Mondkapjes activeren grafeenoxide in het bloed met alle kwalijke – soms zelfs dodelijke – gevolgen van dien.

Mensen hebben nu eenmaal zuurstof nodig en mondkapjes knijpen de toevoer af.

Omdat we inmiddels in de gaten hebben hoe de Agenda in elkaar zit, mogen we ervan uitgaan dat de mondkapjesplicht een verkapte moordpoging is. Het wordt de mensen onmogelijk gemaakt vrij te ademen, alsof er een tekort is. Want tegen virussen en andere organismen doet een lapje stof volstrekt niets, integendeel.

Omdat wij allemaal in meer of mindere mate grafeenoxide in ons bloed hebben (water- en luchtvervuiling, voedselvergiftiging) is de toevoeging van andere gassen dan zuurstof funest. Grafeenoxide wordt een ioniserende tijdbom, voor velen met dodelijke afloop.

AF! Die gore, smoezelige lapjes!

ORWELL CITY: Dr. Wilfredo Stokes onthult effect van maskergebruik op grafeenoxide in bloed


In een nieuwe exclusieve presentatie voor het programma Dirección Correcta op Radio El Mirador del Gallo onthulde de Guatemalteekse arts en onderzoeker Wilfredo Stokes de echte reden achter het opleggen van het verplichte gebruik van maskers in deze valse pandemie.

Kort gezegd, het inademen van vuile lucht verzuurt het bloed en deze zuurgraad zorgt ervoor dat het grafeenoxide dat in het lichaam circuleert, gereduceerd grafeenoxide wordt. Met andere woorden, langdurig gebruik van mondkapjes zorgt ervoor dat het grafeenoxide sneller meer schade kan aanrichten.

Om naar de uitleg van Dr. Stokes te luisteren, raadpleegt u de volgende video die Orwell City  heeft voorbereid.

Jorge Osorio (Dirección Correcta): Je vertelde me dat de schade van de elektromagnetische golven niet alleen degenen zal beïnvloeden die zijn ingeënt, maar ze zullen ook mensen beïnvloeden die dat niet niet zijn. Vertel ons hier meer over, dokter. Gaat uw gang.

Dr. Wilfredo Stokes: Kijk, veel predisponerende factoren maken mensen zieker dan anderen. Maar wat is het dat deze mensen ons opzettelijk, zonder enig voordeel en blijkbaar als grap verplichten? Het gebruik van mondkapjes. 

Het blijkt dat wanneer we ademen, ons bloed verzuurd raakt. Het is als wat ‘rot’ is. Het is zuur.  En het gebeurt dat wat grafeen wordt genoemd – wat de heren van La Quinta Columna (Ricardo Delgado en Dr. Sevillano) ontdekten in de vaccins. Wat doet dit grafeen? Het kan elektrische energie ontvangen, transformeren, verhogen en vervolgens weer uitzenden, terugsturen.

Dus wat noem je grafeenoxide wanneer is geactiveerd? Het nanomateriaal komt binnen als grafeenoxide – het is aanwezig in de vaccins als grafeenoxide (GO) – maar wat gebeurt er als het gaat werken?  Dan komt er waterstof bij. Een zuur waterstofatoom Het is hetzelfde als zoutzuur. Het is een zeer rijke bron van waterstof die verbrandt, het is wat de zuurtegraad aangeeft.

Dus wanneer je een masker draagt en je bloed wordt zuur, activeert het het grafeen in je bloed gemakkelijker, waarna het gereduceerd grafeenoxide (rGO) wordt genoemd.

Dus die zuurgraad die voortkomt uit het dragen van een masker – omdat je dus je eigen koolzuurgas inademt- activeert en zet het grafeenoxide sneller om in gereduceerd grafeenoxide. Ik heb niemand dit nog horen zeggen, maar geneeskunde gaat over een beetje weten over hoe het lichaam werkt onder normale omstandigheden.

Waar ik het over heb, is basisbiochemie voor artsen, maar de manier waarop ik het uitleg, denk ik dat veel mensen er op zullen aanslaan.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en als je dat kunt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

—Orwellito.

22 gedachtes over “Mondkapjes activeren grafeenoxide in het bloed met alle kwalijke – soms zelfs dodelijke – gevolgen van dien.

 1. Aangezien de meerderheid te acid vreet is het kip in het bakkie!!!

  Dat gezichtsmasker sowieso niet op uiteraard

  Voor de kinderbescherming wanneer zij niet zonder masker mogen
  Vul een 20 ml glazen flesje (met spuitkop) met water plus één druppel lavendel-, mint- of citroen olie (uiteraard therapeutisch essentiele olie géén chemische aroma uit een Kruidvat) spuit op binnenkant masker, kind kan zelf de was doen… Regelmatig herhalen.

  Hou je pH waarde tussen de 7.35 en 7.45
  Je kunt het makkelijk zelf meten met pH strips.

  Voeding
  Alkaline ~ groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, kruiden-thee, smorgens glas heet water met citroen en 1/2 theelepel sodium bicarbonate

  Acid/zuur~ melk en melkproducten, granen, aardappels, eieren, vlees, frisdrank, ijs en alle voorverpakte troep van de grootgrutter.

  No grain, no pain!

  Houdt jezelf in balans
  80% alkaline
  20% acid/zuur

  Succesboeken heeft zeer veel waardevolle boeken over echte voeding.

   • Je lichaam moet wel een beetje zuur zijn anders word je ziek. Koffie met mate is gewoon lekker en wat lekker is geeft een prettig gevoel en dat heb je nodig …

    • Pfff… ik kan ’s ochtends mijn bakkie leut nog niet missen hoor!
     Maar ja, dat dacht ik ooit ook van zware Van Nelle.

     • De shag die het onderscheid maakte tussen echte mannen en watjes. Mijn vrouw was ook een liefhebber, niet dat ik daar iets mee bedoel of zo hahahaha!

    • Klopt Ezra te alkaline is ook niet goed voor je, vandaar de 80/20

     Koffie gezellig met je maten…!

     Wij hebben koffiestruiken op de quinta. Het bereiden alleen al is supertop! Handmatig de geroosterde bonen malen en dan heerlijk vers gezette koffie met een snufje kaneel ☕

     • Doet me denken aan vroeger. Mijn oma kwam uit Guatemala en daar hadden ze koffieplantages. Na de oorlog stuurde haar broer koffiebonen naar ons op en die werden geroosterd op een petroleumstel. Misschien ooit gezien? Ze waren zwart met rood in mijn herinnering. De geur van verse koffie is zo lekker. Ook liep ik in de mooiste jurkjes rond omdat die ook in die kisten zaten. Verder waren we gewoon arm maar ja, die kleren waren toch voor mij een hoogtepunt.

     • Fantastisch!!! Arm qua geld en toch zó rijk. Kan je bijna zien in de fleurige jurken… uit het prachtige land.

      Een vriendin is in Guatemala en een vriend volgende week, hij is amerikaan en gaat verhuizen naar Guatemala.

      Petroleumstelletje heb ik ook, gebruik ik voor de origele bone-soup staat 72 uur op (af en toe petroleum bijvullen). De botten krijg ik van een buurman, hij heeft gezonde, grazende koeien.
      In ruil voor hem een heerlijke kom soep.

      Voor de koffiebonen gebruik ik een wok op houtvuur.

      Liefs,
      Margie 💃

 2. Of ik nou zo’n bekluier op straat zie liggen of heel af en toe een condoom ik krijg bij allebij het misselijk makende gevoel in mijn maag.Ik kan er ook behoorlijk kwaad om worden omdat kinderen uit nieuwsgierigheid die gore smeertroep van een ander kunnen oppakken of erger.Het zegt trouwens genoeg over dat vieze volk die die troep op hun neus zetten.Ik noen bijvoorbeeld een patatzaak en ze verschonen die dingen niet regelmatig dan krijg je denk ik een soort korstjes die dan weer op jou eten vallen,brrŕ eet smakelijk.

  • Heeft die cokesnuivende en adrenochrome gebruikende clown toch gelijk? je weet niet alleen niet wat er in die frikandel zit, ook niet wat er aan kleeft.
   Eet gezond, mijd het frietkot. Als je dan toch moet (ja het is af en toe best wel eens lekker) maak dan zelf je friet.

  • Die mondkapjes op straat zijn waarschijnlijk van mensen dat denken: “Waar ben ik mee bezig?”
   En dan gooien ze het in een soort van opperste staat van rebellie weg.

   Om het de dag erna te herhalen.

 3. US ook weer actief…

  Has the US invaded and occupied Syria, against the wishes of the Syrian government and people—thereby committing the supreme war crime, aggression—at the behest of Israel?

 4. zden die mondkapjes het antwoord zijn op het waarom plots onze gemidelde leeftijd met 2%-3% is afgenomen in het afgelopen jaar. uiteraard in combinatie met die alles ten hemelen verlichte injecties die alle domme schapen met alle geweld in hun donder willen krijgen.

 5. Kijk., hier een vrouw naar m’n hart.
  Hoop dat d’r vent met een honkbal knuppel buiten de decaan staat op te wachten.

 6. Ter aanvulling op wat die mevrouw zegt over de mondkapjes i.h.a.:

  De belangrijkste maatregel tijdens het begin van de zogenaamde pandemie, beter aan te duiden als een “plandemie” waren en zijn nog steeds de mondkapjes. In het koloniale tijdperk werden destijds in veel landen de slaven ook gedwongen mondkapjes te dragen.
  Nu zien we dat de gehele bevolking – wij allemaal- in het openbaar vervoer (totaal gedeprivatiseerd d.w.z. in handen van de overheid) en op veel andere plaatsen de mensen gedwongen worden een mondkapje te dragen, zogenaamd als bescherming tegen rondvliegende virussen!
  Ook hier is dit in de eerste plaats bedoeld als gehoorzaamheidstraining aan de oukazes van de overheid. D.m.v. angst en dreiging met besmetting en vooral boetes doet de complete bevolking een ‘slavenbeklapje’ – weliswaar officieel netjes aangeduid met ‘mondkapje’ voor.
  Allereerst heeft het geen enkele zin om dat om te doen tegen de besmetting met een niet-bestaand virus. Een virus (als exosoom wel bestaand) is zó klein dat het niet alleen langs de randen waar u ademt er uitvliegt als een vogel door een deur zo groot als een voetbalstadion, maar zelfs dwars door het materiaal waaruit deze kapjes zijn geweven. Stelt u zich voor een kamer waar u net hebt gestoft en u zit uit te rusten. Op dat moment komt er door een spleet van de gordijnen (die u dicht hebt gedaan tegen het felle zonlicht) een zonnestraal licht. Als u dan goed kijkt ziet u duizenden stofjes glinsteren in dat licht. Hoe groot zijn die stofjes? Nou laten we zeggen kleiner dan 1 mm. Die stofjes zijn een fractie van een millimeter en nee “u ziet ze niet vliegen”, nee u ziet ze echt vliegen, drijven, zweven in de lucht!
  Nu weten we dat virussen ontzettend klein zijn, kleiner dan die stofjes daar in de lucht, veel kleiner nog dan bacteriën die u zelfs met het blote oog niet kunt zien en zelfs zo klein dat u ze zelfs met een microscoop nog niet eens kan zien. Het gaat hier niet om millimeters maar om nanometers, zoekt u maar op hoe groot of beter hoe klein dat is. Wat dacht u van de kieren van uw mondlapje en de microscopische gaatjes in de stof, weliswaar klein maar enorm groot nog voor die ‘vreselijke’ virussen? Precies, die vliegen daar dwars doorheen als muggen door kippengaas!!!
  Dan uw ademhaling. Iedere minuut haalt u ca 10-15 keer adem, bijna elke vijf seconde dus. En dat dwars door zo’n vermaledijd mondkapje. Wat dacht u? Is dat gezond? Inderdaad niet erg bevorderlijk voor uw behoefte aan zuurstof resp. verse lucht. U ademt nml zuurstof in (de lucht bestaat voor ca 21 % uit zuurstof o2) en u ademt –nadat uw longen een deel van de zuurstof hebben opgenomen, koolzuur (Co2) weer uit. Wat dacht u dat dit doekje voor uw mond doet? U ademt elke keer een deel van uw eigen koolzuur weer in. Kortom op de lange duur kunt u een heel klein beetje minder zuurstof krijgen dan normaal is en als u dan ook nog zwaar werk doet of verhoogde inspanning heeft, maar ook zonder dat, kunt u een langzaam maar slepend chronisch tekort aan zuurstof krijgen.
  Los van alle ademhalings problemen zou het nog eens zo kunnen zijn dat deze mondkapjes helemaal niet zo gezond zijn en misschien bij de fabricage danwel zelfs opzettelijk zijn verontreinigd resp. vergiftigd met allerhande stoffen die wij niet kennen en waarvan wij niet weten wat die doen. Als MEN in staat is opzettelijk vaccins te maken die ongezond, ziekmakend en zelfs dodelijk zijn dan lijkt mij de “gezondheid” van die mondkapjes ook niet zo zeker.
  En tot slot nog even dit: Wel eens van “Chemtrails” gehoord? Nee, dan moet u af en toe eens even naar boven, naar de hemel kijken…als u geluk/pech heeft dan ziet u er genoeg. Wat daar uit vliegtuigen wordt gespoten ademt u nml ook in, dwars door uw mondkapje: Vandaar!

 7. Coca cola pH 2

  pH tussen 7.35 en 7.45 zorgt voor goede gezondheid alleen al bij mijn clienten en gasten al zeer vele jaren. Maar ja, die drinken ook géén cola

  Resultaat telt al dat ge-re-searche in het westen heeft vele levens kunnen verpesten.

Reacties zijn gesloten.