De pandemie in cijfers (40)

Nu er driekwart van het jaar opzit en we aan het begin van de Grieptsunami staan, is het handig om even te kijken naar de cijfermatige stand van zaken. De cijfers tot en met week 40 zijn niet echt verontrustend te noemen, met één uitzondering: het sterftecijfer van de groep 65-80 jaar.

De cijfers komen van het CBS en we moeten maar aannemen dat deze relevant zijn.

We kunnen hier uit opmaken dat het totaalbeeld geen belangrijke wijziging ten opzichte van de vorige jaren is. Als u in de krant leest dat er oversterfte zou zijn, dan moeten we bedenken dat dit ten opzichte van de “verwachte” oversterfte is. Dus ze rekenen eerst wat uit, manipuleren dat wat naar beneden en roepen dan dat er veel meer mensen doodgaan dan over de duim is uitgerekend. Voor berichtgeving in de krant geven we geen rooie cent. Daarom kunt u er gerust vanuit gaan, dat de meerderheid opgenomen patiënten in ziekenhuizen GEVACCINEERD zijn. Alles wordt aangepast naar Agenda 21, vandaar. Aan de echte cijfers hierboven is te zien dat 2021 zich gaat ontwikkelen als een gewoon jaar wat betreft sterftecijfer. Als we de grafieken bekijken zien we dit op één uitzondering na bevestigd.

Het jaar 2015 is een griepjaar, evenals 2018. Het pandemie jaar 2020 is een inhaaleffect van 2019, toen de griep aan ons voorbij is gegaan. Er was met het ingaan van de lockdowns geen griep meer te bespeuren, men noemde het COVID-19. Het jaar 2021 zit weer op het niveau van de griepjaren 2018 en 2015. Met dit verschil: er is geen griep….. Hoe.kan.dat…. De totaalcijfers verdoezelen min of meer dat er wel iets aan de hand is in bepaalde groepen. Dat blijkt uit het overzicht van de groep 65-80 jaar.

Deze groep jongere ouderen laat dus een oversterfte zien, zonder aanwijsbare reden. Men begint nu iets te roepen over misschien wel TWEE(!) griepgolven die er aan zitten te komen. COVID-19 heet nu weer griep. Er MAG geen verband worden gelegd met de injectiecampagne, welke haar zure vruchten nu begint af te werpen. De met veel tamtam aangekondige griepgolven moeten kennelijk de injectieschadegevallen opvangen. De propagandatrein dendert maar door: er liggen alleen ongevaccineerden in de ziekenhuizen. Het omgekeerde is waar, als men de geluiden van de eerstelijnsverpleging moet geloven. Zoals altijd: je hebt de Agenda en je hebt het echte nieuws.

16 gedachtes over “De pandemie in cijfers (40)

  • Dat is een goede vraag.
   Heb ook al gehoord (VS) dat als het meer dan 3 maanden geleden is, je als ongevaccineerd te boek staat.
   Here it comes: Het Kwartaalboostertje!
   Tismeallemaalwat….

   Like

  • En als je het ziekenhuis in wordt gerold met een gebroken sleutelbeen, dan schiet iedereen in de stress als je ongevaccineerd bent.
   Waarom? Men is toch allemaal gevaccineerd daar??

   Nou dat gaat zo: “SHIT! Daar heb je d’r weer één met een werkend immuunsysteem!”

   Geliked door 3 people

   • Heb er ook in gelegen, met de boodschap niet te willen weten of ze al of niet gevaccineerd zijn, want dan hang ik de racist uit! Het noodlot krijgt bij mij de voorkeur en niet het besluit !
    Ze hebben me gelukkig niet zo benaderd anders zou ik nog geeneens door hen behandeld willen zijn.
    Alhoewel je bent wel slachtoffer van deze penibele situatie.

    Like

 1. Je wilt nog niet je been breken om in het/een ziekenhuis terecht te komen!
  Ik wil nog net zeggen het zijn sterfhuizen, maar gezond is anders …heeeel anders.
  De dodenprik gehad?! Dan kunt u “uitzieken” in ons hospitaal annex portaal naar de dood!

  Geliked door 2 people

  • Ziekenhuizen zijn ook de enige gebouwen die een mortuarium hebben, heeft U er ooit één bij de HEMA of Praxis gezien?

   Like

  • “Ik wil nog net zeggen” moest zijn: “Ik wil nog net NIET zeggen”
   maar eigenlijk zijn het gewoon WEL sterfhuizen.
   Ziekenhuis = Palliatieve zorg in een hospice.
   Lekker toch (zo’n mondvol) !

   Mensen gevaxt of ongevaxt – VERENIGD U
   Het gaat om uw:
   kinderen
   kleinkinderen
   familieleden
   vrienden
   kennissen
   alle t.w. ALLE mensen !

   Zegt het voort, zegt het voort en zegt het voort – ad inf – tot iedereen van de LEUGENS heeft gehoord en maak voort voordat wij allen door deze moordenaars/ontwerpers van deze PLANdemie worden vermoord…..

   Geliked door 1 persoon

 2. Het heet niets voor niets een Zieken-huis.
  Eén van mijn broers werkt in zo’n tent, hij noemt het steevast de Zieken-fabriek.

  Like

 3. Het maakt allemaal niet meer zoveel uit.

  Franse minister dwingt alle zorgpersoneel om zich twee keer te moeten laten injecteren. No 2 jabs no job.

  Hij noemt de cijfers mbt weigeraars faible oftewel zwak.

  Wat hij bedoelt te zeggen is, dat ongeacht welke mate van weigering hij van plan is om de ziekenhuizzort af te breken zodat wanneer de pleuris uitbreekt zo min mogelijk mensen geholpen kunnen worden, zodat er nog meer reden is om nog meer prikkenbende te verplichten vanwege overbelasting van de zorg die hij zelf met zijn krankzinnige besluiten heeft veroorzaakt.

  De nederlandse Roverheid schijnt 60 miljoen PRIKKEN te hebben besteld voor de komende twee (?) jaar kortom hier zo langzaam aan hetzelfde beeld.

  https://ici.radio-canada.ca/nouvelle/1831321/vaccination-obligatoire-france-mesures-sante-travailleur

  Like

Reacties zijn gesloten.