Arts: “Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.”

Wat we nu beleven is een absurde omkering van de feiten en gebeurtenissen.

Volledig gevaccineerden moeten uit de buurt blijven van ongevaccineerden, omdat ze anders ziek worden. Het uitgangspunt moet natuurlijk wel “besmettelijkheid” zijn. Vooralsnog is alleen grafeenoxide overdrager van symptomen nadat het wordt geactiveerd door bepaalde frequenties.

Omdat de mainstream nu ook al begint over het bizarre feit dat 90% van de patiënten op de IC’s volledig zijn gevaccineerd, zou een normaal denkend mens zich afvragen: “Maar de vaccins beschermen toch tegen COVID-19?” Nee, niet in de Nieuwe Wereldorde. Hier wordt nu het accent verlegd naar de ongevaccineerde: “Deze moeten snel worden gevaccineerd om de gevaccineerden te beschermen met de injectie die de gevaccineerden sowieso niet beschermt.”

Verschillende horeca gelegenheden in het land moeten wegens een uitbraak worden gesloten.  Al die mensen hebben zich dus laten injecteren, zodat ze een QR-code konden bemachtigen om van hun zwaar bevochten “nieuwe vrijheden” te kunnen genieten.

Vooruitlopend op de mededelingen van een Duitse arts met 30 jaar ervaring, kan de conclusie niet anders zijn dat de injecties het menselijke afweersysteem hebben gedegradeerd. Dat dus de gevaccineerden moeten worden geïsoleerd in plaats van de ongevaccineerden te injecteren, zodat ze ook kwetsbaar worden.

Dr. Andreas Schlecht legt het voor ons uit. Klik op het plaatje. De samenvatting – medische termen zijn onbeholpen vertaald, voor correcties houden we ons aanbevolen:

Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Of een tweede, derde, vijfde of tiende, wie weet waar het eindigt?

Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.

De CD4 en CD8 cellen, enzymen, leuko-cytopenie, lympho-cytopenie, en hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de vele spike-eiwitten én het grafeenoxide…. de TH² switch.

Ik ben Andreas Schlecht, arts, apotheker en ik heb medicijnen gestudeerd, waarvan ik het grootste gedeelte gelukkig weer ben vergeten. Op zoek naar de waarheid ben ik alle geloof in de medische wetenschap hartgrondig verloren.

Wat ik echter vandaag de dag zie, laat alle ramen uit de sponningen barsten. Absoluut. Er gebeuren dingen die ik mij nooit had kunnen voorstellen, naïef als ik was.

Vandaag de dag ziet het er inmiddels als volgt uit.

We hebben nu een vaccin die door spike eiwitten veroorzaakt, schade aan de endotheel kan toebrengen, en overigens ook aan alle soorten van weefsels, niet alleen in de endotheel cel, een spiegelgladde constructie in onze bloed- en lymfevaten, maar ook hartritmestoornissen kan veroorzaken, ik zie dat iedere dag. Iedere dag komen er 1 of 2 mensen binnen, die een onverklaarbare hartkwaal hebben. Zoals tachecardiën, tache-aritmiën, extra-systolie, bloeddrukveranderingen, erectiestoornissen, enzovoorts.

We hebben ITP, een auto-immuunziekte, waar eigenlijk het afweersysteem tegen zichzelf aan de slag gaat, en de oorzaak van veel bloedingen is, het gevaar voor bloedingen is immens groot.

Dan de ADE, Antibody Dependent Enhancement, een antilichaam versterkende reactie, waarbij het afweersysteem tegen de eigen cellen gaat vechten, de cytokinestorm.

Tenslotte mag duidelijk zijn dat grafeenoxide – wat nu toch wel ongeveer bij iedereen bekend moet zijn – een lichtmetalen supergeleider, een niet biometrische chemische verbinding, en om het duidelijk te stellen: met de werking uw cellen te ontdoen van het aanwezige super antioxidant glutathion.

Wat glutathion is?

Het is een tri-peptide, drie stoffen, glutamaat, cysteïne, glycine. Het allerbelangrijkste antioxidant wat we hebben. Door twee belangrijke enzymen opgebouwd, (1) glutathion S-transferasen reductase,  en verder verbonden met (2) glutathion peroxidase. Deze enzymen moet je hebben om de door geactiveerd grafeenoxide veroorzaakte oxidatieve stress te kunnen bestrijden en elimineren. Als je deze enzymen NIET hebt, word je door vergiftiging – die we overigens sowieso al hebben door de milieuvervuiling –  door mitochondriale verstoringen ziek. Je hebt feitelijk niet eens vaccinaties nodig. Patiënten met MS, auto-immuunziekten, zelfs mensen met burn-out en zware depressies, met hart- en vaatziekten, wat in de ruimste zin allemaal mitochondriale ziekteverschijnselen zijn, en als je DIE mensen ook nog eens vaccineert: Tja, haha…. Dan heb je de duivel met Beëlzebub uitgedreven….

Dames en heren,

een beslissing nemen is heel eenvoudig. Ik ben 30 jaar arts. Met medicijnen bezig. En ik heb vele duizenden patiënten gezien, maar wat ik nu zie, overtreft werkelijk alles wat ik in die 30 jaar heb meegemaakt. En de eenvoudige vraag luidt: wanneer wordt deze absurde waanzin eindelijk ingezien?

Dat de artsen het niet begrijpen, dat verbaast me niets! Het is geen concrete vakwetenschap, zoals bij een werktuigbouwkundig ingenieur, ambachtslui of een techneut. Stel je maar voor – en ik wil hier niemand in diskrediet brengen – maar de studie Geneeskunde betekent simpel uit je hoofd leren, in je kop stampen, het stomste wat je maar kunt bedenken bij een studie. Je kunt iemand die medicijnen heeft gestudeerd zien als een blinde die een andere blinde een drukke straat over helpt steken. Dat is “geneeskunde”.

En nu weet u dus ook, waarom u zich bij iedere volgende vaccinatie steeds zieker zult gaan voelen. Waarom het steeds slechter met je gaat, waarom u steeds meer auto-immuunziekten zult oplopen….

Omdat de CD4 cellen, CD8 cellen, je cytotoxische killer cellen, lymfocytopenie, leukocytopenie, ik zie het iedere dag, zijn uitgeschakeld.

De D-dimeren, de belangrijkste diagnostische methode om trombose te signaleren, wordt door de vaccinatie- artsen niet gebruikt en erger nog: ze weten niet eens wat het is, ze kennen het niet!

Dames en heren.

Nou kun je uiteindelijk zeggen, dat iedereen zelf maar moet beslissen wat hij met zijn leven wil. Daar ben ik het NIET mee eens. Want deze spike eiwitten, die we de patiënten in het spierweefsel injecteren, komen in alle gevallen ook in de vaatsystemen. En van daaruit kunnen ze OVERAL komen in het lichaam. Maar ze komen in het neurale systeem en we gaan ervan uit dat alsdan je DNA wordt veranderd.

Is het dan werkelijk nog UW beslissing?

Denk daar maar over na: is het dan werkelijk nog UW beslissing wat u met uw leven doet, na het willekeurig (door anderen) veranderen van uw erfelijke eigenschappen??

En in welke richting die veranderingen in je erfelijke eigenschappen plaatsvinden weten we toch helemaal niet?

De vaccinaties zijn toch allemaal getest? Dat zouden de mensen dan kunnen zeggen. Maar: waar, wanneer en hoe lang zijn ze getest?

Zelfs van de gangbare medicamenten, die we al 30 jaar hebben toegepast, en ik weet dat als apotheker, weten we feitelijk nog bijna helemaal NIETS!

SAMENVATTING:

De mRNA vaccins zijn het immuunsysteem van mensen aan het vernietigen en dat gebeurt in een geleidelijk tempo – in de loop van de tijd. Vooral de dubbel gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud hebben al meer dan 40% van hun immuunsysteem en capaciteiten verloren en/of is beschadigd. En ze verliezen elke week nog eens 5%. In dit tempo zullen ze tegen Kerstmis > O < (NUL PROCENT) vermogen van hun immuunsysteem hebben. Bij alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 40 jaar dus en tegen maart volgend zal iedereen ouder dan 30 jaar ook zijn immuunsysteem verloren hebben

Bij degenen die 30 jaar en jonger zijn, is de afbraak van hun immuunsysteem ook al te zien. Het is normaal voor deze leeftijdsgroep om een sterker immuunsysteem te hebben.. Dus misschien bestrijdt hun immuunsysteem de mRNA-vaccins op de korte termijn… alleen de tijd zal het leren… Maar de gegevens laten zien dat er een zeer moeilijke en donkere winter voor de deur staat.

DR. RYAN COLE, een patholoog, heeft meer dan 100.000 COVID-19 laboratoriumtesten uitgevoerd en heeft ook ontdekt dat de mRNA vaccins ernstige auto-immuunziekten veroorzaken.

Dr. David Bauer, de beste viroloog ter wereld, bevestigt ook dat de vaccins van Pfizer het immuunsysteem na twee injecties vernietigen en BOOSTER Shots zullen als een abonnement dienen om in leven te blijven.

37 gedachtes over “Arts: “Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.”

  • Goedenavond ik ben mijn broer in een paar dagen tijd aan COVID verloren in het buitenland. Als hij was gevaccineerd had hij het overleeft. Hij is in zijn hele leven geen dag ziek geweest en had vaak medische keuring voor zijn werk, die altijd perfect was. Ik snap uw visie, maar ik hoop dat u mijn visie ook begrijpt.

   Ik denk dat het per persoon bekeken moet worden en misschien eerst een medische keuring vooraf. Mijn broer had geen onderliggende ziektes of wat dan ook. U begrijpt dat wij mijn broer heel graag gevaccineerd zouden willen zien. Hij is aangestoken door 2 collega’s die wel gevaccineerd waren en die lopen nog vrolijk rond en hadden bijna geen symptomen.

   Like

   • Lastig zulke zaken, we kennen elkaar niet, we weten de achtergronden niet, is er autopsie geweest, wat voor werk, etc. Het roept meer vragen op dan we antwoorden zouden kunnen bedenken.
    Ik citeer:

    “Als hij was gevaccineerd had hij het overleeft”

    <

    blockquote>

    En dat nu… zullen we NOOIT meer te weten komen.

    Geliked door 2 people

    • Een ding weten wij zeker: hij is VERGIFTIGT hoe is met de juiste info gemakkelijk uit te zoeken.

     Ik kwam laatst iemand tegen die had corona gehad, mijn reactie was dat ik mijn hele leven al last van corona heb, hij was ook twee keer geprikt en had nu commentaar op de qr app mijn reactie was dat hij zijn telefoon tussen een bankschroef moet persen tot hij ontploft, scheelt in ider geval veel vergiftiging in meerdere lagen.

     P.s. Voor de onwetende is deze 10 jaar oude docu wellicht verhelderend.

     Like

 1. Ik ben geen arts maar als oud Holistisch therapeut gaan bij mij door een natuurlijke afweer als vanzelf de alarmbellen rinkelen bij het injectie gebeuren.
  Terwijl ik toch als oud zeevarende genoeg vaccins kreeg ingespoten. Maar deze gen therapie-injectie is geen vaccin. En doordat er bij velen een schroefje loszit, werkt hun alarmsysteem niet.

  Geliked door 3 people

 2. Waar mensen echt ziek van worden is niet van virussen (lees exosomen) of bacteriën, maar van :

  Een gebrek aan voedingswaarde, door een gebrek aan voedsel of door voedsel van gebrekkige kwaliteit
  Giftige inname, zoals pillen, alcohol, roken, junkfood, drugs, vaccins, zware metalen, lucht-, water- en aarde verontreiniging, etc.
  Hoge mate van chronische stress, trauma en angst
  Elektromagnetische straling

  Je wordt er uiteraard niet beter op door via vaccins nog meer vergif en rotzooi direct in je lichaam te pompen. Je moet wel waanzinnig zijn om dat te geloven !

  We worden gigantisch bij de neus genomen en alle zogenaamde wetenschappers en onderzoeksjournalisten staan er bij, kijken er naar en houden hun kaken stijf op elkaar.

  Een ander prettig leesbaar artikel over de omstreden microbe-theorie vind je desgewenst onder de volgende link.
  https://www.sanneburger.com/gezondheid/true-or-false-bacteria-viruses-and-vaccines-explained/

  Like

  • Wat mij opvalt bij degene die vaak een huisarts of medisch specialist bezoeken en niet schuwen voor verschillende pilletjes, zalfjes of andere farmaceutische middelen, en ook nog eens kant en klaar voedsel, bedoel ik ook de onnodige verborgen suikers in groente en kant en klaar maaltijden. Dat deze mensen allemaal angstig zijn om ziek te worden. En er allemaal in meegaan wat er voor geschoteld wordt door Den Haag.

   Like

   • Het lijkt allemaal zo simpel gezegd…het lijkt allemaal zo simpel gezien…door anderen…door buitenstaanders…die GEEN medicatie hebben…MAAR…voor degenen, die net als ik, al jaren medicijnen slikken, ligt het anders. Het is geen snoepje wat je zomaar achter je kunt gooien, was het maar zo. Ik ben de medicijnen ook liever kwijt. Ik laat me niet gek maken door ,,andere,, medicijnen, die zogenaamd net zo goed zijn als de vorige die ik had. Daar zijn al heel wat woordenwisselingen door geweest bij de apotheek. Het is dat ik standvastig ben, wat z,n voor en nadelen heeft, maar ik laat me niet weg sturen met een medicijn dat ik niet wil en ook niet vertrouw. Ik ben over gestapt naar een andere Apotheek, waar ik al deze problemen niet heb. Een wereld van verschil!! Klantvriendelijk! Begripvol! Dus het kan wel, als ze maar willen!! Een Apotheker is geen arts!!!

    Like

 3. Het grote gevaar zit in de ,,vaccins,, wat geen ,,betrouwbare vaccins,, zijn te noemen. Het zijn pure gif spuiten. De waarheid moet naar buiten komen mensen. .

  Like

   • Margie; Heb je gelijk in. Maar wat ik wilde zeggen, is het feit, dat de waarheid openbaar moet komen. De realiteit en de betekenis van de vaccins. 4 Verschillende namen bijvoorbeeld, is opvallend en heel verdacht. Dat zette bij mij al vraagtekens vanaf het begin, hier klopt duidelijk ,,iets,, niet. Tot op de dag van vandaag blijven ze in Den Haag, wat betreft de vaccins, om de pot heen draaien. Natuurlijk moet dit nieuws naar buiten komen, openbaar, zodat het bij het volk eindelijk kan gaan ,,DOOR DRINGEN,,.Dat kost tijd, snap ik donders goed, het gaat niet om een pak suiker, als je snapt wat ik bedoel. Het is van heel groot belang, dat de mensen die weten wat er werkelijk aan de hand is, het blijven doorgeven aan anderen. Blijf erover praten!! Het gaat om mensen levens, het gaat om onze vrijheid, het gaat om onze toekomst, de toekomst van onze kinderen, klein kinderen, het leven van dieren, werkelijk alles!! SAMEN STAAN WE STERK!! SAMEN STRIJDEN VOOR ONZE VRIJHEID!!

    Like

 4. En daar komt nog bij, dat al die corona gelovigen hun verdediging tegen indringers van buitenaf al om zeep hebben geholpen, door de overdreven hygiëne maatregelen en het dragen van maskers, ik noem het een meervoudige poging tot moord.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Arts: “Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.” – Econamic Global Organizations

 6. De weerstand groeit een stuk harder dan het aantal dat zich laat overhalen ( de afgelopen 2 maanden slechts 1% );

  “We gaan richting de 50% volledig gevaccineerd”

  -Hugo de Jonge, 15 oktober j.l.

  Like

  • Dus je zegt ,,Mijn broer is besmet door 2 gevaccineerden maar je had je broer wel graag gevaccineerd gezien Dan begrijp ik je standpunt niet ,sorry

   Ja ,de Jonge neemt zelf niet het vaccin ,en ook zijn fam niet Willem Alexander niet Denk na

   Geliked door 1 persoon

 7. Vlieg er eens uit!!! U heeft het verdiend

  Ze vliegen erin, et voilá

  Zitten ze vast in de woestijn of in Marrakech met een donkeyshot

  💃

  Like

 8. Dan is het toch wel verstandig om xtra supplementen te slikken zoals al veel wordt aanbevolen momenteel, NAC,vitamine d,c, zink. Echter worden deze supplementen ook gemaakt door big pharma. Dus ja ook daar is het lastig kiezen. iemand een advies welke fabrikant een geloofwaardige vitamine aanbod levert?

  Like

  • Vitaminfit 100% plantaardig: vegan multivitamine+D3 druppels
   Vegan omega 3 druppels
   Vitamine B12 druppels
   Echinaceadruppels.
   Vitals: koper&zink

   In de dagelijkse smoothie van appel (met klokhuis doch zonder de pitten), komkommer, avocado, wortel, kurkumashot(vloeibaar bij Lidl), banaan, spinazie, mandarijn, peer, kiwi, rode ui. In wisselende samenstelling.

   Like

   • Er moet een productie coöperatie komen om zeker van de kwaliteit en ingrediënten te zijn.
    Maar misschien is die er al….

    Like

  • “iemand een advies welke fabrikant een geloofwaardige vitamine aanbod levert?”

   Ja, Moeder natuur.

   Like

 9. Voor de techneuten onder de app ontwikkelaars is er werk aan de winkel.
  Als ze een app maken welke het bluetooth signaal van een geïnjecteerde kan kopiëren en dan daarna kan uitzenden dan kan je straks met een kopie van het signaal de supermarktdeuren open laten gaan, er zal wel na elke injectie een nieuwe kopie gemaakt moeten worden.
  Tot het gecombineerd wordt met gezichtsherkenning, dan zal een shovel uitkomst bieden.

  Like

 10. Een verzameling van 100 mensen die ff boodschappen komen doen valt ook lastig tegen te houden. Geef maar een seintje als je honger hebt👍 We rekenen contant af., Ze zullen echter wel zelf moeten natellen of het een beetje klopt.

  Geliked door 1 persoon

  • Niet voor die 20% dus. Hoe kan dat nou? Die hebben zeker toevallig net iets anders.

   Trouwens ze liegen net zo hard als over de vals-positieven.
   IC-medewerkers zeggen bijvoorbeeld dat emand die bij de intake niks is gevraagd als ongevaccineerd te boek staat.
   In alle andere landen in de wereld is 75% gevaccineerd. In Maastricht ook dus.

   De NOS liegt dat ze barsten en jij gelooft die leugenaars en oplichters van het OMT nog steeds?

   Geliked door 1 persoon

   • De toename van niet-Covid patiënten op de IC’s neemt trouwens schrikbarend veel harder toe dan Covid-patiënten.
    Maar ja, die zullen wel griep hebben, hè!

    Like

   • En dan nog even dit: ze hebben het alleen maar over de IC’s, zoals gewoonlijk. dat houdt de angst er goed in, logisch.
    Alle gevaccineerden krijgen een andere diagnose dan Covid, bijvoorbeeld griep. Als die op de IC terecht komen: tellen we die niet mee, leuk he.

    Ongevaccineerden krijgen een PCR test van Ct-waarde 50plus. Als die op de IC terecht komen zijn ze de klos: opde buik en aan de zuurstof. 15% overleeft het in Amerika. Hier ist alles besser natuurlijk, maar ik geef er geen cent voor.
    We worden grotesk belazerd en kunnnen NIETS checken. Nep nieuws dus, made by NOS en jij betaalt dat gelul.

    Like

Reacties zijn gesloten.