PCR-test is illegaal afnemen DNA

We hebben er voor gewaarschuwd:

LAAT JE NOOIT, ECHT NOOIT TESTEN!

/ Administrator

LINK: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/02/12/laat-je-nooit-echt-nooit-testen/

Karen Kingston is een voormalig medewerker van Pfizer en een biotech analist. Kingston kwam bij Stew Peters om te onthullen hoe de PCR-tests waaraan velen zijn en nog steeds worden onderworpen, uw genetische code kapen en de informatie terugsturen naar China.

Het is waarlijk duivels plan. Want een plan is het. Maar we hebben én hadden ze al door met die PCR-test, die immers niks test. Er wordt rotzooi in je neus gestopt en ze halen er DNA uit. Geen mRNA, maar DNA. Dat illegaal geoogste DNA wordt vermengd met DNA van andere soorten. Eigenaardige apparaten onder de microscoop, maar Karen Kingston weet precies wat voor gedrochten dit zijn. Zoek in de patenten en er gaat een wereld voor je open……

19 gedachtes over “PCR-test is illegaal afnemen DNA

 1. Nieuw in ons theater, beperkingen voor ongevaccineerden. Die gifspuit moet erin. Waar gaat dit eindigen?

  Het positieve nieuws is dat ze haast hebben om de laatste mouw opgestroopt te krijgen. Dus de tijd dringt voor ze

  Laat ze in ieder geval barsten, nooit toegeven! Je bent een rund als je met een gifspuit stunt zullen we maar zeggen. En laten we nou toch eerlijk zijn, je bent niet ziek, de kans om ziek te worden is bijna nihil en dan laat je je inspuiten met iets waarvan je niet weet wat het is. Dan ben je knettergek.

 2. Gewoon even een vraag over dat DNA dat ze middels gifspuiten kunnen veranderen. Dat betekent volgens mij dat criminelen nooit meer veroordeelt kunnen worden op basis van DNA omdat dat inmiddels verandert is. Oftewel DNA achtergelaten op een plaats delict zegt helemaal niks meer. Iemand een zinnig antwoord?

 3. even over de pcr test . boven het artikel is een afbeelding in Egyptische hieroglíefen , het beeldt uit dat een slaaf een staaf in de neus gedrukt wordt waardoor de reuk orgaan beschdigd wordt . hierdoor kan de persoon neurologische ziekten oplopen .
  want vraag je jezelf af ,als het ding zo besmettelijk is waarom steken ze dan een bezemsteel achter in jou neeus?

  • Hilbert, Misschien omdat het een duivels plan is (heb ik niet verzonnen, zijn de woorden van de administrator). Gewoon mensen zo bang maken dat ze alles pikken en je zelf ziek lachen dat iedereen erin trapt. Ze laten zichzelf er zelfs voor martelen met een bezemsteel, inspuiten met gif omdat ze anders niet op een terras mogen zitten of vakantie. God mag weten wat ze nog meer verzonnen hebben voor het domme volk. Ze zijn ( wie zijn het?) ziek, reken daar maar op.

   Dit zijn nu volwassen Nederlandse mensen (mijn eigen volk) die zich laten behandelen als kinderen door een paar clowns. En het ergste, ze doen het vrijwillig en zijn er trots op dat ze deugen. Je zou je kapot lachen.

   Man man man! Ik zal het nooit begrijpen.

   • En…je krijgt een DCP
    Demonische Communisten Pas waarmee je naar Curacao mag vliegen.
    Voor Curacao is Nederland geel.
    Op de Europese kaart rood…
    Snap jij het nog Gijp???
    Het lijkt wel Twister, leuk spel is dat…
    Linkervoet op groen, rechterhand rood, rechtervoet blauw, linkerhand geel 😜

    Eind van de maand maskers op 😈
    Hollow-eve
    5 November nog een keer in UK
    Guy Fawkes bonfire night…👹

    Wij zullen zegen vieren 🙌
    Keep the faith 🎶

 4. Even over die Egyptenaren. Was het niet zo dat de overleden farao´s werden gemummificeerd. Daarbij werden de hersenen via de neus verwijderd. Ik denk niet dat de Egyptenaren al zo ver waren dat ze DNA kenden en dat via de neus afnamen. Misschien zat er iets heel anders achter….een soort marteling ….vraagteken… )sorry mijn vraagteken v toetsenbort doedt hed effen nied.’)

 5. Op het moment dat je wilt weten wat je DNA is, zal blijken of je nog eigenaar bent.
  Het lijkt er namelijk op, dat als het is “afgenomen” je het inderdaad kwijt bent.

  • ik werd in mijn jeugd gewaarschuwd voor kinderlokkers. Alert gemaakt dus op gevaren, de televisie sust in slaap. Schapie, schapie schapie.

  • Een link naar een liedje posten is nooit goed, haal de reactie maar weg. Ging mij alleen maar om de zin. Alle schapies worden broodjes Shoarma. Met knoflooksaus erbij! Toen al!

   In wat voor gekkenhuis ben ik terecht gekomen? Maar dat zullen wel meer zich afvragen.

   • “In wat voor gekkenhuis ben ik terecht gekomen? Maar dat zullen wel meer zich afvragen.”

    Ook een gekkenhuis heeft een uitgang Gijp.

 6. Als je ooit eens bloed hebt afgestaan voor een onderzoek, dan hebben toch ook al je DNA ?
  Dat wordt toch bewaard ?

Reacties zijn gesloten.