Het “DING” in het Pfizer vaccin – wat nu weer? Dr. Zalewski waarschuwt.

Bijgaande videopresentatie handelt over een analyse van de Pfizer injectie, waarbij door de presentator alvast wordt gewaarschuwd niet te kijken als u een zwak hart heeft…..

De vraag is nu hoe lang we dit soort verrassingen nog krijgen voorgeschoteld en of er ooit een eind aan komt.

Poolse wetenschapper Dr. Frank Zalewski legt uit wat hij vond in Pfizer’s vaccin

“THE THING” zo ziet het er uit. Dit krijg je ingespoten. Maar wat is het!? Het heeft een kop en drie poten: een soort KOPVOETER.

Na analyse vond hij in de KOP van het Ding de elementen Koolstof en Aluminium. En Bromide. Het Ding heeft poten in verschillende kleuren. Na analyse bleek de verhouding van de koop en de poten 2 mm om 25.000 mm te zijn. Hij vroeg zich vervolgens af, of het Ding een monsterlijk creatuur met klauwen is, die mensen dood maakt. Of iets met tentakels dat zich vast kan zetten aan iets anders.

Het antwoord is: Nee. Het is namelijk een COVID-vaccin, dit Ding. Het komt in de vorm van eitjes. Misschien zaten ze niet eens in de injecties, sommige zijn pure zoutoplossingen. Maar als we ze testen op een grafiet tape, dan zien we ze. Het is daarom dat er grafeen in de vaccins zit, de voedingsbodem van de eitjes.

Beste gevaccineerde aanwezigen: ik hoop dat u niet flauwvalt, maar dit is wat er na de injectie in uw lichaam gebeurt. Dit Ding gaat zich in u verder ontwikkelen. De kop wordt 20 micron groot, de tentakels 2,5 mm lang! Dit Ding hier is dus gewoon een LEVENSVORM.

Nu moet u zich afvragen: is dit toeval? Als je wilt kun je van alles en nog wat vinden, ook al doet het er niet toe. Ik had drie flesjes, nummers 1, 2 en 3. Het Ding zat in flesje nummer 3. Ik heb het 4 dagen laten groeien en toen in een magnetron verhit.

Na verloop van tijd zien we de kop en de tentakels uit het eitje komen.

Het Ding heeft een vruchtbare voedingsbodem gevonden en het glimlacht naar ons…. Het bestaat uit aluminium en koolstof. Heeft u wel eens gehoord van een levensvorm bestaande uit aluminium en koolstof? Nu wel, want de meerderheid van de mensen heeft het in hun lichaam zitten. De meerderheid, die het “vrijwillig” heeft genomen…. Gelukkig zitten we hier nu bij elkaar en kan ik u het Ding laten zien. Is het een plant, is het stof? Een “wezen” in eiervorm aan mensen toegediend in een vruchtbare en geschikte verpakking.

Ergens, in de buurt van dat Ding kan er iets zijn, dat het tot leven wekt? Zoals een dennenappel, die pas gaat kiemen als het op de geschikte ondergrond ligt. Het Ding lijkt niet te bewegen, in een soort slaaptoestand te verkeren. Wie wil dit Ding in zijn lichaam hebben? Velen van u hebben al gekozen en het Ding verwelkomd. Ik hoop dat het niet wordt geactiveerd.

Verder vraagt hij zich af waarom een gedeelte van de onderzochte vaccins een zoutoplossing waren en een gedeelte met dit Ding gevuld.

18 gedachtes over “Het “DING” in het Pfizer vaccin – wat nu weer? Dr. Zalewski waarschuwt.

 1. Er zijn nu 2 soorten gevonden in de gifspuiten, er zijn zoveel verschillende in omloop, ze weten precies wie ze wat moeten geven. Volgens mij gaat het hier om vril reptilian drone. Van die andere had ik het al een keer erop gezet, ben even de naam kwijt. Ook bij de hoogzwangere met een bepaalde bloedgroep krijgen een andere soort met het Nephilim gen erin, die baby’s zijn al zo groot en lopen al naar 3 maanden en praten naar 6. De rest komt later over oorlog.

  Like

   • nou weet je ! ze zijn al bezig vanaf 19 72 dat we de eerste griepprik kregen na de eerste g p nooit meer 1 gehaald werd na de eerste al zo ziek dat ik weken thuis heb gezeten /legen en deze prikken zijn alleen maar straffer geworden zo als het blijkt dus voor mij geeeeeeeeen prik

    Like

   • Keiharde waarheid aan het adres van degene die deze krankzinnige vaccinatie strategie uit hebben gezet en hun volle medewerking blijven geven, als een oorlog verklaring tegen het volk wat zelf nadenkt, kan er niets anders van maken.

    Geliked door 1 persoon

   • Cerberus, het is toch niet te geloven. En dan te bedenken dat de kans groot is dat de Jonge dit ook flikt. In ons eigen Nederland. Als dit waar is en als deze waarheid ooit uitkomt dan denk ik dat de haat van de gevaccineerden vloeibaar wordt. En niet richting de ongevaccineerden, hoop ik dan maar. Er is genoeg gewaarschuwd. Tot op de dag van vandaag. De administrator doet al maanden niks anders. Er zijn nog wel een paar meer goeie sites maar niet veel. De televisie blijft toch trekken he!

    Geliked door 1 persoon

    • Gijp. Hou er wel degelijk rekening mee dat als de gevaccineerden echt door gaan krijgen wat ze aangedaan is, hun haat juist WEL richting de ongevaccineerden uit zal gaan. Gevoed door afgunst en jaloezie, dat jij en ik niet zo stom waren om in de leugens te trappen. Mensen kennende zullen ze nog steeds angst en erkenning hebben voor het gezag van de daders, echter zal er iemand moeten boeten voor hun eigen stommiteit.
     De mens heeft heel de geschiedenis door verkeerde keuzes gemaakt, omdat hem altijd angst voor de juiste aangepraat is. Dat zal mede gezien het niveau van indoctrinatie dat er inmiddels bereikt is, anno nu echt niet anders verlopen.

     Like

     • Mee eens. Kan er niks anders van maken. Maar de bal is rond en je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Maar zie jou kant dus ook. Waar gaat dit eindigen.

      Like

 2. NAtuurlijk moeten er ook zoutoplossing gevaccineerden rondlopen! Die hebben geluk want met hen is er niets aan de hand, hoewel als ze een oproep voor een 2e shot een 3e en even nog dan een boostershotje eroverheen dan is het “einde oefening”.

  Dan de ECHTE gevaccineerden met deze rotzooi en nog een hele hoop andere rotzooi in het vaXXin. Die zullen in het gunstigste geval het , de rotzooi dus misschien op tijd uitscheiden en/of “onklaar” maken, maar in de meeste gevallen ziek worden en zelfs gewoon dood gaan aan de gevolgen van deze gifspuit.

  De regeringen (diverse) kunnen dan zeggen in het ene (‘gezonde’) geval : Zie je wel niets aan de hand en in het 2e geval (de ‘zieke’) zullen ze de ziekte wijten aan een besmetting met COvid-19. MOOI TOCH!!!?

  Geliked door 1 persoon

 3. IS DIT HORROR OF NIET … ?
  mijn moeder heeft vroeger f i l a r i a gehad ( parasitaire ziekte die je oploopt door een larve ) allang genezen er van gelukkig, het heeft ook met spikes te maken.. kan ik mij nog heugen, zo iets werd er toen in het LUMC gezegd.. dat is nu dik 50 jaar geleden

  Like

 4. AIDS komt eraan als ik de de auteur van dit artikel mag geloven, ook werd dit soort gelijk narratief verwoord in 2020 op verschillende alternatieve media, welke in de eerste instantie gelijk werden weggezet als nep nieuws, enfin het is wat het is.
  ***
  Hoe dommer je bent hoe minder je beseft dat je dom bent. Eigenlijk moet je redelijk intelligent zijn om te weten dat je dom bent.

  Het wordt nog erger – Een vergelijking van officiële overheidsrapporten suggereert dat de volledig gevaccineerde veel sneller dan verwacht het Acquired Immunodeficiency Syndrome ontwikkelen (AIDS).
  Iedereen boven de 30 zal binnen 16 weken 100% van zijn volledige immuun vermogen hebben verloren (zeker voor Covid en hoogstwaarschijnlijk voor virussen en bepaalde vormen van kanker – volgens het bewijs van Cole Diagnostics in Idaho en Dr. Nathan Thompson).

  Dubbel gevaccineerde 30-59-jarigen zullen het voor Kerstmis kwijt zijn. Deze mensen hebben dan helemaal geen afweer tegen Covid. De vraag wordt dan hoeveel van het immuunsysteem betrokken is bij de verdediging tegen Covid? Het worstcasescenario is dat ze effectief aids hebben en de NHS (National Health Care) vernietigen.

  https://theexpose.uk/2021/10/15/its-worse-than-we-thought-fully-covid-vaccinated-ade/

  Like

Reacties zijn gesloten.