Paniek in de zorg: Er moet worden ingegrepen. Maar niet door de veroorzakers van de ramp.

Het effect van de 12-jarige sloop- en privatiseringsprocedure van de Zorg tekent zich al jaren af, ook voor 2020. Zorgmedewerkers verenigd doet een oproep om tot actie over te gaan. Dit zal niet genoeg zijn. je kunt niet bij de veroorzakers van de catastrofe aankloppen of ze iets aan de situatie zouden willen doen. De veroorzakers hebben ervoor gezorgd dat het probleem onoplosbaar is geworden, derhalve zouden ze moeten worden gearresteerd en voorgeleid. Allemaal. Ondertussen loopt de Zorg steeds verder leeg, waarschijnlijk tot buitengewoon genoegen van de “leiders” van het land, zoals het WEF/WHO Regime, het OMT, meer bijzonder het RIVM en alle andere overheidsinstellingen die geen poot uitsteken, dan alleen valse cijfers rondstrooien en onzin brabbelen. gezien de ontwikkelingen in België kun je er op wachten dat je in de Zorg niet meer kunt functioneren zonder injectie, een gentherapie tegen iets wat je nooit zult krijgen. Het was er niet, is er niet en kwam er alleen maar door de spuitcampagne. Er zijn nog nooit zoveel positieve testen geweest en er zijn ook nog nooit zoveel mensen die een gentherapie zijn ondergaan. Zou het kunnen dat je ziek wordt van de injectie, misschien?? COVID-19 is nu eenmaal een verdienmodel. Ze gaan niet in eigen poot schieten, dat zullen de Nederlanders moeten doen.

Overgenomen:

zorgmedewerkersverenigd.nl

Wij roepen op tot actie! –


Om ons heen zorgt de mogelijke uitrol van 2G voor veel onrust. Zeker nu ook in België wordt gezegd dat je vanaf april 2022 als zorgmedewerker alleen nog kan werken in de zorg als je geprikt bent.  

Wij maken ons ook zorgen over deze ontwikkelingen omdat wij altijd onvoorwaardelijke zorg hebben gegeven en zullen geven, zonder voorwaarden, zonder oordeel omdat dit in onze beroepscode staat en omdat we menselijke zorg willen verlenen aan iedereen. 

Steeds meer wordt er van ons gevraagd af te stappen van deze beroepscode en zullen we elkaar daaraan moeten helpen herinneren. 

Wij willen jullie daarom vragen om allemaal een persoonlijk brief naar de Raad van Bestuur, Directie en/of Ondernemingsraad van je instelling te schrijven om daarin je zorg uit te spreken.

Wanneer je dit spannend vindt om alleen te doen, verenig je met collega’s en doe het samen. Dit heeft niks met wel of geen vaccinatie te maken maar met inclusieve zorg i.p.v exclusieve zorg.

Zowel voor personeel als voor patiënten/cliënten/zorgvragers is het belangrijk om te weten of ze nog welkom zijn. 

Daarbij is het heel belangrijk om de Raad van Bestuur of Directie te vragen dit openbaar te delen zodat er een beweging kan komen waarin duidelijk wordt hoe andere organisaties hier over denken en we samen voor inclusieve zorg gaan staan. 

Wanneer je een brief schrijft, doe dit vanuit je eigen ervaringen, kennis en gevoel. 

Het meest waardevol is om juist te laten zien wat jou beweegt om dit te doen en waar jij je zorgen om maakt. Het hoeft geen hoogstandje te zijn, het gaat om de intentie die het beste over zal komen als je het in jouw woorden schrijft. Dat straalt moed en kracht uit en dat zullen anderen voelen. Vertrouw op jezelf en wat je kan bereiken want iedereen doet er toe! 

Als laatste willen wij iedereen vragen hierover met collega’s in gesprek te gaan, geprikt of niet. Hoe denken je collega’s over de mogelijke invoering van het 2G beleid? Kunnen ze jou missen? 

Het simpele antwoord is: nee. 

Verenig je en ga met elkaar in gesprek want mogelijk sta je dichterbij elkaar dan je denkt. 

Zorgmedewerkers Verenigd

47 gedachtes over “Paniek in de zorg: Er moet worden ingegrepen. Maar niet door de veroorzakers van de ramp.

  • Het coronavirus heb ik al overwonnen:

   Maar nou blijkt het toch anders te zijn:

   Maar ik ben al gevaccineerd én bescherm én geïmmuniseerd en om dat zo te houden neem ik iedere 3 weken een boostertje. Kijk maar:

   En verder zeg ik:

   Geliked door 4 people

  • Officieel document
   https://www.fda.gov/media/134922/download?fbclid=IwAR0dn1P2xVmXeapkJRepEUHotwkkJ2Ijt6sibdsZ2oNZuE1qtHvxjXZARU8

   CDC geeft zelf toe geen aanwijsbaar virus te hebben
   Diep verborgen in een officieel document over Covid-19 gaf de CDC al in zomer van 2020 ruiterlijk toe dat het niet beschikt over een meetbaar virus: ‘Aangezien op dit moment geen gekwantificeerde 😊 gemeten) geïsoleerde virus objecten van 2019-nCoV beschikbaar zijn…’ (pagina 39 van het ‘CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel’ (13 juli)) Oftewel: de CDC kon als een van DE leidinggevende medische autoriteiten ter wereld géén virus aantonen, en kan dat dus nog steeds niet.
   Over de voor dit doel wetenschappelijk totaal ontkrachte, maar in Nederland nog steeds schaamteloos misbruikte PCR-test schreef de CDC onder het kopje ‘limitations’: ‘De detectie van viraal RNA kan niet de aanwezigheid van een besmettelijk virus aantonen, of dat 2019-nCoV de veroorzaker van klinische symptomen is.’ En bovendien: ‘Deze test kan geen andere ziekten, veroorzaakt door andere bacteriële of virale ziekteverwekkers, uitsluiten.’
   Oftewel: Wij kunnen niet bewijzen dat de mensen die ziek worden en in het ziekenhuis worden opgenomen, en heel soms sterven, ziek zijn geworden door een nieuw coronavirus genaamd SARS-CoV-2, en kunnen ook niet bewijzen dat zij hierdoor een nieuwe ziekte ‘Covid-19’ krijgen. Het kan net zo goed een ander virus en een andere ziekte zijn. (En aangezien alle symptomen, inclusief ernstige longontsteking, naadloos overeenkomen met wat griep historisch bij kwetsbare mensen kan veroorzaken… ‘if it looks like a duck and walks like a duck, it is a duck’.’

   Geliked door 1 persoon

   • Van Dissel heeft dat met die PCR test ook gewoon toegegeven aan Van Haga: “Daar heeft u volkomen gelijk in…”
    Maar… alles dendert gewoon door, steeds een ander verhaal, niemand volgt het nog.

    Like

  • Niet t geloven. Ik ben niet eens verbaasd meer. Het zou me pas verbazen als dit niet lang geleden al minuscuul is uitgedacht en gepland. Af en toe denk ik gewoon dat dit niet waar is en het zich allemaal in mijn zieke hoofd zich afspeelt. 🤢

   Like

  • Niet de moeite om daar naar te luisteren en te kijken. Is onderdeel van de propaganda industrie, nog nooit zulke onzin gehoord, negeer het

   Like

  • Vorig jaar gaf hij een criticus van de PCR-test ook al gelijk: je test niks.
   Hij heeft dat gerepareerd door te zeggen dat hij het dan wel zo had opgeschreven, maar anders heeft bedoeld.

   je kunt niet aan de gang blijven natuurlijk. Hij is overigens al binnen hoor, met zijn patentjes.

   Like

  • Gommers weet dat hij een van de meeste gezochte misdadigers is in nederland en nu denkt hij weg te duiken. De rat.

   Like

   • `Wij vergeten nooit
    Wij vergeven nooit
    NOOIT, NOOIT, NOOIT!

    Overigens is het logische dat de ZORG wordt uitgekleed, de grond ingetrapt want als je erop uit bent – al of niet in opdracht – de bevolking UIT te MOORDEN, dan is de zorg de grootste zorg die het eerst om zeep moet worden geholpen. Te veel getuigen, teveel potentiële tegenstanders: Dus weg ermee. Liefst zouden ze ons in rotten van drie voor een grote kuil zetten met een bataljon mitrallieurs erachter, maar ja dat valt te veel op even nog los van de lawaaioverlast die het veroorzaakt….

    Like

 1. 2 keer een mail gestuurd, 1 keer gesprek met arts en onlangs leidinggevende gesproken. Collega’s weten hoe ik erover denk. Mij eruit gooien? Een medisch professional eruit gooien die een medicijn niet vertrouwd. Direct doen. Ik vertrek met opgeheven hoofd.

  Geliked door 3 people

 2. Het is heel lastig tot bijna onmogelijk om een sekte te kunnen overtuigen hoor, ze plegen liever zelfmoord.
  Fanatieke volgelingen van het Covid regime, een Jim Jones-stijl sekte met 2/3 van de bevolking als volgeling? Waarbij “hoog” opgeleiden het meest gevaarlijk zijn in de sekte want die hebben hun boerenverstand aan de kant gezet.

  Om de sekte in het gareel te houden:
  The government has a difficult task simultaneously:
  Convince the unjected that the injection works, so they get the shot,
  and convince the injected that the injection does not work,
  so they get the booster shot.
  Hoe geestelijk gehandicapt moet je zijn?

  https://www.frontnieuws.com/fanatieke-volgelingen-van-het-covid-regime-een-jim-jones-stijl-sekte/

  Like

  • De vruchten van eeuwen indoctrinatie, mutatie en manipulatie.
   Studenten met een eigen mening krijgen de wind van voren van die “hoog opgeleide profs”. Die zetten de groep tegen de eenling op, in plaats van ze in bescherming te nemen, zoals het hoort.

   Geliked door 4 people

  • Hier staat:

   The government has a difficult task simultaneously:
   Convince the unjected that the injection works, so they get the shot,
   and convince the injected that the injection does not work,
   so they get the booster shot.

   Er moet staan:

   The government has an easy task simultaneously:
   Tell the uninjected that the injection works, and force the shot on them,
   and tell the injected that the injection does not work,
   so booster shots will be forced on them and will be compulsory forever and beyond.

   Per slot van rekening doen we het voor uw welzijn, ook al begrijpt u dat niet altijd direct…..

   Geliked door 2 people

 3. In inmiddels leegstaande gebouwen van failliete ziekenhuizen zouden gewetensvolle zorgmedewerkers die weggegaan zijn uit de knellende officiële zorg met behulp van privé initiatieven wel verantwoorde zorg kunnen bieden. Jan Slachter deed het indertijd met een verzorgingshuis voor bejaarden. Kom op mensen. Van deze lamlendige en leugenachtige overheid hoeven we niets te verwachten.

  Geliked door 1 persoon

  • Gewoon kraken zo’n leegstaand ziekenhuis.
   Bewaking aan de deur om overheids functionarissen buiten te houden.

   Like

  • Mijn idee, er moeten toch genoeg zorgmedewerkers te vinden zijn die (voorlopig) belangeloos zorg willen verlenen en er moeten toch multimiljonairs zijn die dit beleid ook niet steunen en een pand en apparatuur kunnen financieren??

   Like

   • Ik ken niet één persoon die multimiljonair is geworden door gewoon keihard te werken, daar hebben ze immers hun slaven voor…

    Like

 4. Over actie gesproken, naar het schijnt vanmiddag. Er circuleren al een aantal filmpjes, heb er de afgelopen dagen twee voorbij zien komen.

  Dockers united?

  Voor wat het waard is.

  Geliked door 1 persoon

   • Volgens mij is het een compilatie. Het was mij ook al eerder opgevallen. Ik weet alleen niet meer of dat het eerste of het tweede filmpje was.

    Maar goed, daarom ook: ‘voor wat het waard is’, m.a.w. eerst zien, dan pas geloven.Het zou mij ook niks verbazen als onze (r)overheid er zelf achter (of er handig gebruik van maakt). Dat zou ik namelijk zelf ook doen en als ik het kan verzinnen, heeft een anders het al verzonnen. Zo kunnen ze mooi iemand de schuld geven van de logistieke problemen en is tevens iedereen weer afgeleid. We gaan het meemaken.

    Like

Reacties zijn gesloten.