De zwartgeblakerde contracten van de EU met de vaccin leveranciers – wat wij niet mogen weten!

Voor ons liggen de contracten die de EU Commissars Health and Food Safety namens ons heeft getekend, zodat er een miljarden business kon worden opgetuigd met als leuke bijkomstigheid dat vooruitbetaald moet worden, garantie tot de deur is afgesproken en schadegevallen worden afgewenteld op de slachtoffers, de geïnjecteerde EU ingezetenen. We hebben nog niet ontdekt wat er zoal aan waardevolle staatseigendommen is verpand, zoals met andere landen wel is gebeurd. Maar je weet natuurlijk niet wat de schoolmeester namens het WEF/WHO Regime heeft getekend. Dat weet hij waarschijnlijk zelf ook niet, onze frikandellendeskundige.

Een EU afgevaardigde uit Roemenië had een officieel verzoek ingediend om de afspraken te analyseren, kreeg de contracten volkomen zwartgeblakerd terug alsof het een kwajongen was. Iemand heeft vervolgens besloten dat ze integraal ter kennis van de bevolking moeten komen.

Wat wij dus niet mogen weten, weet u dan NU!

Downloaden en veiligstellen, zo snel mogelijk en er mee naar je advocaat als je al bent gevaccineerd en/of om te voorkomen dat je nog wordt gevaccineerd, dan wel definitief aan de boostershots moet. Dat meedoen aan dit peperdure experiment heeft u namelijk gedaan voor HUN WINST en niet voor uw gezondheid! Het schandaal is compleet, lezen en doorgeven!

14 gedachtes over “De zwartgeblakerde contracten van de EU met de vaccin leveranciers – wat wij niet mogen weten!

 1. Hopelijk heeft dat handjevol Europarlementsleden met haar op de tanden dit document intussen ook te pakken. Dan kunnen ze een loeier van een persconferentie geven.

  Like

 2. Ik heb hem gedownload en nog niet bekeken maar het zal vast wel e.e.a. verklaren.

  Verder heb ik nu al een tijdje nergens meer reacties achtergelaten, ik ben moe, ik ben het zat en er veranderd niet veel bij de sheeple. Er komen er meer bij die ondertussen iig wel durven te bekennen dat het niet klopt. Helaas blijft de grootste groep gewoon hangen, mensen die denken dat ze nog wat te verliezen hebben. Hun probleemloze leventjes met vakanties en al die andere holle dingen die ze niets brengt. Hun huis en carrière en zo….

  Geen idee waar het zal eindigen en hoe, al is mij bekend waar het plan voor staat. Of dat gaat lukken? Ik hoop het niet maar als ik zo in de wereld om mij heen kijk wordt ik wel treurig. Hoe kunnen mensen dit zo laten gebeuren?

  Het enige wat ik denk is dat zij dit alleen kunnen bereiken als alle camera’s overal werken en hun mobiele netwerken en dan hoofdzakelijk 5G. Ik denk dat daar de achilleshiel van het kwaad zit. Als dat buiten werking is om wat voor reden dan ook zal het lastig worden voor ze om alles onder controle te krijgen of te houden.

  Like

 3. Geld overwint alles,ieder heeft zijn prijs,miljarden voor de Pharma en als je bedenkt dat 1 miljard 1000 miljoen is ,kan je met het weggeven van bijv,500 miljoen heel wat van die loopjongens in je zak steken,en blijft er genoeg over voor *de grote jongens *tuig van de richel dus .

  Like

 4. Gedeeld op fb en wa.

  Ben dat tuig wel zo zat, in 45 hebben ze 2 broers van mijn opa vermoord. 2 van de velen.

  Dat mag niet voor niets zijn geweest, maar ben er onzeker over.

  Like

  • Ze zijn niet voor niets gegaan.
   Die tering fascisten gaan down.
   Al is het alleen maar om die mensen niet te vergeten die toen voor ons hebben gestreden.
   Never give up the fight. Never.

   Geliked door 1 persoon

 5. Dit ‘contract’ had ik al op 21 april jl gedownload.
  Volgens mij was het ook rond die tijd uitgelekt.
  Twee juristen Marie Louise Genet en Jeroen Pols hadden dit wurgcontract vd misdaadorganisatie Pfizer toen bij Café Weltschmerz punt voor punt behandeld ! En het was SCHOKKEND inderdaad.
  Als je als ondernemer zo’n contract onder je neus zou krijgen zou je daar NEVER NOOIT mee akkoord gaan en al helemaal niet ondertekenen, maar ‘onze’ overheid heeft dat natuurlijk wel gedaan. Hoogstwaarschijnlijk omdat overheden ook zelf in een houdgreep vast zitten door de EU en de multinationals. . Nu heeft Nederland het “geluk” dat het zgn. beleidsmakers heeft, waarvoor het niet crimineel genoeg kan zijn, omdat die visie ondersteund en gevoed wordt door hun psychopathische aanleg. Die men nu EINDELIJK de vrije loop kan laten gaan. Hun “Pad-afhankelijkheid” wordt gaandeweg ook steeds sterker, maar ook lastiger, omdat ze absoluut nooit meer een stap terug mogen en kunnen doen !!

  Geliked door 1 persoon

  • Leuk, als het 7 maanden geleden al op straat lag en er is NIETS mee gebeurd, dan ziet dat er weer veelbelovend uit. Hoe meer bagger er uit de riolen van Big Parma komt, hoe meer de zaken blijven zoals ze zijn. Hoe is het ooit zo ver gekomen met deze wereld?

   Like

 6. Gideon mag niet kwetsend praten, maar met lieve koekjes bereik je niks, HET IS GEEN THEEKRANSJe?
  Domme kippen zgn betichten met misdadigers?
  Je mart wel spijkers mart koppen slaan, stelletje 2de slaapkoppen!

  Like

 7. Pingback: De zwartgeblakerde contracten van de EU met de vaccin leveranciers – wat wij niet mogen weten! – flashyflasch

Reacties zijn gesloten.