Spaanse Ministerie van Gezondheid: “SARS-CoV-2 virus (Coronavirus) bestaat niet”. Spanje is EU-lid.

We zitten vol spanning te wachten op berichten uit Spanje, waar het Spaanse Hoogerechtshof uitspraak moet doen naar aanleiding van de verklaring van het Spaanse Ministerie van Gezondheid.

De eis was dat uiterlijk 6 oktober 2021 het bewijs door de Spaanse regering moet worden geleverd, dat het SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd. Op basis van het bestaan van dit virus zijn alle maatregelen, ordonnanties, verordeningen en wetgeving gedurende de laatste 18 maanden doorgevoerd. In Spanje zo ook in de gehele Europese Unie.

Maar de vraag is nu: waarom zouden we moeten wachten op de bevestiging van het Spaanse Hooggerechtshof op de verklaring van het Ministerie dat de Spaanse regering het SARS-CoV-2 niet heeft gevonden en ook niet weet wie dat wel heeft gedaan? Hieronder de verklaring in PDF.

Het is onnodig om te wachten op de dingen die gaan komen.

Aan de hand van deze uitspraak kunnen we vaststellen, dat de deadline van het Gerechtshof niet is gehaald. Wat berekent dat anders dan dat er helemaal nooit een virus is geweest waarop ALLE maatregelen zijn gebaseerd. Dit betekent ook dat de kardinale vraag kan worden gesteld waar de PCR-test eigenlijk al die maanden naar heeft gezocht. Dit betekent dus ook dat er helemaal geen rechtsgrond meer bestaat voor

 • Afstandsregels;
 • Mondkapjesplicht;
 • Quarantaineverplichtingen;
 • PCR-Test;
 • Noodverordening vaccinaties;
 • Corona- of gezondheidspas.

Wat betekent dit anders dan dat ALLE maatregelen, testen en vaccinaties vanaf 6 oktober 2021 onrechtmatig zijn en met directe ingang moeten worden gestopt. Als dit in EU-lid Spanje gebeurt moet dat EU breed worden overgenomen.

Tegelijkertijd moeten de volgende maatregelen tegen de veroorzakers van deze rampzalige wanvertoning worden genomen:

 • Beslaglegging op alle bezittingen en bankrekeningen in binnen- en buitenland van direct betrokkenen;
 • Beslaglegging op alle bezittingen en bankrekeningen in binnen- en buitenland van personen, bedrijven, trustmaatschappijen verantwoordelijk voor de organisatie van voornoemde rampzalige wanvertoning, de Corona plandemie.

Aangezien er in alle vaccins gebruik wordt gemaakt van grafeenoxide is er sprake van een chemisch-toxische oorlogvoering tegen de onwetende bevolking. Maatregelen die moeten worden genomen zijn:

 • In beslagname van alle voorraden producten en artikelen waar volgens meer dan 1000 octrooien grafeen)oxide) in is verwerkt;
 • Verbod uitvaardigen tegen de productie en verkoop van grafeen(oxide);
 • Het vrijgeven van ALLE medicijnen die door de overheid zijn verboden;
 • Het stoppen van de 5G uitrol en het volledig uitschakelen van het 4G en 5G netwerk.

Dit is een aardig begin.

De volgende actie is het instellen van de NO-FLY zone boven Nederland. Nodig om nog meer vervuiling te voorkomen. Vandaag was het weer een drukte van belng boven onze hoofden. Grafeenoxide in kerosine, was het niet een mooi nieuw patent?

Het voltallige Korps Mariniers moet zich organiseren, alle verloven intrekken, volledig naar Nederland terugkeren en zich gereed houden in afwachting van orders. De gehele Luchtmacht moet zich op Nederlandse bases beschikbaar houden voor het handhaven van de NO-FLY zone. Het Korps Nationale Politie dient zich terug te trekken op politiebureaus en kazernes en wachten op nadere instructies.

Er was geen virus. ALLES is oplichterij geweest. Handelen in opdracht is 100% schuldbekentenis.

14 gedachtes over “Spaanse Ministerie van Gezondheid: “SARS-CoV-2 virus (Coronavirus) bestaat niet”. Spanje is EU-lid.

 1. Het zou mooi zijn als dit allemaal zou gebeuren. Ik acht de kans erop nul komma nul. Corrupte politici en een corrupte rechtspraak zullen dat voorkomen. Agenda 21 moet en zal uitgerold worden. Waarom pikken we al die leugens?

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat hebt GIJ (=GOD=DE SCHEPPER van hemel en aarde)gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht,zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!(Waardeloze PCR test samenleving,en nutteloze experimentele Covid -19 vaccins)

  De zetel van het verderf = Kabinet van de demissionaire criminele psychopaat Mark R.en z’n trawanten (RIVM,OMT,vrijwel de gehele rechterlijke macht,de media) Oorlogsmisdadigers als Mark R, en Hugo de J.moeten zich gaan verantwoorden voor misdaden tegen de menselijkheid voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal,wat los van de overheid moet worden ingevoerd,met onafhankelijke deskundigen en juristen!!

  Geliked door 2 people

 3. Wat die lucht betreft van vandaag heb ik enkele honderden van die luchtafweer raketten die de russen zouden hebben gebruikt met het neerhalen van de mh17 gewenst.
  Alweer tervergeefs.

  Geliked door 2 people

   • Hoe kom je er bij dat ik beweer dat de russen dat ding hebben neergehaald?
    Zie hieronder,
    ZOUDEN HEBBEN GEBRUIKT is toch nederlands dacht ik.
    Als ik in de veronderstelling was dat het waar was van die russen had ik het woord “zouden” wel wegelaten.
    Desalniettemin mogen al die chemtuigen van mij met wat voor soort raketten per direct de lucht uit geschoten worden.
    Als alle tuigen in de lucht en op de grond in een klap konden ontploffen middels het zelfdestructie commando zou natuurlijk helemaal mooi zijn.

    Like

 4. Niet verrassend dat er geen nieuw coronavirus is. Iedereen die ziek wordt door een virus of luchtweg-/longaandoening en zelfs vals positieven worden gediagnosticeerd als Covid-19 patient. Als men alles doorrekent wat (deels) uit de statistieken is, komt men op niets uit. Wat wel verrassend is, is dat het kuddevee nu nog niet door heeft waarom zoveel virussen en luchtweg-/longaandoeningen(deels) uit de statistieken zijn. 🤔

  Like

  • Les:Zo weinig mogelijk interventie, als injecties, vaccinatie etc , plaats laten vinden!
   Geeft problemen als vervuiling van ecosysteem van lichaam?

   Like

Reacties zijn gesloten.