De buitenaardse rotzooi in Pfizer “vaccins” nader geanalyseerd – Dr. Franc Zalewski

Een opvallend aspect die Dr. Franc Zalewski in zijn presentatie naar voren bracht is de samenstelling van de 5 monsterflesjes die hij heeft onderzocht. Van de 5 flesjes waren 2 alleen gevuld met een zoutoplossing. De reeds eerder gememoreerde placebo’s. Dan waren er 2 flesjes gevuld met zoutoplossing en grafeenoxide. Het 5e flesje leverde onderstaande beelden op. Een injectie met een of ander monsterlijk, levend “DING”.

Dus we kunnen van alles ingespoten krijgen, van synthetische parasieten, tot en met Nano technologie. Maar het kan ook zijn dat u met een zoutoplossing wordt geïnjecteerd en er (voorlopig) niets wordt geactiveerd. Wie na lezing van deze bevindingen nog steeds in de rij gaat staan voor de veilige en effectieve vaccins van het WEF/WHO rampenkabinetje, is verloren.

REAL-LIFE ‘INVASION OF THE BODY SNATCHERS’? ~ Dr. Frank Zalewski: “‘Buitenaardse’ levensvormen gevonden in COVID-vaccin”


Foto: Is dit een abominabel plot rechtstreeks uit een sciencefiction horrorfilm?


“Het lijkt een hoofd en 3 benen te hebben… Het is niet gemaakt om daar gewoon te zitten en niets te doen… Dit is een levensvorm… Het groeide / ontwikkelde zich in 4 dagen… Een ‘wezen’ gegeven aan mensen in eieren in een vruchtbare omgeving. Ergens in de buurt zou er een soort signaal kunnen zijn waardoor dat ‘ding’ begon te leven. Het kan slapend zijn … Ik hoop dat het niet geactiveerd wordt.”

~ Dr. Frank Zalewski


Een andere vreemde COVID-vaccinlevensvorm  is ontdekt onder de microscoop, dit keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski.

Tijdens zijn videopresentatie noemt hij het ‘het ding’. Hij vond het in de  Pfizer Comirnaty-vaccinprik,  in 1 van de 3 flesjes die hij bestudeerde. Dr. Zalewski’s ontdekking komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers (Dr. Robert Young,  Dr. Carrie Madej,  Dr. Zandre Botha en Dr. John B. ) die ook ontdekten dat het  COVID-vaccin  allerlei twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoud bevat – grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfrijdende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelfassemblerende cirkelvormige structuren.

COVID-vaccin Levensvorm: “Het ding” van aluminium, broom en koolstof

Dus wat is dit ding? Vergelijkbaar met wat Madej onder de microscoop vond, is het een soort synthetisch wezen met tentakels. Zalewski vergelijkt het met iets uit een sciencefictionfilm, waaronder The Matrix, die een entiteit bevattedie “vliegt, tentakels had en zich aan andere dingen hechtte.”

In dit geval mat Zalewski zorgvuldig “het ding” en ontdekte de verhouding van zijn hoofd tot zijn benen (een hoofd van 20 micron / micrometer tot benen van 2,5 millimeter, wat overeenkomt met een verhouding van 1: 125).

Hij gelooft dat “het ding” zal groeien en zich zal ontwikkelen in het lichaam van mensen, en merkt op:

“Het lijkt een hoofd en 3 benen te hebben… Het is niet gemaakt om daar gewoon te zitten en niets te doen… Dit is een levensvorm… Het groeide /ontwikkelde zich in 4 dagen… Een wezen’ gegeven aan mensen in eieren in een vruchtbare omgeving. Ergens in de buurt zou er een soort signaal kunnen zijn waardoor dat wezen begon te leven. Het kan slapend / slapend zijn… Ik hoop dat het niet geactiveerd wordt.”

Zalewski wijst er ook op dat hij meer zag dan van deze wezens, waardoor elke bewering dat dit gewoon toeval was, werd weggenomen.

Inderdaad, met alle ontdekkingen die nu zijn gedaan, vol met microscopische beelden, zou iemand die vierkant naar het bewijsmateriaal heeft gekeken nog steeds kunnen geloven dat dit een gigantisch toeval is in plaats van de koud berekende transhumanistische agenda?

Zalewski suggereert dat grafeen in het vaccin fungeert als een soort voedsel of katalysator voor “het ding” omdat het vaccin de eieren van “het ding” bevat die lijken uit te komen in de aanwezigheid van grafeen.

https://odysee.com/$/embed/DFZ-TT/58412b8286582f531151ed653da8152ad7db30a3?r=C4YBob48vaPUibJ1YJY9hJVcPtrUx2Zo

Een andere video beweert real-time zelfassembulerend grafeen in Pfizer-vaccin te tonen

Onafhankelijke analyse van de COVID-vax gaat wereldwijd door. Over Pfizer en grafeen gesproken, er circuleert nog een video  (met Duitse ondertitels) die beweert de inhoud van de Pfizer-vax onder een microscoop te tonen. De video begint met veel kleine witte stippen of punten, en ook enkele zwarte. Naarmate het vordert, zie je de punten langzaam verbinden om lijnen te maken, wat een belangrijk thema van de synthetische levensvormen in de COVID-niet-vaccins versterkt:  zelfassemblage.

https://www.bitchute.com/embed/46WS1068DIAT/

De COVID Vax is een instrument van bioterrorisme en transhumanisme

NWO-propaganda (Nieuwe WereldOrde) bevordert het idee dat je bang moet zijn voor een nieuwe dreiging van bioterrorisme  en dat de overheid je zal redden en beschermen. Je moet wel uitkijken voor  bioterrorisme,  maar de overheid zal degene zijn die het pleegt, niet voorkomt. Het echte bioterrorisme is niet van een of ander schijnvirus, maar eerder van besmette nepvaccins met gruwelijke synthetische parasieten die, zo zou het bewijs suggereren, zichzelf kunnen assembleren, zichzelf kunnen repliceren en zich kunnen vermenigvuldigen in het menselijk lichaam onder bepaalde omstandigheden.

Zalewski merkt meerdere keren op dat mensen de COVID-vax vrijwillig hebben genomen. Vrijwillig. En nu zullen velen van hen waarschijnlijk op aluminium gebaseerde levensvormen  in hun lichaam herbergen. Er komt nu zoveel informatie snel naar buiten die de  COVID-vax-inhoud blootlegt.

Hopelijk zal deze informatie over de hele wereld worden gedeeld en zal het, door zijn gruwelijke aard, helpen om sneller een einde te maken aan de COVID-zwendel  dan anders zou zijn geëindigd. Hopelijk zal een besef doordringen bij degenen die zijn geprogrammeerd door het reguliere verhaal, of die nog steeds op het hek staan, zodat ze ontwaken uit hun sluimer en begrijpen wat hier echt gebeurt.

35 gedachtes over “De buitenaardse rotzooi in Pfizer “vaccins” nader geanalyseerd – Dr. Franc Zalewski

 1. Heb het als eerder geschreven, er zijn er nog meer, Nephilim gen of en ook nog vril reptilian drone. Vril reptilian drone is idd buitenaards en komt niet van onze planeet, normale toediening is via de ogen. Alles kan voorts schijnbaar tegenwoordig.

  Like

 2. Beste Herstel De Republiek,
  ik heb jouw informatie over deze rare zaken in vaccinaties nu zoveel gelezen ook in Engelstalige stukken. Het spuiten in de lucht (hier in België althans) is recent nu ook enorm toegenomen. Men doet het nu in zeer brutale en ‘in your face’ manieren. De piloten in deze spuitvliegtuigen lijken wel gek geworden, kriskras door elkaar en in buigende lijnen. Het is onmenselijk eigenlijk. De wolken en ook de horizon zien er ook ‘loodgrijs’ uit. Er zit wellicht naast aluminium ook grafeen in wat de loodgrijze kleur geeft. Zo zitten de ongevaccineerden ook vol grafeen. Dit las ik over Klaus Swab: ‘Geo-engineering is een van zijn favorieten: “Voorstellen omvatten het installeren van reusachtige spiegels in de stratosfeer om de zonnestralen af te buigen, het chemisch inzaaien van de atmosfeer om de regenval te verhogen, en het inzetten van grote machines om kooldioxide uit de lucht te halen”. (67)
  En hij voegt eraan toe: “Nieuwe benaderingen worden momenteel bedacht door de combinatie van technologieën van de Vierde Industriële Revolutie, zoals nanodeeltjes en andere geavanceerde materialen”.
  uit: https://stichtingvaccinvrij.nl/klaus-schwab-en-zijn-grote-fascistische-reset/

  Oorspronkelijk stuk: https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/

  (Dit stuk werd oorspronkelijk geschreven in 2020. Wellicht is de Geoengineering sinds dan flink toegenomen binnen het beoogde ‘vergiftigingsprogramma).

  Wellicht zitten zij ook achter de monsterlijke vergiftigingen van de vaccins en wellicht nu ook via de lucht, ons water en onze voeding.

  Is het geen tijd voor ons mensen om recht te staan en een mondiale actie te beginnen?
  Ik doe alvast mee!

  Geliked door 2 people

  • Dit is ook wat ik dagelijks waarneem. Bijna nooit meer een heldere lucht. Inderdaad het beeld dat jij schetst. Soms beginnen ’s avonds alweer de sproeivliegtuigen de meest fantastische figuren in de lucht te tekenen, of vaak gewoon een ruitpatroon er steevast op uitdraaiend dat er geen heldere lucht te zien is en bijna elke morgen begint asgrauw. Als je geluk hebt is er eind van de middag nog wel eens een klein beetje zon. Het hele merkwaardige is dan wel weer dat de zon ( de Zonnegod?) aan sterkte toegenomen heeft, alsof ze ondanks al die vuiligheid ons toch wil laten weten dat zij er is en blijft. Dat is troost.

   Like

 3. “synthetische parasieten die zich kunnen vermenigvuldigen in het menselijk lichaam onder bepaalde omstandigheden”. Zoals een 5G-signaal? Men vergeet altijd weer dat militaire technologie vele jaren voorsprong heeft op wat er aan technologie circuleert in de burgermaatschappij. Ik ga ervan uit dat die wetenschappers hun reputatie niet zomaar te grabbel gooien door die microscopische beelden te publiceren. Factcheckers kunnen nu weer zeggen dat die parasieten niet op de officiële ingrediëntenlijst van de vaccins voorkomen…

  Like

 4. Soms bevatten de Chemtrails ‘Bromide’.
  Je ruikt dan een vreemd landbouwgif-achtig luchtje- midden in de stad!
  Bromide zit in insecticides, en is ook voor ons schadelijk.
  Bromide behoort tot de halogenen (chloor, fluor, etc.) en is chemisch zeer aggressief.
  Laatst geroken begin october 2021 in Brabant.

  Like

 5. Nou was ik altijd al een science fiction fan, las alle boeken die ik kon bemachtigen, films dito met een sterretje, hoop dat Dr. Franc Zalewski gelijk krijgt dat dit kleine monsterlijke ‘Thing’ niet geactiveerd wordt door een of andere steunzender, en dan langzaam groeit tot een Alien achtig satanisch monstrum zoals in de Alien filmreeks.

  Jules Verne was ook zijn tijd ver vooruit met zijn romans, welke bijna allemaal min of meer zijn uitgekomen, de techniek staat niet stil en de psychopathische duivelskunstenaars werken er maar al te graag aan zulke projecten om de mensheid om zeep te helpen. Behoef geen nadere uitleg te geven, “wij” hebben het allemaal gezien hoe de geschiedenis zich tegen de mensheid heeft gekeerd, en bijna altijd kwamen de slechteriken er goed vanaf behalve een handje vol die aan de galg bungelden na veroordeeld te zijn door het Neurenberg tribunaal.

  Wetende dat de Europese Unie op nazi roots is gebaseerd, decennia is er deels in het geheim en in het volle zicht aan gewerkt, nu staan wij allen aan de vooravond van een geheel nieuw duivels plan dat met behulp van Banksters, gechanteerde politici, Agent Provocateurs, media, wetenschappers en het Joodse bank conglomeraat de Rothschild’s.

  DE NAZI WORTELS VAN DE DE EUROPESE UNIE
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2010/04/de-nazi-wortels-van-de-de-europese-unie/

  Like

 6. Over sciencefiction gesproken, ik heb een volgens mij nieuwe theorie.
  Het verhaal heb ik een paar dagen geleden naar niburu gemaild maar heb nog geen reactie van ze gehad, doet mij vermoeden dat hun agenda toch een andere is dan verwacht.

  Als het in grote lijnen klopt wat ik beweer dan is men nu bezig om de geschikte mensen te selecteren die omgevormd gaan worden tot een nieuw ras.

  De mail heb ik genoemd: nieuw idee van een plattelandsfilosoof,
  Moet toch opvallen in de mailbox.

  De mens en het hoe en waarom.

  Al eeuwen lang is de grootste vraag: wat is het doel van het leven

  Tot enige tijd geleden ging ik er vanuit dat de mens en de rest van de (dieren) wereld op een natuurlijke manier op aarde zijn ontstaan.
  Dat de mens is gaan redeneren en spreken is altijd een raadsel geweest.

  Toen ik onlangs het een en ander over project looking glass had gelezen/gezien ging er een licht op en bedacht ik dat de mens gecreëerd/gemanipuleerd kan zijn om de missing link van een miljoenen jaren bestaand ruimteras op te lossen die er achter waren gekomen dat er een intelligent ras nodig was die zo dicht mogelijk bij de natuur staat om de benodigde technologie te kunnen ontwikkelen.

  Volgens de bijbel moest Abraham zijn zoon opofferen ten gunste van zijn god maar het komt er natuurlijk op neer dat het in de eerste plaats om zijn eigen toekomst gaat.
  Het is duidelijk een test maar waarom?
  Als je een soort creëert die bereid is zijn eigen gezonde nakomelingen op te offeren dan kan je die een technologische beschaving laten ontwikkelen.
  Door het egoïsme zover te krijgen dat men zijn kinderen in oorlogen laat omkomen om het beter te krijgen kon het gebeuren dat er na elke oorlog technologische verbeteringen ontstonden waardoor het in een versnelde ontwikkeling is gekomen tot waar we nu zijn.
  Als Abraham meteen geweigerd had en zich tegen de god had gekeerd was het hele ras uitgeroeid en er een ander soort geprobeerd wat waarschijnlijk ook is gebeurd als je alle verhalen leest.
  Het boek is grotendeels ook een handleiding voor het voeren van oorlogen en redenen om ze te beginnen.
  Het verhaal van Adam lijkt ook erg op een soort medische aanpassing, het feit dat de mens 23 paar chromosomen heeft tegen apen 24 paar en het enorme verschil in kracht en het bestand zijn tegen natuurverschijnselen zonder bescherming doet vermoeden dat door een gerichte mutatie de mens is gaan redeneren en kon praten waardoor het woord in de mens is gedaald.
  Verder denk ik dat het op minstens drie of vier verschillende plaatsen en soorten is uitgevoerd, de versie van 1 oermoeder in Afrika heb ik nooit logisch gevonden.

  Maar wat heeft een eventuele god eraan?

  Complottheorie van de complottheorieën.

  Nu kom ik met de hypothese dat deze creatie door een buitenaards ras is gemaakt om de missing link op te lossen.
  Er staat ook in die bijbel dat deze god het begin en het einde is.
  Volgens de wetenschap zou het heelal uitdijen en uiteindelijk zou er niets van het huidige bestaan overblijven dus zou er ook een einde aan een eventuele god moeten komen wat het ras niet geaccepteerd heeft.
  Wat ook opmerkelijk is is dat deze god een fervent vleeseter was gezien alle offers van dieren die werden geëist.
  Wat weer aangeeft dat hij in dezelfde dimensie als de mensen verkeerde en dus niet geestelijk was.
  Ook bestaat het boek uit twee testamenten wat Zarathustra een collega van Jezus Christus maakt.
  Als je testament interpreteert als een overlijdens acte dan is de god uit de bijbel al twee maal dood gegaan.
  Op het eind van de bijbel in openbaringen staat ook iets wat op een technocratische beschaving lijkt: de stad die kubusvormig is en ongeveer zo groot als de maan, waar ik van denk dat de schrijver van de Borg in de startrek film zijn inspiratie vandaan had.
  En ook zouden er planten zijn die iedere maand vruchten opleveren, dat zou dan wel een heel nieuw soort zijn of het wordt gewoon gemanipuleerd zoals we nu met elektrisch licht om de twee maanden dan, een wietplantje kunnen oogsten.

  Als het werkelijk zo is dat men al in de vorige eeuw resultaten had met het transporteren in ruimte en tijd zoals Dan Bourisch verteld over project looking glass dan zou het ook mogelijk moeten zijn om zoals hij verteld terug te gaan in de tijd.
  Volgens de huidige theorie zou je alleen vooruit in de tijd kunnen reizen maar nooit achteruit.
  Maar ook zou je als je nu op een planeet bevind die 2000 lichtjaar van de aarde staat met een super telescoop Jezus Christus kunnen zien rondlopen.

  Stel nu dat het buitenaardse ras bezig is om middels technieken het heelal in een loop te brengen door het begin met het einde te verbinden middels een techniek waar de mens een rol in speelt om het werkende te krijgen, waardoor het eeuwig blijft bestaan.
  De reden van ons bestaan zou dan zijn om de laatste nodige technieken te ontwikkelen omdat daarvoor een ras nodig was die zo dicht mogelijk bij de natuur/oorsprong staat.
  Het lijkt erop dat er drie verschillende soorten zijn gemaakt waar het Afrikaanse ras het dichtst bij de natuur is gebleven en het Chinese ras het meest van de buitenaardsen in zich hebben, de geschriften van confusicus zijn van zo’n onvoorstelbare wijsheid voor zo lang geleden dat het mij niet zal verbazen als er eerst gegokt is op het Chinese ras maar dat het niet de technologie opleverde welke nodig was of te lang ging duren.

  De belangrijke ontdekking is elektriciteit wat ontdekt is door natuurkundigen denk aan de elektriseermachine of de bliksem, en dan vooral wat men er nu in de elektronica mee kan.
  Nu men zover is dat elektronica op micro niveau verweven wordt met biologische individuen waarbij de Nederlandse film de lift ouderwetse science fiction is is de rol van de mens uitgespeeld en mag deze zichzelf vernietigen.
  Het is ook mogelijk dat via de sterkste ( en gehoorzaamste) mensen die de injectie overleven een nieuw soort hybride ras gemaakt wordt om het geheel af te maken, of een soort slaven ras voor andere doeleinden.

  Ook kom je verhalen tegen over meerde buitenaardse rassen die met elkaar in oorlog zijn, in dat verband kan ik mij voorstellen dat er rassen zijn die de natuur op zijn loop willen laten gaan.
  En omdat volgens de bevindingen het in de toekomst kijken meestal 2 mogelijkheden heeft vermoed ik dat we nu in een tijd zitten waar het begin en het einde verbonden gaat worden middels een technologisch wonder of dat de machinerie vernietigt wordt en alles een keer eindigt, beide zullen voor heftige natuurverschijnselen zorgen.

  En een openstaande vraag blijft nog ook in verband met buitenaardsen in andere dimensies wat is de geest precies en hoe en wat blijft er bestaan in wat voor dimensie wanneer we dood gaan.
  En is er in deze dimensie een storing gecreëerd om de geestkracht te verhinderen verder te gaan?

  Dan heb je nog de begrippen collectief bewustzijn en onderbewustzijn, waarvan het collectieve bewustzijn nu vooral door het massaal injecteren met een experimenteel goedje in verwarring wordt gebracht, en omdat ik denk dat de atmosfeer van de aarde als een soort verbinding en of opslag fungeert wordt het al decennia verstoord door het gemanipuleer met het weer middels chemtrails.
  Het collectieve onderbewustzijn lijkt ook letterlijk in de aarde zelf opgeslagen te zitten en zou niet gemanipuleerd moeten kunnen worden.
  Een ander belangrijke complottheorie die je ook bijna nooit tegen komt is dat de aarde een groeiende planeet is.
  Omdat een echte complottheorie goed geheim moet blijven ben ik er ook meer en meer van overtuigd dat het zo is en het mij niet zou verbazen als de groei ook onder controle gebracht moet worden middels alle mogelijke technieken die er bestaan.
  Dit zou zou dan ook invloed op het collectieve onderbewustzijn moeten hebben.

  De aarde lijkt mij een natuurlijk hemellichaam die net als de rest groeit , een leuke animatie van Neil Adams laat het heel duidelijk zien, alleen de verklaringen van het ontstaan van het water heb ik een betere verklaring, maar de maan lijkt echt door een buitenaards ras geplaatst.
  Het feit dat hij vanaf de aarde precies de zon bedekt en de getijden creëert wat waarschijnlijk voor een versnelde groei van het leven zorgt.
  ik ga ervan uit dat toen de aarde nog jong was hetzij uit de ruimte of op aarde zelf leven in de vorm van bomen is ontstaan.
  Er zal water in de vorm van ijs uit de ruimte gekomen zijn of er was al voldoende water op aarde om de bomen te laten groeien.
  Omdat de zwaartekracht nog laag was werden ze zeer groot zoals later de dino,s die overigens mede door hun eigen gewicht zijn bezweken door de oplopende zwaartekracht.
  Wij weten dat bomen zuurstof maken wij weten ook dat waterstof het meest voorkomende element in de ruimte is, wij weten niet waarom er bliksem is en wel dat het zeer hoge elektrische spanningen en stromen veroorzaakt.
  Ook dat het altijd met hevige regenval gepaard gaat.
  Wij kunnen wel met een elektrische stroom waterstof en zuurstof uit water splitsen.
  1+2=3 (atomen).
  Door het draaien van de aarde ontstaat er een statische elektriciteit die als de spanning hoog genoeg is ontlaad door de waterstof atomen en de zuurstof atomen te laten fuseren.
  De dampkring zal in het begin nog gevormd moeten worden waardoor het proces waarschijnlijk relatief snel ging op het begin.
  Als mijn theorie klopt is het wenselijk dat er boven alle leven in het heelal een kracht of god of hoe je het ook noemen moet staat die alles uiteindelijk in een natuurlijk verloop laat gaan.

  Vok

  Hier een paar links met info.

  Het verhaal van dan Bourisch met plaatjes.
  https://www.monkeyandelf.com/project-looking-glass-the-plans-of-the-secret-government-on-time-machines-and-stargate-devices/#disqus_thread

  Hier had ik wat filmpjes bekeken met interviews e.d. maar de filmpjes doen het nu niet meer.
  https://projectcamelot.org/dan_burisch.html

  Het filmpje ven Neil Adams.

  Like

  • Het Licht komt van binnen uit 🙌

   Hey Vok plattelandsfilosoof,
   Interview met koekwaus wellicht een idee 🎆

   💃

   Like

  • Als de gevaccineerden zich willen omvormen tot een nieuw gecontroleerd ras prima… Ikzelf doe hier niet aan mee.

   Like

  • Bij deze mijn welgemeende exuses richting Niburu ik zag net dat het in zijn geheel is geplaatst.
   Mijn mail doet het niet meer omdat ik op de pc de box niet kan legen omdat hij niet meer opstart wegens een missing bootmgs of zoiets morgen maar eens bij een it shop proberen het probleem op te laten lossen.

   Like

 7. Tja, dat gaat niet meevallen. Echter als je naar de zonnestralen kijkt komen die tesamen in een punt die niet ver van de aarde is, zeg maar 2x zo hoog als de afstand van het aardoppervlak naar de wolken. Dit echter maar een simpele blik met mijn eigen ogen. Maar echt lastiger hoef ik het niet te maken. Maar dit wil niet zeggen dat alien lifeforms niet mogelijk zijn natuurlijk. Maar het zet alles wel in een ander perspectief. En als het basis principe al niet begrepen is. Wordt de volgende stap onmogelijk.

  Like

 8. MILITARY INSIDER – They Panicked When They Saw The Future
  DECADES AGO❗TOP SECRET TECHNOLOGY PREDICTED GREAT AWAKENING

  Like

 9. ‘Hoe zouden ze deze pandemie starten?’ vervolgt Morrissey. ‘Hoe verspreiden ze Marburg? Heel simpel: ze zijn daar al mee begonnen. De vaccinschade die we nu zien door de Covid injecties bevatten bloedingen en bloedpropjes. Dat komt zeer overeen met hemorragische koorts.

  ‘Zodra ze de boostershots in de ziekenhuizen en verpleeghuizen aan de mensen geven die daar als gevangenen zitten, en aan de kinderen die op school nauw contact met elkaar hebben, zullen er meer bloedingen en bloedpropjes worden veroorzaakt. Dat zal op hemorragische koorts lijken. Dan testen ze met hun nieuwe PCR test en zullen ze zeggen dat het Marburg is. Daarmee zullen ze het grote aantal doden in de ziekenhuizen verklaren. Dat wordt een cover-up. Ze zullen niet toegeven dat het de Covid vaccins zijn, maar zeggen dat het door Marburg komt.’

  ‘Plotseling zal er een enorme paniek ontstaan, een ongekende massa hysterie. Mensen zullen in rij staan om ook maar iets te krijgen dat hen zal ‘beschermen’. Het RiVax vaccin zal er snel doorheen worden gedrukt en net als de Covid ‘vaccins’ als een experimentele shot worden gegeven. Er is één groot verschil: de infrastructuur en middelen bestaan reeds om dit ricine-vaccin in zeer korte tijd te verstrekken. Binnen heel korte tijd kunnen ze een 100% dekkingsgraad bereiken.’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/manager-universitair-hospitaal-vaccins-voor-volgende-geplande-pandemie-liggen-al-klaar/

  Like

Reacties zijn gesloten.