Spaanse rechter eist uiterlijk 6 oktober hard bewijs voor het bestaan van SARS-CoV-2. Anders is het einde Corona Soap.

De Corona Soap staat in Spanje in ieder geval al op omkiepen. Op de Canarische Eilanden heeft men op voorhand reeds alle maatregelen afgeschaft en ongevaccineerden kunnen er weer vrijelijk vakantie komen vieren.

Een bericht uit de Spaanse krant El Diesto

eldiestro.es

Bom!! Ministerie van Gezondheid erkent dat “het geen CULTUUR VAN SARS-COV-2 heeft” noch “registratie van laboratoria met kweek- en isolatiecapaciteit voor tests” – El Diestro


De klucht begint af te brokkelen en we zijn reuze benieuwd wat er door de overheid deze keer zal worden uitgevonden om een virus te verkopen dat valser lijkt dan de thesis van Pedro Sánchez.

Na een verzoek van de Liberum Association, Biologists for Truth en een individu aan het ministerie van Volksgezondheid om informatie te verstrekken over het virus waarvoor we een nu een keiharde gezondheidsdictatuur ondergaan en waarvoor we, vergeet dat niet, met een experimenteel medicijn worden ingeënt, heeft het Ministerie in een schriftelijk document moeten erkennen,  daartoe gedwongen door een rechtbank, hebben ze het virus niet geïsoleerd, noch de culturen ervan.

In feite gaat men zelfs zo ver te erkennen dat “het geen SARS-COV-2-cultuur beschikbaar had en heeft” of “laboratoria met cultuur- en isolatiecapaciteit om te testen.” Bovendien worden excuses rondgestrooid en legt de minister alle verantwoordelijkheid voor diagnoses en behandelingen bij de gezondheidswerkers en erkent dat “tests op zichzelf meestal niet genoeg zijn om de ziekte te bepalen.”

Ja, dames en heren. De tests op basis waarvan beslissingen zijn genomen over beperkingen, sluitingen, isolaties, behandeling van patiënten, vaccinatie en absolutistische dictatoriale maatregelen om een einde te maken aan de vrijheden van iedereen, “zijn meestal niet genoeg om de ziekte te bepalen”, aldus het ministerie in haar eigen woorden!

PDF REACTIE MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID TE DOWNLOADEN

En nu een boodschap aan alle gevaccineerden: Neem dit document en ga naar je huisarts, naar je gezondheidscentrum en begin om uitleg te vragen omdat ze iets in je lichaam hebben gestopt dat degene die het erin heeft gestopt, niet weet waar het voor is, of wat er in zit. Zal dit mensen wakker maken of zullen ze stug verder slapen?


Het probleem met dit soort onthullingen is, dat de massamedia het verzwijgen. Degenen die het lezen of ter ore komt zal het niet geloven. De WHO voelt echter wel degelijk nattigheid en heeft op hoge poten een nieuwe pestplaag uitgevonden:

Een nieuw vaccin zou in ontwikkeling zijn? Meestal is het vaccin er eerder dan de epidemie.

Oplichters.

30 gedachtes over “Spaanse rechter eist uiterlijk 6 oktober hard bewijs voor het bestaan van SARS-CoV-2. Anders is het einde Corona Soap.

 1. Gelukkig hebben wij in NL een overheid en TK, die zeer begaan is met ons welzijn en gezondheid. Vandaar dat er de meest absurde maatregelen zijn genomen, culminerend nu in de Coronapas. (Jodenster 2.0) En tot mijn stomme verbazing accepteert de massa het weer. Het moet dus nog veel erger worden, voordat de massa in verzet komt.
  Hopelijk wordt de demo op 3 oktober in Amsterdam een groot succes. Dus…… allemaal naar de Dam. Het gaat om onze vrijheid en die van onze (klein-)kinderen.

  • Man, man, man, wat zijn we toch lekker wakker met ze alle. Georganiseerde demonstraties = gecontroleerde oppositie. Vergunningen netjes aangevraagd, alles met liefde overgoten volgens de opgelegde regeltjes van die zelfde vergunning verlener. Mochten raddraaiers (uiteraard in opdracht van het gezag) roet in het eten gooien, krijgen de organisatoren een vrijgeleide tot een veilig heenkomen, en de rest mag zich uit naam der liefde en lekker ongewapend helemaal invalide tot half dood laten rammen. Ja onze (klein) kinderen zullen later nog met trots aan ons terug denken, voor de moedige strijd en dat we ons voor niemand zijn karretje lieten spannen. Alleen kanslozen verzinnen zo iets, eerst vragen of het toegestaan is je vrijheid terug te vragen. En maar blijven proberen het gelijk bij de rechter te halen, ook al zo iets. Het wil maar niet doordringen dat er helemaal geen onafhankelijk rechtssysteem is, nog dat het er ooit was. In feite ga je steun en hulp vragen aan een instituut dat tot doel heeft het systeem tegen jou te beschermen, je mag er dan ook nog grof voor betalen om je ongelijk te krijgen. Wij moeten helemaal niets vragen, wij moeten gewoon nemen wat altijd al van ons was. Daarbij moet het voor iedereen nu ook eens duidelijk worden, verbinden (met de pro-vaxxers?) is het al veel te laat voor en satanisten/globalisten spreken maar één taal. En dat is niet die van de liefde.

  • En allemaal achter de zelfuitgekozen nieuwe ‘leiders’ aanlopen… kies-pijn krijg je ervan.
   Net als de opgezette waku waku operatie.
   Voor de rest sluit ik me, op schrift, bij blackpeat aan 😉

 2. Waar gaat de mensheid naar toe?

  Naar een wereld, waarbij heel veel dingen eigenlijk anders worden.
  Natuurlijk, er zullen altijd kinderen geboren worden, maar steeds meer ouders zullen zich af gaan vragen of het wel redelijk is om kinderen in die wereld te zetten.
  Ze zullen zich af gaan vragen of ze op dit ogenblik wel bereid en in staat zijn om die kinderen voort te brengen en op te voeden.
  Het kindertal is slinkende in zeer veel landen.
  De bevolkingsaanwas is tot stilstand gekomen, of komt binnenkort tot stilstand voor bepaalde andere landen.

  In Duitsland is men op het ogenblik al aan het overwegen hoe men het maken van kindertjes al attractiever kan maken.
  Ofschoon ik dacht dat de natuur daar al voor gezorgd had, maar ja, dat is een andere kwestie. Waarom?
  Omdat de bevolking regelmatig afneemt.
  Er overlijden elk jaar veel meer mensen dan er geboren worden.
  Als we dat proces eventjes over de wereld bezien, dan ontdekken we dat in landen waar dus de kindertallen erg hoog zijn, de sterfte en kindersterfte door allerhande omstandigheden enorm is toegenomen.

  Dan kun je wel zeggen : “Och, dat is zo wreed, kunnen we daar iets aan doen?”, maar je kunt er niets aan doen.
  Hier is de natuur bezig, de mensheid wordt uitgedund.
  Dat wil zeggen dat er meer mogelijkheden komen, er meer ruimte komt.
  Dat wil ook zeggen, dat het huidige bestel, met zijn hoge industrialisatie e.d., op een gegeven ogenblik, ofwel volledig moet automatiseren, ofwel langzaam verdwijnt door gebrek aan vakkundige medewerkers.

  In zo’n wereld wordt het innerlijke leven niet alleen belangrijker, maar het wordt ook de bron van waaruit je gaat leven en werken.
  Ieder mag leven zoals hij wil, zal men zeggen.
  Alle moraalpredikaties zullen daar niet veel aan veranderen.
  Men wordt, ondanks alles, duldzamer, lijdzamer, tenzij men de rechten van anderen direct aantast.

  Wie die vrijheid aan anderen toekent, moet ze ook innerlijk enigszins beleven.

  Het weten dat er een grotere wereld is, dat er meer mogelijkheden zijn.
  Het langzaam maar zeker aan de lijve ervaren dat er niet logisch verklaarbare effecten zijn, die ook door jou kunnen werken, die van jou empathische banden, die tussen mensen kunnen, ja, moeten bestaan. De emotionaliteiten worden anders uitgedrukt. Niet meer als zuiver stoffelijke, om niet te zeggen mechanische, chemische reacties; neen, ze worden omgezet in begrip voor innerlijke responsen.

  Wanneer de innerlijke wereld de overhand krijgt, gaat de mensheid zoeken naar een wijze waarop ze leven kan met haar wereld.

  Niet ondanks en tegen haar wereld, wat op het ogenblik nog over het algemeen het geval is.

  Stay Human.

 3. Onze hollandse Don Quichotte , overigens ook zo’n geweldige fan van windmolens , de one-and-only Hugo de Jonge , zet zijn strijd voort tegen het covidvirus , waarvan het bestaan NOG NOOIT empirisch bewezen is . Dit weerhoudt hem niet zijn persoonlijke gedachtenkronkels als feiten te presenteren , omdat een clubje ambtenaren , de zogenaamde experts dit ook doet , omdat zij er evenals de miljardairs een fortuin mee verdienen , wat normaliter onmogelijk is voor een ambtenaar , die eigenlijk niets anders doet dan de aan hem gestelde regels uitvoeren , Waarmee kort gezegd , de eigenlijke plaats van Hugo de Jonge het gekkenhuis is, immers het verschil tussen een gek en een normaal mens is dat de gek de weg kwijt is , het verschil niet meer kent tussen waarheid en fictie en elk ander mens , die het niet met hem eens is tot gek verklaard . Hugo de Jonge voldoet in werkelijk alle opzichten aan deze definitie , Van zijn knecht Mark Rutte , onze Sancho Panchez , is bekend , dat hij graag iederen hulp geeft , zelfs als het nergens toe leidt en de idiote waarnemingen van zijn gestoorde compagnon Hugo Donquichotte graag bevestigt .Of zouden deze arme jongens toch beiden een klap van de wieken van de molen gekregen hebben /

  • Het vervelende is in dit verband dat de echte gekkenhuizen de banken zijn, waar hij zeer waarschijnlijk terecht komt.

 4. Er is in een demissionair kabinet alleen maar plaats voor leugenaars en daarom moeten eerlijke meningen daarvoor wijken!
  Vraag me af of we wel ooit terugkomen naar normaal want de 2de kamer slaapt of liegt mee?

 5. Ik vrees wat die ene rechter daar in Spanje eist wereldwijd weinig teweeg zal brengen. Er van uitgaande dat, zoals steeds blijkt, ze de hele rechterlijke macht alsook justitie wereldwijd in de zak hebben zal deze rechter het niet ver schoppen met zijn eis. Als het al geen controlled opposition is zal hij zeker in hoger beroep teruggefloten worden zo niet voor zijn leven moeten vrezen.
  Ik heb het vertrouwen in de gang naar de rechter verloren. The game is totally rigged.

  • Het Spaanse hoge gerechtshof heet ook invoering van de Qr code verboden. Ik heb goede hoop.

 6. Als inwoner van Spanje (Costa Blanca) merk ik dat iedereen er wel genoeg van heeft hier. Er wordt nauwelijks tot niet meer gecontroleerd. De politie vind het wel goed zo en houdt zich weer bezig met waar ze voor aangenomen zijn. Burgers beschermen i.p.v. oppakken en bekeuren. Overigens zijn door een eerdere uitspraak van een hoge rechtbank alle opgelegde boetes m.b.t. het niet bestaande virus nul en void verklaard. Een enkel dictatortje (Puig, Generalidad Valencia) probeert nog wat maar het is meer trekken aan een dood paard. Kortom we leven weer in vrijheid hier (voor zolang het duurt).

 7. Helden die Spaanse rechters, vergeleken met dat laffe zooitje weekdieren die zich hier rechter durven te noemen !!!

 8. De boom van de vrijheid moet af en toe ververst worden met het bloed van patriotten en tirannen. Dat is zijn natuurlijke bemesting.

  Thomas Jefferson

  • Uitspraak van een vrijmetselaar. Maar hij had wel gelijk, de uitverkorenen gunnen je niets dus proberen je altijd alles af te pakken. Te beginnen met je vrijheid, daarna kunnen ze des te makkelijker je andere bezittingen graaien.

   • Je hebt gelijk blackpeat de founding fathers waren vrijmetselaars bij uitstek, zelfs het stratenplan van Washington werd op deze wijze ingericht, met hun alom vertegenwoordigde symbolen.

    Groet

 9. Je bedoelt Hugo de domme, alias donkeyshot, hangman will find you sooner or later ……….

 10. Er zijn mi 3opties.
  Optie 1: rechter veranderd van mening.
  Optie 2: rechter glijd tijdens wandelingetje uit en breekt nek.
  Optie 3: ze schieten hem op straat dood, gelijk een waarschuwing aan de rest.

 11. Weer een pro Russische president die het veld moet ruimen Aleksandr Loekasjenko werd een som geld geboden van 940 miljoen US dollar om in de corona lockdown te gaan, feitelijk reageerde Loekasjenko niet op deze omkoop poging van de Verenigde Staten, geholpen door de trouwe filiaalchef van het protectoraat Nederland Rutte c.s. die immer bereidt en een slaafse bondgenoot van de democratie brengende Verenigde Staten is.

  Hoop dat deze specifieke Spaanse rechter alsnog niet door zijn hoeven gaat of een ongelukje krijgt. Denk dat de Spaanse rechtspraak net zo gecorrumpeerd is als de meeste andere rechtspraken in Europa. Het nazi-Bilderberg Project heeft 75 jaar de tijd gehad om weer op volle sterkte te komen, alleen ontbreken de concentratie kampen nog in Nederland, maar ik denk dat hiervoor wéér een rol is weggelegd voor Polen, enfin die lieden hadden er vroeger ook geen probleem mee.

 12. Tja het is reeds bij velen ingedaald dat de Inspectie Gezondheidszorg uiterst strenge beleidsmaatregelen in haar medische koffer heeft zitten een flagrant voorbeeld van deze dappere strijders voor de gezondheidszorg is dat zij boetes kunnen opleggen aan ondeugende artsen die bijvoorbeeld Hydroxigloroquine en Ivermectine voorschrijven aan hun patiënten die de vermaledijde zware griep onder de leden hebben, dan wacht hen een boete die kan variëren tot €150.000,- goedendag en welterusten mooie baan die ze voor anderen doen.

  De meeste van de huisartsen, specialisten en andere corona moraalridders zijn natuurlijk om begrijpelijke redenen uiterst waakzaam voor hun goudomrande banen, die zij niet zomaar in de waagschaal gaan leggen door een bijdehande patiënt die om uitleg komt vragen naar mijn mening, denk ook de vélen van hen net zoals legio Nederlanders niet precies weten wat er in deze duivelse vaccins zitten. Komt er toch een waakzaam iemand om uitleg vragen op deze duidelijke vragen dan maken de witte jassen zich er met een Jantje van Leiden ervan af.

Reacties zijn gesloten.