Amerikaans RIVM (CDC): “Ongevaccineerden kunnen anderen niet met Covid besmetten.”

Waar in sommige landen de terreur vandaan komt om ongevaccineerden te beschuldigen van het besmetten van gevaccineerden en daarom moeten worden ingespoten of opgesloten, is wat betreft het Amerikaanse RIVM (CDC) een volstrekt raadsel. Iemand heeft een WOB verzoek ingediend en het antwoord laat aan duidelijkheid niets te wensen over. U zult als ongevaccineerde dit briefje bij u moeten hebben om dat aan degene te laten zien, die denken dat ze na vaccinatie zelf beschermd zijn, maar u toch veroordelen omdat u niet neemt wat hen niets baat…..

De vraagstelling luidde als volgt:

“Documenten die een gedocumenteerd geval weergeven van een persoon die: (1) nooit een COVID-19-vaccin heeft ontvangen; (2) eenmaal met COVID-19 besmet was, herstelde en later opnieuw besmet raakte en (3) SARS-CoV-2 aan een andere persoon heeft overgedragen toen hij opnieuw besmet raakte.”

Het antwoord van CDC na twee maanden (!) speurwerk in hun archieven en lopende dossiers:

“Bij het doorzoeken van onze dossiers zijn geen documenten gevonden die betrekking hebben op uw verzoek. Het CDC Emergency Operations Center (EOC) deelde mee dat deze informatie niet is aangetroffen.”

Wij vertalen dat even voor u in het Nederlands wat we op straat moeten spreken als we onwilligen tegenkomen die menen dat niet gevaccineerden een gevaar voor de samenleving zorgen.

Het Amerikaanse RIVM laat weten dat er geen sprake van besmetting is door ongevaccineerde personen aan andere personen.

Er heeft nog nooit overdracht van het SARS-CoV-2 virus plaatsgevonden van een ongevaccineerd persoon aan een ander persoon.Hier komt overigens direct weer de duivelse Van Dissel uit het doosje:

Hij spreekt hier dus als RIVM gewoon het CDC tegen, terwijl ze dezelfde agenda dienen. De tegenstrijdigheden worden niet opgemerkt door de mensen die denken dat iedereen die iets met de overheid heeft te maken, de waarheid spreekt en dat overheden “van nature” het beste met de bevolking voor hebben. Ai, ai, pijnlijk!

47 gedachtes over “Amerikaans RIVM (CDC): “Ongevaccineerden kunnen anderen niet met Covid besmetten.”

 1. Er heeft nog nooit overdracht van het SARS-CoV-2 virus plaatsgevonden van een ongevaccineerd persoon aan een ander persoon.

  Tja, dit kan natuurlijk ook nooit. Impliciet geeft het CDC dus ook nog eens toe, dat het virus onvindbaar is, niet gedocumenteerd.

  De Corona Soap….. appeltje eitje….

  • Oók niet!
   Dat blijkt ut de sterftecijfers. Structureel dalend ten opzichte van 2015.
   Sinds vorige week is die trend andersom.
   Verdorie! Tijd voor nog meer van hetzelfde. neem je boostertje, anders mag je de kroeg niet meer in.

  • ik ben niet gevaccineerd, zal dat ook nooit doen maar….waar kwamen dan al die corona-doden vandaan?

   • Die waren er niet.
    Geen oversterfte, geen pandemie. Er was zelfs een structureel neergaande lijn bij de 65-plussers…. Pas sinds afgelopen week is de trend in sterftecijfers gekanteld. Dat heeft NIETS met de vaccinatiecampagne te maken.
    Het is stom toeval.

   • @Elizabeth:
    Je hebt leugens, zware leugens ongelofelijke leugens en statistiek met een excel sheetje.
    Alles wat gewoonweg lastig tot niet te controleren is noemt men statistiek.
    Ook Italie heeft hun zogenaamde 130.000 doden in 2020 teruggebracht naar een paar duizend.
    Een normaal griepseizoen loopt van 1 november t/m 1 mei het volgende jaar.
    Wat heeft het leugeninstituut rivm gedaan, gewoon doortellen van 1 november 2019 tot nu.

    • En iedereen, die waar dan ook aan gestorven is, werd als co ro na dode geregistreerd. Dat brengt meer geld op. Dat is ook het grote vraagteken, Aan co ro na, of met (papiertje invullen ) co ro na. Dan lopen de cijfers. Er waren toch maar ongeveer 400 influenza doden in 2020.

     • Corona = Influenza = Severe Acute Radiation Syndrome (SARS)
      COVID-19 is een registratie, geen doodsoorzaak.

    • Eh eh eh, hé, hé ,hé en Aad en anderen: Helemaal gelijk dat de statistieken van het RIVM (Rijks Instituut Voor Massahypnose) en soms zelfs (een beetje???) van het CBS liegen -wat zeg ik!- KEIHARD LIEGEN, maar het is net als met een hamer: Je kunt er een spijker mee in de muur slaan of iemand z’n hersens in *) !
     Snappez vous (vous = meervoud).

     Dat de cijfers van het rivM totaal gefaked zijn moet inmiddels iedereen duidelijk zijn (if not). In feite zijn die spretsjietjes (letop: Géén pretsjietjes) van het rivm een totale belediging van het gezonde verstand van ieder verstandig mens. Dat dan weer wel 🙂 🙂 .
     Weten we nog? Dat tabelletje met diverse categorieën incl. “overigen” met in totaal het percentage (uit mn hoofd) 116,7 % !!! HAHAHAHA
     op de lagere school al geleerd dat 100% gelijk was aan 100%.

     *) In feite slaan ze daarmee wel de hersens in van de grote massa, maar dat is dan zogezegd figuurlijk gesproken.

  • Hahahah…. nee toch? Moe nie gekker worr’n. Hoe krijg je het verzonnen…. En dat ’t dan ook nog ergens gepubliceerd wordt…

   • Bovenstaand briefje van het CDC zul je nooit in de krant vinden, of als ‘hot item’ op Nieuwsuur. Waar dan Japie de Cijfergoochelaar door Tweebeke onder vuur wordt genomen. En dat-ie dan jankend, tranen met tuiten, met zijn plasje naar de dokter moet.

    • Volgens de richtlijnen van de Raad voor de Journalistiek, moeten die eerst de uitslag van de volgende trekking afwachten..

     • Let wel! Iedere trekking vanaf komende week zal het aantal balletjes met een factor-x worden ‘geamplificeerd’.

 2. Schijnbaar hebben ze van de 2de wo geleerd?
  V Ranst begint t benauwd te krijgen, ” het is een gewone griep geworden”?

 3. Oké, ongevaccineerden zijn dus aantoonbaar niet besmettelijk.
  Hoe zit dat dan met de gevaccineerden, mijnheer Gommers (SJ)?

 4. Deze massahysterie loopt werkelijk de spuigaten uit.
  Op een verlaten veldweg, midden tussen de uitgestrekte weilanden, kom ik een eenzame fietser tegen voorzien van een mondkapje????
  Ik zie automobilisten moederziel alleen in de auto zitten terwijl ze achter het stuur een mondkapje dragen, let wel! Deze chauffeur zit helemaal alléén in de auto!
  Misschien moet u uw auto eens grondig reinigen???

  Die luiers, mondkapjes, speeksellapjes en muilkorven dienen NERGENS toe!
  Het kan niet te vaak gezegd worden!
  We worden gemuilkorfd, monddood gemaakt, de mond gesnoerd, voor het LAPJE gehouden door een regering die als een kuddedier achter andere regeringen aan sukkelen, die op hun beurt weer achter andere regeringen aansukkelen qua besluitvorming, en dit zal zo blijven doorgaan totdat het volk en NIET de regering, dit een halt toeroept. Wacht niet langer op Den Haag!
  Een goed begin zou zijn als iedereen zijn of haar mondkapje aan de wilgen zou hangen.
  Durf voor je mening uit te komen, laat je de mond niet snoeren met zo`n werkelijk totaal zinloos luiertje op je bek. Laat je stem horen, laat je mond spreken, dat gaat veel makkelijker ZONDER die spatlap op je giechel.

  • Het enige voordeel van het dragen van een filter voor de bek zittend in de tin box is dat het de uitlaatgassen van jouw voorganger zou kunnen filteren. Maar dat is natuurlijk niet de reden van het dragen ervan.
   Kort gezegd ,eenieder op de snelweg wordt constant vergiftigd door zijn/haar voorganger, opmerkelijk dat wij daar nooit iets over vernemen…
   Off topic, zeker en vast, maar was dat hele C gedoe dan niet te doen omtrent eenieders gezondheid?
   Argh

  • Zeg maar dat je een medische indicatie hebt: stupid boa snap dan dat mijn CO2 gehalte daardoor stijgt ten koste van mijn O2 gehalte. En als u dat niet gelooft stupid agent wilt u dan effe dit nummer bellen van mijn huisarts specialist….howel die artsen misschien net een contraindicatie kan wezen….
   (Uiteraard kunt U waarde lezer het zo ingewikkeld maken U wilt 🙂 🙂 :))

 5. het is echt te gek van woorden hoe krank jorum ze zijn,me broer krijgt dagelijks zuster hulp en daar liep weer zo’n achterlijke idioot van een verpleegster rond die bij hem kwam en eisde dat er een stok in zijn neus gedauwd word want hij kon wel eens corona hebben omdat hij ziek van de doodnormale griep is.
  En hij was volgens die leugenaars dus niet positief,
  Maar het nog gekker die huisarts van ons dokterscentrum zou vandaag komen maar als hij niet getest was moest ze eerst helemaal in pak met handschoenen en een plasticschort en hoofdluier enz enz want hij kon wel eens heeeel erg besmettelijk wezen.
  Daarom belde ze vandaag of hij de uitslag al had en ik had tegen me broer gezegt dat die stokkie’s wel eens gevaarlijker zijn ,maar dat zag hij niet zitten.
  Maar hoe krankjorum wil je het hebben,dat huisartsen niet eens komen want O wee en die zusters ook ,het slaat echt nergerns meer op.
  Ik zei nou als ze zo doen dan rotten ze maar op, en dan houd ik ze verantwoordelijk voor alles ,want ze hebben de eed afgelegt dus hebben maar te komen en wel normaal ook.
  En wat ze in Belgie doen al de ongeprikte onslaan is nou precies de bedoeling en gaat hier ook gebeuren en op die manier kunnen ze nog meer ziekenhuizen sluiten en dan is het alleen nog voor degene die het betalen kunnen en de rest kan cremperen want ze gaan toch al dood van die prikken dus je hoeft daar toch geen ziekenhuizen meer voor te hebben.
  En zo sterven er nog meer mensen want operen en mensen die eigenlijk het ziekenhuis in moeten vanwege hun aandoeningen kunnen nu al dood gaan massaal want de wachtlijsten zijn enorm groot.
  Het doel is dood aan de bevolking dus en daar slagen ze goed in ,want tussen nu en 3 jaar zal er heel veel sterven.
  Dat is wel duidelijk ,niet alleen aan die prik maar ook met de slechte gezondheid van de mensen.
  Het 1 grote misdadig zooitje en satanisch ook.

 6. een kennis van me werkt bij het secretariaat van een kerk. Vorige week vroeg ik haar (nav een interview over de uitvaartbranche) of ze een overzicht van de uitvaarten had van de afgelopen jaren. En jawel, deze week vertelde ze me dat er in 2018-32, in 2019 -26 , in 2020 – 16, in 2021 tot nu toe 25 uitvaarten in de kerk geweest zijn. Hoezo pandemie?

  • Zo’n kerk is niet significant zoals dat in de statistiek heet!
   De sterfte is zeker in dit jaar flink gestegen, ergo zullen ook de uitvaarten zijn gestegen, tenzij de familie of de Roverheid het aan de cclovid deskundigen overlaat oftewel er mag niemand bij…. getuigen weetuwel!!!
   https://www.uitvaartinformatie.nl/index/index.php?option=com_content&view=article&id=3925&catid=586&Itemid=1600
   Even een stukje hieruit (niet geheel representatief…maar toch)
   Sterfte onder 65- tot 80-jarigen toegenomen
   Onder 65- tot 80-jarigen was de wekelijkse sterfte in juli iets hoger dan verwacht. In week 30 was er oversterfte. Er overleden in die week naar schatting bijna 950 mensen van 65 tot 80 jaar, bijna 100 meer dan verwacht. In de afgelopen vier weken in juli overleden ongeveer 200 mensen van 65 tot 80 jaar meer dan verwacht. Begin juni (week 22 en 23) was er ook oversterfte in deze leeftijdsgroep. Daarna nam de sterfte af, maar steeg weer vanaf begin juli (week 26).

  • Er is geen virus
   Er was geen virus
   Er zal NOOIT een virus zijn.

   afz. Robert Koch (Net effe met mijn 4 (zegge: vier) Postulaten gechecked).

   • Gewoon iedereen keihard de waarheid zeggen.
    ER IS GEEN VIRUS! Klaar. Daarmee stort deze hele wereldwijde pandemie in mekaar! Daarmee trek je de angel uit dat hele godv…leugenbouwsel dat ze over de hele wereld -ik zei DE HELE WERELD aan het uitrollen zijn.
    Daarom is dit ook geen pandemie maar een PLANDEMIE!
    Een plan om de hele wereld onder de duistere paraplu van een uniforme totalitaire communistische bestuur dictatuur te brengen. Een dictatuur waar alle vorige dictaturen samen een lachertje bij zijn.

 7. Ik gooi dit filmpje er nog maar een keer in… Alhoewel verschillende keren genoemd op deze website.
  Zelf gebruik ik het al 20 jaar… chlorine dioxide…. Zowel voor mijzelf als voor mijn honden..
  Het is voor de zogenaamde covid uitbraak nog even snel verboden in NL, want levensgevaarlijk….
  De NL overheid ging zelfs nog verder en heeft alle websites en blogs met positieve berichten over chlorine dioxide laten verwijderen.
  Zo waren er enkele jaren geleden nog duizenden mensen die positief berichten over chlorine dioxide, zo ook nederlandse boswachters die waren besmet door de ziekte van Lyme, wat ongeneesbaar is volgens de huidige medische dictatuur. Maar zijn geholpen met chlorine dioxide ook wel MMS genoemd.
  De NL overheid bedreigt je met een dwangsom en sommatie om je content van het internet te verwijderen…
  Daarom is er nu vrij weinig te vinden op het internet , met uitzondering van de mainstream media zoals radar die het middel volledig afbranden..
  In Duitsland nog echter wel te bestellen, alhoewel men daar ook alles heeft aan moeten passen voor de verkoop.
  Sinds ik dit gebruik nooit meer ziek, nooit meer naar de huisarts,alle kwaaltjes die ik in het verleden had zijn ook verdwenen.
  De WHO/Rodekruis hebben ook verschillende proeven gedaan met mms om malaria te bestrijden en die waren zo succesvol,dat ze hebben besloten om het maar te verbieden, want zij (medische industrie) kunnen er niets aan verdienen.
  Het werkt ook prima tegen alle corona shit oftewel covid -19 met al zijn varianten….
  Why is every cure for covid forbidden by governments?
  https://rumble.com/vhrnh9-forbidden-cure-andreas-kalcker.html

 8. Binnen de psychologie is veel onderzoek gedaan naar gedragsbeinvloeding van groepen mensen en waarom mensen volgen en wie daar gevoelig voor zijn.

  Ook is er veel onderzoek gedaan naar het mechanisme dat mensen op machtige posities bijvoorbeeld regeringsleiders, directies van grote bedrijven of welzijnsorganisaties, etc werkelijk geloven wat ze zeggen terwijl het niet waar is. Zij geloven in hun eigen leugens en gaan daarvook naar handelen. Zo worden de leugens waarheid.

  Deze psychologe legt bovenstaande mechanismen in heel heldere bewoordingen uit. En heel belangrijk zij legt ook uit wat je moet/kan doen om het om te keren.
  30 minuten en ondertiteld maar zeer zeer leerzaam en het maakt je sterker.💪

  https://www.kla.tv/20050

 9. covid 19 = een genocide project:certificate of vaccination identification (corona paspoort) 19 = artificial intelligence (1e en 9e letter alfabet)

Reacties zijn gesloten.