Dansen met Janssen.

Exclusieve foto’s van het Janssen “vaccin” onder optische microscopie

14 oktober 2021

In zijn 158e programma deelde La Quinta Columna  nieuwe foto’s en video’s over de inhoud van COVID-vaccins.

Bij deze gelegenheid toonden de Spaanse onderzoekers een video met de inhoud van het Janssen-“vaccin” onder optische microscopie.

Schokkend is dat wat wordt waargenomen samenvalt met de gedroogde bloedmonsters van Dr. Zandre Botha  en de foto’s van de inhoud van het Pfizer-vaccin, onlangs gedeeld door  Dr. Franc Zalewski.

Wat wordt er precies in de bevolking geïnjecteerd? Veel dingen – materie – in de ‘vaccins’ kunnen niet worden geïdentificeerd buiten grafeenoxide en vreemde zware metaalsoorten.

La Quinta Columna roept iedereen die een idee heeft van wat er in deze nieuwe video te zien is op om contact op te nemen en hen te helpen bij hun werk om de waarheid achter het modieuze injecteerbare gif bloot te leggen.

Hieronder de video met de inhoud van de Janssen-injectie – made in Leiden, waar je zo lekker vrij mee bent geworden…..

20 gedachtes over “Dansen met Janssen.

  • Gevonden:

   D-dimeer
   Wat is D-dimeer?

   Een D-dimeer test wordt gebruikt om te bepalen of iemand trombose heeft. D-dimeer is een stof die in het bloed teruggevonden kan worden na de afbraak van een bloedstolsel. Aangezien de hoeveelheid D-dimeer enkel is verhoogd wanneer een bloedstolsel aanwezig is of is geweest, kan met een D-dimeer test worden bepaald of iemand een verhoogde bloedstollingsneiging heeft.
   Normaalwaarde D-dimeer

   In feite is de hoeveelheid D-dimeer altijd zeer laag, tenzij op het desbetreffende moment een bloedstolsel wordt afgebroken. De exacte referentie waarden kunnen per laboratorium verschillen afhankelijk van de testmethode die wordt gehanteerd.

   D-dimeer te hoog: trombose

   Indien de D-dimeer hoog is, is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een verhoogde neiging tot bloedstolling (trombose). De oorzaak van de verhoogde D-dimeer waarde kan zijn:
   Diep veneuze trombose (stolsel in been)
   Longembolie (stolsel in de longen)
   Diffuse intravasale stolling (stolsels in gehele lichaam)
   Hart-vaatziekte
   Gevolg van een operatie, wond of infectie
   Leveraandoening of nierziekte
   Zwangerschap of zwangerschapsvergiftiging
   Kanker
   D-dimeer laag: geen bloedstolsels

   Een lage D-dimeer is normaal. Indien de D-dimeer waarde laag is, is de kans op de aanwezigheid van een bloedstolsel zeer onwaarschijnlijk.

   Like

 1. Maarten had het over de ‘delimeren’ in het bloed. Ik denk dat hij de ‘telomeren’ bedoelde. Dit zijn, bij gezonde mensen, langere uitstulpingen aan het uiteinde van chromosomen. Kortere telomeren worden geassocieerd met een hoger risico op hart- en vaatziekten en verouderingsziekten in het algemeen. Bij invoering van een gezonde leefwijze (waar je ze bij VWS dus nimmer over hoort; daar verdient niemand iets aan namelijk – nee, iedereen chronisch ziek! Dá’s kassa😡🤐) treedt ook verlenging van deze telomeren op.

  Dat Maarten de mond gesnoerd wordt…. bij de goede radio zouden ze zeggen: “Interessant Maarten, vertel eens, we hebben nog een minuut”.

  Like

 2. Het lijkt een beetje op de zout kristalen op een trilplaat, zodra het op de juiste frequentie komt verandert de vorm en zo een antenne raster voor bepaalde frequenties kan vormen voor het maximale ontvangst. Of zo de perfecte microprocessor kan ontstaan, door bepaalde externe frequenties. Grafeenpoeder kan namelijk onder bepaalde externe frequenties zelf een elektronische circuit laten ontstaan, het is nu nog koffiedik kijken met welke frequenties dit wordt gerealiseerd. Of wachten ze eerst totdat bij iedereen het goedje is ingespoten en alle ingrediënten van het beoogde besturingssysteem in de mensen zit voordat ze met de frequenties gaan spelen. Want om nu al te activeren heeft weinig zin, als nog niet alle delen geïnjecteerd zijn. Het is al bekent dat ongeveer 20 tot 25% voortijdig eraan overlijdt. Dat zal voor een kleine 2 miljard mensen dan gaan. Die hoofdzakelijk dan in het noordelijk halfrond zullen vallen.

  Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s