De COVID-injectie verandert uw DNA permanent. U bent iemand anders geworden!

Wetenschappelijk onderzoek: mRNA verandert je DNA permanent – ze hebben je verteld dat het onmogelijk was? Ze hebben gelogen!

Dr. Robert Young analyseert het door Harvard gepubliceerde onderzoek en toont aan dat het bagatelliseren van de effecten van deze injecties gelijk is aan klinkklare leugens. Het veranderen van de DNA betekent dat je iemand anders bent geworden.

Er viel ons nog iets op in dit rapport. Het fenomeen “long Covid” lijkt hiermee ook te zijn verklaard. Een deelcitaat uit het rapport luidt namelijk:

Dit nieuwe kenmerk van SARS-CoV-2-infectie kan verklaren waarom patiënten na herstel viraal RNA kunnen blijven produceren en suggereert een nieuw aspect van RNA-virusreplicatie.

Met andere woorden: in onze cellen komt het na de injecties nooit meer goed. De reproductie (RNA-replicatie) is niet meer te stoppen en veroorzaakt een blijvend ziektebeeld, van oud naar jong. dat wil zeggen, de ouderen hebben er het meest onder te lijden, de jongeren menen dat er niets aan de hand is. Het repareren van de schade veroorzaakt door allerlei gifstoffen en nano-technologie in de injecties is nog te overzien. Het repareren van schade aan je DNA is met de huidige stand van de techniek onmogelijk. De tweedeling in de maatschappij zal bestaan uit MENSEN en TRANSGENEN. Deze laatsten hebben op den duur geen weerstand meer door hun op hol geslagen replicatieproces en ontwikkelen allerlei auto-immuunziekten waar niets aan is te doen.

Begrijp mij in vredesnaam toch goed:

“Schouder aan schouder moeten we staan – 17 miljoen Nederlanders – om de VIJAND te elimineren! Ze zijn te ver gegaan en hier stopt het. Een overheid die een valse TWEEDELING regisseert moet koste wat kost worden vernietigd, met wortel en tak uitgeroeid en definitief van de aardbodem weggevaagd. “

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mRNA je DNA permanent verandert – ze vertelden je dat het onmogelijk was? Ze hebben gelogen!

Hoe vaak is ons niet verteld dat het onmogelijk zou zijn voor het mRNA in een “vaccin” om geïntegreerd te worden in ons DNA, simpelweg omdat “RNA niet zo werkt”? Nou, een MIT- en Harvard-studie toont aan dat ja, “RNA werkt wel degelijk op die manier”!

De volgende studie werd uitgevoerd om te onderzoeken of viraal RNA kan integreren in ons DNA. Hoewel het niet specifiek is onderzocht of RNA dat aanwezig zou zijn in de Covid-injecties je DNA zou kunnen veranderen, kunnen de gegevens van de studie worden gebruikt om die conclusie te trekken.

De CoV – 19 injectie bevat genetisch gemodificeerd RNA dat codeert voor het SARS-CoV-2 spike-eiwit (“Spike Protein”) en, net als het virale RNA dat in de studie wordt gebruikt, kan het, en wordt het waarschijnlijk ook geïntegreerd in ons DNA.

Het volgende is de link naar een UPDATING-discussie van een MIT / Harvard-paper uit 2020 die suggereert dat mRNA CoV – 19  ‘vaccin’ het potentieel heeft om UW unieke DNA permanent te veranderen. Het suggereert ook dat de vaccins van Astra Zeneca en Johnson & Johnson ook UW unieke DNA veranderen. [1]

De studie:  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33330870/  Zhang, Liguo, Alexsia Richards, Andrew Khalil, Emile Wogram, Haiting Ma, Richard A. Young en Rudolf Jaenisch.

“SARS-CoV-2 RNA omgekeerd getranscribeerd en geïntegreerd in het menselijk genoom.” bioRxiv (2020).

Commentaar:

Uittreksel van het artikel:

De Pfizer/BioNTech en Moderna “vaccins” zijn RNA-injecties, deze transfecteren hun RNA in het cytoplasma van onze cellen. Via een proces dat reverse-transcriptie wordt genoemd, integreert geïnjecteerd RNA in ons DNA. De “vaccins” van Oxford/AstraZeneca en Johnson & Johnson zijn DNA- of virale vectorinjecties, die DNA transfecteren in de kern van onze cellen. Beide soorten Covid-injecties kunnen, en doen dat waarschijnlijk ook, ons DNA blijvend veranderen. Omdat geïnjecteerd DNA of RNA de kern van onze cellen binnendringt en wordt behandeld als ons eigen DNA, brengen ze een risico met zich mee dat ze ons eigen DNA beschadigen en mutaties veroorzaken, waaronder mogelijk kanker. En als onze cellen permanente Spike Protein-producerende fabrieken worden, kan dit leiden tot ernstige auto-immuunproblemen.

Citaat uit het rapport:

“Ter ondersteuning van deze hypothese vonden we chimera transcripties bestaande uit virale gefuseerde met cellulaire sequenties in gepubliceerde datasets van SARS-CoV-2 geïnfecteerde gekweekte cellen en primaire cellen van patiënten, consistent met de transcriptie van virale sequenties geïntegreerd in het genoom. Om de mogelijkheid van virale retro-integratie experimenteel te bevestigen, beschrijven we bewijs dat SARS-CoV-2 RNA’s in menselijke cellen omgekeerd kunnen worden getranscribeerd door reverse transcriptase (RT) van LINE-1-elementen of door HIV-1 RT, en dat deze DNA-sequenties kunnen worden geïntegreerd in het celgenoom en vervolgens kunnen worden getranscribeerd. Humane endogene LINE-1-expressie werd geïnduceerd bij SARS-CoV-2-infectie of door cytokineblootstelling in gekweekte cellen, wat een moleculair mechanisme suggereert voor SARS-CoV-2 retro-integratie bij patiënten. Dit nieuwe kenmerk van SARS-CoV-2-infectie kan verklaren waarom patiënten na herstel viraal RNA kunnen blijven produceren en suggereert een nieuw aspect van RNA-virusreplicatie. “

Referentie

[1] Zhang L, Richards A, Khalil A, Wogram E, Ma H, Young RA, Jaenisch R. SARS-CoV-2 RNA omgekeerd getranscribeerd en geïntegreerd in het menselijk genoom. bioRxiv [Preprint]. 2020 december 13:2020.12.12.422516. doi: 10.1101/2020.12.12.422516. PMID: 33330870; PMCID: PMC7743078.

UPDATE:

Schade aan het DNA is wellicht met een combinatie van Medbeds en Tesla-technologie te verhelpen. Misschien utopisch, maar we weten wel meer dingen niet….. Als je een heel leven besodemieterd en bedrogen bent, is iedere waarheid bijna een bedreiging. Van onze favoriete vrijmetselaar en goede vriend van Nikola Tesla zijn de woorden:

Het is inderdaad nog een lange, kronkelende en onverlichte weg langs peilloos diepe ravijnen…

38 gedachtes over “De COVID-injectie verandert uw DNA permanent. U bent iemand anders geworden!

  • Ik buig nooit voor die gifspuit maar het wordt wel eng. Wat ik net allemaal lees is schrikbarend.

   Ik zeg het nog maar eens met de beste bedoelingen. Deze winter kan wel eens bizar worden. Ik reken erop dat de beurzen gaan klappen, is ook logisch want het is record op record, geen enkel correctie meer. Containerschepen worden niet meer gelost.voedsel doorgedraaid (in de VS, het bereikt de consument niet meer). Op termijnmarkt is mais (belangrijk in de VS) al maanden aan het vallen terwijl er inflatie is. Niet logisch, er is wat aan de hand.

   Dus zorg voor voedsel, goud en zilver, zorg dat je je warm kan houden voor een paar weken als de nutsvoorzieningen uitvallen. Je kan je maar beter voorbereiden want zo gek is het nog nooit geweest. Althans niet in mijn leven

   Ik hoop dat ik het mis heb.

  • @Adriaan:
   Er is een gezegde: “de mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest”.
   Zodra er stevige angst in het spel komt gaat het lichaam over op een noodtoestand door het aanmaken van stress hormonen. Helaas duurt deze toestand nu al meer dan anderhalf jaar waardoor voor een hoop mensen het lichaam al stevig verzwakt is en dan nog een serie DNA veranderende spuiten er overheen is dodelijk.
   De gespotenen zie je nog heel vaak met bekluiers op lopen, want de angst mode voor de gezonde medeburgers zit er zo diep in dat deze niet meer vanzelf weggaat.
   Hoofd schuldig hieraan zijn de w/e/f/ schandknaapjes de clown en de acrobaat.

   • Stress is het grootste probleem voor het immuunsysteem…

    Reken uit de winst van Big Pharma, Big Industry en Big Media en Big Companies.
    Alles met voorbedachte rade

    Angst het zit er al eeuwen in door te zwijgen

    Onvoorwaardelijke Liefde is het gebrek, alles wordt al jaren bij vele families onder de tafel geveegd bedekt door de mantel der lust, schaamte en egoisme.
    Materialisme in overvloed.

 1. De mensen die deze strategie willens en wetens (met opzet)hebben uitgerold zouden feitelijk moeten worden geëlimineerd!!Maar met dat kleine beetje rechtsstaat wat er nog van over is ,moeten de demissionaire verdachten inclusief hun eventuele medeplichtige ambtenaren voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal gedaagd worden ,alwaar zij uiteindelijk gestraft moeten worden wegens misdaden tegen de menselijkheid!!De leugens rondom de toeslagen affaire zullen hierbij in het niet vallen !!Momenteel zijn 17 miljoen Nederlanders de dupe van het Corona apartheidsregime van de demissionaire psychopaat Mark R en z’n handlangers!!De daders gaan spijtig genoeg nog steeds vrijuit!!De demissionaire psychopaten Mark R.en Hugo de J. spelen nog steeds de vermoorde onschuld!!We doen het voor de zorg is hun parool ,een flagrante leugen van deze geïnstitutionaliseerde demissionaire psychopaten!!!Ook de laffe ruggengraatloze meerderheid van de tweede kamerleden (slaapkamer) heult gewoon mee met deze criminele demissionaire acteurs!!

  • Er is geen laffe ruggegraatloze meerderheid in de 2e slaapkamer, heel de 2e slaapkamer is laf en ruggegraatloos. Dat beetje oppositie wat er voor de bühne gevoerd word is veel te braaf en te meegaand, de strontzakken willen uiteraard wel hun baantje behouden als de NWO straks geïnstalleerd gaat worden. Of op zijn minst een leuke job in het vooruitzicht. Laat je door geen enkele politicus ook maar iets wijsmaken, het zijn zonder uitzondering oplichters en volksverlakkers. Als het ze menens was geweest, hadden ze een statement gemaakt door op te stappen en hun eed aan die bebaarde Efteling trol in te trekken, en een buitenparlementaire beweging opgezet. Zij waren tenslotte de uitgelezen voorgangers geweest voor een georganiseerd massaal verzet van de ongevaccineerden, spijtoptanten en vrijheidslievende mensen. Niets van dit alles, ze blijven lekker warmpjes op het pluche zitten!

   • Als men de Neurenberg code negeert, heb ik niet alleen het recht om me te verdedigen maar ook om aan te vallen.

 2. Misdaad groter dan dit is nauwelijks denkbaar. Strafrecht heeft drie kernwaarden : gij zult niet doden, gij zult niet stelen, gij zult niet dwingen. Alle drie worden zij aan den laars gelapt. Zij hebben al hun rechten op aarde verspeeld.

  • Het is wel met factor 1000 maal erger dan we voor kunnen stellen, ieder normaal mens zou bij deze al een spontane hartverlamming krijgen als zij maar 0,1% van dit alles zou weten. Het is niet te behapstukken voor normaal denkende mens, dat mensen dit überhaupt kunnen verzinnen om hun onschuldige medemens aan te doen. We denken nog steeds veel te licht over hoe het nu met die zogenaamde experimentele genetische injecties gebeurt in het menselijk lichaam. En wat er al in de voor trajecten allemaal is gebeurt, daar wil je liever niets van weten daar zijn ze al vele tientallen jaren mee aan hun lugubere experimenteren. Je kunt het gewoon weg niet onder woorden brengen, van hoe diep diep verwrongen haat er is tegen hun onschuldige medemens, zowel de opdrachtgevers, als de ontwikkelaars. De hebzucht en arrogantie druipt er gewoon weg van af.

   En dan praten we hier over rechten? In het voormalig Nederlandsgrondgebied heeft niemand rechten, er zijn enkel privileges en die kunnen ze willig keurig intrekken, als zij dat uitkomt. Niemand is hier veilig, dat is enkel een illusie. Het is door en door corrupt en met haat en nijd onder elkaar houdt het nog enkel bij elkaar. Alles wat we ooit hebben geleerd op scholen en politiek e.d. is een fictie, de grootste, corruptste en kwaadaardigste syndicaat heerst over het voormalig Nederlandsgrondgebied, die de valse driekleur misbruiken. Nederland is het enige fictie land ter wereld, als je dat al weet, dan weet al hoe diep we gezonken zijn in de werkelijke wereld. Vooral omdat ieder ander land Nederland erkent als land. Dan zijn er nog van die nuttige hypocriete idiote acteurs die zich willen uitgeven als volksvertegenwoordigers, die elke keer een poppenkast toneelstukje opvoeren, wat we de 2e kamer noemen. Daar de meeste van de bevolking toch nog werkelijk denkt, dat we in een democratische land wonen. Dat krijg je vooral te horen van de vergiftigde geïnjecteerde.

   Met die vergiftigde geïnjecteerde zijn de meeste ook nog eens dankbaar dat zij vergiftigd zijn en zodra de winter begint, weten zij nog niet welke vreselijke lijdensweg zij voor de boeg hebben. Het is maar goed dat de meeste vergiftigde dit niet (willen) weten, want er is geen weg meer terug voor ze. Deze mensen hebben zich zelf allang afschreven, ook al beseffen zij dat zelf niet eens. Toen ze nog niet vergiftigd waren, waren zij al niet meer bereikbaar voor een normale discussie over deze injecties. Dan behoef je niet nu nog eens te proberen, want hun eind is al inzicht. Het is jammer, maar helaas. Tegen hun vastgeroeste domheid en arrogantie is geen kruid tegenop gewassen, deze idioten vindt je hoofdzakelijk in de meest welvarende gebieden op aarde. Ze zijn hun gehele leven verwent en dat maakt de mens lui, dom, gemakzuchtig en slaafs. Want velen dachten dat al hun privileges die ze hadden rechten waren, komen nu bedrogen uit. De niet vergiftigde zijn vogelvrij verklaard en de grote jacht erop moet nog beginnen. Dus zet je maar schrap wat de komende tijd op til zal staan. Wees voor bereid op het onverwachte en medelijden/medeleven zul je nooit ervaren van de tegenpartij die grof geweld niet schuwt.

 3. U bent iemand anders geworden!”

  Dit is duidelijk te merken aan poll’s die de media plaatsen in hun dagbladen.
  De overgrote meerderheid wensen de Ongevaccineerden veel rampspoed toe, waaronder opsluiting in kampen en IC .
  Dit vaccin zorgt voor een Onomkeerbare apartheid in de samenleving . deze wijze woorden schreef Karel van Wolferen al bij het begin van de ellende waar we nu al bijna 2 jaar inzitten

 4. Wetboek van Strafrecht Artikel 300

  1Mishandeling wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie jaren of geldboete van de vierde categorie.
  2Indien het feit zwaar lichamelijk letsel ten gevolge heeft, wordt de schuldige gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vierde categorie.
  3Indien het feit de dood ten gevolge heeft, wordt hij gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes jaren of geldboete van de vierde categorie.
  4Met mishandeling wordt gelijkgesteld opzettelijke benadeling van de gezondheid.
  5Poging tot dit misdrijf is niet strafbaar.

  http://www.wetboek-online.nl/wet/Sr/300.html

 5. Schouder aan schouder met ongevaccineerden,dat doen ze nooit,daarmee zouden ze toegeven dat ze geen gelijk hadden door een spuit te nemen.

  • Je kunt ze nog kwader maken door ze er op te wijzen, dat ze zijn belazerd. Kost wat tijd, maar het is de enige manier.
   Als ze dan “om” zijn, of tenminste 10%, is het hek van de dam.

   Leden van de NUL-GROEP wijzen hen uiteraard wel de weg.

   • Het meest kwaad krijg je de geprikten door het volgende:
    Cojona is een intelligentietest, wie zakt wordt gevaxxed.
    Briesen gaan ze dan.

    • Je moet ze wel “gericht” laten briesen natuurlijk. Met het gezicht naar Den Haag.

     Als je voor je test bent gezakt, kun je beter je mond houden. Doe je dat niet, dan neem je alle eventueel nog aanwezige twijfel weg.

    • Of beter:

     Corona is een intelligentietest. Wie volhardt tegen beter weten in, is gezakt. Vervolgens kun je een boostershot scoren.

    • Als je ze met hun neus op de feiten drukt beginnen ze al te stomen. Ze willen het gewoon niet zien. Ik heb dus ook zoiets van laat ze dan maar met massa’s tegelijk omvallen. Maar zelfs dan vrees ik dat ze het nog niet willen inzien dat ze belazerd zijn.

 6. Dank weer team @Admin, jullie artikelen maken mij elke dag weer strijdlustig, want niet wij zijn gek maar >80% van de mensen om ons heen wel, of netter gezegd: horende doof en ziende blind.

  Ik parafraseer hierbij moleculair-biologisch expert Dr. P(i)eter Borger: “… RNA kan via een reverse-transcriptase (enzym aanwezig in het genoom) omgezet worden in DNA en dan integreren in het genoom. Integreert het in een proto-oncogen dan heb je kanker. Het systeem is vrijwel niet getest.”

  Bijgaand een #recente Twitter draad van Borger “over RNA-, DNA- en protein-vaccinaties. Wat zijn vaccins & wat zijn de mogelijke gevaren? Er is veel onzekerheid op dit gebied. Experts vertellen ons hetzelfde verhaal als Big Farma. Toch is het niet allemaal zo mooi als men het voorstelt.”

  Zie: https://twitter.com/BorgerPieter/status/1447898804435492868?s=20

 7. Iedereen, die nog steeds suggereert dat Markje Rutte met zijn mulo diploma ook maar iets te zeggen heeft in ons prachtige Nederland, snapt nog steeds niet de werking van een oud Hollandse poppenkast.
  Jan Klaassen en Katrijn en de veldwachter zijn slechts de bewegende poppen die het publiek ziet.
  De anonieme poppenspeler, die niet in beeld komt, bepaald wat de poppen doen.
  En de poppen zijn braaf en gehoorzaam, en volledig ontdaan van een eigen wil.
  Hoe dat in de partijk in het werk gaat, kun je lezen in het boek MINDCONTROL.
  http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol
  Als je dat boek gelezen hebt, snap je beter hoe het werkt en waar al die geprogrammeerde trollen vandaan komen. enkele andere voorbeelden van poppen uit de wereldwijde poppenkast zijn Angela Merkel, Macron in Frankrijk, Trudeau in Canada, Zarkozy, Greta Thunberg, Joe Biden, Barack Obama, George W. Bush, Barbara Streisand, enz. enz. Veel, heel veel van de overige namen staan in het hier genoemde boek Mindcontrol van Quasimodo.
  Ik kan iedereen aanraden dit boek te gaan lezen.

    • Ontmenselijkt en geautomatiseerd.
     De pijnappelklier kapotgespoten.
     Daarom begrijpen normale mensen deze ON-mensen niet meer. Ze begrijpen zichzelf ook niet, ze worden aangestuurd, je merkt het aan alles.

     De cipiers van Enlil.

  • Kleine aanvulling en waarschuwing op het boek Mindcontrol, thanks for the memories

   Niet geschikt om door SRA en sexueel misbruikte slacht-offers zelfstandig te lezen, raadpleeg je begeleider of therapeut eerst.

   In het boek, het levensverhaal van Bruce Taylor welke Quasimodo vertaald heeft in het nederlands, leest men afschuwelijke zaken over MK Ultraltra en SRA veroorzaakt door satanisten.
   Tevens zult u in-zien wie Kissinger is zoals in deze courant al eerder besproken, er zijn vele nieuwkomers gelukkig hier die dat wellicht gemist hebben. Kissinger,het gedrocht, die een nobelprijs voor vrede kreeg in 1973
   Niets is wat het lijkt.
   Tevens is deze wezenloze de mentor van klaus schwab al meer dan 50 jaar.

   Nogmaals namens velen heel, heel, veel dank Quasimodo 🙌 er is Licht aan het eind van de
   tunnel in zicht.

   Er zijn er ook vele die door het boek, zowel in engels als in nederlands, goed wakker zijn geworden en NEE zeggen tegen die spuit.

   Dit levensverhaal toont de toekomst wat er met kinderen die overblijven en ingeënt zijn gaat gebeuren. De levende-dode slaven voor een clubje satanisten.

   Ze zitten er allemaal zó dik in
   Velen in die kringen in den Lande zijn minervaan net als willem en rutte, zielloze korpsballen.

   Boek is wellicht een tip voor een argeloze nicht als sinterklaas surprise

   • sinterklaas surprise? Mindcontrol van Quasimodo?
    dat kon wel eens “the surprise of your life” gaan worden.
    beslist geen kost voor mensen met een zwakke maag, maar wel een aanrader, want NOG meer informatie samengepakt in één boek, zal je niet snel weer aantreffen.

 8. Als dat spul je DNA veranderd, dan zou je van personen waar van het eigen DNA bekend is op nieuw DNA afgenomen moeten worden. Hiermee zou je de bende oplichters om de oren kunnen slaan.
  groetjes Gijs

Reacties zijn gesloten.