Black Rock en Vanguard bouwen de Nieuwe Wereldorde om NESARA te voorkomen. Alle macht ligt in slechts enkele handen.

In aansluiting op eerdere artikelen over de geschiedenis en consequenties van NESARA kunnen we met een bijdrage van Dr. Joseph Mercola aangeven wie of wat het gevecht op leven en dood tegen NESARA aan het voeren is. Het is niet verwonderlijk dat met alle geweld moet worden voorkomen dat de wet NESARA wordt uitgerold over de wereld. Het zou het einde betekenen van de voor de gelegenheid gebundelde macht van twee financiële kolossen betekenen.

Het Stappenplan is overduidelijk. Agenda 2021 – 2030 is in 1992 door alle landen van de wereld ondertekend. Deze Agenda ondermijnt alle rechten van de wereldbevolking en kan alleen worden gestopt door de wet NESARA. De Conferentie in 1992 was het startschot voor allerlei catastrofale gebeurtenissen. Klimaat, overbevolking, milieuvervuiling, CO2, Stikstof, PFAS, zonne- en windenergie, migratie, alles hangt hiermee samen. Het is het loswrikken van sociale en nationale verbanden om de macht op één punt te centraliseren.

Onderstaand verhaal geeft een toelichting hoe het kan dat de veroorzakers van alle problemen hierboven opgesomd, achter deze Agenda staan en de doelstellingen realiseert. Agenda 2021 kan heel goed de reactie op NESARA zijn geweest. Bush Sr. heeft in augustus 1992 onder militaire druk beloofd de VS terug onder de Constitution te brengen, maar bereidde in het geheim een coup voor, welke eind 1992 op het nippertje door de militairen is voorkomen. De onderzoekscommissie NESARA is door de moord op drie kopstukken tijdens de regering Clinton een slag toegebracht, maar NESARA ging niet meer weg. De fake pandemie moet nu het moorddadige werk van Bush Sr. – de organisator van 911 – afronden.

childrenshealthdefense.org

Wie is eigenaar van Big Pharma + Big Media? Je raadt het nooit.

Door Dr. Joseph Mercola

11-14 minuten


De Defender ervaart censuur op veel sociale kanalen. Blijf op de hoogte van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Verhaal in één oogopslag:

 • Big Pharma en mainstream media zijn grotendeels eigendom van twee vermogensbeheerders:  BlackRock en Vanguard.
 • Farmaceutische bedrijven zijn de drijvende kracht achter COVID-19-reacties  – die tot nu toe allemaal de volksgezondheid in gevaar hebben gebracht in plaats van geoptimaliseerd – en de reguliere media zijn bereidwillig medeplichtig geweest aan het verspreiden van hun propaganda, een vals officieel verhaal dat het publiek op een dwaalspoor brengt en angst bevordert op basis van leugens.
 • Vanguard en BlackRock zijn de twee beste eigenaren van Time Warner, Comcast, Disney en News Corp, vier van de zes mediabedrijven die meer dan 90% van het Amerikaanse medialandschap beheersen.
 • BlackRock en Vanguard vormen een geheim monopolie dat zowat al het andere bezit dat je ook maar kunt bedenken. In totaal hebben ze eigendom van 1.600 Amerikaanse bedrijven, die in 2015 een gezamenlijke omzet van $ 9,1 biljoen hadden. Als je de op twee na grootste wereldwijde eigenaar, State Street, toevoegt, omvat hun gecombineerde eigendom bijna 90% van alle S&P 500-bedrijven.
 • Vanguard is de grootste aandeelhouder van BlackRock. Vanguard zelf heeft daarentegen een unieke structuur die het eigendom ervan moeilijker te onderscheiden maakt, maar veel van de oudste, rijkste families ter wereld kunnen worden gekoppeld aan Vanguard-fondsen.

Wat hebben The New York Times en een meerderheid van andere oude media gemeen met Big Pharma? Antwoord: Ze zijn grotendeels eigendom van  BlackRock en de Vanguard Group,de twee grootste vermogensbeheerders ter wereld. Bovendien blijkt dat deze twee bedrijven een geheim monopolie vormen dat zowat al het andere bezit dat je ook maar kunt bedenken.  Zoals gemeld  in de aanbevolen video:

“De aandelen van ’s werelds grootste bedrijven zijn eigendom van dezelfde institutionele beleggers. Ze bezitten elkaar allemaal. Dit betekent dat ‘concurrerende’ merken, zoals Coke en Pepsi, helemaal geen concurrenten zijn, omdat hun aandelen eigendom zijn van precies dezelfde investeringsmaatschappijen, beleggingsfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken en in sommige gevallen overheden.

“De kleinere investeerders zijn in handen van grotere investeerders. Die zijn eigendom van nog grotere investeerders. De zichtbare top van deze piramide toont slechts twee bedrijven waarvan we de namen vaak hebben gezien … Het zijn Vanguard en BlackRock.

“De kracht van deze twee bedrijven gaat je verbeelding te boven. Ze bezitten niet alleen een groot deel van de aandelen van bijna alle grote bedrijven, maar ook de aandelen van de investeerders in die bedrijven. Dit geeft hen een volledig monopolie.

“Een Bloomberg-rapport stelt dat beide bedrijven in het jaar 2028 samen zullen investeren in een bedrag van 20 biljoen dollar. Dat betekent dat ze bijna alles bezitten.”

Wie zijn de aandeelhouder van Vanguard?

Het woord “voorhoede” betekent “de belangrijkste positie in een leger of vloot die oprukt in de strijd”, en/of “de leidende positie in een trend of beweging.”. Beide zijn passende beschrijvingen van deze wereldwijde kolos, eigendom van globalisten die aandringen op een Grote Reset, waarvan de kern de overdracht van rijkdom en eigendom is van de handen van de velen in de handen van dezeer weinigen.

Interessant is dat Vanguard vanaf maart 2021 de grootste aandeelhouder van BlackRockis. Vanguard zelf heeft daarentegen een “unieke” bedrijfsstructuur die het eigendom ervan moeilijker te onderscheiden maakt. Het is eigendom van de verschillende fondsen, die op hun beurt eigendom zijn van de aandeelhouders. Afgezien van deze aandeelhouders heeft het geen externe investeerders en wordt het niet openbaar verhandeld. Zoals  gemeld  in de  aanbevolen  video:

“De elite die Vanguard bezit, houdt er blijkbaar niet van om in de schijnwerpers te staan, maar ze kunnen zich natuurlijk niet verbergen voor wie bereid is te graven. Rapporten van Oxfam en Bloomberg zeggen dat 1% van de wereld samen meer geld bezit dan de andere 99%. Erger nog, Oxfam zegt dat 82% van al het verdiende geld in 2017 naar deze 1% ging.

“Met andere woorden, deze twee investeringsmaatschappijen, Vanguard en BlackRock, hebben een monopolie in alle industrieën in de wereld en ze zijn op hun beurt eigendom van de rijkste families ter wereld, waarvan sommige royalty’s zijn en die sinds voor de industriële revolutie erg rijk zijn.”

Hoewel het tijd zou kosten om alle fondsen van Vanguard te doorzoeken om individuele aandeelhouders en dus eigenaren van Vanguard te identificeren, suggereert een snelle blik dat Rothschild Investment Corp. ende  Edmond De Rothschild Holding twee van dergelijke belanghebbenden zijn. Houd de naam Rothschild in je gedachten terwijl je verder leest, zoals het later weer zal voorkomen.

De video hierboven identificeert ook de Italiaanse familie Orsini, de Amerikaanse familie Bush, de Britse koninklijke familie, de familie du Pont, de Morgans, Vanderbilts en Rockefellers, als Vanguard-eigenaren.

BlackRock/Vanguard eigenaren Big Pharma

Volgens Simply Wall Streetwaren BlackRock en Vanguard in februari 2020 de twee grootste aandeelhouders van GlaxoSmithKline, met respectievelijk 7% en 3,5% van de aandelen. Bij  Pfizerwordt het eigendom omgekeerd, waarbij Vanguard de topbelegger is en BlackRock de op een na grootste aandeelhouder.

Houd er rekening mee dat aandelenbezitsratio’s op elk moment kunnen veranderen, omdat bedrijven regelmatig kopen en verkopen, dus laat je niet opjagen door percentages. Het komt erop neer dat BlackRock en Vanguard, individueel en gecombineerd, op elk moment genoeg aandelen bezitten die we kunnen zeggen dat ze gemakkelijk zowel Big Pharma als de  gecentraliseerde legacy-media kunnen controleren – en dan nog wat

Waarom doet dit ertoe? Het is belangrijk omdat farmaceutische bedrijven covid-19-reacties aansturen – die tot nu toe allemaal de volksgezondheid in gevaar hebben gebracht in plaats van geoptimaliseerd – en de reguliere media bereid zijn geweest medeplichtigen te zijn aan het verspreiden van hun  propaganda, een vals officieel verhaal dat het publiek opeen dwaalspoor heeft gebracht en nog steeds leidt en  angst  bevordert op basis van leugens.

Om deze situatie recht te zetten, moeten we begrijpen wie de centrale spelers zijn, waar de schadelijke dictaten vandaan komen en waarom deze valse verhalen in de eerste plaats worden gecreëerd.

Zoals opgemerkt in het rapport “The Horrible History of Big Pharma” van Global Justice Now van december 2020, kunnen we eenvoudigweg niet toestaan dat farmaceutische bedrijven – “die een lange staat van dienst hebben in het prioriteren van bedrijfswinst boven de gezondheid van mensen” –  COVID-19-reactiesblijven dicteren.

Daarin bekijken ze de beschamende geschiedenis van de top zeven geneesmiddelenbedrijven ter wereld die nu geneesmiddelen en op genen gebaseerde “vaccins” tegen COVID-19 ontwikkelen en produceren, terwijl de reguliere media hebben geholpen informatie over direct beschikbare oudere geneesmiddelen te onderdrukken waarvan is aangetoond dat ze een hoge mate van werkzaamheid tegen de infectie hebben.

BlackRock/Vanguard is eigenaar van de media

Als het gaat om The New York Times, is BlackRock vanaf mei 2021 de op een na grootste aandeelhouder met 7,43% van de totale aandelen, net na The Vanguard Group, die het grootste deel bezit (8,11%).

Naast The New York Times zijn Vanguard en BlackRock ook de twee beste eigenaren van Time Warner, Comcast, Disney en News Corp, vier van de zes mediabedrijven  die meer dan 90% van het Amerikaanse medialandschap beheersen.

DE MAINSTREAM MEDIA

We moeten het volgende onderwerp beginnen met een vraag. Waarom heeft niemand het ooit over het feit dat de media slecht door enkele aandeelhouders worden gecontroleerd?

We kunnen dagelijks kiezen tussen allerlei documentaires en tv-programma’s, maar geen van hen behandelt dit onderwerp. Is het niet interessant genoeg of spelen er andere belangen? Wikipedia, geeft ons opnieuw het antwoord. Ongeveer 90% van de internationale media is in handen van negen mediaconglomeraten. Of we nu de monopolist Netflix en Amazon Prime nemen of enorme concerns die veel dochterbedrijven bezitten, zoals Time-Warner, de Walt Disney Company, Comcast, Fox Corporation, Bertelsmann en Viacom, CBS, we zien dat dezelfde namen aandelen bezitten.

Deze bedrijven maken niet alleen alle programma’s, films en documentaires, maar zijn ook eigenaar van de kanalen waarop die worden uitgezonden. Dus niet alleen de industrieën, maar ook de informatie is eigendom van de elite.

Een goed voorbeeld is hoe dit in Nederland werkt. Om te beginnen zijn alle Nederlandse mainstream media in handen van drie bedrijven. De eerste is De PersGroep [DPG Media], het moederbedrijf van vele merken.Naast de vele kranten en tijdschriften zijn ze ook eigenaar van Sanoma, het moederbedrijf van enkele van de grote commerciële Nederlandse zenders. Veel media uit het buitenland, zoals VTM, zijn ook eigendom van de De PersGroep.

De tweede is Mediahuis, een van Europa’s grootste mediaconglomeraten. In Nederland bezit Mediahuis de volgende merken. Tot 2017 waren ook Sky Radio en Radio Veronica eigendom van Mediahuis, net als Radio 538 en radio 10.

En dan is er nog Bertelsmann, een van de 9 grootste mediabedrijven. Dit bedrijf is eigenaar van RTL, dat 45 televisiestations en 32 radiostations in 11 landen bezit. Maar Bertelsmann is ook mede-eigenaar van ’s werelds grootste boekenuitgever, Penguin Random House.

De aandelen van deze bedrijven zijn in handen van private fondsen van drie families. Dat zijn de Belgische familie Van Thillo, de Belgische familie Leysen en de Duitse familie Bertelsmann-Mohn. Alle drie de families kozen overigens de kant van de nazi’s in de oorlog. Eevenals de familie Van Puyenbroek, eigenaar van de Telegraaf, wat deze laatste enkele maanden een verschijningsverbod heeft opgeleverd.

Onnodig te zeggen, als je controle hebt over zoveel nieuwsuitzendingen, kun je hele naties controleren door middel van zorgvuldig georkestreerde en georganiseerde gecentraliseerde propaganda vermomd als journalistiek.

Als je hoofd al tolt, ben je niet alleen. Het is moeilijk om cirkelvormige en nauw verweven relaties lineair te beschrijven. De wereld van bedrijfseigendom is labyrintisch, waar iedereen tot op zekere hoogte iedereen lijkt te bezitten.

De belangrijkste take-home-boodschap is echter dat twee bedrijven met kop en schouders boven alle andere uitsteken, en dat zijn BlackRock en Vanguard. Samen vormen ze een verborgen monopolie op wereldwijd activabezit, en door hun invloed op onze gecentraliseerde media hebben ze de macht om een groot deel van de economie en gebeurtenissen in de wereld te manipuleren en te controleren, en dicteren hoe de wereldbevolking het allemaal moet interpreteren.

Aangezien BlackRock in 2018 aankondigde  dat het “sociale verwachtingen” heeft van de bedrijven waarin het investeert, kan zijn potentiële rol als centrale hub in de Great Reset en het “build back better” -plan niet over het hoofd worden gezien.

Voeg aan deze informatie toe waaruit blijkt dat het “de concurrentie ondermijnt door aandelen in concurrerende bedrijven te bezitten” en “grenzen vervaagt tussen privékapitaal en overheidszaken door nauw samen te werken met regelgevers”, en men zou moeilijk kunnen zien hoe BlackRock / Vanguard en hun globalistische eigenaren de Great Reset en de zogenaamde “groene” revolutie zouden kunnen faciliteren,  die beide deel uitmaken van hetzelfde vermogensdiefstalplan.

BlackRock en Vanguard bezitten de wereld

Die bewering zal nog duidelijker worden zodra je je realiseert dat de invloed van dit duo niet beperkt is tot Big Pharma en de media. Belangrijk is dat BlackRock ook nauw samenwerkt met centrale banken over de hele wereld,  waaronder de Amerikaanse Federal Reserve, een particuliere entiteit, geen federale. Het leent geld aan de centrale bank, treedt op als adviseur en  ontwikkelt de software van de centrale bank.

BlackRock / Vanguard bezit ook aandelen van een lange lijst van andere bedrijven,waaronder Microsoft, Apple,  Amazon,  Facebook en Alphabet Inc. Zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding van het eigendomsnetwerk van BlackRock en Vanguard, te zien in het artikel “These Three Firms Own Corporate America” uit 2017 in  The Conversation,zou het bijna onmogelijk zijn om ze allemaal op te sommen.

In totaal hebben BlackRock en Vanguard eigendom van zo’n 1.600 Amerikaanse bedrijven, die in 2015 een gezamenlijke omzet van $ 9,1 biljoen hadden. Als je de op twee na grootste wereldwijde eigenaar, State Street, toevoegt, omvat hun gecombineerde eigendom  bijna 90% van alle S&P 500-bedrijven.

Een wereldwijd monopolie waar weinigen iets van weten

Om de overkoepelende invloed van BlackRock en Vanguard op de wereldwijde markt te begrijpen, moet je de 45 minuten durende video bovenaan dit artikel bekijken. Het biedt een brede samenvatting van het verborgen monopolienetwerk van Vanguard- en BlackRock-bedrijven en hun rol in de Great Reset. Een tweede veel kortere video (hierboven) biedt een extra beoordeling van deze informatie.

Hoe kunnen we BlackRock/Vanguard – en de globalistische families die ze bezitten – koppelen aan de Great Reset? Afgezien van een openbare bekentenis, moeten we kijken naar de relaties tussen deze kolossale globalistische bedrijven en rekening houden met de invloed die ze kunnen uitoefenen door die relaties. Zoals opgemerkt  door Lew Rockwell:

“Als Lynn Forester de Rothschild wil dat de Verenigde Staten een eenpartijland zijn (zoals China) en niet wil dat de kiezers-ID-wetten in de VS worden aangenomen, zodat er meer verkiezingsfraude kan worden gepleegd om dat doel te bereiken, wat doet ze dan?

“Ze houdt een conference call met ’s werelds top 100 CEO’s en vertelt hen om publiekelijk te protesteren als ‘Jim Crow’ Georgia’s goedkeuring van een anticorruptiewet en ze beveelt haar plichtsgetrouwe CEO’s om de staat Georgia te boycotten, zoals we zagen met Coca-Cola en Major League Baseball en zelfs Hollywood-ster, Will Smith.

“In deze conference call zien we schaduwen van de Grote Reset, Agenda 2030, de Nieuwe WereldOrde. De VN wil ervoor zorgen, net als [oprichter en uitvoerend voorzitter Klaus] Schwab van het World Economic Forum, dat armoede, honger, vervuiling en ziekte in 2030 de aarde niet langer teisteren.

“Om dit te bereiken wil de VN dat belastingen uit westerse landen worden gesplitst door de megabedrijven van de elite om een gloednieuwe samenleving te creëren. Voor dit project zegt de VN dat we een wereldregering nodig hebben, namelijk de VN zelf.”

Zoals ik in veel eerdere artikelen heb besproken, lijkt het vrij duidelijk dat de COVID-19-pandemie  is georkestreerd om deze Nieuwe Wereldorde – de Grote Reset – tot stand te brengen en de 45 minuten durende video bovenaan het artikel doet goed werk om uit te leggen hoe dit is gedaan. En in het hart van dit alles, het “hart” waar alle wereldwijde rijkdomstromen naartoe stromen, vinden we BlackRock en Vanguard.

Oorspronkelijk gepubliceerd door Mercola.

23 gedachtes over “Black Rock en Vanguard bouwen de Nieuwe Wereldorde om NESARA te voorkomen. Alle macht ligt in slechts enkele handen.

 1. Hoi
  Ik ben zeer sceptisch over nesara/gesara. Het lijkt heel mooi maar ik ben bang dat het uitloopt op verraad (door Trump)
  Ik zal uitleggen wat ik denk waarbij ik niet zeg dat het zo zal gaan, alleen om uit te kijken.
  Trump lijkt onderdeel van het beest wat een wond aan zijn hoofd had en weer beter werd (Openbaringenboek bijbel), dus als hij weer terugkomt is al een alarmsignaal. Hij staat geloof ik achter dit nesara/gesara.
  Maar kijk wat in Openbaringen 17:16-18 staat.
  Dat iets slechts wordt weggedaan wil niet zeggen dat het alternatief beter is!!

  Trump is niet tegen de v@xns he? (Dus in principe dan voor) waarom?
  Zie dit! https://youtu.be/gNrVZI9lGHs

  Vertrouw nooit geen mensen!
  Openbaring 12:17 is niet de plek waar je wilt zijn!!!
  Openbaring 12:14-16 is vele malen beter. Yeshua/Jezus is de Weg.

  Psalmen 37

  3 [beth] Vertrouw op de HEERE en doe het goede;
  bewoon de aarde en voed u met trouw. 4 Schep vreugde in de HEERE,
  dan zal Hij u geven wat uw hart verlangt. 5 [gimel] Vertrouw uw weg aan de HEERE toe
  en vertrouw op Hem: Híj zal het doen. 6 Hij zal uw gerechtigheid tevoorschijn doen komen als het morgenlicht,
  uw recht doen stralen als de middagzon. 7 [daleth] Zwijg voor de HEERE
  en verwacht Hem;
  ontsteek niet in woede over hem wiens weg voorspoedig is,
  over een man die listige plannen uitvoert. 8 [he] Laat uw woede bedaren en laat uw grimmigheid varen;
  ontsteek niet in woede – het brengt slechts kwaad. 9 Want de kwaaddoeners zullen uitgeroeid worden,
  maar wie de HEERE verwachten,
  die zullen de aarde bezitten.

  YAH bless you!

  Geliked door 3 people

 2. Een buitengewoon verhelderend artikel. Waar ik echter naarstig naar heb gezocht is de macht en invloed van China in dit hele wereldspel van kennelijk machtige mensen die de belangen en de vrijheid en veiligheid van de hele wereldbevolking blijkbaar in handen hebben. De vraag of dat wel of niet goed is lijkt na het kennisnemen van het bovenstaande nauwelijks relevant.

  Like

 3. Wederom een pracht artikel, waarvoor dank: connecting the dots…
  M.i. is het belangrijkste nu om gezond te blijven.
  Om dit te bereiken is de volgende video van levensbelang!!!
  https://www.bitchute.com/video/tkAN4iDMIZR0/
  Daarin wordt ondermeer bewezen dat er patenten bestaan die kanker etc. genezen maar die worden doodgezwegen.
  Zorg dat je onafhankelijk wordt van de “geneeskunst” waar we verplicht voor betalen maar die ons alleen maar zieker maakt.
  Breek het kartel.
  ZIJ hebben ONS nodig voor hun plannetje, niet andersom!!!

  Geliked door 4 people

  • Ik heb geen ziekte-kosten-verzekering, nog uitkeringen, weiger subsidies etc. en betaal alles, indien nodig, zelf.
   Tegelijkertijd doe ik mijn best niet ziek te worden door er voor te zorgen dat ik de juiste voedingsstoffen tot mij neem, zowel op fysiek als mentaal niveau.
   Immers, leven in Vrijheid is een kwestie van de eigen verantwoordelijkheid nemen voor alle niveaus van het leven, doch dien ik tevens toe te geven dat het me erg vaak goed moeilijk wordt gemaakt door de poppenspelers.
   Ook het feit dat de meeste van mijn medemensen dit niet kunnen of willen begrijpen maakt het allemaal niet eenvoudiger om dagelijks gehoor te geven aan min innerlijke stem.
   Maar toch sterf ik uiteindelijk liever met een glimlach van te-vreden-heid op mijn gezicht doordat ik ten allen tijden heb getracht trouw te zijn gebleven aan mijn Zelf, dan met tranen in mijn ogen van spijt omdat ik het beter had kunnen doen.
   En wederom mijn dank aan al die geweldige artikelen die ik hier mag lezen, ze dragen zeker wel stenen bij aan mijn zoektocht naar het ware leven.

   Stay Human,

   Like

 4. Heb ook begrepen dat NL nogal een rol speelt in het tegenhouden van nesara. (Zij willen hun macht behouden zoals het nu is). En wel in de vorm van maxima die in de houdanigheid van speciaal gezant van de UN de hele wereld afreist betaald door de NL belastingbetaler. Wist je trouwens dat het kantoor van maxima bij de VN wordt mede gefinancieerd door de Bill & Melinda Gates Foundation… a 1.4 miljoen dollar per jaar met 7 medewerkers.
  https://nos.nl/artikel/2302800-regering-betaalt-jaarlijks-150-000-euro-voor-vn-werk-maxima

  Like

 5. Even ter info. Er is een geheime ontmoeting geweest tussen een vertegenwoordiger van de WDS en Flynn. Flynn dacht dat het was voor een artikel. In het vorige schrijven was hij de aangewezen persoon om interim president te worden, dat gaat nu niet door. De vertegenwoordiger van de Drakenfamilie wist genoeg omdat Flynn nog nooit had gehoord van de WDS. Komt op het volgende neer dat Flynn stom is, niet up to date is, of had gelogen omdat hij stiekem voor de KM werkt. De WDS beveelt nu Robert j Kennedy jr als interim president. Trump en Flynn zijn 2 handen op 1 buik, of ze werken allebei voor de KM of hebben nu de KM afgestoten. Over Trump het volgende, is erg goed bevriend met Rothschilds, deze hebben hem elke keer van een faillissement afgewend en uit de gevangenis gehaald met borgsommen of zo vrij.
  Trump is ook lid van een sekte en deed ook aan pedofilie. Ik ben niet zo op het doorgeven van andere sites maar compleet verslag van Trump kun je vinden patriots4truth.org en ook van Flynn staat daarop. Ook kun je op Forbes of wallstreet journal zoeken. De KM doet er alles aan om aan geld te komen, ze hebben zelf niks meer. Er is ook een geheim gesprek geweest in Zürich tussen de KM en de Chinezen. De Chinezen waren totaal niet onder de indruk. Tegelijkertijd zijn er in Zürich flink obligatiehouders van de KM vermoord. De Marcos familie is ook einde oefening inclusief de nazaten en ook zijn de fondsen van hun meteen uit het banken systeem gehaald. De bank van China, Amerika, Wells Cargo en HSBC zijn nu betrokken bij het opzetten van een nieuw en niet corrupt financieel kwantum systeem. En in Japan en Australië daar hebben de KM geen inbreng meer.

  Like

  • remivanleent.De informatie die u hier geeft is mij bekend en afkomstig van benjamin fulford.Wat ik niet begrijp is dat de KM de rijkste en machtigste mensen zijn op aarde en geen geld meer hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Dank je wel Ron om het weer eens te melden.

    Beste remivanleent
    Vermeld de Bron als je ergens mee komt.

    Pronken met andermans veren is niemand bij gebaat. Plus de vraag of het waar is of met een korrel zout genomen kan worden.

    Daarnaast doen anderen veel werk ivm vertaling zodat ieder die eventueel geinteresseerd is het zelf nu ook in het nederlands kan lezen met bijbehorende linken voor evt. vervolgonderzoek (mits het je aanspreekt.)

    Ieder het zijne

    https://www.wakkeremensen.org/artikelen/benjamin-fulford/eerste-schoten-van-wo-iii-aan-de-poolse-wit-russische-grens-nu-eu-begint-in-te-storten/

    Iedere woensdag…een update

    Like

    • Heeft niks te maken met het pronken, ben niet zo van het doorgeven van andere sites op iemands anders hun website. Ik ben geen journalist en schrijf ook niet alles over, wat Ik wel doe is eerst wat meer controle voor dat ik iets erop zet. Ook Benjamin haalt niet alleen zijn info van hem, ook hij gebruikt andere bronnen op internet.

     Like

   • Ron, in het artikel van Benjamin is een link naar malaysiakini… De link die ik je aan kan raden te lezen. (Neem de tijd is lang)
    Had het zelf al gelezen via malaysiakini, gezien het verleden en mijn band met dit prachtige land…
    Deed me wel deugd de link te zien.

    https://m.malaysiakini.com/news/594084

    De onderste Steen zal bovenkomen aangezien die Steen ook een deel van het verhaal is.

    Baker & McKenzie CIS – sluit ook weer aan bij het artikel van deze krant ☺️

    💃
    💃

    Like

   • In Afghanistan zijn de opiumvelden in brand gestoken, dus daar alleen al is 90% van de inkomsten te komen vervallen. De Russen hebben de controle over de edelmetalen in Afrika, dus ook daar geen inkomsten meer van. Ze hebben nog wat geld in de private sector en kunnen dit uitzingen tot december of ze moeten iets nieuws gaan verzinnen, maar China en Rusland zijn meer geïnteresseerd in de KM. Idd ik lees Benjamin en ook andere. Het mooiste is op deze krant kun je het vermelden en ik kijk ook regelmatig op betrouwbare USA sites en er komt steeds meer naar buiten uit over Trump, de grootste verraderlijke potus. Op patriots4truth.org kun je bijna alles terug vinden inclusief bronvermelding, echt een aanrader.

    Like

     • Op andere kanalen kun je geen goede info kwijt, dan wordt je gewoon geblokt. De meeste zijn echt niet wakker en denken dat er niks gebeurd, er wordt op de achtergrond heel hard gewerkt door de goede.

      Like

 6. Hoe meer de werkelijke toedracht van de machtsverdeling in de wereld zich aan me opdringt, hoe meer ik besef dat de twee grootste firma’s ter wereld, Black Rock en Vanguard zo onbeschrijfelijk machtig zijn dat alles daarbij verbleekt en van generlei betekenis meer is. Ons leven en ons lot ligt tot in het kleinste detail volledig in hun handen. Zogenaamde wereldleiders zoals Trump of wie dan ook zijn hooguit te vergelijken met een luis in hun pels, doch bijna altijd in hun zak. Hun macht op letterlijk alle gebied is als uitgezaaide kanker verweven in alle aspecten van onze samenleving. Dit heeft allemaal alleen maar plaats kunnen vinden omdat de mensheid zich heeft laten vervreemden van God en van de natuur. we leven niet meer van en met de natuur maar van geld ! Geld, iets wat welbeschouwd niet eens bestaat en mensen doen er alles voor. Ze liegen en bedriegen, ze moorden en mishandelen, ze werken zich dood, ze doen letterlijk alles wat God verboden heeft om dat eigenlijk niet bestaande geld te vergaren. Het enige middel waar dit soort satanische firma’s ons mee kan chanteren om hun macht in stand te houden. We hebben ons in de val laten lokken met luxe, comfort en gemak en kunnen ons een leven in alle eerlijke eenvoud niet eens meer voorstellen als mogelijke levensstijl. We hebben ons in de hoek laten drijven en wijs laten maken dat we moeten stemmen op de juiste politicus voor verandering, en dat het dan wel goed zal komen. Maar lieve mensen, stemmen werkt alleen bij muziekinstrumenten, politici blijven altijd vals spelen. Zoveel is nu wel duidelijk en ook waarom.
  De definitie van waanzin is steeds hetzelfde blijven doen en toch tegen beter weten in een andere uitkomst verwachten. Deze twee slangen onthoofden zou zelfs niets veranderen, sluw als ze zijn zal er overal aan gedacht zijn en een backup zonder twijfel in werking komen. Ik kan niets bedenken wat dit kwaad zou kunnen elimineren.

  Like

 7. https://youtu.be/WAbNMJSR6FQ Laten we de Persconferentie even analyseren, de FIRMA list en bedrog heeft het steeds over corona.
  Vertaal eens corona vanuit Latijns naar Nederlands.
  Gebruik hiervoor Google voor.
  Kroon staat staat voor geboorte van een mens, de list CQV 1666 act weten jullie vast al.
  Hebben 1.6 miljoen mensen hun geboorte TRUST opgevraagd? We zijn als mens geboren in de Gouden-tijdperk “corona”
  Alle OVERHEDEN Wereldwijd hebben hun bedrijf geregistreerd met hun eigen vlag van het bijbehorende land.
  We hebben de term LEASE periode 99, 125, en 999 jaar.
  In Israël en Afghanistan is de LEASE periode van 99 jaar afgelopen.
  In deze landen zijn de COVID vaccinaties het hoogst.
  Kort samen gevat, de bewoners moesten dood omdat hun LEASE periode van hun REGERING verlopen was. De bewoners van het desbetreffende land moeten dus dood.
  Zie video DR Zelenko.

  Dit term is niet GENOCIDE maar DEMOCIDE, GENOCIDE valt hier ook onder.
  DEMOCIDE staat voor DOOD DOOR REGERING.
  Dit is de reden waarom VACCINATIE wereldwijd wordt uitgevoerd, in sommige landen onder dwang.
  Rutte en de Jonge hebben het over corona, dat zijn wij dus als VESSELS, mensen van vlees en bloed.
  Wij moeten ons laten VACCINEREN, anders komt DE STAAT DER NEDERLANDEN niet onder uitbetaling uit van de Geboorte TRUST.
  Je weet het vast wel, €4000,- per maand, en 1,5 miljoen EURO per jaar.
  Wetgeving van Nederland is in 1896 van start gegaan.
  Nederlandse wetgeving bestaat uit Napoleontische wet met invloed van de Duitse wet en is ingegaan op 1896.
  Lease periode van 125 jaar, rara rara 2021. ( corona time )
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_legal_systems#Common_law
  Daarom is in februari 2020 spoedwetgeving opgezet.
  Deze is op 15 Juni 2021 ingetrokken mede door jullie mandaat.
  Weten jullie nog het mailtje naar :Mark-kishon: Christoffer. ?
  Wij hebben hiervoor mandaten geschreven.
  Nu hebben we de situatie, Nederland is ophouden met bestaan sinds 1940.

  Alle wat onze geselecteerde REGERINGEN gedaan hebben is illegaal.
  Maar is de LEASE periode nu wel of niet verlopen.
  Ja dat is zeker het geval, alle wetswijzigingen na 1940 gelden niet.
  Kort samen gevat, bij het verzamelen van 500 mensen kun je Nederland overnemen en gaan Zelf-regeren en opnieuw verkiezingen uitschrijven.
  Hoe gaan we dit opzetten, en zijn er gegadigden ?
  Zijn er al meerdere Assembly ?
  Die van ons is https://t.me/joinchat/QkMGAoQ56-BkMTRk
  Misschien kunnen we Assembly samen voegen om sneller resultaat te halen.
  Bron, We the people.

  Like

Reacties zijn gesloten.