De zorg is niet overbelast. De zorg is kapot gemaakt. Bewust.

Het neurotische corona gedram is weer begonnen.

De ziekenhuizen lopen weer over en dan nu vooral met de ongevaccineerden.

Figuren als Gommers, Koopmans en die vent met die doodgraverskop – we vergeten steeds zijn naam…..

LEUGENS

Het is totale onzin. De ziekenhuizen lopen niet vol. Er is niets nieuws onder de zon. Behalve dat patjepeeërs als Gommers, Van Dissel en Koopmans nu gewoon kunnen eisen dat alles weer op slot gaat omdat ze zelf categorisch hun plichten niet nakomen. Er is in die twee jaar pandemie alleen maar verder bezuinigd op de zorg en de IC capaciteit is beroerder dan ooit tevoren, want bovengenoemde overbetaalde randdebielen hebben de medewerkers weggeschopt, omdat ze zich liepen te vervelen.

Er is geen virus, dus geen Covid. Het zou een griepvariant kunnen zijn. In ieder geval, moet u zich nooit laten vaccineren, dat is een abonnement op de zorgverlening en iedere 3 maanden een boostertje. Als u te laat bent moet u hem zelf betalen, bent u op tijd, dan doen de ongevaccineerden dat voor u.

Als u denkt dat u wat onder de leden heeft, is het tijd om uw dieet aan te passen en supplementen te nemen. Dr. Rob Elens heeft al meer dan een jaar het gelijk aan zijn kant, als hij zegt dat je de ziekenhuisopnamen met 90% tot zelfs 100% terug kunt brengen.

OPGELET.

Waar u mee te maken hebt als u de symptomen gaat merken is het veranderen van het seizoen in combinatie met de activering van de universele magnetron: het 5G netwerk. SARS betekent dan ook niets anders dan SEVERE ACUTE RADIATION SYNDROME. Een ernstig en acuut stralingssyndroom, oftewel de magnetronziekte.

Er zit software in alle zendmasten, vandaar dat “COVID-19” nu vooral in de zogenaamde Bible Belt gaat opgang doet. Gelovigen laten zich niet injecteren, de STAAT zal hen mores leren. Ziekenhuis Zwolle moet al patiënten verkassen, omdat ze de stroom gereformeerden uit Staphorst niet meer aankunnen.

De klappen beginnen nu te vallen in de leeftijdsgroep van 65 tot 80 jaar. Volgens De Jonge 85% gevaccineerd. Dus… alle slachtoffers vallen in de 15%. Het feitenvrije geleuter van een dienaar des konings, die ook wel eens op de kansel wordt gesignaleerd. Het leugengestoelte in de tempel van Naziklaas S.

De schoolmeester van Depopulatiezaken heeft ook gezegd, dat wetenschappelijk is vastgesteld dat gevaccineerden niet meer ziek worden en anderen ook niet kunnen besmetten. Daaruit maken we op dat ze zijn beschermd en anderen beschermen. Het staat zelfs in de krant:

Daar klopt niets van, zolang de straling nog actief is, zal SARS niet verdwijnen. En iemand die de pech heeft zich twee keer te laten injecteren met de supergeleider grafeenoxide, zal een ander ook nog eens bestralen. De gevaccineerde met een overkill aan grafeenoxide in zijn systeem fungeert als wandelende lantaarnpaal, waar een modern Ledlampje in is gemonteerd. Die nemen namelijk de frequenties van de 5G masten over en geven het door, de huizen in en de bedrijven in. Slimme meters en andere elektrosmog veroorzakende overbodige rotzooi kunnen niet zonder. Dan functioneert je looptelefoon tenminste en dat betekent dat je zelf ook beter functioneert (of aan te sturen bent).

Ondertussen moeten we zelf ons best doen om uit de grijpgrage klauwen van de medische maffia te blijven. Om te beginnen moet men snappen dat wat je er in stopt er ook weer uitkomt: voeding. Sommige “voeding” heeft geen meerwaarde of zelfs een toxische werking. Zware metalen en nanodeeltjes is puur gif en mogen we we nooit innemen. Ook niet via de injectiespuit. Als u denkt dat het er aan zit te komen of liever nog preventief de omgeving onvriendelijk voor binnendringers maken, hieronder een overzicht wat we van ZELFZORGCOVID19 hebben gepikt. Hoe simpel kan het zijn. We moeten ons injecteren met gezonde voeding en de zendmasten neutraliseren.

zelfzorgcovid19.nl

Voeding – Zelfzorg Covid19


De aanbevolen mineralen, vitamines en nutriënten komen voor in voeding. Hieronder leest u welke voedingsmiddelen de belangrijkste leveranciers kunnen zijn.

Zink

Zink is belangrijk voor een functionerend immuunsysteem. Het is het op twee na meest aanwezige mineraal in het lichaam. Het lichaam heeft tussen de 10 en 20 mg per dag nodig en dit halen we uit de voeding. Ouderen, vegetariërs en veganisten laten vaak een tekort zien in het gehalte van Zink.

Hieronder volgt de top 5 van voedingsmiddelen met daarin het meeste gehalte aan zink.

 • Oesters bevatten het meeste zink van alle voedingsmiddelen (ongeveer 59,2 mg per 100 g). 2 oesters per dag zorgen voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.  Daarnaast is er een aantal voedingsmiddelen die ongeveer 8mg zink per 100 gram bevatten en dat zijn:
 • Pompoenpitten;
 • Lijnzaad;
 • Paté;
 • Rundvlees. Een portie rundvlees van 200 g voorziet in de dagelijkse behoefte aan zink.

Quercetine

Quercetine is een belangrijke stof die kan helpen bij de afweer in het lichaam. Het is een zogenaamde zink ionofoor en brengt zink over de celmembraan de cel in. De dosis die u nodig heeft is ongeveer 500 tot 1.000 mg per dag. Deze stof zit in veel voedingsmiddelen zoals ui en kappertjes, maar je moet dan meer dan een kilo consumeren per dag. Dat is een beetje onwerkelijk en dit kunt u dus beter innemen als supplement.

Vet zorgt voor een goede opname van deze stof, dus u neemt het supplement dan ook bij voorkeur in met vet.

LINK: https://www.orthokennis.nl/nutrienten/quercetine

Vitamine C

De mens kan zelf geen Vitamine C aanmaken en moet het innemen via de voeding of supplementen. Om scheurbuik te voorkomen is ongeveer 50 tot 75mg per dag nodig. Vitamine C is erg belangrijk voor het immuunsysteem en de afweer in het lichaam. Voeding met de hoogste gehaltes aan Vitamine C zijn de volgende producten:
Paprika, zwarte bessen, spruitjes, peterselie en boerenkool bevat meer dan 100mg per 100 gram en zijn daarmee belangrijke voedingsmiddelen. Kiwi’s, aardbeien, rode kool en spinazie bevatten ongeveer 50mg Vitamine C per 100 gram. Veel mensen eten te weinig groente en hebben dus een relatief Vitamine C tekort .

Vitamine D

Heel veel mensen hebben een Vitamine D tekort.

De streefwaarde in het bloed zit rond de 100. Om te bepalen of u een tekort heeft, kunt u het beste een bloedtest doen om te kijken wat uw gehalte op dit moment is. In het begin van het jaar hebben de meeste mensen een tekort vanwege het gebrek aan zonneschijn. Wanneer u de waarde weet van uw gehalte in het bloed kunt u met de volgende formule uitrekenen hoe u snel op de streefwaarde van 100 **** kunt komen:

40 maal (100-uw waarde ) maal lichaamsgewicht.

Bijvoorbeeld een persoon van 80 kilo met een bloedwaarde van 50 heeft dus dan nodig:

40 maal (100-50) maal 80= 40 maal 50 maal 80 = 2000 maal 80= 160.000 IU.

Deze eenmalige dosis brengt de waarde dan snel omhoog. Dit kan geregeld worden via een recept met Vitamine D preparaten. Deze bevatten 100000 IU of lager en worden vergoed.

Voedingsmiddelen die veel Vitamine D bevatten zijn met name soorten vette vis te weten sardientjes, ansjovis, forel, zalm, makreel en haring.

Daarnaast bevat eieren ook veel Vitamine D.

Het lichaam kan zelf Vitamine D maken door middel van zonlicht. Een periode van 15 minuten in de zon zitten in het voorjaar, zomer of najaar met 25% van het lichaam ontbloot, geeft net zoveel Vitamine D als een supplement van 15000 IU.

28 gedachtes over “De zorg is niet overbelast. De zorg is kapot gemaakt. Bewust.

 1. RED OCTOBER IS HAPPENING

  500k arrests- Militaries to Remove Governments Worldwide! People asked to stay indoors- all media, internet, phones shut down

  Ten Days of Darkness while the world goes into full Martial Law.

  Have 2-3 weeks of food and necessities on hand.

  Media, Internet, phones and TV programming shut down and people asked to remain indoors so the US Military could broadcast 10 days of 3X8 hours sessions of video confessions, Military Tribunals and Evidence of Scandals as Military across the globe removed certain governments and made arrests on 500,000 indictments.

  Chinese Communist Party pushing war on Taiwan

  In the coming days the Alliance will release Crimes Against Humanity – the largest Military Operation in the history of humanity. This invisible war is much bigger than WWII. The days ahead will change the world….

  Watch te video here

  https://www.newsview.gr/2021/10/oct-28-its-happening-500k-arrests.html

  Geliked door 2 people

   • RED OCTOBER IS HAPPENING

    500.000 arrestaties – militairen om regeringen wereldwijd te verwijderen! Mensen wordt gevraagd binnen te blijven. Alle media, internet en telefoons worden afgesloten..000

    Tien dagen van duisternis terwijl de wereld in staat van beleg gaat.

    Zorg dat je 2-3 weken voedsel en benodigdheden bij de hand hebt.

    Media, internet, telefoons en TV programma’s worden afgesloten en mensen wordt gevraagd binnen te blijven zodat het Amerikaanse leger 10 dagen lang 3×8 uur sessies kan uitzenden met video bekentenissen, militaire tribunalen en bewijzen van schandalen terwijl militairen over de hele wereld bepaalde regeringen verwijderen en arrestaties verrichten op basis van 500.000 aanklachten.

    Chinese Communistische Partij wil een oorlog tegen Taiwan

    In de komende dagen zal de Alliantie Misdaden tegen de Mensheid vrijgeven – de grootste Militaire Operatie in de geschiedenis van de mensheid. Deze onzichtbare oorlog is veel groter dan WO II. De komende dagen zal de wereld veranderen….

    Geliked door 3 people

    • Red october, black friday, het groene hart, etc, after all, life is what you make it, not?
     “De komende dagen zal de wereld veranderen….”
     Is dat niet wat er constant plaatsvindt?
     Sommigen noemen dat evolutie.
     No fear, just love for life…

     Like

 2. Al ruim anderhalf jaar dezelfde k*t serie, dat de mensen die dagelijks naar het hypnosescherm staren nog geen zelfmoordneigingen hebben…

  Like

 3. In Belgie is vorige week een gehele afdeling platgelegd in een ziekenhuis nadat alle volledig ingeente (2keer pfizer) personeelsleden, naar huis zijn gestuurd met ziekte verschijnselen en allen positief getest. Dus zeg het maar…….?

  Like

   • Wat een lariekoek, ook bij “want to know” moeten ze toch weten dat het er helemaal niet omgaat of je ergens tegen beschermd bent? In het belang van de nieuwe controle maatschappij en depopulatie agenda moet je gewoon die spuit halen, daar gaat het om. Het tweede punt waar ik een probleem mee heb, je moet je dan toch laten testen.

    Like

    • Over dbielen gesproken…!!!
     Een verhaal in een verhaal…
     Wat een kul verhaal

     Laatste alinea
     “Maar dat wordt wel eerlijker en een stuk eenvoudiger als deze veranderingen in de coronapas in het vooruitzicht worden gesteld dan wel ingevoerd. Ten eerste het opheffen van de identificatieplicht, en ten tweede dus de vervanging van de virustest door een serologische test. Dan is de tweedeling in de maatschappij waar sommigen zo bang voor zijn, niet meer aan de orde. Het gaat dan namelijk om dezelfde vraag voor iedereen: of je nog steeds tegen het coronavirus beschermd bent.”

     Ze sporen daar óók echt niet…
     Totaal van het pad af!!!
     Alter-Naïef

     Who wants to know???

     Nog één keer
     Een VIRUS bestaat niet.

     Geliked door 1 persoon

 4. Ik moet zeggen dat wij sinds Corona ook erg gezond zijn gaan eten. Nauwelijks iets meer van Unilever, Nestlé of dat soort bedrijven die ondanks spotgoedkoop voedsel miljarden winsten maken. Bij de boer, bakker en slager kopen. Nu de horeca van mij nooit meer een cent krijgt houden we nog geld over ook. Nu snap ik ook wel dat niet iedereen een brood van 4,70 kan kopen. Echt waar, kon die prijs zelf ook niet geloven toen mijn vrouw dat gisteren zei. Maar in de horeca zou deze kwaliteit niet misstaan. Dus de cirkel is rond. Dag horeca, moet je je maar niet als NSB ers gedragen. Niet allemaal overigens maar als ik al moet vragen om binnen te mogen komen is de lust wel verdwenen.

  Maar het allerbelangrijkste is volgens mij jezelf goed warm houden. En laat dat deze winter nou onmogelijk gemaakt worden. 5g, uitval van nutsvoorzieningen, tekorten in voedsel. In de VS is het al. Allemaal deze winter in ons theater. Vervolgens een val van de beurzen. Gewoon om het af te maken.

  Ik ga morgen maar eens preppen voor een aggregaat. Alleen dat ding zullen de buren ook wel horen. Hopelijk zijn de directe buren allemaal gevaccineerd dan heb ik er snel geen last meer van, Moet wel zeggen dat de knapste buurvrouw niet gevaccineerd is. Maar die mag sowieso altijd wel langs komen.

  Het is mooi weer, ga maar eens naar het bos met de hond. En nee, geen Westmalle triple op het terras. Voor de zelfde prijs een six pack mee. Lekker op een bankje in de zon. Voor alles is een oplossing. Prettige dag verder allemaal en bedankt voor al je werk administrator.

  Geliked door 3 people

   • Met een getrainde Mechelaar heb je niet veel te vrezen.

    Maar je hebt geen wapens nodig. Nee zeggen is genoeg. De macht van Nee zeggen is enorm. Als dat geen gehoor vindt en ze komen aan de integriteit van je lichaam. (laat god het verbieden) dan is het ieder voor zich. Wat ik bedoel te zeggen, degene die mij verkracht (met een gedwongen gifspuit) komt niet meer thuis voor de gehaktbal die moeder de vrouw heeft klaar staan.

    blijf sterk! en er zal je niks gebeuren. Nee is nee.

    het is genoeg.Sterker, het is absurd.

    En ze weten het! hier komen ze niet mee weg. technologie gokken ze op. Ze onderschatten ” barst maar, of val kapot” want nog niet iedereen is corrupt. heel veel mensen niet.

    Like

  • Aan Gijp e.a.,
   Zelf zuurdesembrood maken, goedkoper en beter, herstelt tevens de darmflora waardoor vuamines en mineralen beter worden opgenomen.
   Aggregaat? Tracht er één te krijgen van het leger op diesel, draaien ook op koolzaadolie , rode diesel etc.
   Installeer een goede houtkachel, Jotul, Dovre.
   Etc. Manieren genoeg.

   Groet, Nooitgedacht.

   Like

 5. Dat kapot maken is al jaren aan de gang.
  Daarom zeg ik dat de armen arm zijn ligt niet aan de rijken maar aan de armen zelf. Wij moeten vechten voor onze rechten voordat die pedo clubs al onze rechten hebben afgepakt en hebben ingeruild voor alleen plichten.
  Net als het volgende verhaal: een paar sufgerukte ambtenaren die een hele bevolking terroriseren, hoe is het mogelijk?????????
  https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/het-maatschappelijk-onverstand-025
  Ik zie het somber in alhoewel er een ware volksopstand bezig is in Italië. Ben benieuwd.

  Like

  • Margie.En dan te bedenken dat werkgevers ijskoud eisen dat sollicitanten stressbestendig moeten zijn.Stress is funest voor ieders gezondheid,overspannenheid,burnouts,hartaandoeningen.

   Like

   • Klopt Ron
    Veelal wordt er ook gevraagd of je flexibel bent…zodat je nog drie uur door kan werken.
    Géén tijd voor lunch en buitenlucht dus die boterhammen worden achter de pc naar binnen gepropt.
    Bij thuiskomst uitgeput op de bank met een afhaalmaaltijd en de afstandsbediening.

    Ja blackpeat stress speelt een hele grote rol bij aandoeningen; het probleem zit ‘m in het immuunsysteem.

    Zo is de cirkel weer rond.

    Zoals we bij Gijp konden lezen, heeft hij zijn levensstijl drastisch veranderd.
    Corona, is ook de cirkel van Licht ⭕
    Ach, een gezond brood van 4,70 dan neem je toch twee boterhammen ipv vier
    Altijd voordeliger dan potjes medicijnen over de toonbank tegen maagzuur en darmproblemen.

    Geniet van je gezonde maaltijd, kauw het goed zodat het vermengd met de enzymen van je speeksel en praktisch vloeibaar je spijsverteringskanaal in komt. Neem de tijd ook, dek de tafel,steek een kaarsje aan en…wees dankbaar voor al het goede op je bord.

    Zo, mijn vriendin kwam net een flesje zelfgemaakte wijn brengen…
    Ik ga een glaasje inschenken
    Proost en geniet van het leven plus een aantal van jullie ook van de hond🍷
    Morgen gezond weer op!!!
    Druppel therapeutische essentiele lavendel olie doet trouwens wonderen voor een welverdiende rust.
    💃

    Like

Reacties zijn gesloten.