld gaat ontstaan, een wereld die vooral vanuit Liefde voor Alles en Iedereen bestaat.

    Like

   • @exegese01 Zeker is dit niet een bericht om achterover te gaan leunen. Nooit en te nimmer!
    Ieder moet het leven leven vanuit zijn haar eigen levenspad. Maar… waar ikzelf van overtuigd ben is dat het Licht altijd zal overwinnen. Linksom dan wel Rechtsom. Als de mensheid het zelf niet kan oplossen om deze wereld tot een wereld te maken die goed is voor alles en iedereen, dan nemen de hogere krachten het over en zal ook deze beschaving helaas ten onder gaan om erger te voorkomen. Naast alle negativiteit zijn er vele zielen die deze Aarde graag tot een liefdevolle wereld willen omvormen. Het meest mooie zou dan ook zijn dat er vanuit de menselijke vorm een andere wereld gaat ontstaan, een wereld die vooral vanuit Liefde voor Alles en Iedereen bestaat. Maar ook werkelijk voor Alles en Iedereen; Flora, Fauna, Mensheid… AL-dat IS.

    Like

 4. Het klopt wat je zegt, alles is in elkaar gezet om nog meer mensen te prikken en de boosters niet te vergeten. Ik heb het bericht van John Baselmans gelezen die woont op Curaçao. Wat ik al eerder zei, er gaat een staat van beleg afgekondigd worden,weet niet wanneer , de niet inenters krijgen de schuld hiervan omdat die eenmaal massaal op de ic liggen en zo ontstaat code zwart, de noodtoestand, ze hebben geleerd vanuit Oostenrijk nu.

  Geliked door 1 persoon

 5. Het schapenvolk is nu beland in een zeer diepe winterslaap. Je moet dom zijn om bij het AD te mogen werken. Ze hebben zichzelf nu helemaal verraden. Er staat letterlijk in de eerste zin. Het gaat niet goed met de coronagrafieken. Dat dom schapenvolk snapt het nog steeds niet.

  Like

 6. Het zal je prijs maar wezen

  https://erasmusmcfoundation.nl/machiavelliprijs-voor-koopmans-en-gommers/

  De Machiavelliprijs 2020 is toegekend aan Marion Koopmans en Diederik Gommers. De prijs wordt jaarlijks toegekend voor een opmerkelijke prestatie op het gebied van publieke communicatie.

  Koopmans en Gommers ontvangen de prijs vanwege hun niet aflatende inzet om de wetenschap over het coronavirus toegankelijk te maken voor een breed publiek. Enthousiast en onvermoeibaar weten zij keer op keer feiten en fabels over het virus te onderscheiden in een begrijpelijke taal”, aldus het juryrapport van de stichting Machiavelli.

  Like

 7. Een examenvraagje voor de OMT-leden die televisiekijkend Nederland adviseren over de gigantische
  explosie aan besmettingen.
  Afgelopen zondag bereikte mij het bericht dat een ons bekend gezin was getroffen door de corona-besmetting. De dochter van het gezin, een 15-jarige scholiere had het virus opgesnoven. Het meisje moest thuis in quarantaine blijven en mocht niet naar school. De moeder van het meisje, moeder de vrouw, ging voor de zekerheid ook maar testen omdat ze de besmetting niet wilde doorgeven aan anderen, waaronder kinderen tijdens haar werkzaamheden. De vader van het gezin, allen wonend binnen dezelfde eengezinswoning, moest zich van zijn werkgever voor de veiligheid ook maar laten testen.
  Hij moest thuisblijven in afwachting van de testuitslag. Deze testuitslag ontving hij woensdag, vandaag dus. Vader de man testte NEGATIEF. Moeder de vrouw en de dochter testten POSITIEF.
  Als traditionele gezinsleden gaan moeder de vrouw en vader de man met elkaar naar bed om van de nachtrust te genieten. De dochter slaapt in haar eigen bedje op een aparte kamer.
  Mijn vraag aan de OMT-deskundigen luidt dan ook: Hoe is het mogelijk dat de corona-positief geteste moeder de vrouw haar corona-negatieve geteste vader de man NIET kan besmetten???Zou het “VIRUS”
  gedurende de nacht niet besmettelijk zijn en van de nachtrust genieten. In ieder geval is vader de man morgen weer de pineut en mag hij weer bij zijn werkgever opdraven.
  Ik geef toe dat ik vroeger op de middelbare school geen uitblinker was in de verplichte schooldisciplines wiskunde en economie. Zou het hieraan kunnen liggen dat ik deze besmettingstheorie niet begrijp???
  Ik verwacht een stortvloed aan antwoorden van die OMT-deskundigen en ook Tweede-Kamerleden mogen mij dit uitleggen. Ik ben benieuwd….

  Like

 8. Deze en alle andere artikelen en negatieve reacties, cq comments, betreffende de Intensivist dr. Gommers zijn niets anders dan vuile leugens en verzinsels.
  Sommige onderwerpen op deze site kunnen interessant zijn en een bron van verbreid denken, but onzinnige riol journalistiek bevattende onwaarheden over deze Intensief Care arts 😷, is werkelijk beneden alle peil.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.