19.274 besmettingen vandaag gemeld – op een zondag?


Bezopen!

Maar voordat we gaan beweren dat GGD in collaboratie met het RIVM leugens verkondigt, moeten we eerst analyseren hoe dit kan als het echt waar is….

Deze cijfers zijn van 10.00 uur zondagmorgen tot en met 10.00 uur vanmorgen, maandag. Met bijna 20.000 – wat men stug blijft noemen – “besmettingen” moet het ONGEKEND druk zijn geweest in de filialen van de test-maatschappij. Met een positief percentage van tot nu toe rond 20% spreken we dan over 100.000 afspraken met de GGD afgelopen zondag. En dat terwijl de helft van de teststraten is afgebroken en personeel amper is te krijgen. Het is gewoon onmogelijk, fysiek gezien. Op deze manier maakt men zch alleen maar verdachter wat betreft cijfermanipulatie.

Uiteraard zal worden beweerd dat er een inhaalslag is gemaakt, want het liep storm zo tegen de persconferentie aan. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om in de gaten te hebben dat dit door het RIVM zal worden aangevoerd. “Storing” kan ook nog. De variant die we nog niet hebben gehoord: HACKERS.

De variant die men nooit zal aanvoeren is deze. Talloze mensen voelen zich met de dag beroerder, tja, griepseizoen is aangebroken, nietwaar? Er drommen 100.000 zwak, ziek en misselijke mensen in de rij voor de teststraat. Allemaal gevaccineerden, bij wie de immuniteit aan het teruglopen is. Uiteraard hebben ze ook allemaal een ongevaccineerde buurman met een asociaal sterk immuunsysteem en die dus onvoorzichtig door de tuin banjert en de dodelijke aërosole zweetdruppeltjes van Maurice de Hond kwistig over de schutting flikkert.

De gevaccineerden zijn dus blijkbaar nergens tegen beschermd en gekker nog: ze zijn zomaar ziek, zwak en misselijk.

Het kan ook nog eens zijn, dat er duizenden mensen nu tegelijk ziek worden wegens hartproblemen, ademnood, bloedproppen, maar dat niet in de gaten hebben, ze waren immers kerngezond? Maar tegen straling van een zendmast en lantaarnpalen begin je niks, hoor!

Met zulke getallen gaat de zorg compleet bezwijken en zit er niets anders op dan de gevaccineerden versneld een boostershot te geven, zodat ze lekker thuis kunnen uitzieken. Drie weken in quarantaine met een muilkorfje op, dag en nacht en alle ramen dicht. Zo nu en dan een zoom-overlegje met de huisarts, meer zit er even niet in. Ziet u, we hebben geleerd van de vorige pandemische noodtoestand zonder oversterfte.

Aan alle lieve mensen die gevaccineerd zijn.

Wat was het ook al weer waar jullie je tegen wilden beschermen? Tegen een vliegvakantie, een popconcert en een theaterbezoek, was het niet? Het ging eigenlijk niet zo over de gezondheid, toch? Bovendien hebben ze u ook niet verteld, dat het nog maar een experiment is, is het wel? Ook niet dat het alleen maar draait om het hebben van de QR-code, zodat u (voorlopig even) overal vanaf bent? Heeft u zich wel laten informeren over inhoud, bijwerkingen en hoe lang het vaccin effectief blijft? Van TEVOREN? En of u op de hoogte bent dat waarschijnlijk de helft van de vaccins placebo’s zijn, maar toch ook 5% gewoon dodelijk, omdat ze “per ongeluk” zijn vervuild met parasieten? Vriendelijk doch dringend verzoeken wij u de artikelen op deze website De Binnenlandsche Bataafsche Courant door te lezen over “vaccins”. We hebben zoveel mogelijk buitenlandse artikelen vertaald voor u. Wij weten het eigenlijk ook niet precies, ons ontbreekt de kennis, maar we hebben toch onverdroten zitten zoeken naar de ingrediëntenlijst. En wat de gevolgen van bepaalde goedjes in die injectievloeistof zouden KUNNEN zijn. Ook weet u waarschijnlijk niet dat Pfizer een dik rapport heeft geschreven naar aanleiding van het feit dat U superverspreider bent, helaas. Niet gelezen?

Weest u nu verstandig en geef de ongevaccineerden niet de schuld, u bent immers door Rutte en De Jonge beschermd via het vaccin? Bedonderd is een beter woord, eigenlijk, dan moet u deze twee minkukels toch het Groene Zoodje opslepen voor een babbeltje? Dan moet het toch iets anders zijn? Je kunt van hartproblemen ook griepachtige Covid-verschijnselen krijgen, maar testen heeft geen zin. Dat maakt het waarschijnlijk alleen maar erger. Met een test laten ze wat achter, ze vertellen u niet wat en waarom. heeft u het gevraagd?

Wij denken dat het opkrikken van vals-positieven een nieuwe persconferentie aankondigt. Het probleem van de viespeuken met een intact immuunsysteem. Mwah. We gaan het zien. Nederland zal de ongevaccineerde viezeriken nog hard nodig hebben.

UPDATE 1

Daar is ie al: een “storing”, natuurlijk. Maar het schokeffect is er: meer dan 100.000 … “besmettingen” per week: lees hoogstens 2.000 positieve testuislagen die nader moeten worden geanalyseerd. Het aantal is nog nooit zo hoog geweest.

Er zijn ook nog nooit zoveel mensen “gevaccineerd”.

Maar dat staat er uiteraard los van. Tijd voor de griepgolf of nog beter: het Marburg/Ebola virus. Volgende schokeffect.

37 gedachtes over “19.274 besmettingen vandaag gemeld – op een zondag?

 1. Volgens Karin van Baalen (Germaanse geneeskunde):
  “Over het biologisch verhaal achter Covid, “besmetting” en de kracht van beelden en overtuigingen

  De aanname dat ziekte, met name ontstekingsreacties, veroorzaakt worden door micro-organismen is een zeer sterke aanname en één van de fundamenten in onze gangbare geneeskunde.
  Het covid-verhaal is daar volledig op gestoeld.

  Virussen, bacteriën en schimmels worden gezien als de boosdoeners, die ons ziek maken en zelfs ons leven kunnen bedreigen. Het verhaal van “besmettingsgevaar” is een verhaal dat collectief nog steeds sterk voor waar wordt aangenomen.

  Wat Dr. Hamer heeft gezien is dat alle ziekten veroorzaakt worden door schokkende ervaringen die een biologisch overlevingsprogramma in de hersenen en het orgaan activeren. Micro-organismen worden wel degelijk terug gevonden in het biologisch programmaverloop, met name in de genezingsfase, maar zij zijn niet de veroorzakers van de ontstekingsreactie !

  Je kan het vergelijken met wat er gebeurt in een composthoop. Organisch materiaal dat niet meer nodig is, wordt afgebroken en verteerd door de micro-organismen, maar de hitte in de composthoop, wordt niet veroorzaakt door die micro-organismen ! Dat is een natuurlijk proces, wat door het systeem zelf wordt aangezet. Koorts in het lichaam wordt dus niet veroorzaakt door bacteriën of virussen, maar wordt door het systeem zelf geactiveerd en maakt deel uit van het genezingsproces.

  Dit is een belangrijke nuancering en het zet onze aannames rond de werkelijke oorzaken van ziekte op z’n kop. “Besmetting” zoals wij collectief geloven dat het werkt, blijkt dus niet te kloppen. En ja, ook ik heb zeer bedenkelijk gekeken, toen ik voor de eerste keer dit nieuwe verhaal hoorde, want met mijn verpleegkundige achtergrond, was ik natuurlijk ook geconditioneerd met deze sterke overtuiging. En ik heb in mijn loopbaan heel wat antibiotica toegediend, waardoor mensen effectief beter werden.

  Er achteraf op terug kijkend, zie ik dat antibiotica de micro-organismen doden in het genezingsproces, waardoor de intensiteit van het genezingsproces getemperd wordt. En dat kan in sommige gevallen zinvol en noodzakelijk zijn.
  Dr. Hamer zegt zelf dat het in een heftige genezingscrisis zinvol is om “tegen te sturen” met antibiotica.

  Maar laat ons terug beginnen bij het begin.
  Er is een schok nodig om een biologisch overlevingsprogramma te activeren.
  En wat veroorzaakt de schok ?
  Iets buiten ons, in dit geval een onzichtbare vijand genaamd covid, een stukje DNA wordt waargenomen als levensbedreigende vijand.
  In wezen is het onze perceptie die de schok veroorzaakt.
  (Zolang we iets of iemand buiten ons als vijand waarnemen, zal ons stress-systeem geactiveerd worden).
  Dat vooral de luchtwegen en de longen betrokken zijn en benauwdheid het kritieke symptoom is, is daarom niet vreemd. Het gaat hier zoals Hamer het noemt, om een “territorium-schrikangst-conflict”(luchtwegen/strottenhoofd), of een “doodsangstconflict” (longen).
  Je territorium of m.a.w. je eigen ruimte wordt bedreigd, of je voelt je met de dood bedreigd…
  Je zag bv. alle vreselijke ziekenhuisbeelden die in het begin verspreid werden en je hoort elk half uur hoeveel mensen er zijn gestorven. Deze horrorbeelden en berichtgevingen dat er een levensbedreigend virus zou zijn, zijn de echte oorzaak van de schok !!

  Voor alle duidelijkheid: ik zeg niet dat mensen niet ziek worden of dood gaan, wat ik wel zeg is, dat ze ziek worden door de angst voor het virus.
  De angst voor ziekte, maakt alles veel erger !

  Voorts weten we dat elk biologisch programma in 2 fasen verloopt.
  In de stressfase heb je in de luchtwegen een afbouw van het slijmvlies en een verslapping van de spierlaag. Biologische zin is, de doorgang van de luchtwegen vergroten, zodat je meer O2 kan opnemen, om je vijand te verdrijven. In deze fase heb je geen fysieke symptomen. Je zou de stressfase ook de “incubatieperiode” kunnen noemen.
  Zodra de bedreiging verdwenen is, schakelt het lichaam over naar de parasympaticus en word je ziek. Het slijmvlies wordt door het lichaam gerepareerd met een toename van vocht en ontstekingsreactie. De tonus in de spierlaag wordt hersteld met in de genezingscrisis een ritmische krampen van die spiertjes, waardoor je gaat hoesten. Hoesten is telkens een korte genezings-crisis.
  Het kan inderdaad levensbedreigend en zeer benauwd worden, als de zwelling in de luchtwegen zo groot is, dat de doorgang helemaal belemmerd wordt.
  Angst zorgt er namelijk voor, dat we meer vocht gaan vasthouden in het lichaam en dat de genezingszwelling in het getroffen weefsel ook groter is.

  Waar je op focust, groeit. Dat is een universele wet.
  Focus je op angst, dan zal die groter worden…
  De angst reduceren is dus de belangrijkste interventie !!
  Genezingsprocessen kunnen maar plaatsvinden in ontspanning (of technisch uitgelegd: in de modus van de parasympaticus)
  Ironie van heel deze covid-story is dat juist de continue stroom van dramatische sterftecijfers en horrorbeelden de angst blijft voeden en dus ook de ziekte onderhoudt …

  Onthoud ook dat we door moeder natuur zijn uitgerust met deze biologische overlevingsprogramma’s om ons een 2de kans in onze overleving te geven.
  En dat deze bedoeld waren om kortstondig te lopen !!
  Door alle aandacht op het probleem te blijven vestigen, wordt het conflict helaas in stand gehouden …

  Daarom adviseer ik eenieder die in mijn praktijk komt om een nieuwsdieet aan te houden. En dat je je geest voedt, met geestvoedende, inspirerende informatie en mooie dingen, zoals bv. muziek. Alle mainstream nieuws is toch maar gebaseerd op angst en drama. Junkfood. Je mist niks !!

  En natuurlijk is het belangrijk om het hele covid-verhaal te herbekijken !
  Zolang je het virus als een mogelijke levensbedreigende vijand blijft bekijken, ben je vatbaar voor schokkende ervaringen die biologische overlevingspro-gramma’s blijven activeren.

  Er zijn vaak nog andere symptomen zoals een verminderd reuk- en smaakvermogen, keelpijn, spierpijn en vermoeidheid.
  Kortom, wat we vroeger griep noemden, heet nu Covid…
  Vanuit de BW zijn dit allemaal biologische overlevingsprogramma’s in heling.
  Vaak zie je dan dat er angst opkomt, voor de symptomen. Die angst zorgt er ook weer voor, dat je kan blijven “hangen” in de genezingsfase.
  Geen zorgen maken, rustig uitzieken, je liefdevol laten verplegen, eventueel EFT doen op je angsten, zijn mijn adviezen. De genezingsfase is van voorbijgaande aard ! Hoe meer je in ontspanning kan gaan, hoe sneller het over is ! Genezing kan maar plaatsvinden in de parasympaticus…

  De belangrijkste uitdaging is om uit de angst te groeien en te leven in vertrouwen. Daarvoor dien je je stressvolle overtuigingen bewust te worden.
  De schok wordt altijd veroorzaakt door een onderliggende negatieve overtuiging, zoals bv. het idee dat er een levensbedreigend virus zou bestaan … What you believe, hardens into facts ! (Neville Goddard)
  Je verhaal over een levensbedreigend virus dient dus ook te veranderen, wil je echt helemaal uit de stress komen.”
  Ondertussen worden we wel chemisch en gemanipuleerd bacteriologisch ingespoten met die rotzooi met als gevolg dat ons immuun systeem compleet op hol slaat.
  De huidige medische wereld is totaal van de pot gerukt, degenen die daar nog in geloven halen de jab ipv logisch nadenken en te vertrouwen op de holistische natuur.

  • Bedankt Marcus. Had het net nodig voor mijn bronchitis waar mijn luchtpijp vorige nacht dicht zat. Je schrikt je te pletter! Stomend water, rust en blijven lachen en gewoon je dingen doen dan blijf je op de been.

 2. Ik moest lachen. Hoeveel gekker wordt het nog? Oostenrijk misschien?

  Het kan nog. Voedsel, metalen en energie. En voor de rest, mee eens, we zullen de ongevaccineerden smeerpijpen nog nodig hebben. Mijn vader zei altijd, als iemand anders in Rijn springt, dan hoef jij dat niet te doen.

  Maar serieus, hoe gek moet je zijn als je op een gratis spuit durf te vertrouwen. Van een heroinedealer neem je een gratis spuit niet ( hoop ik) En die wil je zeker niet dood hebben. Klant kwijt en strafrecht.

  Maar gratis van de overheid wel. En die wil je dood hebben. Wie daar nog aan twijfelt mag mij gek noemen.

  Wat gaat er mis?

   • blackpeat

    Ik krijg maar aanbiedingen rond die spuit. het kost me niks. Dat is toch gratis? Mijn moeder leerde me altijd in de jaren 70 dat er kinderlokkers zijn. Die komen met gratis snoepjes. Nooit een kinderlokker gezien. Maar nooit vergeten.
    Gratis is niet goed. Ik zeg het eufemistisch. Betaal en jij bent in control. Gratis ben jij het product.
    of geloof je in het goede van de mensen? Nou daar lach ik om. Wat de afgelopen 2 jaar is gebeurd is niet te bevatten. En we gaan het deze week verder zien.

    Dit kan niet waar zijn. Is dit ons volk?

    • Ja, je zou moeten vragen: “Wat kost die 3-dubbele dosis? Graag offerte voor alle vier de merken. Ik wil hem kopen en mee naar huis nemen, ik regel het verder zelf wel.”

    • Toen Nooitgedacht nog een Nooitgedachtje was, zo’n 55 jaar terug, vertelde zijn grootvader dat er slechts 2 dingen gratis waren in het Leven, namelijk de Zon, en een klap op je bek als je je niet gedroeg.
     Hij had gelijk, er is nog steeds niets veranderd.

     Well you do mind about your make up, but you better make up your mind up now, while your heart still felt the same.

     Enjoy: https://youtu.be/zeBJjqExxcc

 3. De cijfers hebben maar één doel en dat is komende woensdag een paar wetten er doorheen drukken die zijn weerga niet kennen. Einde privacy. Notabene door een stelletje demissionaire WEF jokers. Ik heb de Commandant der Strijdkrachten recent schriftelijk gevraagd wanneer hij militair gaat ingrijpen tegen dit demissionair kabinet. Het leger dient immers de grondwet en het volk en niet een paar passanten in Den Haag. Ik heb nog geen antwoord mogen ontvangen.

  • Dat denk ik ook Jots, a.s. donderstraalt het zooitje in elkaar zoals het er nu uitziet, shits gettin real.

  • Ze zij allemaal uit het zelfde karremans hout gesneden.
   Allemaal schijthuizen die als er stront aan de knikker komt eerst hun neus vol moeten douwen met coke (of voor de “manschappen” speed).
   En maar stoer met die baret schuin op d’r knar rondhuppelen, totdat ze echt in de strijd terecht komen en daarna janken als kleine kinderen en ptst krijgen.
   Maar wel op veteranen dag met de borst vooruit lopen. Tering honden.

 4. De politici moeten hoognodig geresset worden, ze zijn in notime vergeten waarvoor ze moeten staan?

 5. Betoog zoveel je wil, het Vierde Rijk (in de wandeling ook bekend als de EU) trekt er zich geen zier van aan. De verplichte vaccinatie voor iedereen loert om de hoek. In België heeft de minister van Volksgezondheid het debat geopend. Wie de gifspuit weigert, krijgt … een astronomische boete? een gevangenisstraf? Het wordt nu echt wel Halloween. En dus moet je je de vraag stellen : toch maar de gifspuit nemen, of stemmen met je voeten : verhuizen naar een beschaafd land. Pakweg Noorwegen, waar alles weer normaal is.

   • Noorwegen kom je ook zonder vaccinatiepas binnen, met een PCR-test en 3 dagen quarantaine. Als het dat maar is. Noorwegen ligt buiten het Vierde Rijk, is altijd neutraal geweest en heeft zijn eigen munt.
    Als je in Europa wil blijven, zijn er niet zo gek veel mogelijkheden. Het net sluit zich almaar verder. In de geschiedenis mag je nooit de kat uit de boom kijken, want op een dag is die boom met kat en al neergebliksemd. De meeste joden keken in de jaren 30 nog de kat uit de boom. Misschien zou het allemaal wel bedaren, dachten ze…

 6. Bijna 20.000 besmettingen geconstateerd met een test die van alles vindt maar geen Cojona kan onderscheiden van een griepje. Maar hoeveel mensen worden er uberhaupt getest om daar 20.000 besmettingen tussen te vinden.? Misschien 1:4 dus totaal 80.000 die dag getest.?
  Delen door 100 test starten is 800 per locatie. Dat aantal kunnen ze absoluut niet verwerken. En ik heb geen enkele rij wachtende gezien, voor welke test straat dan ook in Nederland

  • Precies. 800 per locatie. Maar dat is voor een zondag ook al heel wat. Zondag zijn de meesten dicht.
   De CDC methode is: 1 vals-positief gevonden, de 5 ervoor en de 5 erna ook meetellen. Dus dan krijg je factor 11.
   Ik denk dat RIVM dat nog niet eens doet en gewoon maar wat inklopt.

   Ik weet precies hoeveel besmettingen die 80.000 tierelantijntjes opleveren: Exact … NUL komma NUL.

  • Ervan uitgaande dat iedere test 10 minuten duurt, zijn die test medewerkers dus met 800 te testen personen, dus 800 x 10 minuten= 80 uur bezig per dag per locatie. Hoeveel medewerkers heb je dan nodig per locatie om dit aantal af te handelen.? In dit geval denk ik 10 testers en ook 10 admistratieve medewerkers.? Heeft iemand dat aantal ooit aanwezig gezien in een teststraat.? Ik niet in ieder geval.

   • Ik zie nooit iemand en als ik wat zie: hoogstens 2 die zich lopen te vervelen.

    Er moeten dus wel “geheime testlocaties ondergronds” zijn, denk je niet?

    We worden 24/7 BESODEMIETERD!. Sorry voor deze emotionele laagvlieger….

 7. Pingback: Vragen, vragen, vragen | voorzieners

 8. Ik fiets en loop bijna elke dag langs 2 van die “testlocaties”! op HC Utrecht en 1 op Kanaleneiland Utrecht. De MEGA testlocatie ( ze hebben zelfs een schoorsteen op die stek staan,maar nog net geen hek met imphung macht vrij)bij het ouwde casino..Bij die op HC is niemand te bekennen en de andere staan wat gele hesjes de boel te bewaken.waarvoor ze daar staan is mij een raadsel want als ik er langs ga is er niemand te zien?Kom er 2 keer per dag langs..Als die cijfers zouden kloppen moeten daar minstens een paar duizend angsthazen in een rij staan,maar nada,noppes nix! Als al die virusbesmeurden er werkelijk zouden zijn gaan er wekelijks miljoenen sukkels in Holland een oorsmeer stengel in hun gok laten steken..Het is allemaal makkelijk te bewijzen dat het leugens zijn maar NIEMAND kan het blijkbaar nog wat schelen…

  • Ongelooflijk, ja.
   Alles wordt aan elkaar gelogen, geen hond die de realiteit durft in te stappen.
   Alles blijft plakken aan het scherm waar Goebbels c.s. iedere dag hun dampende drol leggen.

 9. Het probleem is hier de boef Jaap van Dissel , welke studeerde te Chapel Hill in de USA , het amerikaanse centrum van de eugenetica onder andere bekend van Planned Parenthood , verworden tot een machine om vooral ongeboren zwarte babies te vermoorden en dan de bruikbare nog levende lichaamsdelen voor grof geld te verkopen of te verwerken in vaccins . Adolf Hitler haalde er zijn intellectuele munitie voor de jodenvervolging . Dit is gewoon een ordinaire moordmachine , duivelser kan bijna niet . Hij moet op de hoogte zijn geweest van de biowapens die Fauci en zijn darpa-vriendjes aan het ontwikkelen waren en die nu hun toepassing hebben gekregen in de gifspuiten , eufemistisch vaccins genoemd , terwijl zij het totaal tegenovergestelde zijn . Na zijn studie en zijn werk te Chapel Hill werd deze massamoordenaar , Jaap van Dissel geparachuteerd in de directeurszetel bij het RIVM , vermoedelijk door de Oranje-kliek ,die het eugenetica-mantra heimeljjk steunt en openlijk uitkomt voor de sympathie voor de Bilderberg-Rockefeller- WEF -NWO – VN miljardairsgroep geleid door openlijke eugenetica-aanhangers als Klaus Schwab en Bill Gates . Jaap van Dissel is niet de leider van deze beweging ,maar is wel een heel belangrijke pion om de eugenetica = massamoord agenda uit te voeren . Hij zal niet rusten voor hij miljoenen slachtoffers via de injectie gemaakt heeft en is in dit opzicht vergelijkbaar met Adolf Eichman , de burocraat die de dood van 6 miljoen joden organiseerde . Het script is hetzelfde . Wederom worden met een arsenaal van leugens , valsheid en propaganda op de meest misselijke manieren miljoenen gedwongen de prik te nemen , die uiteindelijk dodelijk zal blijken te zijn . Om de wraak van de kinderen te ontlopen worden deze ook rijp gemaakt voor de massamoord door ze deze injectie op te dringen op wederom misselijke manieren , zoals de valse misprijzing van de prik als zijnde een heldendaad op onder andere Sesamstraat , net zoals de joden de vernietigingskampen ingeluisd werden.
  Deze Jaap van Dissel is het minste van het minste wat de mensheid voortgebracht heeft en hij zou eigenlijk hoe eerder hoe beter van het toneel moeten verdwijnen , tesamen met zijn secondanten uit regering , parlement , RIVM , OMT , veiligheidsregio’s die allen betrokken zijn bij de uitrol van deze ongekende massamoord . Hierbij vergeleken was de tweede wereldoorlog slechts kinderspel , het gaat hier uiteindelijk on miljarden mensen wier bestaan langzaam maar zeker ten einde loopt , Nu mag U zelf Uw eigen dood gaan betalen , iets wat destijds in de tweede wereldoorlog nog niet aan de orde was
  Een weinig prettig vooruitzicht ? Alles dankzij onze bureau-massamoordenaar Jaap van Dissel , die schaamteloos U net zo misleidt als de rattenvanger van Hameln . Zum kotzen , zouden de Duitsers zeggen .

 10. ziek, zwak en misselijk, ben ook ik, van de nimmer aflatende stroom van leugens, en het verdraaien van feiten.
  ziek, zwak en misselijk van dat clubje MULO studenten in Den HAAG, die de betekenis van het woord demissionair maar niet tot zich door wil laten dringen.
  ik heb voor die sukkelaars maar een mededeling:” Muilkorven voor, bek houden en opzouten!”
  Nederland is ZIEK, ZWAK en MISSELIJK van jullie!

 11. Er zijn ook nog nooit zoveel mensen “gevaccineerd”.

  waar halen ze dan toch in hemelsnaam al die ON-gevaccineerden vandaan?

Reacties zijn gesloten.