De COVI-Pas is een rechtstreekse inbreuk op de privacy. Alle data worden doorgegeven en opgeslagen. 24/7 – zelfs als u hem uitzet.

Het intrappen van openstaande deuren is niet direct wat we als nieuwsbron moeten ambiëren. Maar wie niet luisteren wil moet voelen.

In Zwitserland is onlangs nog een mega uitval van de Coronapas functie op de smartphone geweest Grote paniek. Iedereen kon zo maar overal binnen!! Hoe vaak moeten we hier nog oproepen om de GRONDWET te verdedigen? Er lopen vast intelligente mensen rond die beseffen dat een gedigitaliseerde AUSWEIS niets anders dan een Gele Covid Ster is. De geschiedenis wordt gekenmerkt door herhaling van zetten. Het lange termijn geheugen van het mensdom is amper 70 jaar.

DATAVERZAMELING DOOR ANDROID-TELEFOONS MOET PUBLIEK EEN ‘WAKE-UP CALL’ GEVEN

Volgens een studie uitgevoerd door wetenschappers van Trinity College Dublin (TCD) en de Universiteit van Edinburgh, verzamelen verschillende Android-telefoons gegevens zonder dat er een opt-out-clausule is. In sommige gevallen worden de gegevens doorgegeven aan derden.

Prof. Doug Leith van TCD en Dr. Paul Patras en Haoyu Liu van de Universiteit van Edinburgh onderzochten de gegevens die werden verzonden door zes varianten van het Android-besturingssysteem ontwikkeld door Samsung, Xiaomi, Huawei, Realme, LineageOS en / e / OS.

Ze ontdekten dat vijf van de zes door de fabrikant aangepaste Android-varianten aanzienlijke hoeveelheden gegevens naar de ontwikkelaar van het besturingssysteem en naar derden zoals Google, Microsoft, LinkedIn en Facebook stuurden, die systeem-apps vooraf installeerden, zelfs met minimale configuratie en in de slaapstand van het apparaat. De opmerkelijke uitzondering was /e/OS, dat geen informatie doorgeeft aan derden en vrijwel geen informatie aan de ontwikkelaars.

Hoewel incidentele communicatie met servers van besturingssystemen te verwachten is, zeiden de auteurs van de studie dat de waargenomen gegevensoverdracht veel verder gaat dan dat en een aantal privacyproblemen oproept.

Leith zei dat hij hoopte dat het onderzoek van zijn team zou dienen als een “wake-up call” voor het publiek, politici en toezichthouders.

“Ik denk dat we de massale en voortdurende gegevensverzameling door onze telefoons volledig over het hoofd hebben gezien, waarvoor geen opt-out is. We hebben ons te veel gericht op webcookies en slecht functionerende apps. Er is dringend behoefte aan actie om mensen echte controle over de gegevens te geven,” voegde hij eraan toe.

Leith bekleedt de TCD-leerstoel in computersystemen en werkt ook bij het Connect Research Centre van Science Foundation Ireland. Hij heeft verschillende studies uitgevoerd naar gegevensbescherming en gegevensverzameling. Uit een recent onderzoek van maart bleek dat Android- en iPhone-telefoons gemiddeld elke vierenhalve minuut gegevens delen met Google en Apple.

Hij maakte ook deel uit van een onderzoeksteam dat zorgen uitte over Covid-19-apps voor contactopsporing toen ze werden voorgesteld om de verspreiding van het virus in 2020 tegen te gaan.

Volgens Patras zijn de praktijken voor het verzamelen van gebruikersgegevens “nog steeds wijdverspreid”, ondanks de beschermende wetten die onlangs in verschillende landen zijn geïntroduceerd, waaronder veel EU-lidstaten, Canada en Zuid-Korea, om persoonlijke gegevens te beschermen.

Nog zorgwekkender is dat zonder medeweten van gebruikers en zonder de mogelijkheid om dergelijke functies uit te schakelen, dergelijke praktijken plaatsvinden onder de motorkap van smartphones,” waarschuwde Patras.

“Privacybewuste Android-varianten zijn echter in opkomst en onze bevindingen zouden toonaangevende fabrikanten ertoe moeten aanzetten dit voorbeeld te volgen.

BRON: DATAVERZAMELING DOOR ANDROID-TELEFOONS MOET PUBLIEK EEN ‘WAKE-UP CALL’ GEVEN


Wat de mensen zich eenmaal hebben laten afpakken, geeft een overheid nooit weer terug. Tenminste: niet vrijwillig.

26 gedachtes over “De COVI-Pas is een rechtstreekse inbreuk op de privacy. Alle data worden doorgegeven en opgeslagen. 24/7 – zelfs als u hem uitzet.

  • Omdat we zelfs tegen beter weten in toch een hele dag met het web verbonden moeten zijn?
   Je vraagt je toch af hoe we ooit overleefd hebben zonder aansturing van big tech. Laten we eerlijk zijn, voor de meeste mensen was dit namelijk al een feit lang voor dat ze zich lieten injecteren met dat zombie vaccin.

   • Mijn telefoon 2g kan alleen bellen en smsen meer dan genoeg, als het uitgezet wordt is het voor mij simpel: alleen per post bereikbaar of email voorzover dat nog werkt dan.
    Als je sommige ouderen ermee ziet, gewoon zielig.
    ,

     • Hahahaha, ja ik moet er tegen wil en dank toch altijd weer om lachen. Wonende aan “de groene gordel” komen hier met regelmaat groepen wandelaars voorbij, genietend van de natuur waar ze geen reet van zien omdat ze alleen maar oog hebben voor het navigatie systeem op hun slimme telefoon. Blijkbaar werkt dat niet altijd feilloos, dan zie je ze als kippen zonder kop rondjes lopen en tegen elkaar op botsen. Hilarisch, welkom in het open krankzinnigen gesticht.

    • Daar zou ik als misantroop bijna in mee kunnen gaan, ware het niet dat ik veel hou van alle leven dat voorkomt uit de natuur. Ook mezelf en dus toch ook een beetje van de mens. Maar als je bedoeld dat de wereld er van op zou knappen als onze soort er niet meer was, dan ontkom ik er niet aan om het volledig met je eens te zijn. De bijdrage van de moderne mens aan de leefbaarheid op deze aardkloot is toch zeker desastreus te noemen. En niet alleen voor alle andere levensvormen maar vooral ook voor zichzelf.

     • “De bijdrage van de moderne mens aan de leefbaarheid op deze aardkloot is toch zeker desastreus te noemen.”
      Is dat niet precies de reden van de Weffers om hun ideeën tot “herstel” trachten te realiseren?

  • Je ziet het nu overal. Het begon met BBB wereldwijd en nu is het 2 g. Maar ook in elk land tegelijk. Het is niet te bevatten met redelijk denkvermogen maar wel als je je bewust bent met wat voor tuig we te maken hebben. Dan is het opeens wel helder.

   Zette het volk die televisie maar eens uit. Dan was het afgelopen. Maar kunnen ze niet meer. Ze zijn verslaafd. Opium is er niks bij. Zombies zijn het en Die spuit zal daar niet bij helpen.

   Het worden interessante tijden. Dat is zeker.

 1. “Het lange termijn geheugen van het mensdom is amper 70 jaar.”

  Inderdaad, en het collectieve geheugen doorloopt maximaal een vierjarig regeerperiode.

 2. Max Igan heeft in onderstaande video ook wat over het feestboek te zeggen.
  Ook zit er een walgelijk clipje in, als Kurt Cobain zo’n clipje over heroine had gemaakt had hij geen zelfmoort hoeven plegen.
  Wat mij betreft is de mens uitgestorven, er zijn nog wat losse flodders over HIER en daar maar er wordt hart aan gewerkt het uit te roeien door alvast te doen of ze niet meer bestaan.
  Ik maak mij nu meer zorgen over de flora en fauna sinds er gesproken wordt over het inenten van dieren, mag er geen bewustzijn meer bestaan straks?
  https://www.bitchute.com/video/lkDXnDoCg4jo/

 3. Ze weten al jaren alles van ons,ook de politie.Kreeg na een eenzijdig ongeval waarschijnlijk door ziekte te horen dat ze zo het systeem van mijn ziekteverloop in konden kijken. De agent die erbij zat wist niet hoe die het had.Dit speelde in 2018.

 4. Tip: Koop een Google Pixel 4a of 5 en zet hier GrapheneOS op. Ik weet het, het lijkt raar, een Google telefoon kopen en veiligheid verwachten. Maar onderzoek het even, lees de info op de onderstaande website en het wordt je helder. De basis van een Google telefoon is een ongelooflijk veilige chipset. Zonder Google software is een Google telefoon een egr veilig apparaat. Dus 0% Google en alle data is van jezelf en niemand anders. Iedereen die een computer aan kan zetten kan GrapheneOS installeren. Gewoon goed lezen en stapsgewijs doen wat er staat op de installatiepagina. Succes met het vaarwel zeggen van Google. Veiliger werken op je laptop of pc? Installeer Linux Mint en verwijder Windows! Gebruiksvriendelijk en heel, heel erg simpel te installeren.
  https://grapheneos.org/ en https://linuxmint.com/
  Succes!

 5. In de uitspraak van het Hooggerechtshof oordeelden de rechters dat het niet mogelijk is om een patent aan te vragen op het menselijk DNA. Dit, omdat het hier een “natuurlijk product” betreft. Echter, in die uitspraak oordeelden de rechters ook dat wanneer je het menselijk DNA kunstmatig zou veranderen, er dan geen sprake meer zou zijn van een “natuurlijk product” en dat dit dan wel te patenteren zou zijn.

  Als mensen dan ook “gevaccineerd” worden met een mRNA vaccin, worden er wijzigingen aangebracht in het menselijk DNA en zijn ze vanaf dat moment te patenteren en zijn het technisch gesproken geen natuurlijke mensen meer.

 6. Mensen die zich niet laten vaccineren worden gestigmatiseerd als gevaarlijk voor hun medemensen,leugens ten top !De demissionaire psychopaat ,zoon van een dominee Hugo de J.zegt zelfs dat hij ‘christen” is en dat hij het als zijn taak ziet om Nederland met vaccins te beschermen!! De antichrist zegt ook dat hij in JEZUS gelooft ,kijk maar die satanische baälspriester in het Vaticaan die met zijn leugens miljarden mensen op het verkeerde been zet,in het Vaticaan worden alleen gevaccineerden mensen (naamchristenen)toegelaten !!Zelf geloof ik als zoon van een Joodse vader ook in JEZUS,en zal mij nooit laten vaccineren met COVID-19 vaccin,een waardeloos experimentele leuGen therapie !!Waarschijnlijk worden de moedige niet gevaccineerden Nederlandse bevolkingsgroepen straks tot zondebokken uitgeroepen door de demissionaire naamchristeliijke demissionaire psychopaat Hugo de J en zijn “illustere”trawanten (RIVM=reinste intimidatie van mensen,OMT)!!Dat doet mij toch ergens aan denken, namelijk de georganiseerde moord op zeker 104000 Nederlanders uit één bepaalde bevolkingsgroep,waardoor mijn opa en oma zijn vergast in Auschwitz!!(nog nooit heb ik persoonlijk één verontschuldiging of hulp genoten van een zeer nalatige Nederlandse overheid)Waarschijnlijk gaan de geïnstitutionaliseerde demissionaire psychopaten ons op termijn nog meer vrijheden ontnemen,misschien worden er straks Quarantaine kampen opgezet om de gevaccineerden te beschermen tegen de moedige ongevaccineerden !!

Reacties zijn gesloten.