Covid-vaccin in Slovenië: Aan de code kun je zien of en waaraan je doodgaat. Code ’01’ is placebo voor bobo’s

Hoofdzuster van het UMC in Ljubljana, Slovenië gooit het op straat, direct nadat ze ontslag heeft genomen.

Vaccinschandaal in Slovenië – Vaccinflesjes hebben codes voor Placebo, mRNA gentherapie of Adenovirus DNA KILL SHOT!

Ook in Polen is al uit onderzoek gebleken dat waarschijnlijk 40% placebo is, 40% alleen met grafeenoxide is gevuld en 20% mRNA, DNA, etc. Dit kan verklaren dat ook in Nederland sommigen volstrekt nergens last van hebben en anderen er juist op reageren, ziek worden en soms sterven. Het heeft er dus niets mee te maken hoe je lichaam er op reageert, maar welke code op dat flesje staat.

Uit Slovenië komt een bericht dat, als het geverifieerd wordt, een onvoorstelbare wereldreactie zal veroorzaken.

Op zaterdag 20 november zegde de hoofdverpleegkundige van het Universitair Medisch Centrum, Ljubljana Clinical Center, hierboven afgebeeld, die zich bezighoudt met de toediening van vaccinflacons en alles beheert, haar baan op, ging voor tv-camera’s staan en haalde vaccinflesjes tevoorschijn.

Ze liet de verzamelde journalisten de codes op de flessen zien, elk met het laatste nummer 1, 2 of 3 in de code, en legde vervolgens de betekenis van deze nummers uit:

Nummer 1 is placebo, zoutoplossing.

Nummer 2 is het gangbare mRNA “vaccin”.

Nummer 3 is een RNA-stick met daarin het ONC-gen, verwant aan het adenovirus, dat onder andere bijdraagt aan het ontstaan van kanker.

Voor degenen die worden geprikt uit een flacon waarvan de code eindigt op het nummer 3, zegt ze dat mensen die ze hebben gekregen binnen 2 jaar weefselkanker zullen hebben.

Ze vertelde dat ze persoonlijk getuige was geweest van de vaccinaties van alle politici, vooraanstaande Sloveniërs en tycoons en dat ze allemaal speciaal gereserveerde Code 01 kregen.

De media is verteld om dit verhaal absoluut te begraven en er zijn op dit moment felle pogingen aan de gang om deze informatie in te dammen.

Meer details als ze beschikbaar komen.

Hieronder de “corona app” waar het partijnummer is vermeld, wat iemand ingespoten heeft gekregen. Misschien kunnen we het zelfs via Blue Tooth checken, of iemand een gentherapie heeft gehad of een zoutoplossing met grafeenoxide. Iemand die Code 03 laat zien kunnen we dan waarschuwen. Maar misschien zijn de codes per land wel wisselend. Men is er duivels genoeg voor. Wij prefereren dus Code NUL.

PLACEBO (01)

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/vaccine-scandal-in-slovenia-bottles-have-code-s-for-placebo-vax-or-kill-shot

Bron: https://tapnewswire.com/2021/11/vaccine-scandal-in-slovenia-bottles-have-code-s-for-placebo-vax-or-kill-shot/

Hier het verhaal wat ze de journalisten vertelt, in het Sloveens: sla het zoveel mogelijk op.

https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/190515176301913/

28 gedachtes over “Covid-vaccin in Slovenië: Aan de code kun je zien of en waaraan je doodgaat. Code ’01’ is placebo voor bobo’s

 1. Ik en vele anderen hadden al zo’n vermoeden, maar als dit klopt zou dat heel veel kunnen verklaren over hoe de gang van zaken is wereldwijd is en hoe ze te werk gaan om zoveel mogelijk twijfel te zaaien en zelf bovendien ongedeerd uit de strijd te komen.

  • Je zal je ouders, kind of partner maar verloren zijn. Dan zijn Middeleeuwse straffen op hun plaats. Ook voor de artsen en verpleegkundige die deze kennis dus hebben. Jij mag verder met leven, jij krijg nog effe respijt en jij gaat dood. Dan is levend aan een touw achter een auto door de straten een reële straf.

   Interessant artikel. Ik hoop dat het niet waar is. Maar ben ook niet verbaasd. Had de Jonge niet eens gezegd dat deze crisis 5 jaar zou duren? Ik kan de bron niet meer vinden maar het staat me bij. Misschien weet iemand dat nog? Ja dan zijn we inderdaad nog maar met 500 miljoen. De boosters liggen klaar.

 2. Dank je wel om een dergelijk belangrijk bericht onder de aandacht te brengen. Zelfs al begrijp ik geen woord Sloveens, deze vrouw ziet er integer en oprecht genoeg uit om de waarheid te vertellen. Bravo voor alle dappere klokkenluiders ! 👏

 3. Pingback: Opletten mensen, dit moet je echt weten | petervanoosterum

 4. “Ook in Polen is al uit onderzoek gebleken dat waarschijnlijk 40% placebo is, 40% alleen met grafeenoxide is gevuld en 20% mRNA, DNA, etc. ”

  Dus 40% geregistreerden en de ongeprikten mogen nog even mee bliven draaien in dit carrousel der waanzin?

  Een goed artikel, bedankt voor het plaatsen.

  Groet,

 5. Pingback: Covid-vaccin in Slovenië: Aan de code kun je zien of en waaraan je doodgaat. Code ’01’ is placebo voor bobo’s – flashyflasch

 6. Het zou kunnen dat bij de keuze van de code voor een persoon gekeken wordt naar de politieke en of economische belangrijkheid van een persoon. Een hoge graad van belangrijkheid krijgt code 01 vaccin. Dat geldt dan o.a. voor regeringsleiders. Maar die moeten dan wel de globalisering aanhangen, anders kunnen ze alsnog bij een tweede of derde vaccinatie een andere code toegediend krijgen. Voorts zou ook gekeken kunnen worden naar de lichamelijke gezondheid en de ziekte-geschiedenis van een persoon. De sterken krijgen ook of code 01 of code 02. De bejaarden krijgen sowieso code 03. Toen Colin Powell kwam te overlijden bleek dat hij kanker had en desondanks een vaccinatie had toegediend gekregen. Was de ‘vial’ voorzien van code 03.

 7. Hoogst genoten opleiding ouders….via school middels een vragenlijst aan jouw kinderen meegegeven.
  Ben jij een 1 , 2 , 3 tje ? Herken de ratten en leer denken als de ratten ! Die 1,2 3 codering zal spoedig verdwijnen en wat komt er dan ?

 8. Zag het gisteren ook voorbij komen. Onderstaand fragment ( vertaald ) van het origineel van ca 21 min:

  Het blijkt wel al op 21 juli j.l. opgenomen.

   • Dit artikel moet toch massaal gedeeld gaan worden. Iedereen moet dit weten voordat hij/zij zich met open ogen naar de volgende vaccinatie-slachtbank laat leiden. Ik heb het artikel via de mail doorgezonden naar alle kranten. Het betreft hier totale massamoord op de bevolking

 9. Zet alle straffe én verifieerbare onthullingen van de laatste maanden (onder meer te lezen op deze website) op een rij en je hebt een misdaaddossier van hier tot in Tokio. En toch gaat buiten alles rustig zijn QR-gangetje… Dit is geen slechte B-film meer, het is gewoon een script waar zelfs de grootste malloot onder de regisseurs zou voor bedanken. Echt.

 10. Waar ik geruime tijd niet mijn nagels achter kan krijgen is de tweestrijd tussen de Lois Pasteur en Robert Koch dilemma aanhangers. Het convid narratief over Grafeenoxide welke in bepaalde “vaccins” flacons zitten en de referentie naar elektromagnetische straling die dodelijk is wanneer de publieke 5G Magnetrons aan worden gezet.

  “Nummer 3 is een RNA-stick met daarin het ONC-gen, verwant aan het adenovirus, dat onder andere bijdraagt aan het ontstaan van kanker” dus op termijn dodelijk zeker wanneer de gezondheidszorg in elkaar is geklapt.

  Ook wat ik precies wil weten is het volgende hoe kan bijvoorbeeld een stel wat samenwoont en alles met elkaar doen bijv. samen in 1 bed waarbij de vrouw negatief test en de man positief (vrouw heeft dubbel x chromosoom de man xy chromosomen hieruit is de conclusie dat de man 3 keer vatbaarder is voor infecties) wetende dat de PCR test überhaubt geen virus besmetting kan aantonen.

  Hoe kan een virusbesmetting overgedragen worden van de ene naar de andere mens gezegd wordt dat het via het uitgehoeste, genieste aerosol gaat, de andere theorie is dat het lichaam de besmetting zelf opruimt door lichaamseigen exomen die zo ontiegelijk klein zijn dat het verschil tussen virus en exoom niet aangetoond kan worden door een elektronenmicroscoop.

  Dus ik houd het voorlopig op kwade opzet.

  • Pasteur was een ‘germ theory’ fraudeur om de oliebaronnen van Rockefeller nog wat extra pillen omzet te geven. De waarheid is de omgevingstheorie van Antoine Béchamp.
   Zoek Tom Cowan bijvoorbeeld op, die heeft er tientallen jaren research naar gedaan.
   Hij vaccineert nooit, juist ook niet met ‘kindervaccins’. Tegen de 100% van kinderkanker komt door vaccins, tegen de 100% van autisme komt door vaccins, tegen de 100% van dementie komt door vaccins (en mogelijk ook door statines, die andere gifmenging).

 11. Ik ga er vanuit dat er ook in Slovenië met verschillende merken is geprikt. Dat zou dan moeten betekenen dat de Pharma bedrijven onderling coderingen uitwisselen? Anders zou een Bobo bij Pfizer blijven leven en bij Astra Zenica overlijden?

 12. Ik sta nergens meer van te kijken JvH, alles schijnt mogelijk te zijn in deze failliete sprookjeswereld.
  Wellicht zijn ze alle 3 hetzelfde en word men straks op afstand uit de roulatie genomen.
  Maar het blijft een vreemd idee dat mensen die geen symptomen hebben zich iets laten inspuiten waarvan men niet wilt weten wat er in zit of wat het met je wel of niet kan doen??

 13. Pingback: Code ’01’ is placebo voor bobo’s – The Love Factory

Reacties zijn gesloten.