Universiteit Stockholm ontdekt: “Vaccins” bevatten Ebola, Marburgvirus, veroorzaken AIDS en verwoesten menselijk DNA “in the process”.

De Finse natuurgeneeskundige Ariyana Love zegt dat er nieuw onderzoek uit Spanje is dat het idee ondersteunt dat ten minste sommige partijen van het coronavirusvaccin grafeenoxide bevatten. Ze vertelt Stew dat grafeenoxide specifiek is toegevoegd als een manier om nanotechnologie in de cellen van de gevaccineerden te brengen, evenals componenten van Ebola en het Marburgvirus. De injectie moet in het spierweefsel worden gespoten om te voorkomen dat de geïnjecteerde binnen enkele minuten dood neervalt. In de gevallen dat dat wel is gebeurd, kunnen we ervan uitgaan dat de in de haast opgeleide uitzendkracht-student/injecteur niet goed gemikt heeft en het gif direct de bloedbaan is ingespoten.

ambassadorlove.wordpress.com

EPIGENETICA: vaccins verwijderen menselijke genen en transfecteren cellen met Ebola / Marburg

13-16 minuten


Door Dr. Ariyana Love

Stockholm University heeft zojuist een wetenschappelijke horror vrijgegeven. Het “spike” -eiwit in de Covid-19 “vaccins” dringt de cellen van de gevaccineerden binnen, bereikt de celkernen en schaadt het vermogen van uw cel om beschadigd DNA te repareren.

De farmaceutische “vaccins” leggen de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-reparatie het zwijgen op en verwijderen ze voor altijd  bij mensen.

Ik deed opnieuw mee aan Stew Peter’s Show, om deze schokkende ontdekking op Red Voice Media te verduidelijken.

Johnson & Johnson gebruikt Adenovirus 26  (Ad26) in zijn vaccin. J & J geeft openlijk toe dat hun Ad26-vector “je cellen codeert om een spike-eiwit te produceren”, maar ze vertellen je niet dat ze ook je genen verwijderen.

Het Amerikaanse patent #20140017278  voor Adenovirus 26 en 35 Filovirus, stelt openlijk dat het je cellen codeert met de chimere eiwitten Ebola en Marburg.

“Het antigeen eiwit van het filovirus is meestal een glycoproteïne van een Ebolavirus of een Marburg-virus.”

De J&J Adenovirus 26 vector verwijdert uw E1 gen. Het patent stelt ook dat het het E1-gen in mensen verwijdert. Dit staat bekend als het  X-chromosoom. Het E1-gen is nodig voor nauwkeurig en onmiddellijk herstel van beschadigd DNA. Deletie van dit gen is dodelijk.

E1-gendeletie veroorzaakt  embryonale letaliteit,  wat permanente steriliteit voor mannen en vrouwen betekent. Het veroorzaakt lactaatacidose bij kinderen, wat het gebrek aan zuurstof in het bloed is. E1-gendeletie  veroorzaakt snelle kankergroei,   trombose en de  stolling van het bloed,  wat leidt tot klontering. Bloedstolling is de belangrijkste reden waarom mensen sterven aan de Covid-vaccins.

E1-gendeletie veroorzaakt mitochondriaal DNA-geassocieerd syndroom, een proces van glucosemetabolismedeficiëntie dat bestaat bij verschillende ziekten zoals Alzheimer, epilepsie, diabetes-geassocieerde cognitieve achteruitgang en ernstige neurologische aandoeningen zoals  het syndroom van Leigh. Er is een progressief verlies van mentale cognitie en resulteert meestal in de dood binnen  twee of drie jaar, meestal als gevolg van  respiratoire insufficiëntie.

Zonder jeE1-gen zullen je cellen letterlijk zelfmoord plegen.

Amerikaans patent #10695417 is de Human Adenovirus 5-vector die E1- en E2B-gendeleties bevat. De Adenovirus 5 vector wordt  gebruikt in Sinovax  en het  codeert de cellen met Ebola Glycoproteïne. Glycoproteïne -41 en glycoproteïne -120 zijn  HIV virale vacht Eiwitten en Glycoproteïne speelt een sleutelrol in de voortplanting.

Sinovac wordt gebruikt in China, Chili, Brazilië, Turkije en de Filippijnen.

De Adenovirus 5 vector is ontwikkeld door gain-of-function onderzoek.

Het uitschakelen van het E2B-gen veroorzaakte sterilisatie bij mannelijke muizen.

U kunt het chimere boodschapper-RNA van het Lentivirus en de Adenovirus 5-vectoren of Baculoviridae online bestellen bij Thermo Fischer,voor recombinante cross-species genomics (klonen).

Thermo Fischer legt uit hoe het Adenovirus 5 zich richt op en binnendringt in de bronchiale epitheelcellen  (longen) en de E3- en E4-genen verwijdert, waardoor opzettelijk het syndroom van Sjögren wordt geïnduceerde, wat langdurige auto-immuniteit (AIDS) is.

Verlies van uw E4-gen verwijdert uw cognitieve functie. Verwijdering van uw E3-gen, degenereert uw hersenen, veroorzaakt dementie, geleidelijk verlies van geheugen, beoordelingsvermogen en het algehele vermogen om te functioneren.

Hier is een studie die beschrijft hoe je het E3-gen uitschakelt.

De knock-out van deze genen beïnvloedt de vochtproducerende klieren van je lichaam. Het is niet het “spike-eiwit” dat ervoor zorgt dat het bloed van de gevaccineerden stolt, het is het gen-uitschakeling (deletie). Zonder vocht stolt je bloed.

Adenovirus 5 verandert ook de celsignaleringsroutes en leidt tot lymfoom als gevolg van vernietiging van het immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat kankers groeien en het bloed stolt.

Dit is het bewijs dat ze de volgende “pandemie” creëren met dodelijke injecties die geleidelijk AIDS zullen induceren in de geïnjecteerde massa’s mensen door middel van gendeletie.

Het farmaceutische kartel heeft niet alleen Ebola en Marburg in mensen geïnjecteerd, maar ze transfecteren ook de cellen van mensen met deze catastrofale chimere pathogenen. De gevaccineerden zullen de rest van hun leven vechten tegen chronische infecties en levenslange handicaps, terwijl de cellen van de gevaccineerden zich voortdurend vermenigvuldigen met de synthetische genetische sequenties van Ebola en Marburg totdat het hen doodt, tenzij ze  continu ontgiften.

Het immuunsysteem van de gevaccineerden daalt elke week met 5% volgens een recente studie van de Britse regering. Iedereen die 30 jaar en ouder is, heeft tegen Kerstmis geen immuniteit meer. Maar dat is nog niet alles.

Naarmate de cellen van de gevaccineerden Ebola- en Marburg “spike-eiwitten” repliceren en hun cellen vervallen en sterven, zullen ze de chimere ziekte via transmissie door de hele bevolking afwerpen. Daarom is het cruciaal voor de ongevaccineerden om ook continu te ontgiften.  

Volgens een verklaring van de Britse regering van de NIH bevinden we ons momenteel in een fase III klinische studie op  mensen die de Adenovirus 5-vector  gebruiken  om “Covid-19 te bestrijden” die begon op 22 januari 2021.

“Dit is een wereldwijde fase III klinische studie om de werkzaamheid, veiligheid en immuogeniteit van Ad5-nCoV te evalueren, vervaardigd door Cansino en Beijing institute of biotechnology bij gezondheidsvolwassenen van 18 jaar en ouder.”

Dus de Britse regering werkt samen met de Chinese Communistische Partij (CCP) om mensen uit te roeien.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) publiceerde ook op hun website dat we ons in een ebolavaccin fase III klinische proef bevinden, maar later hebben ze dat van hun website verwijderd.  

DE WHO heeft gepubliceerd dat we ons in een ebolavaccin fase III klinische studie bevinden

Virussen zijn nog steeds een onbewezen theorie. Gezien de vooruitgang in wetenschappelijke laboratoriumapparatuur en gezien het feit dat we nanotechnologie kunnen observeren onder microscopie en spectroscopie, zou iemand me alsjeblieft kunnen uitleggen waarom we nog steeds geen virus kunnen identificeren? Zou germ theory de grote farmacopee kunnen zijn in de moderne geneeskunde en  terreintheorie  de relevantere waarheid?

Overheden verbeterden de overdraagbaarheid in de lucht bij zoogdieren (mensen) van zeer virulente vogelgriepstammen. De geschiedenis van het overdraagbaar maken van pathogenen gaat minstens terug tot de synthese van levensvatbare influenza H1N1  uit 1918. Overigens werd de varkensgrieppandemie van 2009  ook veroorzaakt door inenting met behulp van de H1N1 vaccin. Dit is dus niets nieuws onder de zon.

Sinistere schaduwregeringen hebben de natuur bewapend, ziekten geproduceerd door vaxxine-injectie en mensen genetisch gemanipuleerd voor ten minste de afgelopen 100 jaar. Maar waar haalden ze deze technologie van halen om het te doen?

De Amerikaanse National Library of Medicine onthulde iets interessants. De ‘onzichtbare miltvuur’ van de USSR is een Gain-of-Function biowapen dat is gemaakt door een “buitenaards gen”  in Bacillus anthracis (bacteriën) te introduceren. Zo maakten ze Anthrax. Ze gebruikten een  buitenaards gen en genetisch veranderde bacteriële immunologische eigenschappen om een dodelijke ziekteverwekker voor mensen te produceren. Waar haalden ze een buitenaards gen vandaan? Een UFO-crash misschien? Onderhandelingen met  andere wezens? Joost mag het weten.

De Amerikaanse regering test deze kiemoorlogstechnologie sinds de jaren 1950 op haar eigen militaire troepen, met behulp van Adenovirus 4-, Ad5- en Ad7-vectoren met HIV-codering Envelope  (clade C.1086). De Ad7-vector die in enterische capsules wordt geleverd, wordt sinds de jaren 1970 gebruikt om Amerikaans militair personeel te “vaccineren”  “tegen ademhalings- en gastro-intestinale aandoeningen”.

Apenpokken worden ook gemaakt van dezelfde bacteriële ziekteverwekkers als Ebola en Marburg. Ebola en Marburg kunnen negen van de tien mensen doden die het besmet. Hoewel dit niet echt een infectie is, is het transfectie  (menselijk klonen).

Ebola en Marburg veroorzaken hemorragische koorts  (VHF). Ze beïnvloeden tegelijkertijd meerdere orgaansystemen in het lichaam en kunnen gepaard gaan met een bloeding. Deze ziekteverwekkers veroorzaken hoge koorts, koude rillingen, spierpijn en braken. De patiënten verergeren snel totdat ze bloeden uit elke opening in hun lichaam, inclusief naaldpunctiewonden. Ze sterven meestal binnen 1-3 dagen.

Bill en Melinda Gates zeggen op hun Gavi-website te verwachten dat de volgende pandemie een Marburg-uitbraak zal zijn. Deze twee paragnosten of  psycho’s  beweren ook dat Ebola en Marburg worden gedragen door Afrikaanse Groene Apen.

De leugenfabriek CDC beweert  dat mensen “Ebola Virus disease” kunnen krijgen door direct contact met een besmet dier (vleermuis of niet-menselijke primaat). Ze halen de zoveelste streek met ons uit! Nog nooit in de geschiedenis van de geneeskunde heeft een dierziekte mensen geïnfecteerd! De enige mogelijke manier om een mens ziek te maken met een dierziekte is door middel van cross-species genomics met behulp van Adenvirus of mRNA en nanotechnologie.

Poliovaccins die in de late jaren 1950 en vroege jaren 1960 werden gebruikt, waren opzettelijk besmet met een  bacteriële  ziekteverwekker genaamd het “Simian Virus” 40 (SV40) aanwezig in apenniercellen. De Simian Virus wordt gebruikt voor het infecteren van mensen. Het werd  “per ongeluk toegediend aan mensen”  via Poliovaccins.

Het “Vaccinia-virus” is vergelijkbaar met het “pokkenvirus” maar het komt toch niet van nature voor. Scientific Direct meldde  dat “gevaccineerde naar vee en vee-naar-mens transmissies plaatsvonden op boerderijen”, wat bewijst dat de overdracht van pathogenen tussen dierlijke op menselijke soorten wordt gedaan door genetische manipulatie en toegediend via vaccins.

Het uitschakelen van de E1- en E3-genen is noodzakelijk bij het transfecteren van kruisingssoorten  om de ziekteverwekker te laten repliceren. De Vaccinia-ziekteverwekker is op grote schaal gebruikt om veel verschillende soorten chimere eiwitten te produceren, waaronder HIV-1 en codeert voor ongeveer 250 genen.

Ebola en Marburg zijn GAIN-and-Loss-of-Function biowapens en beide zijn gemaakt met behulp van de “Green Monkey disease”, een chimere ziekteverwekker die u online kuntkopen!

Adenovirus’ zijn van menselijke/apen kloon oorsprong en worden gebruikt met chimere Lentivirussen, evenals de Filovirussen. Natuurlijk zijn dit geen echte virussen! Alle Adenovirussen en boodschapper-RNA (mRNA) zijn chimere wapens  die worden gebruikt om je cellen te coderen om dodelijke eiwitten te reproduceren die worden gebruikt om zowel genen tot zwijgen te brengen als kunstmatige genetische sequenties te programmeren. Ze induceren ziekten en verzinnen ziektenamen en syndromen om het feit te verbergen dat het afkomstig is van vaxxines!

Ebola, Marburg en Monkeypox zijn Gain-of-Function biowapens  gemaakt met behulp van de “Green Monkey disease”. Het is een Adenovirus gemaakt van E. coli-bacteriën uit het rottende vlees van de nierweefselkweek van een mens / aap hybride. Adenovirusvectoren transfecteren mensen met apen-DNA, Ebola en HIV. Adenovirusvectoren  transfecteren mensen met apen-DNA en menselijk DNA van een chimpansee / menselijke kloon om precies te zijn.

Er zijn 49 immunologisch verschillende soorten adenovirus die infectie kunnen veroorzaken voor genexpressie op lange termijn. Ze zijn gemaakt met Siaalzuur,  een groep derivaten van Neuraminic Acid die worden aangetroffen in  dierlijke weefsels. Siaalzuur is de primaire ingang receptor gebruikt in Adenovirus.

Siaalzuur is een dierlijk DNA van “Species D” Adenovirus dat wordt gebruikt in zowel Adenovirus 5 als Adenovirus 26 (Sinovac en J & J) om Ebola en HIV in menselijke cellen te transfecteren met behulp van Siaalzuurhoudende glycanen (dierlijk DNA) als primaire celinvoerreceptor. Adenovirus 5 is van “Chimpansee oorsprong”. Daar is die Green Monkey kloon weer!

Siaalzuur prolifereert tumorgroei  en metastasen. N-acetylneuraminic acid (Neu5Ac) is gemaakt van E. coli bacteriën. Bekijk de studie’s  hier  en  hier.

Polio vaxxines gebruikt in de late jaren 1950 en vroege jaren 1960 waren “besmet met een virus”  of beter gezegd een bacteriële ziekteverwekker genaamd het Simian Virus 40 (SV40) die aanwezig is in  apenniercellen die worden gebruikt om de vaxxine te laten groeien.

De Pharma-doodscultus veroorzaakt ziekten met hun vaccin-racket en verzint namen en syndromen waarvan ze vervolgens kunnen profiteren door ze later te “behandelen” wanneer mensen ziek worden. Hoe zou het leven eruit zien zonder het Pharma-kartel dat onze kinderen uitschakelt en gezonde mensen vermoordt in naam van wetenschap en geneeskunde?

Er zijn geen virussen betrokken bij het maken van een van de mRNA- of Adenovirus vaxxines, alleen GAIN-en Loss-of-Function chimere pathogenen die ze “virussen” blijven noemen. E. coli bacteriën wordt gebruikt als basis voor al deze chimere ziekten omdat bacteriën DNA repliceert. Ze gebruiken ook andere plasmiden en mengen schimmels, gisten en “verschillende op zoogdieren gebaseerde systemen” (menselijke / chimpansee-kloon), en verbeteren ze vervolgens genetisch om de dodelijkheid te verhogen.

Ze gebruiken ook baculovirus-gemedieerde insectencelexpressie. Dit betekent dat de Pharma-cultus menselijke cellen transfecteert met insecten-DNA. Dit zou de vreemde mutaties en Morgellons kunnen verklaren.

Marburg is gewoon Ebola met ricine  toegevoegd om het dodelijker te maken. Beide veroorzaken hemorragische koorts (VHF) en vallen meerdere orgaansystemen in het lichaam aan, vergezeld van bloedingen.

Het Pharma-doodskartel en de Eugenicists hebben al een PCR-kit  voor het “testen” op de ziekte van Marburg en een vaxxine om tegen te immuniseren, genaamd RiVax. Het hoofdbestanddeel van  RiVax  is “een genetisch veranderde versie van een ricine toxine.” Ricine is trouwens giftiger dan grafeenoxide.

Ik denk dat het de hoogste tijd is dat mensen stoppen met het vertrouwen in onze regeringen, stoppen met vertrouwen op de overheid en onze kinderen van openbare scholen halen, zoals Dr. Zev Zelenko zei tegen Alex Jones op Info Wars. Offer je kinderen niet op aan Satan.

ZIE: Dr. Love’s Detox Protocol

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen: metanutrients@mailfence.commetanutrients.com

Dr. Love’s Detox Protocol

Gepubliceerd door Dr. Ariyana Love


DR. LOVE’S DETOX PROTOCOL

ASEA Redox signaleringsmoleculen

Dr. Zelenko’s ZStack

Dennennaald Thee

Himalaya water

ASEA redox signaleringsmoleculen zijn een doorbraak in de medische wetenschap en het belangrijkste supplement dat u kunt nemen voor het ontgiften, herstellen en beschermen van uw cellen. ASEA verhoogt endogene glutathion met 500-800%, alkaliseert uw lichaam, doodt parasieten en verbetert de effectiviteit van andere supplementen. ~BESTEL HIER

Dr. Zelenko’s ZStack bevat plantaardige Quercetine, Zink, Vitamine D3 en C. ~BESTEL HIER:  www.zstacklife.com/love

Pine Needle Tea vermindert de stollingscascade, doodt parasieten en versterkt de immuniteit. Dr. Love biedt premium biologische grove dennen en sparren naaldthee uit Finland. ~BESTEL HIER

Drink veel elektrolytwater omdat hydratatie de sleutel is tot ontgifting. Voeg een snufje Himalayazout toe aan je water en drink het de hele dag door om gifstoffen weg te spoelen.

ZIE OOK:

ASEA verhoogt endogene glutathion met 500-800%

TRANSMISSIE met Dr. Ariyana Love

PINE TEA: mogelijk tegengif voor spike-eiwitoverdracht

Pine Needle Tea Remedies met Dr. Ariyana Love

Dr. Love’s Pine Needle Thee Instructies

Neem voor alle vragen contact op met Dr. Ariyana Love hier: metanutrients@mailfence.com

Dr. Ariyana Love is oprichter van Meta Nutrients, een internationale stichting die pioniert op het gebied van geharmoniseerde geneeskunde. Ze is een tweede generatie natuurgeneeskundige arts en een onderzoeker / schrijver.

45 gedachtes over “Universiteit Stockholm ontdekt: “Vaccins” bevatten Ebola, Marburgvirus, veroorzaken AIDS en verwoesten menselijk DNA “in the process”.

 1. Nou, daar zijn we dan weer mooi klaar mee !
  En leg al dit maar eens uit aan de mensen om je heen.
  Alhoewel een duidelijk verhaal, vrees ik dat velen het niet zullen begrijpen, of het gewoon niet kunnen begrijpen, laat staan de redenen achter dit macabere spel wat thans met de mensheid wordt gespeeld.
  Een goede vriend kreeg zomaar opeens een herseninfarct, een bloedpropje in zijn hoofd en zit nu wezenloos te knikkebollen in een revalidatietent.
  Ik merk ook dat bekenden plots hun realiteitszin aan het verliezen zijn, ze zijn minder goed bereikbaar, verliezen de rede, beginnen apathiesch gedrag te vertonen.
  Met een ongerust hart kan men stellen dat de moord op de menselijke geest in gang is gezet.
  De lichtengel uithangen en denken dat het vanzelf overgaat behoort niet tot de mogelijkheden hier nog uit te geraken, passiviteit heeft geen plaats in een oorlog.
  Het wordt benauwd…

  Stay Human !

  Geliked door 5 people

  • “En leg al dit maar eens uit aan de mensen om je heen.”

   Het leuke aan deze discussie is dat het geen theoretsche discussie is; de praktijk is de scherprechter!

   Bovendien voel ik geen enkele behoefte om de natuur in de weg te staan tijdens de shake-out van geestelijk beperkten en lichamelijk zwakken.

   Geliked door 1 persoon

   • Je naaste gevaccineerden, zijn helemaal los van de realiteit gezongen, onlangs beweerde iemand dat mijn ziekzijn door dat natuurlijke gedoe komt, waarop ik zei dat de injectie al aardig aan het inwerken is?
    Wat een prietpraat!

    Like

   • @Admin: hartelijk dank voor dit weer sublieme artikel, volgens mij zit er dag en nacht werk in, of er zal een heel team aan werken, hoe dan ook, dit is op geen enkele vrijheidswebsite te vinden.

    @Voight-Kampff:
    Helaas moet ik het deels met je eens zijn, maar aan de andere kant zijn veel mensen al betovert vanaf de 60-er jaren met een vierkant hypnose kastje, genaamd tv. Natuurlijk heeft ook dat weer grotendeels te maken met een leeg leven, want de nadenkers kijken zo min mogelijk, liefst helemaal niet naar dat kastje.

    De schwab adepjes clown en acrobaat met de bordeelslippers maken dankbaar gebruik van dit betoveringsmedium met onderstaand de analyse van een NLP-volk-verneuk-“conferentie”
    https://hetanderenieuws.nl/manipulatie-en-hypnose-met-nlp-taalpatronen-in-de-persconferenties-deel-1-en-2/

    Geliked door 1 persoon

    • Video is duidelijk en NLP valt onder tactische benadering. De succesfactoren aan onze kant ligt dan ook bij de strategische & tactische activiteit. Alle andere activiteiten dienen bezet te worden met de meest competente krachten. Het is een enorm karwei.

     Geliked door 1 persoon

     • Waarom is het een enorm karwei, beste Kamff?

      Waarom kunnen we niet zeggen : barsten Jullie allemaal maar demissionair gespuis. Shell zegt het ook. Val maar kapot.

      Waarom wij toch niet? Ik krijg het lek voor mezelf maar niet boven. Een meisje van dertien zou zeggen “ vind ik stom” . Wat zijn we geëvolueerd zeg,

      Like

     • Gijp.

      Q: “Waarom kunnen we niet zeggen : barsten Jullie allemaal maar demissionair gespuis.”?
      A: Dat kan, maar daarvoor hebben we de steun van het volk nodig.

      Q: “Waarom is het een enorm karwei”?
      A: Soevereinen hebben geen plan, geen organisatie en geen budget.

      Q: Waarom wij toch niet?
      A: Sterke opponent, want ZIJ zijn goed georganiseerd, maken gebruik van het staatsapparaat, beschikken over onbeperkte financiële middelen en zijn meedogenloos.

      Like

     • @Gijp,
      Het lek is lastig boven te krijgen omdat het merendeel van de vaxzeloten het liefst alle wappies naar een concentrion anlager ziet verdwijnen omdat die het “gevaar” zijn.
      En de hypnose kunnen wij bijna niet meer ongedaan maken, dat dient degene te doen die het heeft aangebracht.
      Je krijgt de vaxzeloten dus niet mee in het barstmaar proces, die staan alweer in de rij voor hun boostertje en griepprik, zodat ze op de wintersport kunnen en dan zeggen dat ze het voor de ander doen, maar het is niets meer of minder dan puur keihard egoisme.

      Like

     • “Shell zegt het ook.”

      Brexit is (heel knap) verkocht als overwinning van de onafhankelijken. Echter, Brexit was een overwinning van het establishment om onder de onvermijdelijke instorting van de EMU met haar euro valuta uit te komen en zodoende London’s positie van het financiële centrum van de wereld te waarborgen. De move van Shell is hiervan slechts het logische gevolg.

      Like

     • Een waardeoordeel van ‘zeer oneens’ is prima. Echter, dit niet toelichten getuigt van een laffe en achterbakse mentaliteit. Bovendien heeft niemand er iets aan, want er kan geen lering uit worden getrokken.

      Like

 2. Als wij dit lezen, dan weten de inlichtingendiensten dit natuurlijk al lang. Dan plegen ze mooi schuldig verzuim : het niet redden van personen in nood. Héél véél personen, dus zijn ze héél erg schuldig.

  Geliked door 1 persoon

   • Net zo schuldig, zoals zoveel mensen handelden en handelen “in opdracht”.
    Overigens zie ik op die Amerikaanse site van mevrouw ArianaLove te veel reclame en allerhande onduidelijke producten om dat allemaal serieus te nemen.
    Ik denk gewoon gezond leven, vers fruit en groente (liefst onbespoten resp onbewerkt of eigen tuin) frisse lucht en lichaamsbeweging het beste middel is tegen de meeste ons bedreigende bedreigingen.
    Echter de bedreigingen van deze KlauSSchwabische regering daar is geen “kruid” tegen gewassen, maar er bestaat ook nog ander kruit, weigerdiscipline, Burgerlijke Ongehoorzaamheid , waarheid , voorlichting e.d.

    Like

    • Superspreaders, daar helpt gezond leven niets tegen. Dat krijg je amper meer voor elkaar. Niet met de omgevingsvergiftigingen als in water, voedsel, lucht. Zelfs je pilletjes moet je nog checken op toevoegingen die ze zijn vergeten op de ingrediëntenlijst te zetten.

     Geliked door 3 people

 3. De meeste mensen beginnen nu toch wel te snappen dat de MSM, de media en met name de Tillevisie niet deugt, de propaganda, de verloedering en leugens druipen er van af!
  Maar behalve “van DIK hout zaagt men planken Brainwash” voor de geestelijk minder bedeelden (sorry ies maar grappie) wordt er ook voor de hooggeschoolden. gestudeerden en intellectueelen het nodige gemaakt.
  Zo is het aardig om te vermelden dat in de quiz 2 voor 12 (twee voor twaalf) bij monde van Astrid Joosten, die overigens ook al haar ziel heeft verkocht aan de Duivel de nodige INDOCTRINATIE zit.
  Kijk naar de laatste aflevering b.v. dat “Witte Wijf, noem ik haar maar met haar zoon PFHilosofie van de AI (artificial intelligence= kunstm intelligentie) studeert/de in Utrecht maar komt uit Groningen zn moeder het WitteWijf woont in Friesland etc etc Er klopt geen hout van. De vele keren dat ze allebei “EH-en” zijn niet van de lucht…. nouja kijk zelf maar. Programma gemist.

  Overigens een paar weken/maanden geleden was er ook een Wit-Wijf wat dikker (???) die ook zo zat te schutteren met haar dochter. Bij het voorstellen zei ze Ik ben die-en-die(?) , Ben getrouwd met COBY(sic) mijn man!!! en heb 3 dochters, waarvan er een naast haar zat zo zwart harig e.d. als wat. Deze dame van vrijdag j.l. (en de week daarvoor) had 3 zonen.
  Volgens mij zijn het dezelfden en spelen ze onder één hoedje met presentratrietce Astrid Joosten.
  Lache, lache 🙂 🙂 🙂 dat dan weer wel!

  Like

  • “EVEN NOG de BRAINWASH voor hoogopgeleiden:”
   O ja ze “zat in GGZ” . Ik zou zeggen: “Ik zit of werk in DE GGZ. ”
   (kleinigheidje weet ik wel maar toch?)
   “Wat heb je gemerkt van Corona?”, vroeg Astrid meteen daarop aan mevr.Alexandra.
   “Ja mensen zijn soms erg in de war geestelijk he”, zegt mevrouw Alexandra en maar lache lache en draaien met der ogen en links schrijven… (is ze wel echt links)..
   Nou vragen, vragen en nog eens vragen van mij persoonlijk, maar eh, eh, eh zou leuk zijn als iemand daar ook eens naar keek en commentaar kan leveren, want soms vertrouw je je ogen en oren niet meer haha/

   https://www.npostart.nl/2-voor-12/05-11-2021/BV_101404983?utm_medium=refferal&utm_source=tvblik

   Like

   • O ja de 1e vraag over Lukashenko, de laatste dictator van Europa. Nou het zou wel eens heel anders zijn. Wij zien een zekere M.Ratte en HUichelaar de Jonge naast Micron, ex Meheheherckel eva hier in Europa zich ontpoppen als totale totalitaire dictators. Misschien is Lukashenko wel de laatste echte president van Europa?!!!

    Like

 4. Pingback: Universiteit Stockholm ontdekt: “Vaccins” bevatten Ebola, Marburgvirus, veroorzaken AIDS en verwoesten menselijk DNA “in the process”. – Econamic Global Organizations

 5. Die dennen naalden kun je gewoon in het bos vinden…. ipv 100 euro neer te leggen bij dr love😁 gedestilleerd water doet de rest. Al die chemische toevoegingen vertrouw ik niet. Of het komt uit de natuur of ik neem het niet. En als dat niet voldoende is tja dan is het game over…..see you on the order side👌

  Like

 6. Laatste nieuws op instagram, kan het helaas niet doorsturen maar Klaas Swans schijnt gearresteerd te zijn in Zwitserland en dit wordt bevestigd door iemand uit Nederland die in de advocatuur zit.
  Zou mooi nieuws zijn.

  Like

  • Het is zeer ongebruikelijk dat het systeem hun eigen topfiguren gaat arresteren.
   Dat zou betekenen dat Naziklaas ook maar een simpele boekhouder van een beleggingsclubje is.

   Geliked door 1 persoon

   • Komt allemaal van een canadeese website vandaan. Don’t believe a word. Zelfde geld voor directeur van vaxmaker P.

    Like

     • Dat is inderdaad een houvast. Waarbij ik normaal gesproken aan toe zou voegen dat ik graag naar boven kijk of ze daar ook al mee gestopt zijn. Echter kunnen we al dagen lang niet meer zien wat ze daar boven uitvreten vanwege de troep die al verspreid is.

      Like

 7. Hahaha ….ik heb 2 kinderen….zielig voor ze…..nee er zijn vele die zakken aan het vullen zijn over de elende en angst van anderen. Als je 100 euro voor een zakje dennennaalden vraagt is dat toch fishy te noemen. En saab klaus weg? Mwah maakt niets uit of dat waar is of niet de trein denderd gewoon verder de afgrond in. Laten we ons focussen op onze redders in nood thierry en trump dan komt alles goed. Het is een grote poppenkast…..hou het volk gewoon een beetje bezig dan is het einddoel binnen hand bereik. In de newspeak vocabulary is het woord logica gewist. En denken dat we nu slimmer zijn dan bij de vorige reset….hmmm ja dat blijkt…..rol je mouw maar alvast op voor de booster en vergeet je mondkapje niet.

  Oh jja mijn koningswens is al vervuld.

  Like

  • Het is een puinhoop in je bovenkamer. dan denk je al snel dat je slimmer bent dan het gepeupel daar beneden. Gegroet. Dat was het.

   Like

 8. Ahha, vond dit op de site van ASEA:
  Q: Is ASEA chlorine dioxide?
  A: ASEA Redox Supplement has small amounts of chlorine in it to help create the chemical reaction necessary for it to contain signaling molecules, but the levels are small and completely safe for human consumption. ASEA is made of two ingredients: deionized water and sodium chloride, which are essential for the redox signaling molecules it contains.
  Bevat dus MMS.
  Dit bedrijf waar de inmiddels overleden directeur patenten had bij zijn vorige bedrijf wat hij heeft verkocht ( moest?) patenten tegen allerlei vormen van kanker.
  https://patents.justia.com/inventor/howard-alliger
  Chlorine dioxide de krachtigste pathogenen doder op de wereld.
  MMS !!!

  Like

  • Met € 42,50 voor een liter gedemineraliseerd water met pak hem beet een druppel of 6 MMS / CDS toegevoegd, is ASEA best wel een lekker verdien model. Dan ga ik toch serieus na denken over een “startup”.
   W.T.F, ik begin meteen maar met een crowdfunding: Uw bijdrage graag naar giro 666 t.n.v. blackpeat.
   Alvast hartelijk bedankt, allemaal.

   Like

 9. Baxter Incident: H5N1 vogelgriep-virus zat in de griepprik van 2009 (als ik het goed heb) en is verspreidt in 18 landen

  Like

 10. Pamflet Maria Aletta Hulshoff uit 1806
  Het pamflet ‘Oproeping van het Bataafsche volk, om deszelfs denkwijze en wil openlijk aan den dag te leggen, tegen de overheersching door eenen vreemdeling, waarmede het vaderland bedreigd wordt.’ (Amsterdam, april 1806). Dit pamflet van Maria Aletta Hulshoff is als voorbeeld gebruikt voor het pamflet ‘Oproep van het welbewuste volk aan de medische wetenschap’.

  Dit pamflet van de nu als zeer dapper omschreven Maria Aletta Hulshoff, is te kenschetsen als een politiek pamflet tegen de invoering van een dictatoriale monarchie. Hulshoff keerde zich in zulke heftige bewoording tegen de komst van Lodewijk Napoleon naar Nederland en tegen andere regeringsmaatregelen, dat zij door justitie werd vervolgd. Tijdgenoten noemden haar ‘geëxalteerd’, ‘dweepzuchtig’ of ‘hysterisch’, maar daarbij moet men bedenken dat een vrouw destijds geacht werd steeds haar mond te houden, over al wat tot het door mannen beheerste domein van wetenschap, zeden en politiek behoorde.

  Nu, anno 2021, wordt zij beschouwd als een van de grootste vaderlandse helden die zich verzette tegen de komst van een dictatoriale monarchie en dat dit destijds door het overgrote deel van de bevolking niet werd gezien.

  HET WELBEWUSTE VOLK

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/pamflet-oproep-van-t-volk-aan-de-medische-wetenschap/

  Like

 11. Youtube video:
  References
  Study from Sweden

  Spike Protein Goes to Nucleus and Impairs DNA Repair (In-Vitro Study)

  Spike Protein Goes to Nucleus and Impairs DNA Repair (In-Vitro Study)

  In this concerning in-vitro study the researchers show how SARS-COV-2 Spike protein and other proteins go to a cell’s nucleus and impair DNA repair and cell’s immune responses. Let’s review the study.

  References
  Study from Sweden
  https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/
  https://en.wikipedia.org/wiki/V(D)J_r
  https://en.wikipedia.org/wiki/Antibody
  https://www.researchgate.net/figure/A
  https://www.sciencedirect.com/science

  #drbeen #koolbeens #COVID

  Like

Reacties zijn gesloten.