COVID-19 Sterftecijfers – een hardnekkig misverstand – glasharde leugens – overheidsbeleid.

De gecontroleerde pers, de medische wetenschap, de regering, de ambtenarij en de overgrote meerderheid van de Nederlanders is nog steeds van mening dat er vorig jaar sprake is geweest van een pandemie. Dood en verderf was niet zozeer te bespeuren, het waren meer de ziekenhuizen en de zorg die in het oog sprongen en als hard bewijs dienden.

Het klopt van geen kant, er was geen pandemie.

Velen nemen ons daarmee direct al niet meer serieus als complotdenkers of virusontkenners. Wij ontkennen echter niets, wij willen slechts bewijzen zien. Dat geldt ook voor de perceptie dat er een pandemie door het land heeft geraasd, dood en verderf heeft gezaaid en hele wijken heeft ontvolkt. De economie ontwricht en de toekomst van de jeugd verwoest.

Niets van dat alles, hoe kan dat?

Laat de grafiekjes tot ons komen.

Zeven vergelijkende (t/m week 39) jaren op een rij. Er is maar één uitschieter te constateren: het jaar 2019.

Ja, maar… de zorg was toch overbelast? De ziekenhuizen vol?

Inderdaad, net als de voorgaande jaren, behalve het jaar 2019. Maar wie weet er nog iets van 2015? Het jaar dat de griep toesloeg, het was erger dan in 2020.

De zorg werd niet overbelast door de vele patiënten. De zorg is door allerlei tegenwerkende overheidsmaatregelen overbelast.

(1) 10 jaar Rutte, draconische bezuinigingen en 80.000 zorgmedewerkers ontslagen, het helpt niet mee.

(2) 10 jaar Rutte, draconische bezuinigingen en ziekenhuiscapaciteit bijna gehalveerd.

(3) Lockdowns, mondkapjes, isolatie en eenzaamheid stimuleren stress en ziekte.

(4) Het tegenwerken, zelfs verbieden van preventieve medicatie stimuleert extra druk op de zorg.

Met name dit laatste betekent dat van de 100 (waarvan gemiddeld 25 op de Intensive Care) door COVID-19 patiënten bezette ziekenhuisbedden er 90 teveel liggen en thuis hadden kunnen recupereren. Het is bewezen dat de juiste medicatie (en dat is NIET beademing) tot gevolg heeft dat hoogstens 10% van de zwaarste gevallen in het ziekenhuis moeten worden verpleegd. Een kwart daarvan op de IC’s.

Dan hebben we ook nog rekening te houden met de gelegaliseerde fraude rondom de COVID-19 sterfgevallen. Mensen met terminale ziekten werden positief op SARS-CoV-2 getest en werden geregistreerd als COVID-19 sterfgeval. De cijfers komen van het RIVM en het is bekend dat het RIVM de pseudowetenschappelijke tak van de regering is en een agenda volgt. Er kan worden gegoocheld met cijfers.

Nu de vaccinatiegraad in Nederland torenhoog is, zullen er weinigen meer aan COVID-19 registratie komen te overlijden. Plotseling heeft iedereen weer een onderliggende ziekte.

Tenslotte.

Beweerd wordt bij hoog en laag, dat er alleen nog ongevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen. Uiteraard moeten we dit met een container zout nemen. Als je een QR code laat zien terwijl je op je brancard ligt en binnen gereden wordt, is testen niet nodig. Heb je geen QR code, dan wordt je getest met de frauduleuze PCR-test en na een cyclus of 50 heb je echt wel COVID-19, hoor! Of gehad, ooit…. Procedure is dan: op je buik draaien, aan de beademing en hopen dat je bij de 14% zit die dat overleeft.

Laat de factf*ckers maar komen met hun fabeltjes.

16 gedachtes over “COVID-19 Sterftecijfers – een hardnekkig misverstand – glasharde leugens – overheidsbeleid.

 1. KEIHARD artikel @Adm Complimenten. MOET iedereen lezen in Nederland!
  Waarom “MOET” met hoofdletters? Omdat het gaat om een kwestie van leven en dood van jezelf en je dierbaren (familie, vrienden en kennissen)!

  Mensen!!! Realiseer dat eventjes wel, dat het gaat om leven of dood, maar dat niet alleen het gaat ook en vooral om VRIJHEID of DICTATUUR!!!
  En weet/beseft U wel wat DICTATUUR betekent….? NEE, even terug denken in de geschiedenis ’40-’45 weet u nog wel. Sovjet Rusland destijds(19-17 tot ca 1989) en nu China. toch?!!!!! En U wilt straks of eigenlijk nu al Nederland 2020 – ……? Ja toch? Nee dan?
  Even een paar 🙂 🙂 voor de broodnodige ontspanning, afleiding, danwel kop in het zand houding.

  Like

 2. Opvallend normaal sterftecijfer in 2020? Sovjetmedia : dankzij de lockdowns!
  Opvallend normaal sterftecijfer in 2021? Sovjetmedia : door de vaccins!
  Opvallend groter sterftecijfer in 2022? Sovjetmedia : een nieuw virus! > lockdowns! > vaccins!

  Like

 3. Ik heb een vraag, geef geen mening en ageer nergens tegen. Ik kijk wel uit ! Maar blijf wel met die vraag zitten, namelijk; Uit tal van eerdere berichten en video’s en rapporten, en wat niet al, als bewijs van wat ik nu ga vragen blijkt, dat al veel eerder dan het moment in de tijd waarin Covid-19 insloeg in de wereld alles er al jaren geleden over bekend was bij overheden en regeringsleiders en een enkeling die wakker zijnde in de gaten had dat er iets vreemds op til was hetwelk we nu uitgepakt voorgeschoteld krijgen. Blijft de vraag, terwijl nu we meer en meer gaan zien dat, zoals het lijkt ( neen, het is geen mening ) we voor de gek gehouden zijn, niemand de verantwoordelijken die voorkennis hadden en meegewerkt hebben aan de instandhouding van, zoals men dat ook zou kunnen noemen, de mythe dat er ten goede is ingezet voor de burgerij maar dat nu, zegt men, het tegendeel ervan blijkt. Niks ten goede maar alles ten slechte, en dan is het onbegrijpelijk, en dat blijft mijn vraag, waarom de verantwoordelijken niet worden opgepakt en berecht ? Weer een vraag; Zou het kunnen zijn dat het ingezette proces een onomkeerbaar proces is geworden waar alleen de Allerhoogste Rechtbank recht en gerechtigheid over zal gaan uitspreken ? Wie het weet mag het zeggen.

  Like

  • De allerhoogste in de Hemel is God, indien ghij ghelooft!
   De allerhoogste hier op Aarde is de burger, U en ik!!!
   Daar zullen we het in ieder geval mee moeten doen.
   Regeringen bestaan uit mensen sujetten die zichzelf tot de hoogste macht hebben uitgeroepen, echter WIE BEVESTIGT DAT???
   Het domme volk misschien omdat ze weinig zelfrespect hebben, dat ze echter wordt afgenomen door de propaganda! De zogenaamde leiders baseren hun macht op een door het volk aanvaarde illusie. Het militaire en politionele apparaat is het enige harde feit waarmee zij hun macht kunnen uitoefenen, (tenzij ook ooit beseffen dat het Volk hun werkelijke leider is en die moeten dienen en niet overheersen op last van die paar zogenaamde zichzelf benoemde bazen).
   Het geld, de geldkraan, de banken c.s. dus zijn een illusie want het Volk kan in het uiterste geval terugvallen op de klassieke ruilhandel, uit te breiden met 3-hoeks en meer-hoeks ruilen.
   Alleen iedereen (vrijwel) zit gebakken aan het huidige geld etc beloningssysteem met de hele machinerie eraan gekoppeld van baantje, geld, huis, winkels, autootjes, etc etc waardoor (vrijwel) niemand in beweging komt bang als ie is om uit zijn comfort-zone (dat denkt ie tenminste) te komen en die mogelijk te verliezen.

   N.B. WANNEER gaat dat VOLK nu dat eens beseffen dat ze ELKAAR nodig hebben, dat totale VERBINDING tussen de mensen de oplossing is van hun problemen????????????????????///

   Like

  • @ R. J. vd Straaten
   In de nepstaat Nederland is rechtspraak onmogelijk, ook van het internationaal gerechtshof in den haag hoeft u geen onafhankelijke rechtspraak te verwachten, daar het onder jurisdictie van de VN (Verenigde nazi’s) valt.

   Like

 4. inhoudelijk goed betoog. En inderdaad er is ernstig gefraudeerd met de zogenaamde Covid-19 cijfers. Een ziekte die net zoals de reden van een virus dat niet bestaat, dus ook niet bestaat! De cijfers komen in inderdaad tot stand door vals positief getesten die als ze daarna overlijden zomaar gediagnosticeerd woredn als Covid-19 dode. Maar ook mensen die sowieso luchtweg- of longklachten hebben worden allemaal gediagnosticeerd als Covid-19 patient. De ziekenhuizen worden hiervoor grof betaald. Bron: ziekenhuismedewerkers en IC’ers in een ziekenhuis in Zuid-Limburg.

  Like

 5. Zolang de werkelijke cijfers door niet iedereen te controleren valt, kunnen de regeringen, overheden en de media erop los liegen alsof het gedrukt is. Het eerste wat sneuvelt in de strijd is altijd de werkelijke waarheid en als de buitenstaanders dan de werkelijke waarheden gaan verkondigen, zullen zij aangevallen worden door de regeringen, overheden en de media, want die denken dat zij alleen het monopoly hebben wat zij de enige waarheid noemen. Daar zij ook elke discussie uit de weggaan, omdat zij dan geen monopoly meer zouden hebben op die zogenaamde enige waarheid die zij noemen. In hun fictieve verhalen is echt alles mogelijk, maar zij zullen nooit met echte harde feiten en bewijzen komen. Want dan moeten zij verantwoording moeten afleggen, van hoe en waarom en dat is nu net een hekel puntje wat zij niet kunnen veroorloven, want dat staat gelijk aan een politieke zelfmoord. Politiek is dan ook een ander mooi woord voor corruptie. Wat zij zelf op een listige manier legaliseren voor hen zelf.

  Like

 6. lees ” censuur” van , dr gabor lenkei ,
  “wat u niet mag weten over uw gezondheid ! ”
  deze ongein is 100 jaar geleden begonnen , met de overnamen door het kapitaal ,
  van de pharma ,gaat alleen maar om geld verdienen , en heeft niets meer met gezondheid te maken ,

  Like

 7. Voor de ‘grote’ ongens is een genezen patient een verloren klant.
  Een klassieke genezer die iemand geneest gaat de bak in wegens het ongeoorloofd uitvoeren van de geneeskunst.
  Een ‘specialist’ of chirurg die een foutje maakt waardoor de patient overlijd, krijgt een nieuwe patient.
  Mag het dus nog eens proberen…
  Ik heb dit soort dingen regelmatig meegemaakt.
  Homeopathie wordt steevast aangevallen omdat het geneest.
  De enige alternatieve geneeswijze is de corrupte bede van Big Pharma, de rest bestond immers al duizenden jaren.
  Iets wat niet werkt heeft geen bestaansrecht en verdwijnt vanzelf.
  Thans is Big Pharma stervende, aan het verdwijnen, ze schieten thans in hun eigen voeten.
  Alles heeft een grens.
  Een grenzeloze attitude vernietigd zich zelf.

  Natural law.

  Like

 8. Op het ogenblik maakt de griep een enorme comeback.
  Die griep lijkt, qua symptomen enorm veel op Covid.
  Zeg ik niet maar de roverheid.
  Vorig jaar en dit jaar: Covid geen griep
  10000 jaar ervoor en nu: Griep
  Jaja.

  Like

Reacties zijn gesloten.