SPANJE: Verzekeringsmaatschappijen dekken vaccinatieschade niet. De GGD-medewerker is hoofdelijk aansprakelijk.

Het volgende schokkende NIEUWS bereikt ons – natuurlijk weer uit Spanje.

BRON: https://t.me/follow_the_truth/774

Een zeer belangrijk arrest van 5 oktober 2021 is door het Gerechtshof uitgesproken, waarin wordt uitgelegd waarom verzekeringsmaatschappijen hebben aangekondigd dat zij de wettelijke aansprakelijkheid van gezondheidswerkers niet zullen dekken in alle zaken die verband houden met het coronavirus. Waaronder de experimentele vaccinatie campagne.

In het arrest staat onder meer:

“(…) Dat deze experimentele medicijnen, ook wel vaccins genaamd, als zodanig door een arts moeten worden voorgeschreven. Betrokken artsen hebben ook de op basis van alle beschikbare informatie de schriftelijke toestemming van de gevaccineerden nodig.”

CONCLUSIE

Door niet aan deze twee voorwaarden te voldoen, zijn gezondheidswerkers daadwerkelijk illegaal bezig en zijn zij daarmee rechtstreeks verantwoordelijk voor alle (gevolg)schade en de sterfgevallen die door deze zogenaamde vaccins worden veroorzaakt….

De mensen weten niet wat ze krijgen ingespoten, de gezondheidswerkers weten niet wat ze inspuiten, geen van beiden tekent iets en de leverancier van het gifmengsel is gevrijwaard van iedere schadeclaim. De overheid neemt de verantwoordelijkheid over en zet een mechanisme in werking die nergens toe leidt.

Bij iedere overlijdensakte valt de Geboorte Trust vrij en incasseert de overheid honderden miljarden per jaar.

26 gedachtes over “SPANJE: Verzekeringsmaatschappijen dekken vaccinatieschade niet. De GGD-medewerker is hoofdelijk aansprakelijk.

 1. Dan zullen veel huisartsen, ziekenhuismedewerkers, maar vooral veel GGD-medewerkers meer dan terecht in grote problemen komen, ivm het verbreken van zowel de eed van Hypocrates als de Code van Neurenberg uit 1947, welke een ernstige misdaad is tegen de mensheid.

 2. Goed nieuws dit. Weer een deel van het kaartenhuis dat instort. Je kunt mij niet wijs maken dat de mensen die deze prik zetten geen vermoeden hebben gehad dat het rotzooi was. Als de fabrikant en de overheid niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de gevolgschade dan moeten meteen al je alarm bellen gaan rinkelen. Hopelijk gaat dit ook bij NL verzekeringsmaatschappijen gebeuren, dan neemt en zet niemand meer een prik.

  • Dit had ik dus verwacht van alle beroepsgenoten en ik vind het tot op de dag van vandaag shockerend om te weten dat collega’s deze gifspuit aan hun medemens geeft, dat er een heel verdienmodel en werkverschaffingscircuit is vwb. deze werkzaamheid.

   Daarom zeg ik al maanden dit; “Ik zet hem niet en neem hem niet!”

   Ik vind het walgelijk en elke BIG geregistreerde die deze injectie geeft zonder informed consent, zonder gedegen informatie te geven, de spuit rechtstreeks in een ader zet, mag van mij linea recta voor de Tuchtraad verschijnen en daarnaast ook Strafrechtelijk en Civielrechtelijk vervolgd worden..

   • AANGIFTE -AANGIFTE -AANGIFTE -AANGIFTE -AANGIFTE ad inf.
    En ook zorgen dat zullie (specialisten, ggd (godvergeten gore duivelmedewerkers), huisartsen, lekenbroeders en al die andere spuitzetters) daadwerkelijk voor het gerecht en een fikse schadevergoeding worden veroordeeld. Ik zou met de hele familie – WAT ZEG IK= met de hele buurt enz enz enz. !!!

   • Kreeg gisteren een envelop in de bus van de huisarts, of ik ff 2 prikken kom halen, tegelijkertijd tijd.
    Een voor de jaarlijkse griepprik en een voor pneumokokken. Negeren gewoon, en de Heere bepaald wel wanneer hij me komt halen, geen angst, geen stress

 3. Wanneer deze voorwaarden als harde eis gelden, dan heeft dit een goede kans.. Wanneer het aangebrachte letsel bewezen moet worden door degene zelf, zijn er vele wegen om dit te omzeilen. Dit laatste gebeurd al op grote schaal in de MSM, namelijk; De glasharde ontkenning en het negeren van alle bijwerkingen!

  Dus het niet voldoen aan die twee beroepseisen, is de enige weg de niet kan worden omzeilt.. Er bestaat namelijk zoiets als Tuchtrecht voor alle BIG geregistreerden die dit goedje hebben geïnjecteerd of deze taak hebben gedelegeerd naar een assistent de niet BIG geregistreerd is.

  Vaak gaat het Tuchrecht hand in hand met het Strafrecht en Civielrecht. Dus het aanklagen en de beroepsverantwoordelijkheid heeft meerdere kanten en gebeurd in dit geval op alledrie de terreinen.

  Het meest trieste is dat de echte verantwoordelijken ook deze dans ontspringen, daar tegenover staat, dat elke professional zich had MOETEN verdiepen en de informatie is ruimschoots aanwezig en te vinden..

 4. Bij iedere overlijdensakte valt de Geboorte Trust vrij en incasseert de overheid honderden miljarden per jaar.

  Dat was ik eigenlijk al een tijdje van plan om uit te zoeken. Een kennis is souvereign geworden. Ik meen tot de derde graad?? en ik vroeg wat nu eigenlijk de voordelen zijn (buiten walging naar de Staat der Nederlanden) en of hij zijn AOW ook niet zou opgeven. Wist hij niet. Of dat er iets wordt uitgekeerd?

  Boeiende materie. Maar als er geduvel komt rond gevaccineerden en/of ongevaccineerden m.b.t. zorgverzekeringen weet ik dat toch wel als 1 van de eerste. Ik zal het hier melden. Tot nu toe niet. Maar alles wat ” wappies ” tot nu toe hebben verzonnen is wel uitgekomen.

 5. “Tot nu toe niet. Maar alles wat ” wappies ” tot nu toe hebben verzonnen is wel uitgekomen.”

  Ja, alles schijnt nog volgens plan te gaan.
  Ik zie nochtans weinig verandering.
  Buuv heeft griep, ik heb maar niet gevraagd hoe dat kan na 2 spuiten want die waren toch juist tegen de griep?
  Ik zie mensen omvallen, ineens ziek geworden ende gehemeld.
  Maar voor de meesten is het allemaal business as usual, mensen gaan nu eenmaal dood, waaraan is niet langer meer van belang.
  Zorg goed voor jouw Zelf en Elk ander,

  Stay Human,

 6. Zomaar 2 Tweets uit Litouwen

  Zonder Covid Pass zijn mijn vrouw en ik verbannen uit de samenleving. We hebben geen inkomen. Geen toegang tot de meeste winkels. Kan nauwelijks bestaan. Maar we accepteren geen autoritarisme. Hier is hoe het leven eruitziet na een maand in Litouwen, onder Europa’s eerste strikte, maatschappelijke Covid Pass-regime.

  Mijn vrouw en ik zijn 4 weken onbetaald geschorst. We kunnen niet terug naar ons werk. Niet zeker of onze werkgevers ons terug willen hebben. Zelfs als ze dat gaan doen, verachten onze collega’s ons, wensen ons dood op sociale media. Er is niets wat we kunnen doen om het ongedaan te maken. We kunnen daar niet meer werken.

  Tja dat zijn dus de zegeningen van de Europese Unie waar de meeste Nederlanders aan het begin van het millennium zó verschrikkelijk blij mee waren, het ondemocratische besluit om onze 700 jarige Florijn op te geven, was zó gemakkelijk om op vakantie te gaan zonder eerst bij de bank te gaan wisselen.

  Enfin weet zeker dat de zegeningen van het megalomanisch EU regime ons nog meer voordelen gaan brengen zoals allemaal even arm en angstig en onder de duim gehouden door de Big Tech prikken uit dat vermaledijde systeem aan de andere kant van de Atlantische oceaan, waar alle ellende vandaan komt.

  • Het net sluit zich voor de ongevaccineerden. Dat voel ik ook aan alle kanten. En ze zijn goed bezig.

   Maar met hun eigen ondergang.

   Ik zou geen Rutte of de Jonge wil zijn. Persoonlijk zie ik ze graag in Vucht wegrotten na een proces waarbij alle wandaden worden gedocumenteerd.
   Praten moeten ze! Deze (fascistische) variant ook nooit meer. Los van het feit of ik me afvraag of er wel 85% is gevaccineerd, ik denk dat 50% of 60% meer reeel is.

   Langzamerhand zien mensen de gevangenis die wordt opgetuigd. En dan zeggen mensen ( dwaallichten als je het mij vraagt) met 1 keer een spuit, 2 keer een spuit “ barst maar, dat was niet beloofd.

   En dan zakt het kaartenhuis in elkaar. Blijf sterk. Niet iedereen kan dat. Maar genoeg mensen wel. Die zullen nu het verschil moeten maken. En de woede van de gevaccineerden die toegang wordt geweigerd wegens geen “ booster” gaan de rest doen.zij zijn nu even met meer. En straks in de zelfde positie als ons. Toch rode qr code. Maar wel verkracht!

   Geduld is het toverwoord. Lach erom!

   Ik kijk naar die pathetische horecazaken ijverig met een code in de weer. Ik ken al genoeg horecazaken in mijn omgeving die niet controleren maar venten dat ook niet uit.

   Waar blijven de 5000 BOA s, ( hoe noemde we die in wo2 ) van Grapperhaus. Om de horeca te controleren? De naam al. Een paar klappen van bezopen jongeren en ze zitten ziek thuis. Geduld!

   • “Het net sluit zich voor de ongevaccineerden. ”

    Wellicht is ook dit juist andersom Gijp, immers volgens de berichten in deze courant gaan de gevaxten dra de pijp uit en dan blijven de ongevaxten vanzelf over, niet?Dus is er dan ook geen QR code meer want die zijn allen wijlen.

    Dus, zorg goed voor het Zelf en de anderen, samen staan wij sterk.
    Embrasse la Vie

   • Ik zou graag de gezichten van de verantwoordelijken zien als ze door een woedende menigte zorgmedewerkers met het echte gif worden geïnjecteerd.

 7. Verzekeraars zouden, zéker bij jong personen die “plotseling” overlijden aan een natuurlijke dood, de mogelijkheid moeten benutten om sectie te laten verrichten vóórdat ze tot uitkering overgaan.
  Als massaal vanuit die hoek rapporten opduiken die vragen oproepen komt er vanzelf een sneeuwbal effect en zullen artsen het wel laten om op voorhand een natuurlijke dood vast te stellen.

 8. Taaie materie om door te worstelen

  Zodra een kind geboren wordt dienen de ouders (meestal doet de vader dit) aangifte van de baby te doen bij de gemeente. Wat wij niet weten is dat iedere geborene ‘staatseigendom’ wordt middels de verplichte opmaking van deze geboorteakte.

  Er is geboorte aangifte van jouw placenta gedaan, en niet van jou als mens van vlees en bloed. Jij bent echter jouw placenta niet en indien je je vóór je 7de levensjaar niet meldt als mens van vlees en bloed, word jij “verloren en dood op zee’ verklaard”.

Reacties zijn gesloten.