Israël nu ook wereldkampioen “booster shots”

U weet het gevaccineerde Nederlanders: uw COVI-paspoort is geldig tot u “BLIEP” hoort met de mededeling, dat u de winkel niet in mag omdat u uw boostertje nog niet hebt genomen. Snel een afspraakje maken, anders hebben de kindertjes vanavond geen eten…. Daarom moeten de geïnjecteerde Nederlanders NU ingrijpen. Om te beginnen met het omsingelen van het Binnenhof, MinDef en de onwettig gekraakte paleizen in geheel Nederland. De NATIONAL POLIZEI moet direct worden ontwapend en vervangen door integer personeel.

Herhaling: De Financiering is GEEN probleem

HET EINDIGT NOOIT: Israël zegt dat VIERDE “booster” vaccin nodig zal zijn om covid “green pass” actief te houden

stuartbramhall.wordpress.com


Auteur: Dr. Eddy Betterman

Terwijl de Verenigde Staten de derde “booster shot” fase van het Wuhan coronavirus (Covid-19) ingaan, is Israël al bezig aan zijn vierde “Booster shot”.

Om ervoor te zorgen dat Israëli’s hun “groene pas” kunnen behouden, moeten ze nu een vierde injectie accepteren. Als ze dat weigeren, verlopen hun “vaccinpaspoorten” op korte termijn.

“Het groene vinkje is het teken van leven!” twitterde de regering van Israël. “Geef het niet op.”

Die link brengt Israëli’s naar een overheidswebsite die uitlegt hoe Fauci Flu-injecties, hoeveel er er uiteindelijk ook zijn, absoluut noodzakelijk zijn om “veilig” te blijven tegen de Chinese ziektekiemen.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid kondigde verder aan dat Israëli’s om de zes maanden opnieuw moeten worden geïnjecteerd om hun groene passen up-to-date te houden. Als ze er niet in slagen om de vereiste volgende doseringen te krijgen, worden hun passen opgeschort totdat aan de vereisten is voldaan.

Israël wil dat iedereen keer op keer wordt geïnjecteerd. Duurzaam….

Prof. Salman Zarka, Israëls “coronavirus-tsaar”, kondigde publiekelijk aan dat het krijgen van een vierde boostershot ertoe zal leiden dat Israëli’s de status van “volledig gevaccineerd” krijgen, waardoor ze volledige toegang krijgen tot alle binnenruimtes.

“Gezien het feit dat het virus hier is en hier zal blijven, moeten we ons ook voorbereiden op een vierde injectie,” zei Zarka, wat suggereert dat de “groene pas” voortdurend moet worden bijgewerkt voor elke nieuwe injectie.

Er komt echt geen einde aan het aantal nieuwe injecties dat de regering van Israël van plan is in te voeren. En we verwachten dat de regering van de Verenigde Staten, waarschijnlijk zal proberen hetzelfde uit te voeren.

Israëlische onderzoekers beweren dat een derde dosis van het vaccin gewoon niet genoeg is om blijvende bescherming te bieden tegen een Wuhan Griep-infectie. Alleen met een vierde, gevolgd door een vijfde, kunnen mensen veilig blijven, dringen ze aan.


Ondertussen in Zweden, waar amper maatregelen zijn doorgevoerd tegen het sprookjesvirus, maar waar 78% is geïnjecteerd met Astra Zeneca therapie:

Zweden schrapt plannen voor vaccinatiepaspoorten

De regering in Zweden heeft besloten geen binnenlandse vaccinpaspoorten in te voeren. De versoepeling van de beperkingen op 29 september zal ook volgens het eerdere plan worden doorgevoerd, wat betekent dat vrijwel alle beperkingen zullen verdwijnen. Er zullen geen deelnamerestricties zijn voor grotere evenementen.

Stockholm

De regering had het voorstel voor binnenlandse vaccinatiepaspoorten al eerder voor consultatie uitgestuurd, maar nu heeft minister van Democratie Amanda Lind aangekondigd dat het wetsvoorstel niet gaat indienen.

“Het voorstel voor een vaccinatiebewijs dat voor consultatie is uitgestuurd, zal voor geen enkel evenement gebruikt hoeven te worden”, zei ze tegen de Zweedse Radio.

19 gedachtes over “Israël nu ook wereldkampioen “booster shots”

 1. Het uitverkoren volk.
  En degenen die met hullie mee hebben gejankt, ze gaan als eersten.
  Uitverkoren om vrijwillig de kop in de guillotine te steken en tot die valt er van overtuigd zijn dat de verlossing nabij is.
  Jaweh is terug als Klaas schwans, amen.

 2. ze zijn bezig heel de bevolking te vermoorden met die doddelijke gifspuiten.
  En hier denken ze dat ze nu niets meer krijgen ,nou we gaan net als israel en de VS naar ieder half jaar en om de 3 maanden een boostershot. De bevolking gaat nog niet gauw genoeg dood.
  En de antie -vaxxer en die hun gezond verstand gebruiken krijgen overal de schuld van en die moeten straks in kampen worden opgesloten en net als in nazi tijd een leven krijgen die niet meer mens waardig is.
  Nee ,ze halen de oude praktijken weer uit de kast en mengelen zou zich nu in het paradijs wanen met wat aan het doen zijn.
  En dat alles om de macht en rijkdom nog groter te maken van de ellite,zie de beursen en wat er nu aan de gang is met die enorme inflatie en die zal stijgen net als in 1970/80 naar de 12%. En de armoede stijgt de pan uit en dat ze de energie prijzen zo hoog maken doen ze ook expres want ook daar willen ze ons mee in de armoede duwen.
  De bevolking word nu van alle kanten hun leven zuur gemaakt en uit gemergeld.
  We leven in 1 grote nazi-kamp.

 3. Het Oranje klootjesvolk komt er vanzelf wel achter, dat ze straks elk jaar 1 of 2 shotjes moeten halen om hun groene vinkje te kunnen behouden…

 4. Doet me denken aan van die sektes, die elke dag een kop thee moeten drinken. Totdat de geesteszieke leider bedenkt dat het tijd is voor een mensenoffer.
  Kan met die prikken ook makkelijk.
  – op leeftijd
  – op punten in het covid paspoort spaarsysteem
  – enz.

 5. Dit scenario voorspelde ik al in 2012 in mijn boek: OPNIEUW HOLOCAUST AAN DE HORIZON.
  maar wie leest er nou een schrijver waar je nog nooit van gehoord hebt?
  nee geen link, google de titel zelf maar. doe zelf ook maar iets. ik ben jarenlang bezig geweest met onderzoek om tot de conclusie te komen die in mijn boek staat.
  Alles wat er nu aan de hand is, staat in mijn boek uit 2012.
  Ruim 7 jaar voordat ieman ooit van deze plandemie gehoord had.

 6. Inflatie hebben we te danken aan het shopgedrag van deze satanische globaliseringsinstelling?
  Wordt hoog tijd deze ter verantwoording te stellen!

  • Virus dit, virus dat, hij stikt gewoon in zijn eigen leugens, kan niet meer terug.

   Ook hij heeft nog nooit een virus kunnen isoleren, anders dan met rekenmodelletjes.

 7. peteroosterum.De wereld wordt geregeerd door zeer machtige en rijke mensen,het zijn de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de deep state,cabal ,illuminati.Ze hebben praktisch alle banken,politici,justitie,MSM in hun macht,ook zijn ze eigenaren van amerika (george carlin op youtube) en hebben ze veel macht over de israelische politici en de mossad.De leugen regeert en niets is wat het lijkt.Robin de ruiter heeft een boek geschreven,de 13 satanische bloedlijnen,dit boek is in verschillende landen verboden.

Reacties zijn gesloten.