SARS-CoV-2 bestaat, maar bewijs is niet nodig. Simpel, zo werkt de virologie, een arrogante nep-wetenschap

Het is alsof ze beweren niet naar de Maan te hoeven, omdat we daar al zijn geweest. Echte maanreizigers willen steeds weer een tripje maken. Zo gaat het ook met virologen. In een grijs verleden heeft iemand vastgesteld, dat het niet anders kan, dat er virussen zijn. Dus dan hoeft dat niet meer te worden bewezen. Echte wetenschappers willen steeds weer de proef op de som nemen. Conclusie: virologie is geen wetenschap maar een intens verrot en maffioos afpersingssysteem. Met desastreuze gevolgen voor de mensheid.

blog.nomorefakenews.com

“Virussen zijn niet te isoleren, maar isolatie is niet nodig”; een andere belachelijke bewering van degenen die erop staan te zeggen dat SARS-CoV-2 bestaat

door Jon Rappoport

11 oktober 2021

Er zijn twee soorten virologen.

Ten eerste degenen die beweren dat ze virussen isoleren. Ik heb veel artikelen geschreven die hun absurde standpunt ontkrachten. Ze definiëren isolatie als “zwemmen in een soep van vele stoffen en nooit gescheiden van de soep.” Met andere woorden, deze virologen definiëren geïsoleerd als niet-geïsoleerd. Je zou dit Orwelliaanse Scientific Newspeak kunnen noemen. Pure onzin.

Dan zijn er “de meer geavanceerde” virologen die zeggen: “Virussen kunnen alleen in vloeistof in een cel leven. Daarom kunnen ze nooit worden gescheiden van de cel of de vloeistof. Isolatie eisen is vragen om het onmogelijke. We kunnen de genetische sequenties van deze virussen ontdekken zonder ze te isoleren. Vergeet isolatie. Het ontdekken van de genetische sequenties bewijst dat virussen bestaan.”

Laten we dit tweede soort virologie eens bekijken.

Laten we teruggaan naar het moment waarop wetenschappers voor het eerst besloten dat virussen bestonden. ZIJ hebben immers de oorspronkelijke claim gemaakt. De bewijslast lag bij HEN. En ze namen die beslissing lang voordat er een procedure was die genetische sequencing werd genoemd.

Als isolatie onmogelijk is, als deze virussen voor altijd in vloeistof in cellen zwemmen, niet geïsoleerd, HOE ONTDEKTEN WETENSCHAPPERS DAN VOOR HET EERST DAT VIRUSSEN BESTAAN?

Op basis waarvan hebben ze die claim ingediend?

Door directe observatie? Zeker niet, als de virussen nooit los kunnen worden gezien van de vloeistof waarin ze zwemmen.

“We ontdekten voor het eerst het bestaan van virussen die niet kunnen worden geïsoleerd door …”

Door wat? Liedjes zingen? Praten met een voorouder van Antony Fauci? Hoeveel geld er op de bankrekeningen van de familie Rockefeller stond?

“Nee, kijk. Zo werkt het. NU zeggen we dat isolatie van virussen onmogelijk is, omdat mensen ons ervan beschuldigen ze niet te isoleren. Maar TOEN, ver terug in de tijd toen wetenschappers voor het eerst het bestaan van virussen ontdekten, wisten ze dat virussen MOESTEN BESTAAN. “

“Hoe wisten ze dat?”

“Omdat alle andere verklaringen waarom mensen ziek werden met bepaalde ziekten niet werkten, tekortschoten.”

“Ik snap het. Er was dus maar ÉÉN andere mogelijkheid. Virussen.”

“Dat klopt.”

“Besef je wat een belachelijk uitgangspunt dat is?”

“Geen commentaar.”

En dat is echt het einde van het verhaal. Er was geen “oorspronkelijke ontdekking” van virussen. Er was alleen een aanname die door niets werd ondersteund.

En NU, wanneer virologen beweren dat ze virussen niet hoeven te isoleren omdat ze hun genetische sequenties kunnen opsneden, ontstaat er een andere belachelijke situatie. HOE ANALYSEER JE DE STRUCTUUR VAN IETS DAT JE NIET KUNT ISOLEREN?

Hoe beschrijf je de structuur van een ding als je het ding niet hebt?

Je beschrijft de structuur NIET. Je DOET ALSOF je dat doet.

Je verwijst naar andere structuren die zelf slechts pretenties zijn, en je pikt stukjes van die geveinsde structuren eruit en je knutselt ze in elkaar, en je zegt: “Hier is het. Hier is de genetische sequentie.”

Dit zou zijn als een winkeleigenaar die zijn lege hand uitsteekt naar de maffia-misdadigers die kwamen opdagen om hun beschermingsgeld voor die week te incasseren. De eigenaar zegt: “Hier is je vierhonderd dollar. Zie je het niet?”

Nadat een misdadiger zijn pistool tevoorschijn haalt, opent de winkeleigenaar zijn muurkluis en haalt vreemde rekeningen tevoorschijn en overhandigt ze. De rekeningen zijn stukjes geld van het spel genaamd Monopoly. Het zijn stukken van Amerikaans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans Monopoly-geld, aan elkaar geplakt.

En DAT heet genetische sequencing van virussen. Grappig geld.

Ik zal nog twee punten behandelen. Zoals Dr. Tom Cowan heeft verklaard, volgens de conventionele hypothese van virusinfectie, moeten virussen uit cellen breken en naar andere cellen reizen. Anders, hoe kan infectie zich door het lichaam verspreiden? Maar deze beschrijving gaat ervan uit dat virussen buiten de vloeistof in cellen KUNNEN leven en gedijen.

Daarom is de bewering dat virussen niet kunnen worden geïsoleerd omdat ze altijd in vloeistof in cellen leven, onjuist.

Dat zou ons terugbrengen naar het eerste type viroloog, degene die zegt dat hij virussen isoleert – maar het niet kan bewijzen, omdat zijn definitie van isolatie is: “zwemmen in soep en nooit gescheiden van de soep.”

En tot slot, hoe zit het met elektronenmicroscoopfoto’s die beweren geïsoleerde virussen te tonen? Dit is een onderwerp vol conflicten en misverstanden. Het is verre van gevestigde wetenschap. Veel zogenaamde virussen op deze foto’s zijn cellen die ‘ontluiken’, alsof iets nog niet is, maar op het punt staat uit de cel te breken. Virologen zullen dit willekeurig virussen noemen, zonder visueel bewijs.

Dan zijn er exosomen, “microvesicles die door cellen worden vrijgegeven in zowel fysiologische als pathologische situaties.” Ze worden aangezien voor virussen. Er is ander genetisch materiaal dat ten onrechte als virussen kan worden geïdentificeerd.

Mensen die dit netelige probleem willen onderzoeken, moeten de werken lezen van Harold Hillman, een voorgelezen criticus van elektronenmicroscopiemethoden, die vanwege zijn bevindingen uit de wetenschappelijke gemeenschap werd verbannen. Hillman schreef ooit: “Elektronenmicroscopisten hebben de dictaten van vaste geometrie genegeerd en de meeste schijnbare structuren die ze hebben gedetecteerd, zijn artefacten van hun voorbereidingsprocedures …” Met andere woorden, de technieken van elektronenmicroscopie creëren kunstmatige entiteiten die vervolgens worden aangezien voor natuurlijke entiteiten.

Brian Martin, emeritus hoogleraar sociale wetenschappen aan de Universiteit van Wollongong, Australië, schrijft: “In één geval gaf Hillman een toespraak voor een groot publiek op wat hij ‘een bekende Welshe universiteit’ noemt. De vele studenten in het publiek leken sympathiek voor zijn zaak. Een docent stond op en beweerde foto’s van een elektronenmicroscoop te hebben waaruit bleek dat Hillman ongelijk had. Na het gesprek vroeg Hillman de docent om de foto’s te zien. ‘Ik heb er geen’, zei hij lachend. ‘Waarom zei je dat je voor dat grote publiek stond?’ ‘Omdat ik niet wilde dat de studenten door jou worden misleid’.”

En dat is het einde van de aflevering van vandaag van Two Schools of Virology, Both Wrong, gebracht door NIH Paper Towels, het merk dat elke lekkage dicht, maar op de een of andere manier nooit een virus vangt.

Harold Hillman folder: klik hier.


De Matrix onthuld

(Om te lezen over Jon’s mega-collectie, The Matrix Revealed,  klik hier.)


Jon Rappoport

De auteur van drie explosieve collecties, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIXen POWER OUTSIDE THE MATRIX, Jon was een kandidaat voor een AmerikaanseCongreszetel in het 29e district van Californië. Hij onderhoudt een adviespraktijk voor particuliere klanten, met als doel de uitbreiding van persoonlijke creatieve kracht. Genomineerd voor een Pulitzer Prize, heeft hij 30 jaar als onderzoeksjournalist gewerkt en artikelen geschreven over politiek, geneeskunde en gezondheid voor CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern en andere kranten en tijdschriften in de VS en Europa. Jon heeft lezingen en seminars gegeven over wereldwijde politiek, gezondheid, logica en creatieve kracht aan publiek over de hele wereld. U kunt zich aanmelden voor zijn gratis  NoMoreFakeNews e-mails  hier of zijn  gratis  OutsideTheRealityMachine e-mails  hier.

18 gedachtes over “SARS-CoV-2 bestaat, maar bewijs is niet nodig. Simpel, zo werkt de virologie, een arrogante nep-wetenschap

  • Dat was januari dit jaar. Toen was het nog de originele BBC en werden we gezien als een krant. Nu zijn we het blogje met rare ideetjes. Wie wil nu de republiek herstellen terwijl je in het paradijs woont.

   Geliked door 1 persoon

   • In dat geval heb ik geen medelijden dat je met dit blogje ook raar volk zoals ik aantrekt, hahahaha.
    Toen ik een dikke 10 jaar geleden HdR ontdekte was dat een echte openbaring, dit blogje met die rare ideeën verwoorde precies wat er naar mijn gevoel mis was met de maatschappij, en nu zelfs nog meer dan ooit. Overigens zal ook die republiek nog niet eens in de buurt van een paradijs komen, maar het zou wel een prima uitgangspunt zijn.

    Like

 1. Jon is een kanjer!!!

  Die feeks op dat plaatje bovenaan het artikel herinnerde me aan het Sodom and Gomorrah… chapter 36
  Vandaar deze bijdrage

  Gezien de topics, opengaande beerputten én er donderdag weer door de 2e K en rutte gesproken gaat worden over de bijlage van de Aardappelvreters.

  Het boekwerk hoofdstuk 36
  (52pagina’s in engels)

  Chapter 36 Netherlands:
  The Pedophile Kingdom and
  Sodom and Gomorrah of the Modern World
  ~Joachim Hagopian

  The lineage of former Holy Roman and French nobility comprises today’s House of Orange-Nassau ruling over the constitutional
  monarchy of the Netherlands. The Dutch royalty owns major multinational corporations such as Royal Dutch Shell, KLM Royal Dutch Airlines, Philips Electronics and Holland-America Line.
  The royal family has evolved its interests as a high-level authority currently operating as a branch of the Vatican’s Roman empire,
  wielding considerable influence over such powerful entities as the Rand Corporation, Koch Industries, Princeton University (founded in honor of the House of Orange), some of the world’s largest banks including AMRO and investment firms like BlackRock, the largest financial asset management institution on the planet, worth an estimated $7.4 trillion in client assets.

  Coincided by design with the planned Corona scamdemic, this year BlackRock’s been busily bailing out the US Federal Reserve, buying billions worth of bonds to keep the house of cards economy from imploding, in one
  fell swoop in April seizing control over the US Treasury and Federal Reserve.
  This private, unelected monolith has monopoly control now over the entire US economy as the centralized economic chokehold over the global masses prepares to tighten its death grip noose over humanity.

  As the long planned implosion of the world economy goes up in smoke, by engineered design, this latest power grab amidst the so called pandemic crisis is all about consolidation of power and control into fewer and fewer hands, lending new meaning to the thoroughly bankrupted USA Corporation owned and operated by the financial juggernaut of “the Crown.”
  The stakes have never been higher in 2020.

  With the worldwide mafia pedo-crime cabal no longer an illusory paranoid aberration, the planetary controllers realize enough of the global masses are finally onto them, and as a result, are rushing to make their dystopic vision of one world governance a reality sooner than later.

  When it comes to sexual perversion, the House of Orange-Nassau of the Netherlands is every bit, if not more, perverse and decadent as the Saxe-Coburg-Gothe clans masquerading on both sides of the English Channel as the British royal
  imposters (See Chapter 33) as well as the Belgian royalty (See Chapter 35).

  Chapter 36 the Netherlands
  The Pedophile Kingdom and Sodom and Gomorrah of the Modern World

  Download
  https://illuminatethenetherlands.com/literature/

  Like

 2. Dit doet mij denken aan een uitspraak van een geleerde die vertelde dat als men in een ver verleden iets niet kon verklaren men er een god aan hing. Zo ontstonden er een heleboel goden die het fenomeen ook niet hebben verklaard, maar het gaf wel een rustig gevoel.
  De god van de zon, van de zee, van de maan, van de donder, van de……………………………..
  Een kinderhand is zo snel gevuld.
  Nu hebben we een (=1) niet bestaande god en heleboel niet bestaande virussen.
  En het leven gaat verder tot de dood,
  Het leven is het begin van de dood.
  Prima ga zo verder met dit soort wijsheden.

  Like

 3. Ze vindt mensen met ‘een eigen verhaal’ lastig!
  Dus mensen die ‘zelf nadenken, en zelf onderzoek doen, zijn lastig!🙏🙏🙏

  Like

  • Dat mens heeft ze niet op een rijtje. Normaal berg je zulke verdwaalde geesten op. Kan ze worden behandeld door soortgenoten: psychiaters. Ook overbodig.

   Like

   • Geef ze net als Kaag een bezemsteel, om deze sprookjes onder het genotvan heksenthee op de maan teverkondigen!

    Like

 4. Die heks heeft met paashuis decennia aan het covidprogram gewerkt als strohlui van klaus schwab met zijn zogenaamde elite!
  En de elite in nederland heeft meer oog voor nwo dan nederland!

  Like

 5. Wij hebben privé veel last van de buitenproportionele maatregelen o.a. ook door toedoen van deze verschrikkelijke mevrouw Marion Koopmans met haar ongenuanceerde uitspraken!! Na een gedegen Neurenberg 2.0 rechtsgang moet deze mevrouw hopelijk een lange gevangenisstraf ondergaan,wegens het moedwillig ruïneren van Nederlandse samenleving!!

  Like

 6. Mensen die het lastig hebben om in debat te treden met mensen die een kritische mening hebben zouden eigenlijk niet in debat mogen treden wegens ongeschikt om een debat op niveau te voeren. Laat staan dat zij als deskundige opiniegevers zouden mogen opgevoerd worden !…

  Geliked door 1 persoon

 7. Ik kwam net het volgende artikel tegen:
  A whole lot of people have a lot of explaining to do. Boxes of COVID-19 Vaccine from AstraZeneca show a Manufacture Date of July 15, 2018 . . . But “COVID-19” wasn’t discovered until 2019 and wasn’t NAMED until February 11, 2020.

  Here’s the smoking gun: A box of COVID-19 Vaccine from AstraZeneca, with the manufacture date of July 15, 2018 computer printed on the box flap:
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/how-did-astra-zeneca-manufacture-covid-19-vaccine-in-july-of-2018-before-the-disease-was-even-discovered-or-named

  Like

 8. Dank voor methodologische analyse van de virologische nepperij.

  Zoek in espacenet worldwide patent databases naar uitvinder Osterhaus albertus octrooien. Je kunt ook op allerlei bedrijfsnaampjes zoeken onder aanvrager.

  Ik geef een voorbeeld

  https://nl.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=WO&NR=2004089983A2&KC=A2&FT=D&ND=3&date=20041021&DB=EPODOC&locale=nl_NL

  de titel van het digitale nepoctrooi-vod luidt SARS en werd in 2004 verleend.

  De sprookjes-spinnerij walmt ieder gezond verstand mens tegemoet. Nu is er iets geweest, een spoor in de Chinese regio Guangdong. Later komt Wuhan in beeld in andere octrooien. Altijd handig om nepsporen in je nepoctrooien te strooien.

  Hoofdvragen:
  a. Wat heeft Osterhaus uitgevonden dat:
  aantoonbaar zowel innovatief als aantoonbaar vernieuwend is ten opzichte van de state of the art?
  b. is de vernieuwing duurzaam dwz ondersteunt het de SDG?
  c. is bewezen dat het exact beschreven virus in zijn dna-sequentie niet in de natuur voorkomt?
  d. waarom wordden de grenzen van de originaliteit van de exact beschreven dna-sequentie opgerekt in het hoofdstuk met de claims? Dat zijn juridische claims zonder empirisch bewijs van de realiteitswaarde, kortom uitgaande van onbewezen premissen. Kijk bijvoorbeeld naar claim 23 en vergelijk dat met de claims daaronder waarin de relatie met diverse eerdere EMCx strains worden vergeleken en verbonden?
  e. welke dna-recombinant acties zijn uitgevoerd om deze sequentie te produceren?
  f. is deze dna-recombinatie inde werkelijkheid met een echt virusmolecuul uitgevoerd of is het slechts een virtuele computer-pseudo-homologering op digitaal papier om in de buurt te blijven van het in een swab van een veronderstelde SARS zieke in de buurt te blijven van dat ene unieke individuele SARSlijder supercomplex superkleine biochemische molecuul?
  g welke bewijzen worden geleverd dat de ziektesymptomen van de unieke SARSlijder hoofdzakelijk danwel volledig monocausaal veroorzaakt worden door dit exact gedefinieerde tot virus gebombardeerde biochemische molecuul?
  h. hoe zit het met de oorzakelijkheid als oa in de claims de SARS veroorzakende biomoleculen qua woordvolgorde met tientallen procenten mogen afwijken? Welke bewijzen zijn er dat de homoloog enigszins afwijkende virusdescripties ook hoofdzakelijk danwel monocausaal exact bij andere SARS”lijders DEZELFDE symptomen veroorzaken?
  i. waarom mag een natuurlijk biologisch slijmmonster van 1 unieke SARS patient geoctrooieerd worden, terwijl de patentwetten eisen, dat er een uitvinding door de uitvinder moet worden gedaan die niet in de natuur is aangetroffen en aldus een inventieve kunstmatige toevoeging is die als uitzonderlijk nieuw en slim en innovatief en vernieuwend kan worden getypeerd met onderbouwing?
  j. welke bewijzen zijn er dat alle met SARS klinisch beeld gediagnosticeerde zieken in Azie allemaal deze virussequentie hadden in hun slijmmonsters?
  welke bewijzen zijn er dat al die symptomen dezelfde fysiologische afwijkingen opleverden op dezelfde plekken in het lichaam in combinatie met de aanwezigheid van de exacte sequentie?
  Welke bewijzen zijn er dat dezelfde fysiologische afwijkingen uitsluitend in SARSlijders voor komen en niet in andere zieke individuen of gezonde individuen?
  Welk onderzoek is er gedaan naar de rol van andere, storende danwel alternatieve oorzakelijke of contribuerende factoren ter verklaring van het SARS ziektebeeld? Kortom, welk bewijs is er, dat aannemelijk maakt dat het fundamentele derde variabeleprobleem in voldoende mate werd opgelost?
  k. hoe werd de testkit ontworpen en geoctrooieerd die moet aantonen zsm dat iemand SARS heeft?
  l. met welke gouden standaard werd de predictieve validiteit van de SARS testkit bepaald?
  m. hoe groot danwel klein is de kans dat een rt-pcr-test met 1 primer van bijvoorbeeld 16 karakters als superkleine deelverzameling uit deze in het octrooi beschreven lange aaneenschakeling van A,C, T en G nucleinezuren een overeenkomstige concatenatie aantreft?
  n. hoe verhouden zich de beweerdelijke vals positieve, vals negarieve, correct positieve en correct negatieve predicties van de testkit?
  o. wat is het bewijs dat de testkit iets zinvols zegt over het ontstaan van een SARS ziektebeeld?

  Waarom wordt SARS in de claims aangeduid als atypische pneumonie?
  Hoe onderscheidt SARS qua bewezen contribuerende factoren fysiologisch, pathologisch, histologisch etcetera van typische viraleen bacterieele pneumonie naast acute respiratory distress syndrom, hypoxia?
  Waarom kan SARS ook verbonden worden met een gastroenteritis? Let wel SARS betekent severe acute respiratory syndrom?!

  Ik hou maar op. Een team van wetenschapsmethodologen, medisch statistici, wiskundigen, patentexperts, inhoudelijke disciplines als kritisch virologen en medici, patholoog-anatomen, kritische immunologen, technisch-microscopisch, sequentietechnisch etcetera kan dit type octrooien tot de grond toe afbreken binnen drie uur.

  Professor Pierre Capel zei in zijn Grand Canyon lezing over de complexe evolutie van ons immuunsysteem vanaf uur nul in de evolutie, dat wij mensen 380.000 miljard virussen in ons lijf hebben.
  Hij zei ook dat we met ons immuunsysteem heel veel aan kunnen.
  Volgens dr. Thomas Cowan zijn virussen de scavengers van ons lijf. Ze ruimen oa diverse typen rommel in het lijf op. De virussen doen dat uitstekend, want we hebben het inmiddels gered ondanks alle gifaanvallen op de mensheid inclusief de gifinjecties tot bijna acht miljard mensen op de planeet.
  Alleen al de absurde reductie van het complexe immuunsysteem tot de mbv sjemikalie-gif geturbobooste antibody reactie in een NIET IN VIVO glazen potje met een kweekje slijmtroep van een ongelukkig ziek individu impliceert talloze onopgeloste methodologische en bewijsproblemen.

  Waar is het bewijs, dat deze kunstmatige operatie in voldoende mate de IN VIVO situatie empirisch beschrijft. Wat is het bewijs dat dit “slijmmodel in petri-schaaltje met gemanipuleerde, gekloonde of gedna-engineerde hela-cellen” een kwalitatief qua biologische en biochemische processen voldoende goede beschrijving is dus voorspelling is van het gedrag van het vooronderstelde virus in het IN VIVO systeem van zowel SARS-zieken in voldoende kontrast met dat in vivo systeem van niet SARS-zieken?

  Filosofisch komt dit type methodologische dwalingen neer op het kunstmatig en gekunsteld nastreven van de onderzoeksmethodiek in de natuurwetenschappen, waarin soms mbv de fundamentele eis van ceteris paribus ie alle andere factoren moeten constant worden gehouden gekeken wordt wat de invloed is van een manipulatie van een onafhankelijke variabele op een afhankelijke variabele.
  Zo zit de biologie niet in elkaar. Ons lichaam barst van de variabelen, parameters, regulatie-mechanismen, feedback en feedforwardsystemen in interactie met onze natuurlijke en synthetische omgeving. Daarom kan sommige medische research niets anders dan onzin opleveren. Sommige correlatie-research komt neer op het najagen van een nepwetenschappelijke illusie. Hopeloos verkwiste energie, geld en moeite.

  Aha, vele schepelingen kregen op de lange reizen van de VOC scheurbuik.Aha, dat moet een virus zijn.
  Aha, na Chernobyl kregen vele inwoners in een ruime omgeving stralingsziekte, aha dat moet een virus zijn
  Aha in Congo krijgen sommige afrikanen die onder beroerde omstandigheden cobalt moeten winnen in mijnen heftige inwendige bloedingen zijn, aha dat moet een Ebola virus zijn.
  Alle meisjes kunnen baarmoederhalskanker krijgen later. Aha, dat moet een baarmoederhalskankervirus zijn als gevolg van sex met jongetjes dus alle vanaf 12 jarige meisjes en jongetjes vaccineren met een willekeurige dna-gesequencete dna-recombinante vaccin-virus-injectie, want ze veroorzaken samen het risico op baarmoederhalskanker op latere leeftijd hebben de virologen in samenwerking met de farmaceutische industrie daartoe geassisteerd door omgekochte academische researchers met de bedelzak in de hand, bedacht.
  Aha vele mensen met kanker gaan binnen korte tijd na de start van de chemokuur dood, aha, een nieuw virus. laten we dat het chemo-virus noemen voor de verandering.
  Aha, alle banden van de autos in onze straat staan leeg, aha dat moet een virus zijn.
  Aha, altijd als er brand is kun je brandweermensen waarnemen. Dus zij veroorzaken de brand. We moeten de brandweer opheffen zodat de branden worden voorkomen.

  Like

Reacties zijn gesloten.