21 gedachtes over “URGENT!! Bericht van de Minister van Depopulatiezaken

 1. Voor die betweterige schoolmeester heb ik een filmpje waarin je precies ziet wat er in een frikandel zit.

  Nou meneer de Jonge, ik zie graag het filmpje tegemoet waarin ik precies kan zien wat er in die mysterieuze vaccinaties zit.

  Geliked door 5 people

 2. Hahahaha, hoe bizarre kan het zijn. Net persconferentie uitgekeken. Ouders mogen in de wind niet langs de lijn staan als hun kinderen voetballen. maar sexwerkers zijn uitgezonderd van maatregelen.

  BAM! Hier heb je hem. Ze spelen met ons.

  Dit is satanisch. Als je dit niet ziet.

  Geliked door 6 people

 3. Het lijkt wel of ze het bewust toestaan met die sexwerkers, om zoveel mogelijk mensen te infecteren. Nee, niet met het virus maar me huid- en mondslijm met vreemd DNA erin. De Bijbel geeft heel duidelijk aan wat de gevolgen zijn. Wist u dat ? Nee, nou, snel maar eens onderzoeken dan.

  Like

 4. Het verbieden van vrouwen zwanger te worden, wie zei dat in de rotterdamse raad.
  Dacht niet van een christelijk gedachtegoed.

  Like

 5. zojuist nog in het NOS journaal:

  In de camera
  Demissionair minister De Jonge beklemtoonde nog een keer dat de meeste mensen die met corona in het ziekenhuis terechtkomen niet gevaccineerd zijn. “De waarheid is dat ze er niet hadden hoeven te liggen, als ze gevaccineerd waren.” Hij richtte zich rechtstreeks tot de mensen die nog twijfelen over een prik.

  “Stel je vragen aan de GGD, je bent heus niet de enige. Doe het niet voor ons, maar voor jezelf en je naasten. Voor je oma of voor de mensen die op een operatie wachten”, zei De Jonge, terwijl hij recht in de camera keek.
  Einde citaat.

  Hij vergat hierbij de frikandellenboer op de hoek te vermelden, en stond tussen zijn tanden door te liegen over het feit dat het JUIST de gevaccineerde mensen zijn, die wereldwijd opgenomen worden in ziekenhuizen.
  Schoolmeestertje, je bent maar demissionair, niemand heeft jou gekozen om het volk te vertegenwoordigen en van klinkklare prietpraat te voorzien. Als je niets zinnigs weet te zeggen, doe er dan gewoon het zwijgen toe. Alsjeblieft??
  Hoog tijd om terug te keren naar de schoolbanken, en niet ervoor, maar erin!
  Je moet nog veel inhalen.

  Geliked door 4 people

 6. Wat fijn voor Hugo dat de sexwerkers uitgesloten zijn. Kan die nog effe z’n zaad gaan lozen. Als ouwe hoer (echt waar) zou ik hem de deur uit sodemieteren.

  Geliked door 2 people

 7. Ok, ik denk dat de MENSEN die nadenken er nu wel achter zijn dat deze hoax een depopulatie programma betreft. Wie zitten daar achter? Geen MENSEN! Wie dan wel? Uitzoeken waard, voordat we blijven hangen in onze energie stoppen in deze , weliswaar keiharde , afleiding.

  Geliked door 2 people

Reacties zijn gesloten.