Chemische oorlogvoering tegen de mensheid is bij wet verboden. Kijk nu eens wat er gebeurt!

Wie tegenwoordig in druk bezochte winkels of winkelstraten rondloopt, komt er na langdurig bezoek veelal geradbraakt weer uit en moet thuis recupereren. Hoofdpijn, doodmoe en een raar gevoel in je lijf overmeestert je als je gevoelig bent voor elektrosmog. Je wordt een dagje ouder, het griepseizoen komt er aan, maar dat is het niet alleen.

Dr. Robert Young geeft met grote regelmaat interviews en ontwikkelt langzaam maar zeker een bepaald beeld wat er om ons heen gebeurt. En als je bent geïnjecteerd wat er in je lichaam aan de hand is.

Dr. Young suggereert in een interview en in zijn wetenschappelijke artikel dat mensen die zijn geïnjecteerd met het CoV -19 “vaccin” GEEN eiwitten afstoten, maar pulserende radio- en microgolfstraling ontvangen en uitzenden die aan hen is gekoppeld vanuit zendmasten en misschien ook wel satelliettransmissies.

Deze gerichte frequentie en menselijke verbinding van de zendmasten en/of satellieten creëert een kwantumkoppeling naar het biosensor grafeen ijzeroxidemateriaal dat zich nu in de hersenen, longen, hart, spieren, bot, vet en voortplantingsorganen bevindt. De arme zielen die zijn ingeënt met het CoV-19 zogenaamde vaccin zijn nu menselijke zendmasten die radio- en microgolfstraling van hun eigen lichaam ontvangen en uitzenden. Dit beïnvloedt niet alleen hun eigen gezondheid, maar ook van iedereen in hun directe omgeving. Iedereen die is geïnjecteerd met de zogenaamde CoV – 19 vaccins is nu gekoppeld aan het “Internet of Things” en hebben een specifiek identificatienummer gekregen voor contactopsporing. Dit zal zo blijven bij iedereen die is geïnjecteerd zolang ze de biosensor grafeen / ijzeroxide nanodeeltjes in hun bind- en vetweefsel hebben, d.w.z. hun bloed, de interstitiële vloeistoffen, de intracellulaire vloeistoffen, het hart, de hersenen, de voortplantingsorganen en het beenmerg.

Het is bewezen dat het besmettingsgevaar niet in aerosolen zit, maar in het speelgoed van de nieuwe mens. Met de juiste frequentie worden de nanobuisjes geactiveerd en richten in het lichaam een ravage aan. Verder doe je dienst als zender, zodat je daarmee je buurman schade toebrengt. De zogenaamde deskundige noemen dit wetenschappelijk bewezen. De wetenschap blijkt corrupt, omdat de echte reden moet worden afgedekt.


Chemisch-toxisch massavernietigingswapen

Er wordt op dit moment als donderslag bij heldere hemel tamtam gemaakt over de volgende griepgolf. Sinds de lockdown van 2020 is er wereldwijd geen griep meer geregistreerd. Dat komt volgens deskundigen door de coronamaatregelen. Die waren dus wel voor de griep effectief, maar niet voor corona? Probleem zou nu zijn dat de mensen geen weerstand hebben opgebouwd tegen de griep.

Het straffeloos verkondigen van feitenvrije lulpraatjes heet tegenwoordig “wetenschap”.

Nu de meerderheid van de bevolking is geïnjecteerd en er steeds meer slachtoffers gaan vallen, wordt een list bedacht: de griep komt terug. De WHO weet niet welke soort griep, dus de samenstelling het nieuwe griepvaccin is een gokje. Waar natuurlijk niet over wordt gesproken is dat 95% van het vastestofgehalte van het vaccin bestaat uit het chemisch-toxische massavernietigingswapen Grafeenoxide. Het zit in iedere injectie. Ook in de griepprik. Chemische oorlogvoering is bij Internationale Wetgeving verboden verklaard……dus wat gebeurt hier eigenlijk!

Grafeenoxide moet dus op de lijst van verboden massavernietigingswapens en daarmee ALLE vaccins.

Er wordt een chemische oorlogvoering tegen de wereldbevolking gevoerd. Daarmee worden oude, door alle staten getekende wetten overtreden en kan het medische kartel en overheden genocide ten laste worden gelegd. Zo simpel is het nu eenmaal. Probleem is, dat we bij de moordenaars te biecht moeten om recht te halen, kansloos. Het zal over een andere boeg moeten: weigerdiscipline.

35 gedachtes over “Chemische oorlogvoering tegen de mensheid is bij wet verboden. Kijk nu eens wat er gebeurt!

 1. Weigerdiscipline.
  En minachting naar “onze” bestuurders toe.
  Een vette rochel in hun smoel, stelletje egoïsten.
  Alle “managers” op non actief en zonder salaris naar huis sturen.
  De goeie komen vanzelf weer boven drijven.
  De macht moet bij ons het volk liggen, nergens anders.

  • Hoewel ik je reactie op voorhand al “geliked” heb, toch een klein vraagje.
   “De macht moet bij ons het volk liggen”
   Mag ik dat als volgt interpreteren, dat je met “ons” de 10% ongevaccineerden bedoeld?
   Want die 90% (volgens overleveringen) die zich wel heeft laten vaccineren, heb ik nu niet bijster veel vertrouwen in om die ook mijn lot mede te laten bepalen.
   Let wel, het principe dat de macht bij het volk moet liggen heb ik heel hoog in het vaandel staan. Zie je nu mijn dilemma?

 2. de ‘vaccins’ zijn biologisch-/chemische wapens en heeft 2 doelen: controle en depopulatie.

 3. Waar blijven de vragen in de TK? Dat zijn grosso modo geen volksvertegenwoordigers, maar landverraders. Wanneer gaan mensen dat eindelijk inzien en sturen dat schorem naar huis?

  • 90% ziet het niet zo en de overige 10% wil ze vreedzaam, middels hun eigen spelregels bestrijden dan wel weg mediteren. Of wacht liever af of er nog een “geallieerde buitenlandse macht” orde op zaken komt stellen, bijvoorbeeld zoals dat in ’45 ook al eens “voor ons” gedaan is. Uiteraard waren aan die “bevrijding” wel enige kosten verbonden, en waar we nu de ultieme vruchten van mogen plukken.

    • WO1, inclusief de Spaanse griep (die met beiden niets van doen had). Daarna WO2 en iedere opvolgende oorlog, waar dan ook ter wereld. Tot aan het huidige sluitstuk, daar we rustig aan kunnen nemen dat deze “plandemie” onderdeel uitmaakt van WO3: “the final battle against humanity”.

 4. Wie had 25 jaar geleden kunnen denken dat internet onze gevangenis zou worden. En het werkras betaalde het nog zelf ook. De perfecte slaven. Nu zijn er teveel.

  • Internet
   CERN
   Vaticaan
   Jezuïeten
   13 Bloedlijnen

   Alles is onder controle. Er gaat niets zonder de toestemming van de Opperheer. En die moet het waarschijnlijk ook weer vragen.

   • Inderdaad, alles is onder controle en bijna niemand ziet het. Miljarden van het werkvolk worden gebruikt om zogenaamd de corona epidemie te bestrijden. Die is zo gevaarlijk. Want we doen het voor de zorg en dus voor “jullie”

    En er komt geen ziekenhuis bed bij. En dezelfde dictators die deze ellende hebben veroorzaakt gaan gewoon door met een doorstart. Want het volk heeft gesproken.

    En dan toch nog volk dat de mouwen opstroopt.

    Maar zie ik ze heerlijk genieten in de oktoberzon op het terras. Terwijl nu voor iedereen bekend moet zijn dat het een gifspuit is. Ik zal het nooit begrijpen. Maar deze jongen gaat zo eens lekker fietsen met een koud six pack mee en eens lekker op een bankje langs de Rijn zitten en me afvragen hoe het zo mis heeft kunnen gaan. En wat we nog in huis moeten halen.

    Gisteren ook maar een kachel op petroleum samen met 200 liter gekocht. Tjonge petroleum, € 50 per 20 liter. Maar ja in de kou is ook zo wat. Iets minder afhankelijk van gas en elektriciteit is niet verkeerd denk ik. In de oorlog was petroleum niet eens te betalen. En het is oorlog.

    • Wij hebben al extra butagas ingeslagen, kost hier in Spanje ongeveer 16 euro per tank. Met 1 tank kunnen we makkelijk 3 weken stoken. Lekker goedkoop en butagas is bij iedere benzinepomp te koop.

   • Degenen die gebruikmaken van internet kunnen beter zelf geen aansluiting hebben of gebruikmaken van VPN!

  • Gijp, het werkras is altijd nog de grootste financier van zijn eigen slavernij geweest. Als de massa dat in had willen zien zouden we er nu waarschijnlijk een stuk beter voor gestaan hebben.

 5. Pingback: Chemische oorlogvoering tegen de mensheid is bij wet verboden. Kijk nu eens wat er gebeurt! – flashyflasch

 6. Nu weet ik waarom het OORSUIZEN de laatste maanden veel erger is geworden. Het begint nu echt op een vervelende manier storend te zijn. We wonen op 250 meter van een hoge zendmast, mijn echtgenote heeft beide prikken gekregen (!) en er is natuurlijk ook wifi in huis die het allemaal ‘amplifieert'(versterkt).
  Bedankt hoor! Ik hoef die 1,2,3,4,5 6 of 7 G niet te hebben, Geef mij maar die analoge wereld terug.Ben gewoon bereikbaar op mijn huistelefoon.

  • Zendmast giften met organiteboosters

   LED lampen in huis ook vervangen indien u die heeft.

   MMS protocol van Jim Humble voor u en UW vrouw.

   Succes!

 7. Off topic, maar toch gerelateerd aan hetgene wat de laatste tijd steeds meer opmaat doet.

  Het proefdraaien van het zionistische kapitaalsysteem/banken, (behalve die van Europese origine) in de Angelo Amerikaanse Nazi-Bilderberg staten om eventuele foutjes in hun systemen op te sporen, dit is naar mijn mening een opmaat naar een cash loos universeel systeem.

  Om ongeveer 19.30 uur Oost-Amerikaanse tijd gisteravond hadden Chase, Capital One, Wells Fargo, Citibank, US Bank en het SNAP-EBT-systeem allemaal ernstige problemen tot ongeveer 23:00 uur. Vanmorgen (donderdag) hebben banken in het VK soortgelijke problemen, met rekeningen met NUL-saldi!

  Lees of liever gezegd kijk verder >>>
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/last-night-u-s-banks-attacked-today-uk-banks-lloyds-halifax-and-bank-of-scotland-online-banking-down-with-accounts-showing-0

  • Inderdaad, proefballonnetjes opgooien om te kijken wat voor schade ze aan kunnen richten. Het echte werk begint natuurlijk pas als cashgeld verbannen is en je er niet meer mee kan betalen, dan zetten ze je rekening even op “NUL” als je niet in de pas van de “chaingang” meeloopt. Of veroorzaken een grote crash om hele groepen uit te schakelen. Zoals men dus in dat artikel oproept om vooral flink wat cash in huis te halen, en op andere blogs door meerdere mensen zelfs geadviseerd wordt je rekening helemaal leeg te trekken nu het nog kan, is dus totaal zinloos.

   • Precies blackpeat dat wordt de universele methode om dissidenten in de pas te laten lopen, zal niet lang meer duren voor dat deze onmenselijke methodes toegepast worden vrees ik. Om de dag kan men op de alternatieve media nieuwe vorderingen die het WEF maakt volgen.

 8. Daarom is het oorsuizen bij mij erger geworden het laatste jaar. Mijn echtgenote heefrt beide prikken gehad en we wonen op 250 meter van een hoge zendmast. Bovendien amplifieert (versterkt) waarschijnlijk onze wifi thuis het nog meer.
  Bedankt hoor. Ik hoef 1,2,3,4,5,6 0f 7 G niet.Geef mij maar die heerlijk analoge wereld terug.
  The internet of things, nee hoor, the interent of slavery.

 9. Er is in grote lijnen een akkoord bereikt tussen Oost en West. Ik kom hier nog wat meer op terug zodra ik wat meer tijd heb. Nu er dit akkoord ligt wil de KM vrede stichten. Er zou eerst een gesprek zijn in Liechtenstein met de Guildergroep, nu is deze verplaatst naar Tokio. De Chinezen zijn niet amused meer in de KM. De rest komt nog.

 10. De gevaccineerden hebben een specifiek identificatienummer gekregen voor contactopsporing? Dan zijn de vaccinweigeraars volgens dat Orwelliaanse systeem “dissidenten”. De westerse landen zijn virtueel bankroet, maar ze hebben wel nog geld om massaal “opvangfaciliteiten” te bouwen voor wie in “quarantaine” moet. Iedereen met twee actieve hersencellen begrijpt wie de “bewoners” van die “faciliteiten” (zeg maar kampen) zullen zijn. Misschien moeten we stilaan een survivaltocht in een of ander regenwoud overwegen, met pak en zak?

  • Die survivaltocht met pak en zak zal zich dan op de Veluwe moeten voltrekken, je komt inmiddels nergens meer zonder prik of testbewijs.

Reacties zijn gesloten.