WHO bevestigt officieel: Covid vaccinatie is gevaarlijk als geen ander!

Zoals de Wereldgezondheidsorganisatie opmerkt over de bijwerkingen van vaccins en medicijnen, “lijken de experimentele Covid-vaccins gevaarlijker dan alle andere”. Dat mag niet geheim blijven! Maar de politiek en de reguliere media zijn niet geïnteresseerd.

Elk medicijn of vaccin kan bijwerkingen (ADR) veroorzaken. Het is volkomen normaal. En meestal wegen de voordelen van een medicijn of vaccinatie op tegen de mogelijke schade. Iets anders zou geen zin hebben. Of? Maar nieuwe gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) doen op zijn minst sterke twijfels rijzen over de voordelen van het experimentele Covid-vaccin.  Het is echter zeer onwaarschijnlijk dat de reguliere media deze gegevens zullen publiceren. Omdat ze in tegenspraak zijn met het algemene verhaal dat deze experimentele vaccins “veilig” zijn.

In 2015 heeft de WHO een database (VigiBase) gemaakt over de bijwerkingen van vaccins en medicijnen. Er is publieke toegang tot deze database via VigiAccess. Alle gemelde bijwerkingen worden erin gepubliceerd (hoewel de regel hier is dat ze slechts een fractie van alle bijwerkingen uitmaken). De huidige gegevens spreken voor zich.

Lees hier verder

Ze lachen je recht in je gezicht uit! Kijk naar de tabel en vraag je af waarom het je als non-geïnjecteerde dodelijk kwalijk wordt genomen dat je nog niet direct dood wilt…..en liever een ander door de WHO goedgekeurd “medicinal product” inneemt, ook al ben je niet ziek.

En ziedaar: ook Ivermectine en HCQ staan op de WHO lijst en worden op dezelfde manier gekwalificeerd als het “Covid-19 vaccine”, wat helemaal geen vaccin is, maar een experimentele gentherapie. Dat non-vaccin hoort helemaal niet op deze lijst maar op dit overzichtje…. Wie is hier nou geschift??

Laten we HCQ eens vergelijken met het Covid-19 vaccin. De eerste wordt al sinds 1968 toegepast/geregistreert, 53 jaar dus en dat betekent per jaar dus 615 gevallen van bijwerkingen. Als we het Covid-19 vaccin over dezelfde periode zouden toepassen, dan hebben we het over 130.241.000 gevallen.

Ook al zou je als overheid niets verplichten, het verzwijgen van data door politici, ambtenaren en de media levert op een Militair Tribunaal de doodstraf op. Het is waarschijnlijk daarom, dat het conglomeraat neurotisch doorgaat met hun genocidale plundertochten door de Mensheid.

25 gedachtes over “WHO bevestigt officieel: Covid vaccinatie is gevaarlijk als geen ander!

 1. De link geeft eerst aan dat ie m zoekt (intitut-trivium.org) en dan server niet gevonden. Het lijkt erop dat de site eruit ligt.

  Like

 2. Het WHO is onbetrouwbaar. Het eet van twee walletjes : enerzijds dwingen ze de landen om hun bevolking massaal in te enten en de gevaarlijke maatregelen toe te passen en eens de landen dat bevel massaal opgevolgd hebben en ze er nu de kwalijke gevolgen van dragen probeert de WHO zich de handen in de onschuld te wassen door te beweren dat het vaccin eigenlijk heel gevaarlijk is en dat de maatregelen ook niet doeltreffend zijn… Daar staan de overheden nu te blinken, de WHO zal straks tegen hen getuigen mocht het zover komen dat politiekers en medici voor het tribunaal gesleurd worden… Valserikken steunen andere valserikken nu eenmaal nooit !

  Like

 3. Heel goed dat dit in ieder geval op deze site naar buiten komt. En zo komt langzaam maar zeker de waarheid aan het licht en zullen er nog veel meer rellen ontstaan als in Rotterdam. Als er een schaap over de dam is ” staat het hek open” zullen we maar zeggen, dus laat de massa nu maar komen !
  Het ach en wee geklaag over politieagenten die schandalig bejegend zouden zijn staat in schril contrast met het zwijgen over hoe weerloze vredelievende demonstranten bruut in elkaar zijn gerost. Wie trapt hier nog in ? Alleen bruikbare idioten !

  Like

  • Dit alles van die rellen in Rotterdam is opgezet door de zgn regering nu er net weer een grote demo stond te gebeuren en er zou aandacht voor Huig Plug komen.Ze doen alles om dat soort mensen de mond te snoeren en dat kleine beetje schade in Rotterdam kan er ook nog wel bij,immers alles moet kapot van die globalisten en die pedo’s worden beschermd door grapperwaus.Alles is totaal verrot en het volk ziet alleen wat er in Rotterdam gebeurde net als met die zgn klimaat ramp in Duitsland en in Limburg.De politie en het leger stond erbij en keek ernaar tenzij de camera’s draaiden.Stuwen en spaarbekkens stonden open of dicht net zoals het de heren uitkwam.

   Like

 4. Pingback: WHO bevestigt officieel: Covid-vaccinatie is gevaarlijk dan geen ander! | E.J. Bron

 5. Klopt, ik zie overal dode mensen met mondkapjes op straat liggen…. Hahaha
  Het virus is nooit geisoleerd nog gepubliceerd, technisch gezien bestaat het sars-cov-2 dus niet.
  Dit kun je gewoon googlen…
  Volgvraag: wat zit er dan in die vaccinaties?

  Like

 6. Het virus is nooit geisoleerd nog gepubliceerd, technisch gezien bestaat het sars-cov-2 dus niet.
  Dit kun je gewoon googlen…
  Volgvraag: wat zit er dan in die vaccinaties?

  Like

 7. Kortom zelfs de zogenaamde antivirale Ivermectine en Chlo-ro-klerezooi (ik kan die naam maar niet spellen) leveren c.q. veroorzaken allerhande bijwerkingen!!!
  En hahahaha nog leuker als in werkelijkheid dat hele Covid-19 virus helemaal niet bestaat, zoals geen enkel ziekmakend virus bestaat conform de 4 postulaten van Robert Koch dan hebben de clhoro klere… enz en die ievermectiene geen enkel nut…ik zei: GEEN enkel nut!!!!
  Ook weer wat geleerd. Ik denk als u zich ziek voelt gewoon veel vers fruit en groente , veel lichaamsbeweging,lekker wandelen, fietsen, gezellige dingen doen en deze regering(quod non) de huid vol schelden of nog beter …..

  Like

  • In gedachte maak ik jouw zin alvast af.
   Hopelijk op kortetermijn gelden normale wetten niet meer en maakt het verzet jouw zin letterlijk af!

   Like

 8. Zal er nog een militair tribunaal komen?Ik heb er niet veel vertrouwen meer in.Ik heb het idee dat de legers bezig zijn zich voor te bereiden voor het opsporen van ongevaccineerden en dan zo die fema kampen in.Wat ze met de rest willen,ik zou het niet weten.Ik vind het maar beangstigend stil bij dat soort overheden die ons dienen te beschermen.

  Like

  • Yes they are. The trial was due to run until October 2023, but after 6 moinths too many people were having problems with it, so atr 6 montyhs the trial was cut short with no scientific reason possible..The whole idea of late 2023 was tor look at possibility of long term effects. When it was stopped at 6 months Fauci and Co made good and sure that the “Control Group” was vaccinted too, so
   A It wasnt a control Group any more
   and
   B It will now be hard to show long term damage in that study
   Convenient eh?
   The tactic wont work though, because on average, 80% of the people in hospital right now are vaccinated, and often outside the 65+ group
   The young are also getting hit…..by the vaccine

   Like

 9. To put things into perspective…It is not possible to get an Emergency use Authority to use new vaccines if there is “An existing Vaccine or treatment for that specfic disease” that is available to the public.
  Well there were 2 treatments available, HCQ and IVC, and they stood in the way of the sale of $billions worth of experimental gene therapy dressed up as a vaccine. First HCQ was removed from the market by the WHO funding 17 studies that seemed to show that HCX was dangerous and sometimes lethal. Well it would be if the studies you designed for old sick folks required the use of 2400mg doses instead of the regulatory 400mg….If you administer a lethal; dose you get dead old people.
  Here you will find Meta Data showing HCQ worked fine in 33 studies …. https://hcqmeta.com/
  Here you will find out what the WHO did with their lethal doses https://ahrp.org/covid-19-has-turned-public-health-into-a-lethal-patient-killing-experimental-endeavor/
  Ivermectin is a similar story, still reading up on it

  Like

Reacties zijn gesloten.