BABYMOORD. Pasgeboren baby’s worden vermoord om hun DNA. Pfizer zweet peentjes.

Iedereen die met deze kennis zich nog wil laten injecteren met de zogenaamde vaccins, is medeplichtig aan babymoord. Vanaf vandaag ook in Nederland. In alle vaccins zit DNA, doorgekweekt op de niertjes van een levend geboren meisje, dat door hart en nieren onverdoofd uit het lichaampje te snijden is vermoord.

De medische maffia: SCHULDIG. Ze moeten allemaal voor het TRIBUNAAL.

Abortusbaby’s is al gouden handel, organen en lichaamsdelen zijn niet aan te slepen:

https://thefederalist.com/2021/04/15/federal-government-caught-buying-fresh-flesh-of-aborted-babies-who-could-have-survived-as-preemies/

Maar het is nog vele malen erger. We hebben het vertaald van The Gateway Pundit. Ook al hebben we niet de moed om het verhaal helemaal uit te lezen, het ontslaat ons niet van de plicht de misdadigers te straffen.

thegatewaypundit.com

Exclusief: Pfizer’s nervositeit over de oorsprong van het COVID-vaccin verbergt een horrorverhaal


Dat verhaal, dat tot nu toe meestal onbekend was, zou op zijn minst de goedkeuring moeten vereisen van het verzoek van elke werknemer om op geweten gebaseerde religieuze vrijstellingen van vaccinatiemandaten van werkgevers of de overheid.

Op 6 oktober onthulde een klokkenluider bij Pfizer met de hulp van James O’Keefe’s Project Veritas (PV)in gelekte interne e-mails dat leidinggevenden van het bedrijf, in de woorden van PV, “het personeel hebben verteld geheimzinnig te doen over het gebruik van menselijk foetaal weefsel bij laboratoriumtests van het COVID-vaccin.”

De video citeert een e-mail van de senior directeur van wereldwijd onderzoek van het bedrijf die toegeeft dat “Een of meer cellijnen met een oorsprong die kan worden herleid tot menselijk foetaal weefsel is gebruikt in laboratoriumtests in verband met het vaccinprogramma.” De chief scientific officer van het bedrijf identificeert de betrokken cellijn specifiek als “HEK293T-cellen … (die) uiteindelijk afkomstig zijn van een geaborteerde foetus.”

De weerstand van Pfizer tegen het onthullen van de wortels van de oorsprong van zijn vaccin lijkt om ten minste drie redenen onverklaarbaar.

Ten eerste gaf de Congregatie voor de Geloofsleer van de Katholieke Kerk in december, in het licht van de mate van waargenomen noodsituatie die de COVID-19-pandemie met zich meebrengt, aan  dat “het moreel aanvaardbaar is om Covid-19-vaccins te ontvangen die cellijnen van geaborteerde foetussen hebben gebruikt in hun onderzoeks- en productieproces.” In niet-dringende omstandigheden zou een dergelijke actie als dodelijk zondig “samenwerking met het kwaad” worden beschouwd, maar de congregatie gaf aan dat paus Franciscus hun werk “onderzocht” en “de publicatie ervan beval”.

Ten tweede is menselijk foetaal weefselonderzoek, hoewel controversieel (zoals zojuist opgemerkt), uitgevoerd sinds de jaren 1930, en er wordt gezegd dat  het “heeft geholpen bij het ontwikkelen van vaccins voor een breed scala aan ziekten, waaronder polio, mazelen, bof, rubella, hepatitis A en B, gordelroos en hondsdolheid.”

Ten derde bestaat HEK293, de cellijn die Pfizer aanhaalt, al bijna een halve eeuw en wordt veel gebruikt. Om slechts een van de vele voorbeelden te noemen, worden HEK293-cellen gecrediteerd  met “veel van de antipsychotica die worden gebruikt om psychische aandoeningen zoals schizofrenie en bipolaire stoornis te behandelen.”

Je zou denken dat deze drie factoren, met name de de facto zegen van de paus, Pfizer ertoe zouden hebben gebracht om het gebruik van de HEK293-cellijn als een ander lichtend voorbeeld van wetenschappelijke vooruitgang als gevolg van menselijk foetaal weefselonderzoek te bevorderen of op zijn minst sterk te verdedigen.

De details van HEK293’s brutale – en van alle schijn, tot voor kort, grotendeels niet bekendgemaakte – oorsprong verklaren het grote ongemak van het bedrijf.  In tegenstelling tot bijna een halve eeuw van verkeerde voorstelling van zaken en verduistering, is de creatie van HEK293 NIET voort is gekomen uit een “abortus” zoals gewone mensen het begrijpen.

Een zeer recente ontwikkeling bevestigt dit.

In augustus deed de Universiteit van Pittsburgh effectief een gruwelijke bekentenis. Het Center for Medical Progress, dat de hulp van Judicial Watch moest inroepen voordat de universiteit zou reageren op haar Freedom of Information Act-verzoek, legde uit  dat het GUDMAP-programma van de school (volledige naam: GenitoUrinary Development Molecular Anatomy Project), met de hulp van abortusaanbieders van Planned Parenthood, “baby’s toestond, een deel van de leeftijd van levensvatbaarheid,  om levend verlost te worden, en ze vervolgens te doden door hun nieren uit te snijden.”

Iedereen die dit artikel leest, zou het er zeker over eens moeten zijn dat zodra een baby levend is afgeleverd, het doden ervan niet langer als een abortus moet worden beschouwd. Het doden van een levend bevallen baby is kindermoord.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6027112/

Pitt’s onderzoekers en Planned Parenthood moesten hun toevlucht nemen tot deze gruwelijke slachting omdat het de beste en waarschijnlijk de enige manier is om bepaalde bruikbare lichaamsdelen, met name nieren, te oogsten. Het oogsten van levensvatbare nieren vereist een continue bloedstroom, die op zijn beurt een kloppend hart vereist, wat op zijn beurt vereist dat de baby leeft (of op zijn minst bijna altijd) buiten de baarmoeder wanneer de nieren worden verwijderd.

De HEK293-lijn werd gecreëerd in de vroege jaren 1970. Maanden voor de toelating van de Universiteit van Pittsburgh, beschreef AnnaMaria Cardinalli, een buitengewoon scherpzinnige en gewetensvolle schrijver, de vernietigende waarheid over de oorsprong ervan in Crisis Magazine  in januari:

… Om een levensvatbare embryonale nier te oogsten … moeten voldoende gezonde kinderen die oud genoeg zijn om voldoende ontwikkelde nieren te hebben, levend uit de baarmoeder worden verwijderd, meestal door een keizersnede waarna direct hun nieren moeten worden uitgesneden. Dit moet plaatsvinden zonder anesthesie voor het kind, wat de levensvatbaarheid van de organen zou verminderen.

… Het opzettelijk doden van een ongewenst kind (een klein meisje, in het geval van HEK 293). De oogst van haar organen was de directe oorzaak van haar dood, daarvoor was ze een levend kind, ter wereld gekomen en al buiten de baarmoeder.

In e-mailcorrespondentie gaf mevrouw Cardinalli aan, op basis van haar eigen gesprekken met medische experts en “de test van de rede”, dat we volgens haar “echt spreken over duidelijke kindermoord, niet over abortus.” In haar artikel gaf ze ook aan dat ze vreest dat “paus Franciscus en paus emeritus Benedictus deze informatie misschien niet hadden toen ze de informatie over de vaccins ontvingen.”

In de decennia sinds de oprichting van HEK293 zijn de twee meest direct betrokken wetenschappers, Drs. Alex van der Eb en Franklin Graham, vaag geweest in het verklaren van de oorsprong van de cellijn.

Zoals te zien is in een concept transcript van een FDA-conferentie in 2006  (op pagina 81), beweert Dr. van der Eb dat “de nier van de foetus waarschijnlijk in 1972 werd verkregen. De precieze gegevens zijn niet meer bekend. De foetus was, voor zover ik me kan herinneren, volkomen normaal. Er was niets aan de hand. De redenen voor de abortus waren mij onbekend. Ik wist het waarschijnlijk op dat moment, maar het is verloren gegaan, al deze informatie.”

Graham zegt  dat “de exacte oorsprong van de HEK293 foetale cellen onduidelijk is. Ze kunnen afkomstig zijn van een spontane miskraam of een electieve abortus.”

Cardinalli, die niet op de hoogte was van Graham’s mogelijke “miskraam” speculatie toen ze haar artikel schreef, beweerde dat “Er is geen manier dat een spontane abortus zou kunnen resulteren in de cellijn (omdat de nieren niet levensvatbaar kunnen blijven na het korte venster waarin ze moeten worden geoogst).” Het is veelzeggend dat Dr. Graham speculeerde over iets dat zo duidelijk onmogelijk lijkt.

Ongeacht of het geheugen van beide wetenschappers is verbeterd, is het moeilijk voor te stellen hoe ze hun werk zouden kunnen beschrijven als iets anders dan wat Cardinalli beschreef en wat de verklaring van de Universiteit van Pittsburgh bevestigde.

Ze zijn natuurlijk welkom om het te proberen.

In de tussentijd is het onverdedigbaar dat een werkgever of overheidsinstantie probeert individuen te dwingen om te worden geprikt of hun baan te verliezen of andere privileges te verliezen op basis van een vaccin waarvan de ontwikkeling is ontstaan uit babymoord.

Zegt het voort, zegt het voort.

IEDEREEN moet dit weten.

31 gedachtes over “BABYMOORD. Pasgeboren baby’s worden vermoord om hun DNA. Pfizer zweet peentjes.

 1. je kunt je gaan afvragen hoe kwaadaardig deze wereld nog kan worden en voor wat ? geld macht of
  een waanzinnige wereld religie.
  Hopelijk is er nog voldoende mededogen van mens naar mens om deze idioterie te stoppen

  Like

 2. Tja in veel “normale” vaccins zit “H.D.C” = Human deploid cells, dat is “afvalmateriaal” uit de abortus kliniek. Een van de redenen dat ik vaccins niet vertrouw.
  Dat ze dat bij deze mRNA troep weer doen verbaasd mij niets.

  Like

 3. Het wordt steeds walgelijker met die gentherapie. Onvoorstelbaar dat je dit niet leest in onze zg kwaliteitsmedia. Het wordt ook steeds duidelijker dat deze criminelen berecht moeten worden. En onze landverraders in de TK maken zich liever druk over de Jodenster 2.0. Ook die moeten veroordeeld worden, de goede daargelaten.

  Geliked door 1 persoon

  • Ook die moeten veroordeeld worden, de goede daargelaten.
   Hoeder

   De goede daargelaten…..Kan jij mij vertellen Wie die goede zijn ? Ja , een partij zou ik kunnen noemen , maar die heeft op het laatst eieren voor zijn geld gekozen. Wat niet wil zeggen dat hij vrijuit gaat op het einde van de rit . Op Omtzigt had ik mijn laatste hoop gezet , maar is nu zo door de mand gegaan die niet meer te herstellen is.

   Geliked door 3 people

 4. Pingback: BABYMOORD. Pasgeboren baby’s worden vermoord om hun DNA. Pfizer zweet peentjes. – flashyflasch

 5. Ze proberen het op een oude lijn te gooien, al jaren, het zogenaamde immortalised cells, maar de waarheid zegt wat anders. Laat je niks wijs maken. Babies zijn verwerkt in alle vaccines. Alle. En dat is niet van die vereeuwigde cellen uit de jaren 50 of 60. Ze hebben het liefst voldragen zwangerschappen, zodat de baby er levend uitgehaald wordt. Ziek. Undercover gefilmd door PV. Deze mensen zijn echt HELDEN!!

  https://www.snopes.com/fact-check/pp-baby-parts-sale/

  https://www.projectveritas.com/news/guilty-verdict-against-david-daleiden-as-abortion-industry-flexes-its-muscle/

  Geliked door 2 people

 6. 9 Maanden. Al die maanden uitzien naar je nieuwe nazaat. Al die maanden hopen, verwachten en zorgen dat de kleine gezond, sterk en heel op deze (doorgerotte) wereld kan komen. Het allermooiste wat voort kan komen van de liefde tussen twee mensen: nieuw leven.

  Wat een minachting voor dit nieuwe leven. Dit wonder. Deze fusie van de sterkste energie die er bestaat, liefde.

  Zodra de keizersnee is geplaatst, staan er “medici” klaar om te “oogsten”. Van dit complete wonder, halen ze enkel maar “onderdelen” er uit waarvan ze weten dat ze er iets mee kunnen doen. 9 Maanden. Al die maanden zorgen dat het gezond, sterk en heel is. Scheur. Snij. Trek. Gooien.

  Weg nieuw leven. Weg wonder. Weg fusie van de sterkste energie die er bestaat. Weg kans op herhaling van deze fusie. Weg kans op het opnieuw opbouwen van vertrouwen in de medemens.

  Het gekaapte onderdeel. Het wordt uit elkaar getrokken. Bewerkt. Verkracht. Om enkel maar nog verder kwaad te doen: een ander levend wezen aan te tasten in de levenskracht van de natuur. Net zolang verdelgen tot al het leven niet meer bestaat.

  Ga de straat op, omarm iedereen die je tegenkomt. Bel iedereen op waar je ooit ruzie mee had. Maak het goed. Versterk die energie van liefde. Amplificeer het. Vermenigvuldig het. Geef om niet. Verwacht niets terug. Zend zonder te hoeven willen ontvangen.

  Deel en wordt rijk. Rijk van liefde. De sterkste energie die er bestaat.

  Geliked door 1 persoon

 7. Citaat: “In haar artikel gaf ze ook aan dat ze vreest dat “paus Franciscus en paus emeritus Benedictus deze informatie misschien niet hadden toen ze de informatie over de vaccins ontvingen.”
  De kopstukken van het meest kwaadaardige instituut dat voor ons op deze wereld zichtbaar is, en die duivelsaanbidders zouden daar niet van geweten hebben?

  Geliked door 2 people

 8. dit is een typische damage-control, admin ; of beter : het op het verkeerde been zetten van mensen die terechte vragen over de gifprik hebben , door te laten doorschemeren ‘dat het over foetus cellen gaat’.
  Afgezien van het feit dat dit op zich gewoon verwerpelijk is , is dit een [geplande] dropped-mic staged event om te voorkomen dat mensen in de GRAFEEN NANOtechnologie gaan zoeken …

  Like

  • Dan kun je alles zo wel wegredeneren.
   Er is vast nog wel wat ergers dan Grafeenoxide en nano-technologie waar we niet aan hebben gedacht.
   Het moet over een B R E E D front, voor elk wat wils.

   Like

  • Precies, zo kun je dat met alles doen. Zaaien is ook controlled opposition. Dat doe jij dus nu. Makkelijk he? Ga liever op onderzoek uit, hebben we meer aan.

   Like

  • Alle boeken van Robin de Ruiter zijn enkele maanden geleden verwijderd van Bolcom, en dat was dus niet omdat ze slecht verkochten.
   Ik was daar ook, maar nadat mij dat bekend werd heb ik meteen mijn account daar gesloten.

   Er zijn wel meer boeken en geschriften verboden, juist door degenen die nogal wat te verbergen hebben.
   Het gros van deze boeken en geschriften gaan over dezelfde items, namelijk de waarheden des levens, en tonen des te meer aan hoe lang de mens reeds voor de gek wordt gehouden.
   Een schrale troost is dan wel-licht dat de snelheid van elke leugen achterhaald wordt, vroeger of later.
   Natural law…

   Like

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s