FEIT: “Miljarden mensen zijn nu al geïnjecteerd met een spike eiwit dat ze verslaafd maakt en ziekteverwekkers stimuleert.” Dr. David Martin

Hoe vaak we nog de termen baanbrekend, schokkend, breaking en het “belangrijkste nieuws “ooit” zullen moeten gebruiken in de aanhef van een bericht is een kwestie van gevoel. En bovendien: hoe veel is er al gepubliceerd over de Agenda, het PLAN en de marsroute naar een nieuwe orde, waar de mensen niet om hebben gevraagd. Dus hoe groot is het gevaar dat het publiek – als dit soort berichten al wordt opgepikt – het verveeld en smalend afdoet met: “Daar heb je ze weer, die onheilsprofeten, sluit ze alstublieft op”.

Deze video is al van 9 juli 2021 en heeft daarna geen enkele impact meer gehad. Blijkbaar is niemand geïnteresseerd in baanbrekend en schokkend nieuws en verdwijnt het automatisch van de radar. De uitzending is sindsdien nog geen 6.000 keer aangeklikt. De praktijk is dat slechts 10% het werkelijk heeft gezien. Vroeger dachten we dat de kracht in de herhaling van de waarheid zit. Het blijkt niet te kloppen. Probeert u het nog maar eens: