COVID-19 is een stralingsziekte, geen “virus”.

SEVERE ACUTE RADIATION SYNDROME (SARS)

Voorafgaand aan een “corona golf” (danwel griep-tsunami) richting de ziekenhuizen is er sprake van een “brommend, monotoon geluid” dat wordt gehoord door velen, maar niet door iedereen. Het is de activatie van de 5G masten en doorgeefstations in lantaarnpalen, abri’s, openbare gebouwen, rioolputten, etc. In combinatie met de seizoenswisselingen wordt de druk op het menselijke gestel voor velen te hoog. In het Engels wordt dit gebrom “The HUM” genoemd.

In 2015 werd een peer-reviewed onderzoeksrapport openbaar, waarin werd onderzocht in hoeverre de menselijke DNA-structuur wordt beschadigd als gevolg van röntgenstraling.

Antioxidanten zoals N-acetylcysteïne, zink, vitamine E enz. beschermen tegen hoogfrequente straling (en werken dus tegen COVID19).

Bij de beoordeling van DSB’s (biomarkers van stralingsschade) na blootstelling aan straling in menselijke bloedlymfocyten verminderden ß-caroteen, selenium, vitamine E, vitamine C, N-AC en Q 10 het aantal door röntgenstraling geïnduceerde γ-H2AX foci.

Invloed van verschillende antioxidanten op door röntgenstraling geïnduceerde DNA-dubbelstrengbreuken (DSB’s) met behulp van γ-H2AX-immunofluorescentiemicroscopie in een voorbereidende studie

file:///G:/RADE-20-00188.1.pdf7 gedachtes over “COVID-19 is een stralingsziekte, geen “virus”.

  1. Gisteren avond had ik weer last van een intens hoge piep ruis….zo’n “pink noise of White noise” synthesizer geluid. Hier heb ik vaker last van als ik moe ben. Mijn moeder heeft tinitus. Hetzelfde eigenlijk. Dit heeft volgens mij zeker te maken met de frequenties die die masten uitzenden. Van een hum of lage toon kan ik niet zeggen dat ik dat hoor daar in tegen.

  2. Gisteren 25-10-2021 was inderdaad weer zo’n dag dat die niet te peilen lage bromtoon er weer was. Maar dit keer was het veel heftiger als voorgaande. Was een hele vermoeiende dag, zonder enige aanleiding van wat? Zelfs in het bos was die lage bromtoon te horen, zou zo maar dat de 5G torens weer eens geactiveerd waren. Dan praat ik over de locatie Arnhem/Duitse grens. In de auto ging het wel, maar als je buiten was voelde je een vreemde luchtdruk, waar ik enigszins moeite had met ademhalen bij het lopen. Maar vandaag nergens last van gehad, maar ook geen lage bromtoon gehoord. Heb wel de laatste tijd veel jeuk in mijn oren, zou dat ook door die die 5G frequenties komen?

      • Ja, daar heb ik inderdaad ook last van Maggie. En oordopjes of dergelijke gebruik ik niet, dus ik vroeg mij al af waar het nou aan kon liggen. Ook regelmatig jeuk over mijn gehele lichaam en als je gesport hebt buiten en een beetje bezweet bent en als je daarna in bad gaat blijft er een zwarte waas achter in het bad, als het water bijna weg is gelopen. Toen dacht ik eerst dat het aan mijn oude cv ketel lag en er een waterfilter er tussen gezet, maar de zwarte waas bleef. Dus waarschijnlijk is het grafeenoxide die via de chemtrails over ons uitgesproeit worden en zo overal in de lucht zweeft en alles mee besmet wordt. Zo ook in de open lucht moestuintjes. Bij je ramen buiten wassen viel het al op, dat er veel meer zwarte troep op de ramen en vensterbanken ligt, dan een paar jaar terug.

Reacties zijn gesloten.