Grafeenoxide maakt van gevaccineerden wandelende zendmasten.

Hoe ziet grafeenoxide er uit?

https://i2.wp.com/stralingsleed.nl/wp-content/uploads/2021/09/grafeen-0.jpg?resize=1140%2C214

Bolletjes en buisjes. Deze nanotubes reageren op temperatuur en frequenties. Als u bent geïnjecteerd zitten er miljarden van deze buisjes in uw lichaam en gaan trillen als u in de buurt van een 5G mast bent, uw smart-phone of uw Wifi-apparaat. De eigenschap van grafeen is, dat het de trillingen vermenigvuldigt. Daar gaan cellen kapot van en het immuunsysteem laat het afweten. En daar word je ziek en beroerd van: een griepje?

orwell.stad

Grafeenoxide zendt frequenties uit die niet-gevaccineerde mensen ziek maken

3 minuten


Veel niet-gevaccineerde mensen vragen zich af waarom het in de buurt zijn van gevaccineerde mensen hen ziek maakt. Velen denken dat ze het wereldberoemde modieuze virus hebben opgelopen.

La Quinta Columna biedt echter al enkele maanden een andere verklaring: het grafeenoxide dat aanwezig is in het lichaam van de gevaccineerde zendt vermenigvuldigde frequenties uit die uiteindelijk degenen treffen die niet met grafeenoxide zijn geïnjecteerd, waardoor ze zich ziek voelen.

Bekijk voor meer informatie de volgende video die Orwell City  heeft voorbereid.

Ricardo Delgado: Deze vraag wordt gesteld: ‘Hoe komt het dat wanneer ik mijn ouders bezoek en bij hen thuis blijf, ik me duizelig en onevenwichtig voel? Zij zijn allebei gevaccineerd en ik niet.’

We hadden het eerder over besmetting.

Dr. Sevillano: Ja, ja. Dat hoor ik heel vaak. Veel mensen vertellen me dat. Mijn zus zelf heeft me dat verteld. Ze woont met gevaccineerde mensen, en ze vertelde me dat ze de laatste tijd hartkloppingen heeft en zo. En laatst had ik ruzie met haar. Ze zei tegen mij: ‘Zou het zo-en-die kunnen zijn…’. Ik weet niet wat ik haar moet vertellen. 

Ik zeg je, theoretisch kan iemand met grafeen elektrofrequenties uitzenden. Theoretisch kunnen ze het.  De artikelen bestaan.

Ricardo heeft deze golven bij zijn oudersontdekt.

We weten dus dat gevaccineerde mensen uitstoten. Het kan zijn dat ze frequenties uitzenden tot het punt dat ze duizeligheid of hartkloppingen veroorzaken, zoals bij mijn zus. Dat hangt af van het signaal dat ze hebben ontvangen, van hun lichaamstemperatuur, fysieke activiteit/inspanning dat het verhoogt … Dat wil zeggen, het hangt af van verschillende factoren. Maar het kan. Het is mogelijk dat, als ze zich op een plaats bevinden waar veel straling is, het grafeen dat gevaccineerden in hun lichaam hebben ze vermenigvuldigt. Misschien kunnen ze dan ook duizeligheid bij anderen veroorzaken.

En daaruit krijg je deze verhalen van mensen die je vertellen dat ze hebben geslapen met ik weet niet wie, en dan voelen ze zich ziek. Ik bedoel, Astrid Stuckelberger zelf vertelt je dat. Ze onderzoekt hoe grafeen besmettelijk is. Maar nee, mevrouw. Grafeen is niet besmettelijk. Dat is het niet. Grafeen zendt gewoon signalen uit. Daarom voelen mensen zich ziek. Ze voelen zich ziek omdat ze (door anderen) bestraald worden. Ik bedoel, dat is iets wat we op een gegeven moment moeten vaststellen. Maar ik hoop dat we de studies niet hoeven te doen, hopelijk zijn we er eerder mee klaar, zoals ik altijd zeg.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en als je dat kunt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

—Orwellito.

14 gedachtes over “Grafeenoxide maakt van gevaccineerden wandelende zendmasten.

 1. Science fiction uit een flesje… Je moet bidden dat je, zoals een onbekend aantal mensen, gewoon een zoutoplossing hebt ingespoten gekregen, zoals blijkt uit een analyse van Pfizer-flesjes. De andere gevaccineerden hebben een griezel in hun lijf zitten…

  Dr. Franc Zalewski – THE THING ! Another ‘LIFE FORM’ In The COVID VACCINE VIALS (met Engelse ondertitels)

  https://www.brighteon.com/0ff2ee6a-413a-4e4e-b516-831eb394bc90

 2. Hou Cisca, we moeten uit de buurt van gevaccineerde blijven, kan moeilijk tegen mijn twee oudste zeggen jullie komen er niet meer in. Doordat ze grafeenoxide in hun lichaam hebben die signalen af geeft vanuit hun lichaam naar de ongevaccineerde waardoor wij ons niet prettig en ziek voelen. Bill Gates zei dat bijwerkingen na twee jaar zichtbaar worden. De gedachte al dat wij door hun ziek worden. Buiten mijn familie komt er geen gevaccineerde hier bij mij binnen. Dat het zover heeft moeten komen. Ik heb weer eens nieuwsuur gekeken, terApel zit nok vol. Wanneer sluiten ze een keer de grenzen. Waar komen al die mensen vandaan, de meeste zijn economische migranten. Vluchtelingen aan me hoela. Morgen komt er een stukje over Calais, zitten ook weer van die migranten die naar Engeland willen. Pip is uitgelaten en mijn thee is op, bijna 9000 stappen gelopen. 6.35 kilometer. Ik ga naar boven en naar bed, morgenmiddag weer een drukke werkdag?? Jij een fijne dag morgen bij je vriendin. Slaap lekker voor straks ??????

  Outlook voor iOS downloaden ________________________________

  • Over Nieuwzuur gesproken:
   Wat een aandacht voor een Alzheimer medicijn! Al twee complete afleveringen, begrijp ik.
   Uitstekend, dat daar een kritische journalist kritisch naar kijkt. Goed om te weten hoe er met je belastingeld wordt omgesprongen.

   Aandacht voor de gentherapie – wat zij vaccinatie noemen – zal een minuutje of twee zijn geweest.

  • Charlotte,

   ‘ze’ zijn Europa aan het ‘omvolken’. Dat wil zeggen: de blanken moeten weg en hun plaats wordt ingevuld door bruine en zwarte moslims. In de afgelopen eeuw zijn er 200 miljoen blanken omgekomen in WOI, door de Spaanse Griep, door WOII en door de Khazaar Jozef Stalin. Dat heet genocide! Staat te lezen in het Kalergie-plan. Zie ook de ‘Protocollen van de Wijzen van Sion’. Het zijn de Khazaren/Tartaren/Jews die het uitvoeren in opdracht van EN.LIL. de dommere en jongere halfbroer van EN.KI. de schepper en Vader van de mensheid. Enki bezielde de mens en Enlil breekt die bezielde mensen momenteel weer af (COV-ID-19) en wil van alle blanken af!

   Evert Jan

 3. Grafeen is vlak, geen buisje..C60 is een soort bal…enz.
  Voordat het lichaam magnetisch of sterk geleidend wordt, heb je wel een pondje nodig in je lijf. In een injectie..past nog geen 0,0001 gram…
  Daar kan dus niks mee gedaan worden.
  Word zelf techneut, dan ga je het snappen..
  Chemisch analist+ microbiologie, nu pensioen..

  • O, dus dus ’t valt allemaal wel weer mee. Gelukkig maar. Al die duffe lui die door een microscoop zitten te kijken: helemaal mesjogge.
   Ga hier eerst zelf eens lezen, dan ga JIJ het snappen.
   JIJ was duidelijk aan JOUW pensioen toe. JIJ loopt achter.
   Goedenavond.

  • Inderdaad meneer van Peet bijblijven heet dat/ misschien zijn er wat opfriscursussen bij u inde buurt, anders flink lezen, lezen, denken, denken etc etc etc.

 4. Het zal toch niet zo zijn dat gevaccineerden en ongevaccineerden niet meer het bed met elkaar durven te delen? Hahaha, geen depopulatie agenda meer nodig. Angst via de televisie is genoeg om ons te laten uitsterven. Geen kernoorlog voor nodig.

  Ik hou het er maar op dat veel gevaccineerden gewoon antennes zijn (of zenders) met rode lipjes en borstjes vooruit. Laten we dat vooral ook zo houden. Ik begin het nieuwe normaal een beetje zat te worden. Tijd voor rokjesdag. Alleen dat duurt nog even.

  • Haha @Gijp. Maar het zou zo maar kunnen als 2 gevaccinaneerden met elkaar naar bed gaan (voor wat dan ook haha) twee ontvangers met miljarden antennetjes elkaar gaan versterken: Interferentie heet dat …..levensgevaarlijk uitkijken hoor 🙂 !

 5. ik heb nu wel door dat artsen en wie dan ook bij de overheid dingen doen niet voor de mens maar dat er een ander doel is een bizare wereld een walgelijke wereld

 6. Ik vroeg mij af of je de wandelende zendmasten met een EMF meter in de nabijheid zou kunnen meten? Immers bij de statische zendmasten lukt dat wel.

 7. Hoi,ik vraag me af dat als je in een marinehaven woont ook de nodige straling,nucleair of 5g of erger je ziek kan maken.Ik weet dat als je over een marineschip over het voordek loopt en de radar staat aan je daar eigenlijk niet mag komen.Misschien dat er mensen zijn die hier iets over kunnen schrijven.

Reacties zijn gesloten.