Aan ALLE Keldergeleerden ook wel: “Viro-logen”. Hoe je een virus moet isoleren en bewijzen.

Wij zijn geen virusontkenners, maar willen toch maar wat bewijzen zien. Het is natuurlijk een raadsel hoe je iets zou moeten ontkennen waarvan het bestaan niet is bewezen. Degenen die menen anderen uit te moeten schelden voor “complotdenkers”, geloven zelf in spoken. Want vooralsnog is SARS-CoV-2 een spookvirus.

Virologen zijn keldergeleerden omdat ze alleen naar boven mogen komen als er sprookjesvertellingen nodig zijn om de populatie stress te bezorgen. Daar zijn deze keldergeleerden goed in, daar worden ze voor ingehuurd. De meesten zien mensen niet zozeer als mens, alswel een doorgeëvolueerd beest op 2 poten. De meesten zijn dan ook dierenarts. Professor Dr. Marion Koopmans is er zo een. Beesten praten namelijk niet terug en dat vindt deze nitwit wel zo conveniërend. Koopmans voelt zich al bedreigd, als iemand een eigen mening ventileert en zou het liefst politiebescherming aanvragen of de kelder weer induiken. Bovendien wordt het wicht vals en gaat arrogant nog harder liegen en fantaseren.

Maar mensen praten nu eenmaal terug en sommigen schrijven het ook nog op.

We gaan de kelderwetenschap wat handvaten aanreiken om ze de kans te geven hun eerste waarheid te verkondigen.

1884 – De Postulaten van Koch – Hoe isoleer je een virus.

Op voorhand melden we alvast maar even dat Robert Koch later de hand lichtte met zijn eigen postulaten teneinde de politie/militairen/wetenschap/farmaceuten niet voor de voeten te lopen.

Er moet namelijk worden aangetoond dat een virus geïsoleerd is en daarna gecategoriseerd en gekarakteriseerd. Vervolgens moet worden bewezen dat dit virus de oorzaak is van één ziekte. Eén oorzaak, één gevolg dus. Oftewel: SARS-CoV-2 veroorzaakt COVID-19. Hoe simpel kan het zijn?

Tegenstanders van deze methode beweren dat Robert Koch deze opstelling alleen heeft gemaakt voor bacteriën en niet voor virussen. Hoewel dit een zelfbedachte loze kreet is, kan er een kern van waarheid in zitten. Maar er is hulp gekomen. Door niemand minder dan de heren Ron Fouchier en Ab Osterhaus van het Erasmus MC. Samen met anderen hebben ze in 2003 aangetoond dat ze het SARS virus (in een apensoort) hebben geïsoleerd aan de hand van de postulaten van Koch! Het rapportje draagt de titel:

“Koch’s postulates fulfilled for SARS virus”

Publicatie: https://www.nature.com/articles/423240a/

Als we dit naar echte wetenschappers sturen (Stefan Lanka, Robert Young, Andy Kaufmann, Tom Cowan) dan zal er weinig van overblijven omdat vrij makkelijk is te zien dat deze pseudowetenschappers aan het eind van hun verhaaltje een gigantische disclaimer toevoegen: […] niet uit te sluiten is, dat een ander pathogeen de oorzaak van SARS is […] De oplichterij wordt niet eens verborgen gehouden, ze schrijven het nota bene gewoon op.

Hier een uitleg hoe een viroloog zijn bewijs oplevert, dit is zijn bestaansrecht.

De vertaling volgt later. In 1 minuut wordt duidelijk hoe het NIET moet en er eigenlijk massieve fraude wordt gepleegd.

Hoe moet het dan wel?

Het uitgangspunt in de Koch procedure is om de doodsoorzaak vast te stellen van bijvoorbeeld een rat die door een onbekende ziekte is geveld. Aan de buitenkant is dat niet te zien, dus moet er een bloedmonster worden afgenomen. Tegelijkertijd wordt er ook van een gezond dier een bloedmonster genomen.

STAP 1

Het vermoedelijke (verdachte) pathogeen (ziekteverwekker) moet altijd kunnen worden geassocieerd met de ziekte en in gezonde dieren niet aanwezig zijn. Na analyse van het bloedmonster worden rode bloedlichamen waargenomen en de vermoedelijke ziekteverwekker. Bij een gezond dier alleen de rode bloedcellen.

STAP 2

Het verdachte pathogeen, vermoedelijke ziektekiem moet in een zuivere (dus onbesmette) cultuur worden gekweekt. In het linker schaaltje (agarplaat) zien we na inoculatie koloniën van ziektekiemen ontstaan. In het rechterschaaltje worden geen organismen aangetroffen.

Vervolgens wordt het gezonde dier geïnfecteerd met het verdachte pathogeen.

STAP 3

De injectie met de vermoedelijke ziekteverwekker moet in het gezonde dier nu de ziekte tot gevolg hebben.

Dan moet er een bloed- of weefselmonster onder de microscoop worden geanalyseerd

STAP 4

Het organisme moet vervolgens wederom worden geïsoleerd en identiek met de oorspronkelijke (vermoedelijke) ziekteverwekker zijn. Het monster moet een kopie van het eerste monster zijn, welke bij het dode dier is afgenomen. Vervolgens moet de procedure zeer vele keren worden herhaald en evenzovele keren bevestigen dat het afgenomen monster exact gelijk is aan het oorspronkelijke monster.


Dit zijn de postulaten van Koch, nodig om een ziekteverwekker te isoleren en te repliceren.

Met het SARS-CoV-2 virus moet dat dan nog even gebeuren. Met de miljoenen COVID-19 slachtoffers, ziek of overleden, is het afnemen van één monstertje geen probleem. Met de miljarden investering voor de “vaccins” kan er toch ook wel een paar duizend euro aan de kant worden gelegd voor bovengenoemd projectje? Er worden immers al miljoenen uitgeloofd voor degene die het bewijs kan leveren. Waarom sturen Fouchier en Osterhaus hun papertje niet even naar die instanties. Een paar miljoen is zo verdiend. Er is haast geboden, heren!

Want: geen virus, geen ziekte, geen pandemie.

Geen pandemie, geen viroloog, geen genade.

23 gedachtes over “Aan ALLE Keldergeleerden ook wel: “Viro-logen”. Hoe je een virus moet isoleren en bewijzen.

 1. Als wereldwijd mensenlevens totaal overhoop getrokken worden, de totale samenleving wereldwijd ontwricht alsook de economie om zeep geholpen kan worden door de zogenaamde dreiging van een virus waar na nagenoeg 2 jaar nog steeds geen bewijs voor getoond kan worden, kun je met een gerust hart stellen dat de algehele wetenschap geen knip voor de neus waard is en een grondig wantrouwen verdient. Er is geen arts ter wereld, geen journalist of onderzoeker die ik nog vertrouw die nu nog steeds het narratief van de corrupt gebleken overheden, W.H.O. , O.M.T of wat dies meer zij kritiekloos na blaten.
  Ook zal ik iedereen om mij heen verwijten hier langer klakkeloos in mee te gaan ongeacht de consequenties. Dan maar eenzaam en alleen door het leven. Ik ben er helemaal klaar mee.

 2. Virologen zijn nepwetenschappers. Toch onvoorstelbaar dat je gepromoveerd bent in iets wat je nog nooit hebt gezien. Dat ze met hun onzin wegkomen, wordt vooral veroorzaakt door de MSM, die kritiekloos al die leugens als waarheid publiceren. Over politici zullen maar zwijgen. Het merendeel van die groep, zijn laffe carrièrejagers.

 3. de meeste virologen en wetenschappers zijn zijn onafhankelijk/objectief. Ze worden dik betaald om keihard te liegen. Goed om te weten dat de ‘gezondheids’organisaties waar deze deze neppers vertoeven dik betaald worden door de Rockefeller Foundation, de Bill en Melinda Gates Foundation en Big Farma. Dezen hebben de gehele wereldwijde gezondheidsindustrie onder controle. Het gaat heel simpel: elke ‘gezondheids’organisatie die meewerkt aan het beleid van bovengenoemden psychopatische criminelen, wordt hiervoor dik betaald en ontleedt hieraan tevens macht en aanzien.

 4. rectificatie: in mijn betoog moet staan: ‘de meeste virologen en wetenschappers zijn niet onafhankelijk/objectief’

 5. Heb hier ook weer een oud artikel gepubliceerd door het erasmus mc zelf, waarin ze aangeven dat Osterhaus (toen werkzaam bij het rivm) vanwege de goede banden die het eramus mc heeft met de WHO is overgestapt naar een functie binnen het erasmus mc. Osterhaus was vooral goed voor het aantrekken van fondsen en financiering. (Meestal uit China)
  Valt vooral op dat alle zogenaamde virologen (dierenartsen) die de NL overheid van valse info voorzien dan ook allemaal werkzaam zijn bij het Erasmus…
  Erasmus MC en de WHO, ze geven het zelf toe. Kijk naar dit propaganda verhaal…
  https://www.erasmusmagazine.nl/2020/04/23/waarom-rotterdamse-virologen-talkshows-en-onderzoek-domineren/

 6. Besten,

  Mag ik allereerst zeggen dat ik u zeer op prijs stel.

  Wat de schrijfstijl betreft haken veel mensen af door de directheid van taalgebruik. Wanneer het iets subtieler verwoord wordt, zal het aantal volgers wellicht flink groeien. Daarbij is het subtiel verwijzen naar “rotte vis” een prachtige mogelijkheid om verontwaardiging in ietwat zwarte humor om te dopen.

  Hartelijke Groet, jacques prop te Maastricht

  • Ik kan daarentegen de schrijfstijl van Administrator zeer goed waarderen. Als het om schrijnende misstanden gaat kan het niet direct en onomwonden genoeg omschreven worden. Ik ben in zulke gevallen wars van wollig taalgebruik wat mensen alleen maar kansen biedt het hoofd alsnog in het zand te steken en alles ongemoeid zijn gang laten gaan. Ik kan meer dan eens dwars door mijn ergernis van de onmetelijke ellende die mensen dagelijks wordt aangedaan, hier glimlachend genieten hoe treffend de zaken worden omschreven en de leugens ontmaskerd. Voor mij kan het niet beter !

 7. Mooie foto en geweldige locatie keuze (& montage). Moet je dan wel deze in pak geklede mensen hebben die het gaan uitvoeren, ik bedoel, het hangen in de strop.

  Dan kunnen we beginnen met de democratie te herstellen te beginnen met Athene en zijn we de cirkel zo een beetje rond een paar duizend jaar verder.

 8. De meeste mensen richten hn aandacht op het Covid-circus, en zien dan dat de tot viroloog omhoog gevallen griezels niet deugen.
  Vanuit mijn jarenlange research kan ik volmondig zeggen, het is nog veel erger. De hele Westerse patentgeneeskunde is een leugen.
  Er is geen pil of drankje, geen injectie of infuus dat een arts kan toedienen, dat werkelijke genezing zal brengen.
  Genezen doet het lichaam zelf, wanneer het alle daartoe benodigde nutriënten krijgt.
  Wat een arts doet met zijn farmacijnen, is stoppen, afremmen, blokkeren, doden, verdoven, ruïneren…

  • M’n moeder was vroeger apothekers-assistente <‘62.
   Moest meer dan 300 planten kennen in het latijn plus hoe ze te bereiden.
   Zalf maken, tinctuur, preparaten en zelfs THC-olie!!!
   Na die tijd is alles chemisch (lees toxisch) geworden.
   En de schapen? We zijn toch nog nooit zo oud geworden???
   Terug naar de natuur, in symbiose en harmonie, dat moet de toekomst worden ipv slaaf te blijven of een superslaaf te worden.
   En al die anderen die in een fake wereld willen leven, ga nog lekker een vaccinatie halen, liefst 5 boostershots na elkaar.

Reacties zijn gesloten.