De pandemie van de “gevaccineerden”

Jon Rappoport haalt nieuwsberichtjes aan en vertaalt ze voor een goed verstaander. Er is helemaal geen COVID-19 of zogenaamde varianten, er is alleen nog injectieschade. In het Witte Huis noemen ze dat “collateral damage”. De overgebleven gezonde mensen krijgen de schuld en moeten worden gestraft. Bij de werkelijkheid van vandaag lezen we de boeken als “1 9 8 4” van George Orwell als naïeve sprookjesboekjes niveau Nijntje.

De laatste toverspreuk van Fauci S.J.: “Mensen zijn gevaccineerd maar hun immuunsysteem is helaas niet gestimuleerd. Daarom moet er meer van hetzelfde toegepast worden: boostershots”.

blog.nomorefakenews.com


En om de ECHTE pandemie gaande te houden, moeten we vaccinplicht en paspoort hebben en hardhandig optreden tegen de niet-gevaccineerden

door Jon Rappoport

23 november 2021

(Om lid te worden van onze e-maillijst, klik hier.)

Daily Mail, 18 november 2021: “Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute for Allergy and Infectious Diseases, zei dat afnemende immuniteit van de eerste vaccinaties leidt tot een toename van ernstige gevallen onder geïmmuniseerde Amerikanen. ‘ Wat we nu beginnen te zien, is een opleving van ziekenhuisopnames onder mensen die zijn gevaccineerd maar niet zijn gestimuleerd’…”

NY Times podcast, 12 november 2021; Fauci stelt: “Ze zien een afname van [vaccin-geïnduceerde] immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte de dood, die nu alle leeftijdsgroepen begint te treffen. Het zijn niet alleen ouderen.”

Vertaling: Het vaccin verwondt en doodt VEEL mensen, maar natuurlijk noemen we die verwondingen en sterfgevallen “COVID-19-ziekte”. Ook is onze oplossing voor deze catastrofe het toedienen van MEER injecties (boosters), die nog MEER mensen in het ziekenhuis zullen hospitaliseren en doden.

De dailyexpose.uk gaat verder:

“Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door gekozen functionarissen, niet-gekozen adviseurs en de reguliere media, waarbij ze allemaal beweren dat de wereld momenteel een pandemie van de niet-gevaccineerden doormaakt. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.”

“Maar de leugen is nu gebruikt om het opsluiten van de niet-gevaccineerden in Oostenrijk en het buitensluiten van de niet-gevaccineerden uit de samenleving in Australië te rechtvaardigen.”

“Nu staat Duitsland op het punt om dit voorbeeld te volgen, Schotland staat op het punt om de niet-gevaccineerden uit pubs en restaurants te verbannen op advies van een gekwalificeerde voedingsdeskundige die zich voordoet als een pandemie-expert die de naam Devi Sridhar draagt, en de autoriteiten en media in Engeland zijn in overdrive gegaan op advies van de ‘jaknikkers’ om de bevolking te beïnvloeden om een lockdown te ondersteunen voor alleen de niet-gevaccineerden.”

“Maar het slaat allemaal nergens op, want uit officiële volksgezondheidsgegevens blijkt dat de afgelopen drie maanden … tweederde van de Covid-19-ziekenhuisopnames [lees: mensen die erg ziek worden van de prik] behoren tot de volledig gevaccineerden, en een angstaanjagende 91% van de Covid-19-sterfgevallen [lees: mensen die sterven aan de injectie] behoren tot de volledig gevaccineerden, en projecties laten zien dat de dingen op het punt staan nog veel erger te worden. “

“… in de week van 6 november werden in Schotland in totaal 773 Covid-19-ziekenhuisopnames [lees: mensen die gewond raakten door de injectie] bevestigd. Hiervan behoorden er 137 tot de niet-gevaccineerde bevolking, terwijl 363 tot de gevaccineerde bevolking behoorden.”

“… de volledig gevaccineerden waren goed voor de meerderheid van de ziekenhuisopnames [in Schotland] tussen 16 oktober en 12 november, en nogmaals, door rekening te houden met ziekenhuisopnames al op 23 augustus kunnen we zien dat de dingen met de week erger zijn geworden voor de volledig gevaccineerden. “

“In de week van 21 augustus waren de gevaccineerden goed voor 68% van de ziekenhuisopnames, maar fast forward naar de week van 6 november en we kunnen zien dat de gevaccineerden al goed waren voor 73% van de ziekenhuisopnames.”

“De slechtste week tot nu toe voor de gevaccineerden, qua ziekenhuisopnames, kwam echter in de week van 16 oktober, waarin de gevaccineerde bevolking goed was voor 79% van de Covid-19-ziekenhuisopnames [lees: mensen die gewond raakten door de injectie].”

“[In Schotland]… waren de volledig gevaccineerden goed voor de overgrote meerderheid van de Covid-19-sterfgevallen [lees: sterfgevallen door de injectie] tussen 9 oktober en 5 november 2021. Maar door ook rekening te houden met het aantal… sterfgevallen door vaccinatiestatus al op 14 augustus kunnen we zien dat het er met de week aanzienlijk slechter uitziet voor de volledig gevaccineerde bevolking …”

“… de week van 14 augustus waren de gevaccineerden goed voor 78% van de sterfgevallen, maar fast forward naar de week van 30 oktober en we kunnen zien dat de gevaccineerden goed waren voor 85% van de sterfgevallen.”

Overschakelend van Schotland naar Engeland: “De nieuwste technische briefing van Public Health England over de meest gevreesde Covid-19-varianten is gepubliceerd en het onthult dat tot 12 september 2021 74% van alle vermeende Covid-19-sterfgevallen sinds 2 augustus 2021 [lees: mensen gedood door de injectie] onder de gevaccineerde bevolking zijn geweest, wat bevestigt dat het VK momenteel een pandemie van de gevaccineerden ervaart.”

Maar maak je geen zorgen, wees gelukkig. De oplossing – eindeloze giftige boosters – zal ons allen redden. En met “ons allen” bedoel ik dat tientallen of zelfs honderden miljoenen levens zullen worden geruïneerd en beëindigd.

En met “redden” bedoel ik dat de nieuwsmedia dit alles zullen verdoezelen en een alternatieve fantasie in de vorm van een universum zullen blijven promoten, waarin het vaccin een reddende regenboog is en de niet-gevaccineerden terroristen zijn.

Er zijn hier magische krachten aan het werk. Als je gelooft wat de nieuwsmedia je vertellen, dan blijf je leven en gezond (als je het vaccin en alle boosters neemt). Als je het vaccin niet neemt, ben je gedoemd. Dat is nogal wat. Die pratende poppen op je scherm zijn elfjes uit het bos. Met elk woord dat ze uitspreken, stoten ze betoverende spreuken uit.

Daarom vertrouwen de echt slimme mensen het nieuws en omarmen ze de elfjes die sprookjes vertellen.


BRONNEN:

https://www.dailymail.co.uk/health/article-10217977/Fauci-says-Covid-hospitalizations-rising-fully-vaccinated-people.html

nytimes.com/2021/11/12/podcasts/the-daily/anthony-fauci-vaccine-mandates-booster-shots.html?showTranscript=1

5 gedachtes over “De pandemie van de “gevaccineerden”

  1. De definitie van waanzin is steeds hetzelfde blijven doen en een ander resultaat verwachten….
    Einstein.

  2. Elke keer als ik de tv aanzet om weer eens te kijken waar ze nu weer over liegen schrik ik weer en stel ik me voor hoe overtuigend dit moet klinken als dit je enige bron van informatie is. Ik vind het angstaanjagend hoe consistent, structureel en vol overtuiging mensen bewerkt worden met smerige leugens en aannames die nergens op gebaseerd zijn. Dan besef ik weer terdege hoe het kan dat zoveel mensen echt denken dat het menselijk leven niet langer mogelijk is zonder meerdere gifcocktails in je arm te laten spuiten i.p.v. gezonde voeding en een gezonde levensstijl . Mensen die gaan voor de waarheid en staan voor hun recht zullen het onbeschrijflijk moeilijk gaan krijgen. Ze gaan nu echt voor the kill ! Ik kan me hier alleen maar met hand en tand tegen blijven verzetten en zoveel mogelijk mensen bestoken met de waarheid en de eis voor bewijs dat, punt 1 : het virus bestaat (onweerlegbaar aangetoond als oorzaak van de “ziekte covid 19”), punt 2 : bewijs dat er iets meer aan de hand zou zijn dan de normale seizoensgriep en, punt 3 : bewijs dat de vaccins en andere maatregelen ook maar iets hebben geholpen. Kan men dit niet onweerlegbaar aantonen voel ik mij niet geroepen ook maar ergens gevolg aan te geven en maak ik gebruik van mijn onvervreemdbaar recht op vrijheid als zelfstandig mens van vlees en bloed. Ik en ieder ander is altijd en overal zelf verantwoordelijk voor de eigen gezondheid en duldt daar geen enkele inmenging van wie dan ook !
    Zelfs God zou zich daar niet in mengen, wie in vredesnaam zijn Mark en Hugo dan ?

  3. Het verhaal doet me duidelijk denke aan openbaring 13 vers 14 : En het misleidt de bewoners der aarde door de wonderen die het in staat is te doen in dienst van het beest.

Reacties zijn gesloten.