Van de 20 Covid-injecties is er 1 dodelijk. Experiment geslaagd.

In vervolg op ons artikel gisteren nemen we nu het bewuste onderzoek in The Exposé over, waarin wordt toegelicht dat de Covid-vaccins een onbekend aantal verschillende samenstelling hebben. Met andere woorden, niet alleen afhankelijk van de eerste, tweede of daarop volgende boosterprikken, maar over ALLE injecties, en dat vanaf het begin van de campagne.

Het klinkt bijna te bizar om waar te zijn, maar gezien de hele ontwikkeling van de laatste 20 maanden en de tientallen jaren van voorbereiding om de wereldbevolking te reduceren, laat de zelfverklaarde elite deze buitenkans natuurlijk niet glippen. Dit “experiment” neemt groteske vormen aan en de gelatenheid waarmee het overgrote deel van de – met name Westerse – bevolking de ene na de andere leugen slikt is het bewijs dat de voorbereidingsfase is afgerond en uitstekend geslaagd.

Het origineel is in het Engels, maar in de linker balk vindt u een vertaalknop, waar Nederlands kan worden geselecteerd.

Officiële gegevens suggereren dat bepaalde batches van Covid-19-vaccin opzettelijk zijn vergiftigd, omdat slechts 5% van de batches verantwoordelijk is voor 100% van de vaccindoden

Door The Exposé  op  3 november 2021 • Karl Denniger


Er zweeft een artikel rond uit The Expose dat een nogal explosieve  bewering doet: Er is een enorm statistisch significante scheeftrekking in het sterftecijfer van Covid-19-vaccins  op partijnummer 

Wat oorspronkelijk mijn aandacht trok, was de aluhoedjes gemeenschap die schreeuwde over partijen die  opzettelijk aan bepaalde mensen werden gedistribueerd om ze te doden – met andere woorden: bepaalde Covid-19-vaccinpartijen zouden in alle opzichten opzettelijk zijn vergiftigd.  Dat was  enorm  onwaarschijnlijk, dus ik ging op zoek om dit gerucht te weerleggen en bewijzen te leveren dat de angstaanjagende verhalen uit de lucht zijn gegrepen. 

Maar wat ik vond, was zowel interessant als uitermate verontrustend.

Karl Denniger besluit met de woorden:

Als deze bedrijven niet immuun waren voor civiele en zelfs strafrechtelijke vervolging als gevolg van wat Biden en Trump hebben geregeld, dan zouden de advocaten van de aanklagers al maanden geleden rechtbanken hebben bestormd.

Deze gegevens zouden in de reet van elke politicus geramd moeten worden, samen met elke persoon bij de CDC, NIH en FDA. Ze weten dat dit aan de hand is; het kostte me slects minuten om dit te analyseren en uit te vinden.

Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

DEZE INJECTIES MOETEN NU WORDEN GESTOPT totdat volledig is verklaard wat er is gebeurd en, indien van toepassing, verantwoording is afgelegd voor degenen die als gevolg daarvan gewond zijn geraakt of zijn gedood. Als het bewust in de war brengen van de rapporten wordt bewezen, en het is heel goed mogelijk dat dit het geval is, moet iedereen die hierbij betrokken is nu naar de gevangenis en moet het hele programma voorgoed worden geschrapt.

ER IS GEEN REDELIJKE VERKLARING VOOR DEZE GEGEVENS DIE AANLEIDING GEVEN TOT DE CONCLUSIE DAT ZE BERUSTEN OP STOM TOEVAL.

14 gedachtes over “Van de 20 Covid-injecties is er 1 dodelijk. Experiment geslaagd.

 1. Pingback: Van de 20 Covid-injecties is er 1 dodelijk. Experiment geslaagd. – flashyflasch

  • Nee, dat gaat veel te snel. Dan zijn ze er van af. Ik ben voorlevenslang gevangen zetten ( desnoods met een ketting en een kogel aan hun been), 6 dagen per week heel hard laten werken op karig voedsel en alles wat deze werkzaamheden opleveren, komt ten goede aan de gedupeerden.
   Bovendien als je ze overhoop schiet krijg je ook geen inlichtingen meer los.

   Like

   • Judith, daar ben ik voor. Maar niet laten werken. Gewoon 23 uur in een cel met kale muren. Kunnen ze hun zonden overdenken.

    Dat middeleeuwse is veel te soft voor de deze beesten

    Geliked door 1 persoon

 2. Iemand nog zin in een potje Russische roulette? I.v.m. het verbod op vuurwapens heeft uw overheid in collaboratie met de NWO en big pharma een nieuwe versie op de markt gebracht. Ze noemen het corona vaccin.

  Geliked door 2 people

 3. “Onze” regering en het grootste deel van de tweede slaapkamer werkt er volledig aan mee om een groot deel van de bevolking te vermoorden of ongeneeslijk ziek te maken.
  Hoe bizar kan je het hebben !!

  Like

  • Daar worden ze vorstelijk voor “gecompenseerd”.

   Wat wil je nog meer: de immuniteit wordt naar nul gereduceerd, de oudjes vallen het eerst om (kassa!) en het medische kartel injecteert zijn eigen verdienmodel: een totaal verzwakte bevolking.
   Collateral benefit: kinderen inspuiten en ze planten zich ook niet meer voort.

   Want er kan maar een zeer beperkt aantal mensen mee op reis naar de Nieuwe Wereld.

   Geliked door 3 people

   • Prima, dan meld ik mij vast af voor die reis naar de nieuwe wereld. De oude beviel me al niet eens en de ervaring heeft me geleerd dat veranderingen van boven af altijd verslechteringen zijn.
    Laten we dan ook gelijk over een “vorstelijke compensatie” beginnen voor de achterblijvers. Er is ons door de tijd heen namelijk nogal wat onrechtmatig afgepakt, om het maar eens genuanceerd uit te drukken.

    Like

 4. Het is nu ook duidelijk waarom de formatie uit blijft. Alle partijen die nog een kans maken in het volgende kabinet plaats te nemen stemmen alle zinnige ingediende moties weg zodat de leugen in stand kan blijven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dat is waarschijnlijk die 10 -15 % depopulatie waar psycho Bill het vaak over heeft in zijn krankzinnige toespraken die je we van hem kennen …

  Like

  • Ja en hij zegt dit te kunnen realiseren door de volksgezondheid te verbeteren….
   Zo gaat het met alles: A is Z. Alles 180 graden draaien. Ook het schaakbord.

   Like

Reacties zijn gesloten.