Bond tegen Overheidszaken waagt het er op: een dringend beroep op de dader om zelfmoord te plegen.

Op verzoek plaatsen we de mededeling van de Bond tegen Overheidszaken, die een kort geding tegen het WEF/WHO Regime Rutte c.s. gaan aanspannen. We weten allemaal hoe onmogelijk het wordt gemaakt om je recht te halen bij de dader(s). Van Trias Politica is in de Staat der Nederlanden Corporatie geen sprake. De uitvoerende macht is de koning. De wetgevende macht zweert trouw aan de koning. De rechtsprekende macht wordt benoemd door de koning. Ambtenaren, accountants etc. zweren trouw aan de koning.

Nu maken ze ons wijs dat “de koning” synoniem is aan “het VOLK”.

Daar merken we niets van. ALLE besluiten, beslissingen, wetten en regels worden ondertekend door de koning. Nederland is een bedrijf, het VOLK is het personeel. We moeten een rechtsgang zien als een morrend personeelslid die nul op rekest heeft gekregen bij de Personeelsvereniging/Feestcommissie (het Parlement) en nu uit arren moede naar de directeur/aandeelhouder gaat en zijn beklag doet.

De enige optie is de MILITAIRE optie. Niet de 100% onbetrouwbare Nederlandse legertop, maar SHAEF. Onder Militair Gezag zijn de lijntjes een stuk korter en is de gang naar het schavot een stuk efficiënter. Verraad is verraad is de doodstraf. Bewijzen zat. En als de Agenda 21 moet worden gehaald, beste misdadigers: ontvolk de aarde en begin bij jezelf. PLACE.HEAD.HERE.

mailchi.mp

Rutte & onderhandelaars regeerakkoord wacht kort geding

5-6 minuten


In het kader van Stemmen Onder Voorwaarden:
Onderhandelaars regeerakkoord wacht kort geding

Een regeerakkoord lijkt in de maak nu de leiders van de coalitiepartijen uit de afgelopen regeerperiode met elkaar in gesprek zijn. Bereiken de onderhandelaars met elkaar overeenstemming, dan zal de Bond een kort geding tegen hen aanspannen. 

De onderhandelaars van VVD, D66, CDA en ChristenUnie zijn sinds begin deze maand met elkaar in gesprek over een nieuw regeerakkoord en daarmee lijkt de formatie een beslissende fase in te gaan. De Bond heeft de vier onderhandelaars in kwestie, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Gert-Jan Segers, herinnerd aan de voorwaarden die 4476 deelnemers aan de actie Stemmen Onder Voorwaarden aan hun stem hebben verbonden. Alle kiezers gaan met het uitbrengen van hun stem een verbintenis aan met degenen op wie ze stemmen; met hun stem geven ze de gekozenen een volmacht om hen te besturen. Op die verbintenis zijn de voorwaarden van de actiedeelnemers van toepassing.

De juridische kennisgeving waarin de voorwaarden aan de stem staan beschreven, hebben alle lijsttrekkers eerder al op 17 maart, de dag van de verkiezingen, ontvangen. De lijsttrekkers kregen het document toen nog per aangetekende post, omdat de door de Bond benaderde deurwaarders niet bereid bleken om de stukken bij de lijsttrekkers thuis af te leveren. Die deurwaarders leken ervoor terug te schrikken om een rol te spelen in het uitoefenen van druk op politieke machthebbers. Gelukkig is de Bond erin geslaagd alsnog een deurwaarder te vinden die wél bij de politici langs durfde te gaan. Op 1 oktober ontvingen de vier onderhandelaars de juridische kennisgeving voor de tweede keer.

Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers hebben op de verkiezingsdag zes weken de tijd gekregen om de voorwaarden uit de juridische kennisgeving af te wijzen. Dat hebben ze niet gedaan. De actiedeelnemers verlangen van de gekozenen dat zij zich zullen houden aan de basisregels van behoorlijk bestuur. Houden zij zich daar niet aan, dan handelen ze in strijd met de verbintenis en zijn ze strafbaar. Wanneer de vier onderhandelaars een regeerakkoord sluiten dat in strijd is met de voorwaarden, dan verklaart de Bond hun discretionaire bevoegdheid nietig en zal hij een kort geding starten om de nietigverklaring door de rechter bekrachtigd te krijgen.

De actiedeelnemers houden de gekozen politici aan de volgende concrete voorwaarden: 
• Democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten (‘cordon sanitaire’)
• Bindend referendum invoeren (o.a. lidmaatschap EU) 
• Spoedwet afschaffen 
• Directe en indirecte vaccinatiedwang verbieden 
• ‘Bilderberg’ en World Economic Forum (‘The Great Reset’) buiten de orde plaatsen 
• Discriminatie op de woningmarkt beëindigen 
• Culturele tradities beschermen 
• Censuur door techbedrijven (o.a. Facebook, Google) beëindigen 
• Censuur door webshops (Bol.com, Amazon) beëindigen  
• Publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten 
• Indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen  

Schenden de lijsttrekkers van de afgelopen verkiezingen één of meer van deze voorwaarden, dan moeten zij iedere actiedeelnemer een dwangsom betalen van € 25,- per dag per geschonden voorwaarde zolang de schending voortduurt.

De door de deurwaarder afgeleverde exploten aan Rutte en de andere onderhandelaars:
L2100759_Uw_referentie_Mark_Rutte
L2100757_Uw_referentie_S.A._Sigrid_Kaag
L2100758_Uw_referentie_Wopke_Hoekstra
L2100760_Uw_referentie_Gert_Jan_Segers

Deelname aan de actie Stemmen Onder Voorwaarden is nog slechts tijdelijk mogelijk. Doe je nog niet mee, sluit je dan aan! Samen staan we sterk om nieuwe narigheid van Rutte 4 te voorkomen!
Gezocht: Verkooppunten De Andere Krant

De andere krant zoekt mensen en bedrijven die verkooppunt willen zijn.

Kijk hier voor meer informatie.

Met hartelijke groet,

Team Nationale Bond tegen Overheidszaken

Heb je interesse in onze lopende acties, lezingen, workshops en lidmaatschap van de Bond, of heb je juridische hulp nodig, of wil je de Bond ondersteunen met een donatie? Klik op de buttons hieronder en bekijk de mogelijkheden.

Stuur dit bericht door naar familie, vrienden en bekenden! 

33 gedachtes over “Bond tegen Overheidszaken waagt het er op: een dringend beroep op de dader om zelfmoord te plegen.

  • Hier ben ik het niet mee eens. Het goede is sterker dan het kwaad en zal ALTIJD overwinnen. Weet dat achter de schermen heel veel gebeurt om de rotzooi op te ruimen. Zoekt en gij zult vinden is mijn leus al meer dan ik mij kan heugen. Heb zelf WO-II overleeft.

   Geliked door 2 people

   • Ik ben het helemaal met je eens, Dit is echt kansloos. Er gaat binnenkort heel veel gebeuren of het Nesara/Gesara afhankelijk van 18 oktober of het zijn de Russen die het complete fascisten gaan wegvagen, dit is ook afhankelijk van de 47 tellende EU stemmen, als hun tegen stemmen dan zullen de Russen echt oorlog gaan voeren of als ze voor gaan stemmen dan krijgen wij de bescherming van Rusland. De aanval van de gelieërde Wit Russen is een vergeldingsactie voor de fascistische maatregelen tegen Minsk en Moskou. In Polen worst nu openlijk gesproken over een poolexit ivm dat het Poolse hogergerechtshof heeft bepaalt dat het Pools recht boven het recht van de EU valt.

    Like

    • Polexit: de met afstand grootste EU profiteur blaast de EU op.
     Polen wordt herverdeeld, dat is het eerder. Moet hele lappen inleveren naar de grens van het Rijk van Bismarck. Waar alle grond in een stichting was ondergebracht, die vervolgens de pensioenen uitkeerde.
     De Big Reset: terug naar 1914 en alles op goud.

     Geliked door 2 people

 1. Het blijft een moeilijk verhaal om je recht te halen bij de opsteller van de spelregels, die ook als scheidsrechter dienst doet. En bovendien de spelregels verandert tijdens de wedstrijd als de middellijn wordt gepasseerd. En als dat niet helpt en alle tackles worden ontweken, en wordt aangelegd voor een schot op het doel, gewoon de doelpalen verzet.

  De Staat der Nederlanden CORPORATIE moet terug worden gebracht naar een paar vierkante kilometer in Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

   • Dat ging dus weer snel…

    De Visser uit Urk in AD
    50 dagen ziek van Cojona
    en Romke uit Friesland óók kantjeboord (leeuwardercourant) zijn dus één en dezelfde persoon.
    Zelfs de locatie was dezelfde blackpeat.

    Like

    • doen ze ook met beeld-journaal.. alles trekken ze uit hun satans garderobe..
     het gaat de 18e een zeer rare dag worden.. maar tja.. dat is het al dik anderhalf jaar.. voor mij mag de pleuris uit breken i.p.v. ” cojona ” !

     Like

   • klopt.. hocus pocus pilatus pas.. foetsie !
    zo doen ze dat ook met de ” grondwetten “.. gewoon weghalen en het bestaan er van is dood

    Like

 2. Die regels hoeven niet vermeld te worden, ze hebben er zich gewoon aan te houden en niet elk moment de regels veranderen als het hen uitkomt?

  Like

 3. Nog even dit over de vrijmetselarij. Ben bezig met een vertaling maar dit is waar het om gaat:

  And what can be done?
  Freemasons in power over the world by “corona”
  And what can be done?

  FreebytheTruth

  At the top they are all plotting together for global domination and manipulation of the masses. That’s why the world is suffering unending oppression. They have all conspired togetther by the dialectical controlled opposition to suppress Technologies to let man be free. The pawns underneath do not necessarily know the agenda, but with the externalization of the hierarchy, and the threat of people waking up. More do know the agenda, and everyone that has made the death oath in the lodge will be killed if they do not follow along. As soon as a person enters the first degree of masonry, a death oath with many veiled threats is made. Let me be clear again, since many do not get this point. That death oath is mandatory obedience to the hierarchical superiors all the way up the chain of “masters”. For that reason guys like Alex Jones that say there are good masons (like he said today here http://www.youtube.com/watch?v=PRYiuQ3vrD4&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg
  are completely deluded and dead wrong. He is deceived on this point and hence cannot really help those who are not enslaved to these death oaths, since he indirectly approves of them. There is no such thing as a “good Mason” They all nessesitate evil by their duality doctrine and are forces into it by the mandatory death oath. They are all enslaved to the gnostic hierarchy and it’s leading agenda. The agenda is to control, manipulate and mass kill all those who will not enslave themselves to the hierarchy.
  JUL 24, 2014, 3:07 AM
  Vanaf 1735 is in Nederland vrijmetselarij wettelijk verboden. Er is sindsdien geen aanwijzing dat die wet is ingetrokken.

  Like

  • Welkom bij de orde van vrijmetselarij in nederland
   https://www.vrijmetselarij.nl/

   Met hulp van vrijmetselaren uit Engeland en Frankrijk werd al in 1734 in Den Haag de eerste Nederlandse loge opgericht. Dat gebeurde in het logement Lion d’Or, het latere House of Lords, dat in 1986 werd afgebroken in verband met de nieuwbouw van de Tweede Kamer.

   In 1735 volgde de oprichting van een tweede loge, daarna van meer loges, ook in andere steden.
   De orde werd zelfstandig in 1756

   Tot de 32e graad weet menig disciple nog niet wat er daar boven gebeurt
   Dat is voor uitverkorene

   Er zijn ook loges voor vrouwen; zij worden Wevers genoemd.

   Er zijn 145 loges in Nederland.

   Zij zijn een deel van diegene in power
   Uiteindelijk ook slaven van een systeem.

   Like

   • “Wie vrijdenkt, wil anderen tegenkomen die óók vrijdenken.
    U wilt niet andermans opinie opgelegd krijgen.
    Geen dogma’s.
    U zoekt uw eigen route door het leven.
    Maar niet eenzaam, niet alleen.

    U zoekt een plek waar mensen naar elkaar luisteren. In vrijheid meningen naast elkaar leggen.
    Zoeken naar antwoorden op levensvragen.
    Dat is wat vrijmetselaren doen.”

    Dus het valt wel mee, hé Margie?

    Like

    • Mijn bloed kookte vanmorgen bij het lezen van de laatste alinea van Hans de Jonge

     Vanaf 1735 is in Nederland vrijmetselarij wettelijk verboden. Er is sindsdien geen aanwijzing dat die wet is ingetrokken.

     Vandaar dat ik liet zien wat er in de website staat.

     Weet exact wat er daar boven de 32e graad gebeurd.

     Ben in een stad opgegroeid waar freemasonry zeer hoog in het vaandel staat.

     Weet ook dondersgoed hoe mensen er in geluisd worden, heb er een aantal met de neus op de feiten kunnen drukken

     Help misbruikte kinderen wereldwijd etc etc

     Een van mijn beste vriendinnen is geofferd in Nederland in 1996

     Meer wil ik niet kwijt.

     Geliked door 2 people

     • Margie.Ik ben een simpele boerenlul niet intelligent en ook niet slim, die zich ongeveer 15 jaar bezig houdt met alternatief nieuws.Wat mij naast de zeer machtige en rijke khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deepstate,cabal illuminati bezighoud is de (nazi) bilderberg groep.Ons nep koningshuis zit vuistdiep in deze bilderberg groep,nota bene nazi/sser nepprins bernhard is medeoprichter van deze club.Wat ik niet begrijp is dat de (nazi) bilderberg groep steeds meer naar de achtergrond verdwijnt,terwijl het WEF steeds meer naar de voorgrond treed.De bilderberg groep bestaat al sinds 1954 en het WEF sinds begin jaren 70.

      Like

     • Beste Ron, ook hier geldt niets is wat het lijkt.

      Alles wat aandacht krijgt groeit, zo ook in dit geval WEF.

      De focus op het één, is de cover voor het ander. Alter-naieve media doet hier volop aan mee
      controlled opposition; de vangnetten.

      Bilderberg is er nog steeds, net als vele andere subs van satanische clubjes, zeer machtig.

      Subs van de Meester

      Weet je Ron 😉
      Wat je schrijft wat jij niet begrijpt; is het antwoord
      Je snapt het dus eigenlijk wel.

      Ik kan je aanraden het boek
      Mindcontrol, thanks for the memories te lezen
      Vertaald door Quasimodo

      Als ook Chapter 36 Sodom and Gomorrah in the Netherlands

      You Dutch should really be ashamed of yourselves … all the trash
      in this world in the last thirty years comes from your corrupt secret services

      Onder literature vind je chapter 36
      https://illuminatethenetherlands.com/

      De natuur geeft ook heel veel antwoorden en inzicht Ron…
      Weg van de snelweg en informatie oorlog.

      Heb het GOeD 🙌

      💃

      Like

   • Vrij metselaar ! Alleen die term al totaal uit de tijd. Dat ze op dodenherdenkingen geilen en Surinaamse presidenten etc. lid zijn zegt al genoeg. meer dan genoeg.
    Helaas denken de lagere sorry de laagste graden dat ze goede werken doen. Heb keer zo iemand ontmoet. Zat in ieder geval goed in het pak haha.

    Like

  • @ Palma
   Urkers lezen het AD niet, op Urk is een grote familienaam Romkes, deze naam is door het AD verbasterd.

   Like

 4. Dit is off topic,

  Maar kreeg net bericht Nationale Nederlanden m.b.t zorgverzekeringen, een grote jongen.

  CZ. Zit erachter, ja zo lopen die lijnen, en dat is eengrote speler,

  Het woord vaccinatie komt niet voor.

  We wachten af

  Zal ik op versturen drukken? Ja

  Like

 5. Morgen ,17-10-2020 stuur ik een mail aan de commandant van het (oude) regiment van het 42ste regiment der LIMBURGSE JAGERS gelegerd in het niet LIMBURGSE ergens anders brabantse gehucht… een schande voor het regiment, opgelegd door de staatse vijand.
  Bij deze…limburgse jager..weet waar je vanaf kom../
  ons volk kom gauw genoug … niet beter..maar anders… weet u dat nog?

  .

  Like

 6. De Nationale Bond Tegen Overheidszaken van oprichter Jordy Zwarts is een voorbeeld van controlled opposition. Zwarts heeft al diverse malen zijn opwachting gemaakt in een podcast bij trolletje Sven Ake Hulleman. Hulleman gaat om met Jort Kelder & Mark Rutte. Dit trio kan elkaar onbespied ontmoeten in Kelders duinvilla met ’n waarde van ruim 1,25 miljoen op Terschelling en nee, cranberries plukken doen ze niet.
  De invoering van de spoedwet in december 2020 betekende het definitieve einde van de trias politica – mocht-ie ooit bestaan hebben. Rechtszaken tegen de overheid zijn compleet zinloos. Zie o.a. de ‘reparatie’ binnen een paar uur van een uitspraak van de Haagse rechtbank over de invoering van de avondklok medio februari dit jaar door het demissionaire kabinet-Rutte-III.
  Ook een groep ouders, die niet wil dat hun kinderen op school worden getest kregen nul op ’t rekest van de Haagse rechtbank. Ook Viruswaarheid met boegbeelden Willem – shit ik ben een actievoerder – Engel en Jeroen Pols houden ons voor het lapje. Miljardair Erik de Vlieger pompt het nodige geld in Viruswaarheid en al hun contacten met de rechterlijke macht heeft ons tot nu toe geen stap verder gebracht.

  Like

Reacties zijn gesloten.