Susan Pierce (van de CDC), die iedereen vertelt DE GIFINJECTIE NIET te NEMEN!!!

Klokkenluider van het Amerikaanse RIVM zegt hoe het zit.

https://www.brighteon.com/25bf955c-8a2d-44ab-8753-a582b59019b5

https://www.linkedin.com/in/susan-pierce-richards-1917a47

Vrij vertaald komt haar minuut durende noodkreet hierop neer:

“U MAG dit vaccin niet nemen! I heb zoveel mensen aan de lijn gehad, die zeiden “O mijn hemel, ik was bijna dood”. Twee mensen belden me, ze hadden de griepprik én de Covid-injectie gekregen en beiden waren bijna gestorven.

U krijgt 50 miligram kwik ingespoten, 25 via de griepprik en minstens 25 met de Covid-vaccinatie. Er wordt daarnaast een DARPA Operating System geïnjecteerd, dit is de “Luciferase”, het valse licht van Lucifer, de connectie met een computer. Als jullie het vaccin nemen en je wordt ziek dan moet je een D-Dimer test laten doen door je huisarts, omdat je waarschijnlijk mircro bloedklonters aan het ontwikkelen bent.

Je hebt nog zes maanden tot drie jaar te leven zeggen ze, als je dit Operating System in je lichaam hebt. Je lichaam kan dit niet aan. We bidden voor jullie en “DON’T TAKE THE JAB”. Laat je NOOIT injecteren! Hoe ik dat weet? Kijk hier…..

….ik ben de volgende Big Pharma klokkenluider.”

26 gedachtes over “Susan Pierce (van de CDC), die iedereen vertelt DE GIFINJECTIE NIET te NEMEN!!!

 1. Er komen steeds meer klokkenluiders die duidelijk maken dat deze prikjes gewoon genocide zijn. De MSM proberen dat verborgen te houden, maar er zullen steeds meer slachtoffers vallen, zodat ontkennen tenslotte niet meer mogelijk is. De verantwoordelijken dienen zwaar gestraft te worden. Graag in NL beginnen met die domme ijdeltuit van een Hugo de Jonge.

  Like

 2. Anthony Patch, de beroemde journalist en onderzoeker deed jarenlang research naar de plannen en strategieën van de elite om de wereld te beheersen. Hij had ook onderzocht dat één van de vele strategiën is: door de mens gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins.

  In een interview in 2014 voorspelde hij: “Ze zullen een door de mens gemaakt Coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde streng DNA toevoegen aan het lichaam van een persoon, waardoor zo iemand in wezen een hybride zal zijn – en een zombie. Zijn youtube video’s die ik noem in het boek zijn weggehaald. Er is nog één te zien uit 2014:
  “Deadly Shots & III Strand DNA/Interview from N68’s Secrets of the Georgia Guidestones” http://www.youtube.com/watch?v=iiE8Z7up3C0&t=2s

  Anthony Patch: Als iemand eenmaal is ingespoten, verandert zijn DNA vrijwel onmiddellijk. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om zelf te denken, en zich er ook niet van bewust zijn dat dit is gebeurd. Het verlaagt het bewustzijn. Zo kunnen ze gemakkelijker worden gecontroleerd, om slaven te worden voor de elite”.

  “Het verraderlijke is als iemand eenmaal geïnjecteerd is zijn DNA bijna onmiddellijk een transformatie ondergaat. Hij verliest bijna onmiddellijk alle besef dat hij zijn onafhankelijkheid heeft verloren”. Na jarenlang onderzoek, ook naar quantum fysica is dit wat hij in de loop der jaren ontdekte.

  http://www.bitchute.com/video/azxbPv1fdCoI

  Like

  • Hugo de jonge’s opa kreeg levenslang voor zijn moorden en misdaden . Zijn kleinzoon doet nu nog eens dunnetjes over , deze infantiele psychopaat komt waarschijnlijk klaar bij de gedachte hoeveel mensen hij kan opruimen met zijn injecties , evenals Mark Rutte , wiens opa ook een nsb-verleden had . Het staat al in de bijbel , van hen die Mij haten zalik straffen tot in het derde en vierde geslacht .Het is waar , het komt uit ,we worden geregeerd door verziekte geesten , een straf op de vele zonden van hun voorvaderen .
   Het zou interessant zijn te weten wie en hoe de voorvaderen wareen van Grapperhaus , Ollongren en Kaag . Het zou me niet verbazen als je daarop niet trots hoeft te zijn . Wat hebben zij te verbergen ?

   Like

  • Niks nieuws dus. Dat is al jaren zo, wereldwijd!!!

   Men had het te druk al die jaren met geld verdienen en zo. Harde samenleving, net als de huizen van Steen.
   Kop in het zand en nu nog.

   Like

 3. We mogen nu toch wel stellen dat het vaccin werkt (deze zin heb ik wel 100x gelezen bij de comments op nu.nl waar vele comnents geschreven worden door een soort auto bots of al ge transformeerde humanoids) Nou dat kun je wel stellen als je de besmettings cijfers moet geloven. De weg wordt vrij gemaakt om a.s. vrijdag te vertellen dat de qr code wordt uitgebreid naar de werkvloer…..eindelijk rust zal ik maar denken.

  Like

 4. “Het wordt steeds moeilijker om als normaal mens de openlijk op straat liggende waanzin te verdragen die door politici en wetenschappers als de waarheid wordt verkocht.”

  Deze zin vertaald in straattaal; we worden aangevallen en zijn dus in staat van oorlog.

  De gepaste strategie bij de aanval is verdediging.

  Het Nederlandse volk heeft de verdedigende taken uitbesteed aan de wetgevende macht (volksvertegenwoordiging) en de uitvoerende macht (defensie).

  Echter, die ambtenaren worden wel betaald maar verdedigen ons niet:
  o De politieke partijen dienen niet het volk, maar de politieke partijen;
  o Defensie verdedigt niet het volk, want het leger is geannexeerd door de overheid.

  Kortom, het volk kan niets verwachten uit de collectieve hoek van politiek en defensie.

  Er zit niks ander op dan over te schakelen op individuele verdediging met ontwijken van de gifinjectie. Duiken terwijl het hele systeem langzaamaan wegrot. Hoe lang dit gaat duren en hoeveel slachtoffers dit gaat kosten is moeilijk in te schatten.

  Like

 5. Er zijn slechts enkele mensen in Amsterdam in de supermarkten die geen mondkapje dragen. Ik heb het 2 maal ook niet opgedaan, een vriendelijke cassiere zei me bij de kassa alleen, waar is je mondkapje. Ik zei: in mijn jaszak.

  Geliked door 1 persoon

  • Wanneer ga je die supermarkten links laten liggen??? Met of zonder masker maakt geen fluit uit. Je blijft de grote grutter dienen.
   Je doet daardoor gewoon mee aan het spel. Stap er uit! Doe niet mee.

   Like

 6. susan pierce kon ik op het einde niet verstaan waar ze het heeft over een ? computer. Ik ben erachter. Zij refereert aan een D-wave computer oftewel een bepaald type quantum computer. Daarmee geeft deze dame aan meer te weten van de koppeling van de geinjecteerden aan de AI-computer. Dan is zij mogelijk een liaison tussen CDC en AI tech en health informatica

  Zie https://anthonypatch.com
  Zie https://en.wikipedia.org/wiki/D-Wave_Systems
  Zie https://www.linkedin.com/in/susan-pierce-richards-1917a47

  De wiki link laat de usual suspects zien die AI mbv D-wave systems hebben uitgetest.

  T zou zomaar kunnen dat Pierce meer vanuit een ITAI invalshoek waarschuwt dan vanuit een vaccinologische expertise reageert. Ze werkt ook nog niet zo lang voor het CDC.

  Like

 7. Vervolg op D-wave AI computing: de visie van Anthony Patch op de quantum entanglemeng tussen de mensen die een quantum silicon dots patch met micro-array naalden opgestuurd zullen krijgen per post in de vierde fase van de COVID19 global operation.

  Hij ziet de huidige prikkenbende als de voorloper van het echte koppelen van de overlevenden aan de AI quantum computersystemen. Zowel gevaccineerden als ongevaccineerden zouden deze final solution uiteindelijk volgens zijn voorspelling aanvaarden als oplossing om de samenleving weer veilig open te kunnen stellen.
  Dit zou dan moeten neerkomen op de great global sales operation om iedereen over te halen om mee te doen met de quantum dots micro needles array. Ergens in dit toneel zou ter bezegeling van deze verlossing van de mensheid ook een Anti-christ zijn toneeltje op moeten gaan voeren.

  Na toepassing zou dan een derde DNA streng gevormd door silicon materiaal om de originele twee DNA strengen gaan groeien waarmee elke micro needle geprikte na opstart via 5G onlosmakelijk onderdeel zou gaan uitmaken van de Quantum Entanglement met de hive mind zoals deze on the fly zal worden gerealiseerd met quantum computer systemen.

  Vanaf dat moment zou iedere geprikte ongemerkt compleet beheerst worden door de Quantum computers van o.a. CERN. Niks satellieten in de ruimte van Elon Musk. Gewoon via CERN en andere AI D-wave computers in quantum entanglement aansturen van de globale mensenmassa?

  Kortom de natte droom van technologisch quantum mechanisch fysisch AI verdwaasden die een globale massa aan AI aangestuurde zhombies zou moeten gaan produceren.

  De qubits die bestaan uit steady state rond cirkelende electronen zonder protonen en neutronen kern zowel in de AI computer silicon als in de silicon moleculen in de derde silicon DNA streng van alle mensen zouden conform de fantasieen van de CERN particle fetishisten een betoverende dans op wereldschaal met elkaar gaan maken.
  Was dat wellicht het resultaat vd adviezen van top dutch fysicus Gerard t Hooft en Stephen Hawking die ook in het onderzeeertje op Epstein Island stapten?

  Kortom wie haalt de stekkers en de energie uit deze datacenter-beesten? Weg quantum-entanglement, weg hive mind, weg total control, weg zhombie, Weg databeesten, weg met die troep. Techniek faalt altijd.

  Zie voor diens visie getiteld de final solution waarnaar toegewerkt wordt in vier fasen:

  Klik om toegang te krijgen tot Anthony%20Patch%20-%20The%20Final%20Solution%20Part%202%20Transcript.pdf

  Zie https://anthonypatch.com
  Zie https://en.wikipedia.org/wiki/D-Wave_Systems

  Like

Reacties zijn gesloten.