Getuige huisartsenpost: Wat je niet in de krant leest

Langzaam maar zeker druppelen de verhalen naar buiten. De praktijk is weerbarstig, maar dat zijn de media ook. Allemaal nieuws uit Oostenrijk en de spuitplicht van Biden. Hoe erg het in Duitsland is en dat Nederland bijna zwart kleurt vanwege de PCR-testen. In de polder is het alleen maar druk op de weg en verder wordt er wat gemummeld over “oversterfte”, waarbij de sterftecijfers per week worden vergeleken met het natte vingerwerk van een stagiar die er vorig jaar zat.

De weken nadat de bevolking zich kon laten vaccineren werd het pas echt bizar. Nog nooit belden zo vaak mensen met pijn op de borst, status epilepticus, wegrakingen, vermoedelijk CVA of andere gekkigheid. Ook collega’s uit het ziekenhuis die Janssen hadden gehad , ik lieg niet, in grote getale door de scan gingen vanwege hevige hoofdpijn na vaccinatie. Heel veel meiden die niet meer menstrueren sinds de prik, vrouwen met miskramen….Zo gek zelfs dat de meldkamer bij het inzetten van een ambulance wel eens zei: “Pfizer zeker?”

https://zorgmedewerkersverenigd.nl/zo-veel-schade/

27 gedachtes over “Getuige huisartsenpost: Wat je niet in de krant leest

 1. Dit soort situaties zou nog wel eens kunnen zorgen dat hun leugenbolwerk voortijdig in gaat storten. In de zorg werken natuurlijk talloze mensen met het hart op de juiste plaats, totaal gehersenspoeld in veel gevallen doch met een goede inborst, anders kies je geen baan in de zorg. Die zullen hier in grote getale gewetenswroeging over krijgen en het uiteindelijk niet voor zich kunnen houden. Dit gaat het demissionaire leugenkabinet en consorten de kop kosten omdat het te snel en te dramatisch verloopt. Het is veel te vroeg dat men dit massaal door begint te krijgen.

  Like

    • Ik ben een beetje bang voor georganiseerde tegenbewegingen. Vroeger hadden we Occupy en Otpor; allemaal gefinancierd door dezelfde filantropen die Antifa financieren.
     Uitlokken, politie er op, rammen en bloedspetters. je snapt het wel.

     Geliked door 1 persoon

     • Is enige strijd ooit eerlijk? Gezien dat elke oorlog, strijd, slecht verliezers kent aan beide zijden ?

      Stay strong Blackpeat.

      Like

     • En wat betreft dat de haven open zou moeten blijven omdat anders heel Europa naar de “getverdemme” zou gaan. Geen idee of je de ernst van de situatie begrijpt, Faas. Als we alleen maar blijven ouwehoeren en afzeiken maar geen offers willen brengen, dan gaan wij met zijn allen zeer zeker naar de “getverdemme”. De hele plandemie en die vaccinatie dwang is juist omdat de economie al naar de tering is, die spuit moet er in zodat je middels de patenten die er op zitten hun eigendom bent en ze je alles afkunnen pakken. Laat dan alles maar kapot gaan, wij niets maar de daders ook niets. Tactiek van de verschroeide aarde.

      Geliked door 1 persoon

    • Ik begrijp je woede Blackpeat maar als de haven dicht gaat heeft dit grote gevolgen, ik heb die woede ook maar we moeten wel kunnen blijven vreten.
     Die chaos is precies wat ze willen. In het wild is geen supermarkt!!! We hebben de haven en economie gewoon nodig, dit mag niet afgebroken worden, dan is alles voor niets geweest.

     Like

     • Faas, het spijt me voor je maar je begrijpt het niet, Jij zit nog muurvast in het oude normaal, laat het los want dat komt echt nooit meer terug. Tegelijkertijd moeten we ongeacht de prijs het nieuwe normaal wat ons opgedrongen wordt tegen houden. Daar hoort bij dat we stoppen met arbeid te verrichten voor de globalisten, ik zie het als verraad om mee te werken hun geldstroom in stand te houden. De (oude) economie waar jij aan vast blijft houden, die hebben zij met hun grenzeloze gegraai al kapot gemaakt, daarom hebben ze de “plandemie” in het leven geroepen en moet jij vanwege de patenten die gen-prik nemen zodat je mensenrechten vervallen en zij straffeloos al je bezittingen kunnen confisqueren. Als je een nieuw en beter huis wilt zal je de oude eerst tot aan de fundering af moeten breken. Als we dat niet doen en mee blijven werken de oude economie overeind te houden, dan is alles pas echt verloren. Dat heeft niets met woede te maken, die er overigens zeker wel is, maar voortschrijdend inzicht.

      Geliked door 1 persoon

 2. Maskers zijn de nieuwe Jodensterren, van veraf herkenbaar waar de goedgelovigen te vinden zijn.
  Allemaal instappen! U kunt aan het eind van de reis gratis douchen.

  Like

  • SARS-CoV-2 Vaccin Controlegroep:
   Mocht het je zijn ontgaan, meld je aan bij de vaxcontrol groep.
   Zodra we internationaal de 1 miljoen bereiken zijn we een officieel erkende controlegroep waar de overheid niet langer omheen kan. Dan gaat duidelijk worden dat de ongevaccineerden gezond blijven in tegenstelling tot de gevaccineerden. Dus doe je mee?

   https://members.vaxcontrolgroup.com/

   Like

 3. Het is de agenda 21 van het VN-NWO-WEF miljardairboevensyndicaat , dat nu uitgerold wordt met behulp van gekochte wetenschappers politici en ordehandhavers .Het geheel staat onder leiding van een aantal miljardairsfamilies , waarvan de Oranjes er één zijn .Benno en BEA hebben er hun leven aan gewijd om dit tot stand te brengen en WAO gaat hier keihard mee door zonder overigens hier de aandacht over te krijgen . Samen met Maxima gaat hij liever op de liefdadigheidstoer om hiermee zijn onverholen egoisme mee te maskeren , wat zich onder andere uit in dubbele declaraties , die aartsleugenaar Rutte altijd onder de tafel werkt en het absurde declaratiegedrag van hem en zijn hele hofhouding . Allen het feit dat Bea zich majesteit liet noemen zegt al genoeg , zij beschouwt elke nederlander als onderdaan , die naar haar pijpen moet dansen , het omgekeerde is nog net niet het geval . Haar greedyness kent nauwelijks grenzen . Zo stak zij miljoenen in Bernie Maddows piramidespellen om het daarna natuurlijk kwijt te zijn ,maar geen probleem , je laat er gewoon de nederlandse belastingbetaler voor opdraaien . Iets soortgelijks haalde ze uit met linkse actiegroepen en ngo’s , die zij onder controle kreeg met een grandioos subsidiecaroussel tegenwoordig ruim een miljard groot natuurlijk weer op kosten van de gewone nederlandse belastingbetaler Neen , haar vriendjes Freddy Heineken , Jan Burgerhout en nog een paar van de SHV en Shell mochten de belasting hier ontwijken met behulp van goed betaalde leidse juristen die de gaatjes in de wet wel wisten te vinden en dan wordt hier Ferd Grapperhaus niet mee bedoeld , die hooguit gezien wordt als een useful idiot , evenals de overige WEF-leden van nagenoeg het hele kabinet , die disposable items worden zodra zij agenda 21 uitgevoerd hebben en de miljardairs alle macht en geld hebben . Hoe om te gaan met dit soort useful idiots hebben Stalin en Mao wel geleerd en naar verwachting gaat het WEF-NWO-WEF collectief dit nog eens heel dunnetjes overdoen tenzij er een kink in de kabel komt . Er is hier wel degelijk een keuze en die is aan U allemaal . Niet aan de boevenclub na hetgeen zij nu al aangericht hebben , zij moeten nu verder op straffe van het totale verlies aan controle ,waar zij zich nu heel angstig aan vastklampen . Hun voornaamste ijzers in het vuur zijn 5G en het internet zonder welke zij hopeloos verloren zijn , dus U weet nu wat U te doen staat wilt U deze hel op aarde willen vermijden !

  Like

 4. je wilt niet weten hoe vaak de gele auto’s van Jaap uit rijden hier ( ambulances)
  wel 2x per uur.. en niet voor vrouwen die moeten bevallen ..
  méér ambulance verkeer als de blauwe autootjes van jan agent
  ook valt mij het gedrag in het verkeer meer op ( lijkt wel of ze bestuurd worden in plaats van dat HUN sturen!
  Het is écht net een film… ik kijk er naar met woede en verdriet

  toch allemaal een heel mooi weekend gewenst hier op deze schitterende website! HOU VOL MENSEN .. er komt een omslag waar heel veel mensen zich helemaal de kolere van schrikken, dat staat te komen

  Like

Reacties zijn gesloten.