Het Amerikaanse FDA geeft toe: SARS-CoV-2 is een verkoudheidsvirus en de cijfers worden structureel vervalst. De implosie van een nep-pandemie is een feit.

Berichtje voor de Haegsche Clowns van dienst, opgelet!

Wij beweren hier al 20 maanden dat de PCR-test een frauduleuze nep-test is en dat het RIVM de cijfers iedere week vervalst om de politieke agenda te dienen. Niet te controleren, dus men rotzooit er lustig op los. Vandaag ook weer. De eerste 5 griepgevallen zijn al opgedoken, dit in verband met het vollopen van de ziekenhuizen met gevaccineerden. Die moeten dus wat anders hebben, nietwaar? Influenza A/B/C? Als het erg uit de hand loopt heeft het RIVM het verse sprookje rond het Marburgvirus nog op de plank liggen. Een seintje van de WHO is voldoende.

PANIEK IN HET ONETHISCHE MEDISCHE TERRORISTENTEAM (OMT)

Rechtstreeks van de Britse advocate Anna De Buiscuit

Allerlaatste nieuws.

FDA-document geeft toe dat de PCR-test “Covid” is ontwikkeld zonder geïsoleerde monsters voor testkalibratie, waardoor dus impliciet wordt toegegeven dat het iets anders test.

Een document dat zojuist is vrijgegeven door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) geeft openlijk toe dat de beruchte PCR-test voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) niet is ontwikkeld met echte monsters, maar met genetisch materiaal dat afkomstig lijkt te zijn van een verkoudheidsvirus. Het FDA-document stelt duidelijk dat gewoon genetisch materiaal van seizoensgriep werd gebruikt als testmarker in de PCR-testkits omdat de autoriteiten wisten dat veel mensen er “positief” op zouden testen, zodat ze deze resultaten konden gebruiken om de “Covid” -claim te maken.

Het lezen is een beetje vervelend, maar kijk zelf en realiseer je dan eindelijk eens de voor de hand liggende zwendel.

Er is geen gerenommeerde test die de aanwezigheid van SARS-CoV-2 nauwkeurig bepaalt. Uit het document:

 “Aangezien er geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar waren voor de CDC op het moment van de ontwikkeling van de test en de uitvoering van deze studie, werden tests gebruikt om het 2019-nCoV-RNA te detecteren met gekarakteriseerde populaties van in vitro getranscribeerd RNA over de volledige lengte (N-gen; GenBank-toegang: MN908947.2) getest met bekende titer (RNA-kopieën / μL) geplaatst in een verdunningsmiddel bestaande uit een suspensie van menselijke A549-cellen en een viraal transportmedium (VTM) om een klinisch monster na te bootsen. “

Een andere onthulling in het document is de erkenning van de FDA dat testresultaten worden “samengevoegd” om onnauwkeurige cijfers te krijgen.

De FDA produceert letterlijk gegevens om een vals verhaal te ondersteunen.

We staan nu wereldwijd op een kruispunt. Het is tijd om te beslissen of we toestaan dat dit soort medisch fascisme aanhoudt en de toekomst van onze kinderen beïnvloedt.

Of dat we eindelijk nee zullen zeggen tegen een tiranniek overheidsbeleid.

BRONNEN:

https://www.fda.gov/media/134922/download
www.fda.gov (http://www.fda.gov/)
fda.gov (http://fda.gov/)
www.fda.gov (http://www.fda.gov/)
fda.gov (http://fda.gov/)

CONCLUSIE:

Laat je nooit testen, ze testen gewoon op het Rhinovirus of iets van dien aard en beweren dan dat je Corona hebt.

Geloof het RIVM ook niet, want net als het FDA clusteren ze de gegevens en geven er zelf een percentage aan.

De ziekenhuizen lopen NIET vol, omdat er teveel ongevaccineerden binnen worden gerold, maar omdat er bedden zijn wegbezuinigd die anders de massa’s gevaccineerden hadden kunnen opvangen.

ALLES is NEP in HOOFDLETTERS.

Er is geen pandemie, want er is geen virus. Cijfers worden op een laptopje in elkaar geknutseld, het OMT is een bende oplichters in witte jassen, die stuk voor stuk moeten worden opgepakt en opgesloten wegens misdaden tegen de mensheid.

Gevaccineerden moeten als de bliksem een hersteltraject in. De meesten kunnen worden gered.

Het is mooi geweest, we kunnen nu weer verder met ons leven.


21 gedachtes over “Het Amerikaanse FDA geeft toe: SARS-CoV-2 is een verkoudheidsvirus en de cijfers worden structureel vervalst. De implosie van een nep-pandemie is een feit.

 1. Mijn beslissing was in het begin van de “crisis” al NEE.
  Degenen die aan m’n kinderen komt steek ik in de fik.

 2. Het Plan wordt ook bewust uiteindelijk zichtbaar gemaakt. Alles is reeds bedacht en wordt uitgerold
  door dezelfde bedenkers van het kwaad zijnde dezelfde banksters en zionisten, die zich verschuilen achter het jodendom.
  Zelf denk ik dat de aloude beproefde tactiek van de verdeel en heers strategie door de geprikte schapen tegen de zwarten niet gevaccineerde zwarte schapen nu reeds te zien is en in gang is gezet!
  Binnen niet afzienbare tijd vallen er grote aantallen doden onder de ge-injecteerde groep, die er achter komt, dat ze zijn belazerd.
  Zij zullen woedend verhaal halen bij de corrupte linkse regeringsleiders en andere verraders en zullen hun instituten worden aangevallen.
  Ook de metselaars worden uiteindelijk uitgespeeld en moeten boeten voor hun misdaden.
  Uit deze chaos komt het WEF als de grote redder, tel uit je winst!
  Get yourself a gun……..

  • Jumbo 787.Bedankt voor uw uitleg over de nepjoden oftewel de khazariaanse mafia a.k.a.the deepstate,de cabal,illuminati.Door deze monsters die de wereld regeren en in hun macht hebben krijgen de echte joden overal de schuld van.

 3. Het is moeilijk om alles te begrijpen maar ik heb wel de kracht om mij te verzetten en wat nu gebeurd is al meer dan 20 jaar aan de gang wij worden met een worst voor de neus stil gehouden dit geld echter niet voor mij ik ben een vechter heb heel mijn leven moeten door zetten om te overleven ik geeft niet op en zal strijdend ten onder gaan ik ben niet bang voor de dood maar wel voor het vele valse volk wat wij hier in Nederland hebben en het oorlog verleden heeft dat bloot gelegd.

 4. Wanneer stort dat zooitje nou eens met denderend geraas in mekaar? Zeg maar als een filmpje van een spuwende vulkaan dat je achterstevoren afdraait. Opslurpen dat gespuis en het hellevuur in, weg ermee, voorgoed en eeuwig.

 5. UITGELEKT, NIEUWE MAATREGELEN, VOLGENDE WEEK IN DE PERSCONFERENTIE::

  Mondmasker vanaf volgende week weer verplicht voor de sterrenbeelden Maagd en Kreeft en voor alle Volvo-rijders, maar niet als ze blauwe sokken dragen.

  Het geldt ook alleen van 18.00 uur tot 23.00 uur, mits je een Audi rijdt met een 17 op het kenteken.

  Als je op een oneven huisnummer woont, krijg je een gratis mondmasker, tenzij je in een koophuis woont, of als je in Hellevoetsluis centrum woont, maar niet als je in Oudenhoorn woont …

  Als de muur van je huis geel is, mag je niet naar buiten, tenzij het huis aan de rechterkant van de straat staat, maar dit geldt niet als er een parkeerplaats voor staat. Als er meerdere parkeerplaatsen zijn, is de regeling helemaal niet van toepassing, tenzij er een invalidenparkeerplaats is.

  Op weekdagen mogen vrouwen alleen het huis verlaten als ze getrouwd zijn, maar niet als ze kinderen hebben, tenzij er minstens twee kinderen van hetzelfde geslacht zijn, maar het leeftijdsverschil niet groter is dan twee jaar.

  De regel is niet van toepassing op kinderen tussen 5 en 12 jaar.

  Nou, dat is het voor nu.

  De week daarop, dan weer de afspraken en regels voor de dan volgende dagen.

  Niet dat je door al die verschillende regels, verboden en bevelen door Corona in de war raakt…..

  PS: Bovenstaande regels gelden alleen voor 20 tot 60 jarigen, mits ze tussen de 1.60 mtr en 1.75 mtr zijn.

  Anders is precies het tegenovergestelde waar, tenzij ze donker haar hebben.

  Dit voorkomt alle onduidelijkheden.

  • Als schaap verschiet ik daar niet van.
   Ik zou kunnen denken dat het onzinnige maatregelen zijn, maar dat doet pijn.
   Ik vertrouw liever op de bewegende lippen van het autoritaire figuur dat de maatregelen afkondigd.
   Dit in combinatie met woorden welke zo in elkaar gezet zijn om mij in hypnose te houden zonder dat ik het weet, zorgt ervoor dat ik alles vertrouw wat ik hoor, ook als dat onzinnig klinkt, want: Hij zal het wel beter weten, liegen doen die niet, want dat kunnen ze niet maken.

  • Hahahaha, fantastisch. Nooitgedacht legt even uit hoe ik heel mijn leven de logica van de overheid ervaren heb.

   • En dat is dan weer een logische ervaring ende dus een gelijke conclusie.
    Vandaar dat ik nooit enige behoefte heb gehad te gaan stemmen.
    Velen om mij heen zeiden mij dan dat mijn stem naar de grootse partij zou gaan.
    Maar dat gebeurd zowiezo, immers, “het maakt niet uit op wie je stemt, je stemt toch op ons”(J.Stalin)
    En ‘ons’ werd later door George Carlin benoemd als die club waar jij en ik geen lid van zijn.

    Take care,

 6. Pingback: Voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vindt de ophef over de krapte in ziekenhuizen overdreven. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 7. Maar denk nu niet dat de overheid klaar is met klimaatneutraal?
  Als ze door volk nog geloofwaardig gevonden worden?

Reacties zijn gesloten.