Dr. Peter Borger legt uit hoe experimentele vaccins werken

Dr. Peter Borger heeft samen met anderen al onomstotelijk bewezen dat de PCR-test frauduleus is en wordt misbruikt om een pandemie overeind te houden.

In bijgaande presentatie legt hij nog eens uit wat de experimentele vaccinaties betekenen voor het mensdom. Nu de berichten steeds vaker over ons heen rollen, dat het juist de gevaccineerden zijn die ziek worden en op de IC terecht komen, is het moment om de vaccins te verbieden hoogstwaarschijnlijk een gepasseerd station. Zelfs in het AD duikt een artikel op hoe de werkelijke situatie in de ziekenhuizen nu is: 9 van de 10 IC-patiënten zijn volledig gevaccineerd.

Ziekenhuizen schrikken van stijging coronapatiënten: ‘Het is echt nog niet voorbij’ [LINK Algemeen Dagblad]

We hebben slecht nieuws voor het verzamelde journalistenDOM: “Het begint nu pas echt!”

En het spel is geraffineerd opgetuigd. Naar schatting is 40% van de injecties een placebo en 40% alleen met grafeenoxide. De resterende 20% is naast de mRNA en DNA injecties vergeven met alle denkbare en ondenkbare rotzooi, vanaf kunstmatige parasieten tot en met RVS-legeringen. Met de griepprik en “booster-shots” wordt de overige 80% aangevuld met genoemde rotzooi. De gifmengers in hun element. Ze weten precies wie ze wat hebben gegeven.

Hieronder de wetenschappelijk onderbouwde analyse van Borger over de experimenten die op de bevolking worden uitgevoerd.

26 gedachtes over “Dr. Peter Borger legt uit hoe experimentele vaccins werken

 1. In de 3e voor laatste sheet staat in het gele blok dat er meer dan 200.000 bijwerkingen zijn.
  Volgens mij is hier een 0 weggevallen.
  Het cijfer in het WHO overzicht zijn meer dan 2 miljoen!

  Verder erg verhelderend artikel.

 2. Placebo’s. Het is hier al eens eerder voorbij gekomen, omdat we ons terecht afvragen waarom je toch in Nederland zoveel mensen tegenkomt die beweren na de spuit nergens last van gehad te hebben. Die 40% lijkt mij een zeer reële inschatting.
  Je zou bijna nieuwsgierig worden naar welke spuit ze voor jou in petto hebben? Echter, gebaseerd op leeftijd, maatschappelijke status, medisch dossier, en de verhoudingen met diverse lagen van het gezag, kan ik zelf ook een behoorlijk accurate inschatting maken. Hahaha!

 3. Hahaha, ik moest lachen Blackpeat. Voor mij liggen ze vast allemaal op de plank met 10 boosters erbij! Gratis en voor niks. Sinterklaas bestaat.

 4. toch zal de msm media en politieke elite die lid is van de Bilderberg Group en/of WEF en soms zelfs bevriend met Gates en Schwab hun macht niet uit handen geven. Ze gaan door totdat ze gearresteerd of vermoord worden. Ze zullen ook niet schromen om het leger in te zetten.

 5. Nou maar hopen dat het kabinet bij de resterende 20% horen die naast de mRNA en DNA injecties vergeven met alle denkbare en ondenkbare rotzooi, vanaf kunstmatige parasieten tot en met RVS-legeringen hebben gekregen.
  Maar zij zullen wel een placebo hebben gehad !
  Jammer !

 6. Pingback: Macaber | petervanoosterum

 7. Het lijkt me hoogst waarschijnlijk dat ze de injectie kiezen aan de hand van je zoekgeschiedenis op internet….dus als je veelvuldig deze website bezoekt zal er een dubblele dosis dodelijke rommel in je injectie zitten😂

  • Ik vraag mij alleen af hoe ze het doen om in de GGD straat nou net dat flesje met 3dubbele booster dosis kunnen pakken uit een grote doos met identieke flesjes zonder dat ik dat merk of staan de flesjes klaar op naam ?
   Het zou zomaar kunnen dat ze at random dus kris kras te werk gaan.

   Wie daar meer over weet mag het zeggen!

 8. Was het niet zo dat parlementariërs, ministers en diplomaten (en waarschijnlijk heb ik nog enkele ambten vergeten te noemen) vrijgesteld zijn van het nemen van de “prik”? Weet wel zeker dat het zo is. Dus al die uitingen dat ze zich hebben laten injecteren (zij noemen dat braaf “vaccineren”) zijn voor de domme buehne.

 9. @ Schnijder… Dat zou je aan een ggd medewerker moeten vragen die de shots toedient. Ik zal heeeeel ver weg blijven can dat soort locaties of straten. Maar in het begin was wel je oproepkaart nodig voor een shot. Maar ik denk dat het voor een lompe injecteerder te lastig wordt een uitgebreide administratie te checken….grabbelen uit de doos lijkt me dan. Enkel de speciale gevallen krijgen een “voorkeursbehandeling”

 10. bedankt voor deze bijdrage, dit geeft mij weer meer inzicht. Bedankt voor alles wat je deelt en schrijft 😘

Reacties zijn gesloten.