Hier het recept van de vrijwillige Pfizer-injectie tegen “corona” en meer.

Alvorens u uw vrijheid terug kunt krijgen, moet u beschikken over een vrijwaringsbewijs, ook wel coronapas genoemd.

Uiteraard willen we dan graag weten wat men daar voor moet doen en dat valt eigenlijk reuze mee: u gaat naar de GGD priklokatie in uw gemeente en stroopt uw mouw op. U heeft de mevrouw van de corona informatie lijn gisteren gebeld en zij wist te melden dat er in ieder geval GEEN virus in zit. Wat er wel in zit moeten we dan maar aan de uitzendkracht van de GGD vragen. Het lijkt logisch aan te nemen dat die het wél weet.

Maar omdat die het ook niet weet hebben we het zelf uitgezocht. Eerst het cocktailtje van Pfizer, welke weldra ook bij uw kinderen mag worden ingespoten.

De samenstelling van de DODELIJKE COCKTAIL VAN STOFFEN EN CHEMICALIËN in deze vaccins die GEEN vaccins zijn, maar DODELIJKE INJECTIES moeten we uit verschillende bronnen halen. Van wat we verzamelden, bevat het grootste deel van deze DODELIJKE INJECTIE over het algemeen:

WATER, ZOUT, PLASTIC, SUIKER, AZIJN, ALCOHOL en BENZODIAZAPINES.

Eerst de PFIZER INJECTIE

Hydroxybutyl // Moleculaire Fomula : C4H9O – ER ZIJN GEEN GEGEVENS te vinden. We hebben GEEN idee wat deze stof met het menselijk lichaam zal gaan doen.

Azan Eidyl – VETTE LIPIDEN

Benzodiazepinbenzodiazapines – Gebruikt als antidepressivum

Benzodiazapines – bijwerkingen :

Trillen, tremoren, slapeloosheid, verwarring, angst, hallucinaties, epileptische aanvallen, delerium tremens, slaapstoornissen, vermoeidheid, rusteloosheid, concentratieproblemen, spierspanning, prikkelbaarheid, spierverslapper, snelle hartslag, tintelingen, blozen, roodheid, transpiratie, kortademigheid, angst en verhoogd bewustzijn van de omgeving, ook al is er geen bewijs van gevaar, zorgen over de dood, controle verliezen, agorafobie (angst voor open ruimtes en drukte),  hypotensie, hartritmestoornissen (onregelmatige hartslag),  bradycardie (langzame hartslag),apneu, misselijkheid, braken,  wazig zien, dubbelzien,  huiduitslag, reacties op de injectieplaats.

Op Psychosenet nog wat meer informatie over dit “rustgevende” middeltje.

Hexyldecanoaat – is het boodschapper-RNA, het spul dat gezonde menselijke cellen binnendringt, verandert en herprogrammeert.

Polyethyleenglycol – 2000 – PEG – KUNSTSTOF

Tetradecylacetamide – SPIERVERSLAPPER

Disteaair – snglycero – een base

Fosfocholine – fosfaten, (bepaalde fosfaten worden gebruikt als MESTSTOFFEN op het land)

Cholesterol – VETTE LIPIDEN

Kaliumchloride – Zout

Monobasisch kaliumfosfaat – anorganische verbinding – Molecuulformule KH2PO4 – gebruikt als meststof en levensmiddelenadditief.

Natriumchloride – ZOUT

Diabasisch natriumfosfaatdihydraat – molecuulformule – Na2HPO4 – waterstof en ZOUT

Sucrose – SUIKER

Grafeenoxide. Een supergeleider, 2 dimensionaal nanodeeltje.

Nagalese proteïne – een KANKER veroorzakende proteïne in een gezond lichaam, om het lichaam kanker te laten ontwikkelen.

Tenslotte nog een sterilisatiemiddel – om te voorkomen dat een gezonde jonge vrouw kinderen krijgt mocht ze dat willen.


In verband met de Neurenberg afspraken, is het belangrijk dat we weten wat we krijgen geïnjecteerd en vooral: waartegen precies. Bovendien is belangrijk te weten hoe het in ons lichaam werkt, zolang we nog baas over eigen gezondheid zijn. Blijkt dit inderdaad een DODELIJKE INJECTIE te zijn, dan is het dilemma snel opgelost. Tenslotte is het parlement NIET akkoord met een injectieplicht, ook niet indirect. Dus de Pfizer-injectie is op vrijwillige basis. Het op een of andere manier opdringen van deze injectie is een gerichte poging tot moord. Als er bovendien ook nog valse voorwendselen worden gebruikt, wordt levenslang toch echt omgezet in de doodstraf. Liegen met de dood tot gevolg of handelen in opdracht, het is om het even.

Een schrale troost voor de kolonne ter dood veroordeelden die zich in rotten van drie voor het schavot op moeten stellen: vreest niet!

25 gedachtes over “Hier het recept van de vrijwillige Pfizer-injectie tegen “corona” en meer.

 1. Hydroxybutyl // Moleculaire Fomula : C4H9O – ER ZIJN GEEN GEGEVENS te vinden. We hebben GEEN idee wat deze stof met het menselijk lichaam zal gaan doen. Gevonden zie onder.

  Deze stof valt onder gevarenklasse 8.

  Stoffen die zijn ingedeeld in ADR klasse 8, VG II en III zijn bijtend of corrosief. In geval van een brand hebben deze stoffen minder vergaande gevolgen naar de omgeving van het bedrijf dan bijvoorbeeld de opslag van brandbare of giftige stoffen.

  https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/tert-Butoxy
  https://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB8169233.htm

  https://stillnessinthestorm.com/2020/09/must-read-an-enzyme-called-luciferase-is-what-makes-bill-gates-implantable-vaccine-work-vaccine-id/

 2. stoffen en voorwerpen die door hun scheikundige werking het epitheliumweefsel van de huid en van de slijmvliezen aantasten, of stoffen die wanneer ze via een lek vrijkomen, vervoermiddelen of andere goederen kunnen beschadigen of vernietigen. De stoffen die slechts een bijtende vloeistof vormen in aanwezigheid van water of die door inwerking van de luchtvochtigheid bijtende dampen of nevels ontwikkelen vallen eveneens onder klasse 8.

 3. ‘Investeren in crematoria. Je verdient er aan en je draagt ook je steentje bij aan een veiliger leefomgeving’.

  BURN BACK BETTER !!!

 4. Ik blijf het zien als een poging tot moord op mijn persoon en ik zal op gepaste wijze reageren als zij bij mij aan de deur staan,ik heb het recht om mij te verdedigen tegen het aanbrengen van lichamelijk letsel door derden!Ik laat me niet nu of later inspuiten met een middel waar ik de uitkomst niet van ken!…

 5. Pingback: Moderna “vaccin” – een toxisch chemokuurtje voor gezonde mensen | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.