“Vaccinatie” heeft veel weg van een gerichte moordaanslag. Een arts legt uit hoe het werkt.

De eerste vaststelling is, dat deze serie injecties geen experimentele vaccins zijn. Citaat uit het verslag van de Amerikaanse natuurarts (die uiteraard voorlopig anoniem wil blijven):

Bij alle proefdieren die deelnamen aan de studie voor een van deze vaccins manifesteerde zich een sterftecijfer van 100%.

Missie was dus geslaagd, de testen waren bevredigend afgewikkeld, men kon met mensen aan de slag.

De tweede frappante opmerking gaat over de exacte periode van 8 weken tussen de eerste en de tweede injectie. Het lichaam heeft deze periode nodig om een volgende generatie witte bloedlichaampjes aan te maken en weerstand op te bouwen, het militaire apparaat weer in stelling te brengen. Precies op dat moment wordt dus de tweede invasie uitgevoerd. Er is over nagedacht…..

Het plan volgens de getuige is om de witte bloedlichamen met enkele injecties uit het menselijke systeem te verwijderen, waardoor het immuunsysteem definitief is uitgeschakeld. Alsof je AIDS hebt, een auto-immuunziekte en de rest van je korte leven tot medicijnen en injecties bent veroordeeld. Zoals een suikerpatiënt aan de insuline is gebonden.

Klik op de afbeelding voor de mondelinge verklaring:

Hieronder de vertaling:

Wat het “vaccin” met je immuunsysteem doet.

Ik ben een natuurarts en ik heb 1600 patiënten, velen zijn gevaccineerd, alleen maar om u een achtergrondverhaal te geven over mijn geloofwaardigheid. Wat ik tot nu toe heb gezien en wat ik heb geleerd van artsen, specialisten, natuurartsen en ook van immunisatie en virologie artsen, dat soort disciplines en ook verpleegkundigen. Dus wat ik met u zal delen gaat over het eerste vaccin, het tweede vaccin en dan de boosters en wat er vervolgens met je lichaam gebeurt.

Het eerste vaccin, als het in uw lichaam wordt geïnjecteerd, heeft naast een kleine hoeveelheid  zoutoplossing  een hele serie ingrediënten die catastrofaal zijn voor uw cellulaire systeem. Wat dat doet met uw immuunsysteem, dat is samengesteld uit  … beenmerg, de schildklier, de milt en alle andere systemen die verband houden met uw immuunsysteem, vermindert het vermogen om witte bloedcellen te produceren met 50% na de 1e vaccinatie.

Dan, 8 weken later, dat is ongeveer de reproductieperiode van het witte bloedcellen voortplantingssysteem. Dus je vermogen om nog een generatie witte bloedcellen aan te maken is 8 weken, daarom hebben ze het als zodanig opgezet, 8 weken later, om het opnieuw aan te vallen. Dus ze vallen het witte bloedcel reproductievermogen aan terwijl het al veel te laag is. Dus nu verlagen ze de zoutoplossing  in de tweede en verhogen ze de schadelijke ingrediënten, en heb je een verschuiving in de ingrediënten. Dus door de afname van de zoutoplossing is er die verschuiving. En wat ze doen is dat de 2e dosis uw vermogen om witte bloedcellen te maken aanvalt met als gevolg nog eens een extra afname van  25%. Dus dan heeft u uiteindelijk nog slechts het vermogen om witte bloedcellen te maken op slechts 25% van uw natuurlijke capaciteit.

Dus u heeft ervoor gezorgd dat 75% van het leger uitgeroeid. En tevens het vermogen om dat leger te maken en weer op te bouwen.

Dan zetten ze de booster in. De booster heeft 81 strengen lichaamsvreemde bacteriën die uw cellen nog nooit zijn tegengekomen, bovendien hebt u niet meer de antilichamen om deze invasie te bestrijden, er resteert slechts 25% van uw verdedigingsleger van witte bloedcellen om het te bestrijden. Het is dus een verloren strijd. Wat zich dan begint te manifesteren is chronische ontsteking, specifiek in de gebieden waar u eventueel pre-dispositie had, dus als u al gezondheidsproblemen hebt, is dat de meest kwetsbare plek waar het zich op gaat concentreren. Bijvoorbeeld ontsteking in de darmen, het luchtwegsysteem, als u tumoren of kanker had, of als er sprake was van endomytriose. Een aanwezige huidaandoening, wat het ook maar is, het gaat dat gebied ontsteken, want het lichaam bevindt zich nu in een chronische ontstekingstoestand, met een lage immuniteit en een lage immuunrespons.

Dan… krijgt u de tweede  booster en die tweede booster heeft 8 strengen HIV en het schakelt iemands vermogen om witte bloedcellen te maken volledig uit en als u even googelt wat die ziekte precies is… Het is HIV.

Dus dan lopen er uiteindelijk steeds meer mensen rond zonder immuunsysteem, zelfs zonder het vermogen om een immuunsysteem te maken, in combinatie met 81 strengen lichaamsvreemde bacteriën en dan ook nog eens 8 strengen HIV samen met alle andere schadelijke ingrediënten. Ondertussen hebben ze alle zoutoplossing uit de eerste en tweede booster verwijderd.

Nu… tot overmaat van ramp zal tijdens het proces 20% tot 30% van de bevolking sterven, tijdens elke serie van dit proces. Er zijn 4 series gepland. Er komen nog 3 boosters uit, en de reden waarom dat is …. Zodra ze ervoor hebben gezorgd dat je geen witte bloedcellen meer kunt maken, word je … afhankelijk van de boosters om te overleven, net zoals iemand afhankelijk wordt van insuline. Big Pharma is op zoek naar mensen die ofwel afsterven om de gewenste bevolkingsbeheersing vorm te geven, dan wel zullen degenen die niet afsterven voor het leven afnemers zijn van de boosters zodat ze hun inkomen behouden en het geld terugkrijgen van de financiering die ze hebben ingebracht om deze vaccins te ontwikkelen.

Dus… ik hoop dat dit nuttig was, ik hoop dat u hier goed naar luistert en hoop dat u de tijd neemt om een eigen kritisch standpunt in te nemen.

Bij alle proefdieren die deelnamen aan de studie voor een van deze vaccins manifesteerde zich een sterftecijfer van 100%.

… dus ik moedig iedereen aan om even de tijd te nemen, om je heen te kijken en uhm… Wacht maar af. En laten we maar eens kijken, laat de natuur zijn gang gaan, en kijk wat er gebeurt.


Stew Peters noemt het “Moord met voorbedachten rade”. Luister waarom.

Kort samengevat: Minuscule vlijmscherpe metalen deeltjes (RVS – roestvrij staal) in het vaccin nestelen zich in alle organen. Alle alarmbellen van het immuunsysteem gaan rinkelen en het leger Witte Bloedcellen gaat massaal tot de aanval over: de cytokinestorm. Na lijkschouwing geven de torenhoge concentraties witte bloedlichaampjes aan, dat de strijd is aangegaan, maar verloren. Velen overleven deze aanval van het eigen immuunsysteem niet. Afhankelijk van de ernst van de reeds onderliggende ziekten. Deze pseudo vaccinatie is eigenlijk te beschouwen als een executie in stappen door een serie dodelijke injecties.

Stew Peters en Dr. Jane Ruby zeggen tenslotte:

“Laat je nooit injecteren. Baan kwijt? Van de Universiteit gestuurd? Geen tripje naar Europa? Erg spijtig, maar je wilt toch niet beweren dat een dodelijke Covid-injectie een goede deal is om je ding te kunnen blijven doen??”


64 gedachtes over ““Vaccinatie” heeft veel weg van een gerichte moordaanslag. Een arts legt uit hoe het werkt.

 1. Klopt, er is nog steeds ondersterfte. We weten natuurlijk ook niet wat de samenstelling per land/bevolkingsgroep is. Ook weten we de ingerediënten niet. Ik zie maar één discrepantie sinds begin dit jaar:

  Like

  • Daarom hebben ze zo’n haast, elke dode is er 1

   Er is een foto van Hugo de Jonge die in zijn handen staat te wrijven toen een oudere vrouw de prik kreeg. Geen stijl had deze gevonden en het kwaad was van zijn gezicht af lezen. Ik kan de foto zo snel niet meer terug halen.

   Of zoals een reageerder hier ooit een keer geschreven heeft, wellicht is het een intelligentietest. Degene die de spuit nemen zijn vervangbaar. Hoe krijg je het toch in je kop om je met iets in te laten spuiten waarvan je niet weet wat erin zit. Weer een topartikel overigens,

   Geliked door 5 people

 2. De smoking gun is dat je geen schadeclaims kunt indienen tegen deze Big Pharma maffia. Ze hebben zich reeds voor 100 % gedekt in de verkoopcontracten.

  Geliked door 6 people

 3. Wacht maar op de toename van 5G gemoduleerde frequenties in combinatie met griep en verminderde weerstand de komende 6 maanden! Die geinjecteerde troep blijft in je bloed rustig wachten tot op het juiste moment om haar dodelijk effect in gang te zetten. Er is hier over gedacht de laatste 15 jaar en jij bent er niet een van hen…… They are always one step ahead of you and you just don’t belong to that club.

  Geliked door 4 people

 4. Alles is met voorbedachte rade geregeld, dat is over duidelijk. Het valt wel op, dat de vaccins niet het ,,gewenste,, effect bereikt, zoals werd verwacht. Dus minder sterfgevallen. Wat me nog steeds niet helemaal duidelijk is…is het feit, waarom zijn er 4 verschillende vaccins? Heeft dat met de vloeistof te maken? Is het ene vaccin misschien sterker dan het andere? Rare vragen bestaan niet, dus daarom stel ik de vraag. Kan iemand misschien nadere toelichten geven aub? Alvast bedankt!

  Like

   • Da’s een hele goeie! Hier denken begint dat ook al.
    Supermarkten: straks blijven ca 3 over U mag 3x raden welke? Misschien zelfs maar 2, in dat geval mag u slechts 2x raden….etc etc etc.

    Like

  • Dan zal het voor vele wel te laat zijn.

   Ik zelf werk op diverse locaties, en op ons kantoor zijn ze allemaal geïnjecteerd met dit dodelijke goedje. Ze voelen zich veilig maar hebben het niet zo op niet geïnjecteerde collega’s zoals ik laatst heb ondervonden. Als een paria wordt je weggezet. Toch laat ik me niet overhalen maar het gevoel van niet welkom zijn voelt zeer onprettig. Heb inmiddels ontslag aan gezet.

   Mijn lijf, mijn keuze.

   Geliked door 3 people

 5. Blijft natuurlijk een lastige keuze; dood gaan we toch een keer.

  Tot het zover is; wil je dan plezier hebben (vaccinatie voor bepaalde dingen dan nodig van onze overheden) of wil je in beperking leven.
  Stel je overleefd het, is het dan nog plezierig om op aarde te zijn als alle gevaccineerden er niet meer zijn? (vrienden / familie en los van de rampen welke ontstaan doordat niemand meer in de fabriek werkt / voedsel schaarste / water etc etc..)

  Geliked door 1 persoon

  • Ik bepaal dat allemaal graag zelf.
   Nu doen uitverkorenen dat voor mij.
   Dat betekent slechts één ding voor deze uitverkorenen: verbeter de wereld en…..

   Het is vervelend aan het worden, ik weet het.
   Het is een goed bedoelde tip.
   Misschien moeten ze een handje worden geholpen, zulke helden zijn het niet, die uitverkorenen.

   Geliked door 6 people

  • Dat we uiteindelijk dood gaan is geen speld tussen te krijgen. Dat is voor mij echter geen enkele reden om me dan maar te laten vermoorden voor een “pleziertje”. Met dat soort logica en intellect kan ik nu werkelijk helemaal niets. Baas over eigen lichaam en leven, met slechts één regel, breng anderen geen schade toe. Zou voor iedereen het hoogste goed dienen te zijn. Hoewel je tegenwoordig in “newspeak” termen al heel snel iemand beschadigd hebt, de op feiten gebaseerde waarheid verkondigen is al voldoende. De overige door jou aangehaalde problemen zie ik toch ook een stuk positiever, wat heet alleen de gedachte eraan doet mijn frequentie al flink stijgen. Als we met weinigen overblijven zal er juist geen voedsel of drinkwater schaarste zijn, wat te denken van de levensruimte die ontstaat? En welke rotzooi uit een fabriek hebben nu eigenlijk echt nodig? Familie? Zwaar overgewaardeerd. Mijn ouders leven niet meer, en hoewel ik dat heel jammer vindt, ben wel blij dat ze na 40/45 dit ook nog niet eens mee moesten maken. De rest van de familie heb ik geen banden mee, het is net als met collega’s, ze worden je opgedrongen. Vrienden kan je zelf nog uitzoeken, die zijn heel zeldzaam en waardevol. Mits je wel het zelfde pad volgt, anders zijn ook zij alleen maar een verstoring en zeker geen vrienden. Er blijven genoeg pleziertjes over om van het leven te genieten, laat je fantasie de vrije loop en improviseer. Leer ook juist het kleine te waarderen.
   Het zijn niet perse de sterkste of de slimsten die overleven, maar zij die zich het best aan de omstandigheden aanpassen. We zitten nu in een fase waaruit moet blijken of de mensheid dit als geheel kan. Want dat het over een totaal andere boeg moet ben ik mijn hele leven al van overtuigd, echter niet zoals de “uitverkorenen” het gepland hebben.

   Geliked door 5 people

  • @ Bart
   Denk je dat het met een sterk verzwakt immuunsysteem en aandoeningen aan je organen plezierig leven is, helemaal afhankelijk van big pharma?
   En wat de overheid betreft, die heeft de mens allang dood verklaart, en ziet jou enkel als een natuurlijk persoon, die zoveel mogelijk op moet leveren, en wanneer de mens sterft, haalt de (r)overheid je geboortetrustrekening leeg.
   PS ik heb altijd nog “Lust for live” dat houdt mij op de been.

   Geliked door 1 persoon

   • @lycata100: Nee dat lijkt me ook niet plezierig.

    Directe gevolgen van de vaccins of indirecte gevolgen van de vaccins > het is het 1 of het ander….

    Geliked door 1 persoon

  • De sterfte zal globaal gelijk zijn in alle beroepsgroepen.
   En, ja we gaan dood je keuze binnen veertig weken of over veertig jaar?
   Ben je het leven zat prima pak gewoon een koord en Bingel een tijdje in het trappenhuis? Minder pijnlijk dan de lijdensweg van de injecties.

   Like

 6. Dan wordt ook duidelijk waarom ze telkens weer vol overtuiging een volgende veel en veel heftigere pandemie durven aankondigen. Na alle vaccinaties in combinatie met 5G, wat elk moment in gewenste sterkte en frequentie aangezet kan worden, zijn ze erg zeker van hun zaak.

  Like

 7. We gaan er bijna niet aan ontkomen, die gifspuiten zitten ook voorts in het voedsel en waarschijnlijk ook in andere dingen. Dus niet alleen de grafeenoxide, het complete zooitje. Dus eet geen fruit en groenten die vers zijn van de supermarkt of de groenteboer of marktkooplui, etc, je bent gefopt.

  Like

 8. A.u.b. Jay laat dat religieuze prietpraat, 1 percent van de wereld bevolking kunnen als uitverkorenden worden beschouwd, de rest zijn gemodificeerde slaven die het herrenvolk bedienen op hun vermaledijde wensen en keuzes, God hate us all.

  We gaan NOOIT meer terug naar normaal: Australische nachtmerrie wordt intenser

  Geliked door 1 persoon

   • Ook eens. Maar dit komende systeem (als het er ooit komt, dacht het niet!!!) is nog verziekter. De hoop is dat uit deze clash een “mens zijn” opstaat die korte mette maakt met die zogenaamde zichzelf benoemde uitverkorenen (lees: criminele psychopaten).

    Geliked door 2 people

 9. En precies volgens verwachting…. 2022 scenario..
  Kabinet reserveert 143 miljoen euro voor nieuwe coronaprikken

  Het ministerie van Volksgezondheid houdt er rekening mee dat Nederlanders volgend jaar opnieuw twee keer een coronaprik moeten halen en reserveert daar 143 miljoen euro voor, staat in een toelichting op de begroting van 2022.

  Geliked door 1 persoon

 10. Een tijdje geleden kocht de Europese Unie 1,8 miljard extra dosissen van Pfizer en 300 miljoen van Moderna. Ongeveer vijf extra per Europeaan. Duidelijk?

  Geliked door 1 persoon

 11. Ik probeer het hoofd koel te houden . In crisis lijk ik dit aardig goed te kunnen tenzij in relatie met mijn enig kind, mijn zoon. Hij heeft moderna genomen en wilde ook dat ik een vaccin nam. Grote ruzies gehad Niet gedaan . Had goed excuus : ik kwam net uit n hartoperatie . Vervanging deel vd aorta ( geboorte aneurysma tgv een 2 kleppen uitgang ipv 3 ) . In de tussentijd kwam er zoveel uit dat ik gestopt ben t zelfs te overwegen.

  Maar .. kunnen wij dit goed overbrengen naar de mensen om onmiddellijk te stoppen ?
  Kun je t nog overleven als je ‘slechts’ de eerste 2 hebt gehad ?
  Hoe kunnen we per direct gezamenlijk iets doen om de grootste ramp te voorkomen?
  Ik geloof t ook al vind ik t doodeng en wil ik t daarom wegduwen en eigenlijk niet geloven ? Herkennen jullie dit gevoel ? Ik voelde wel in maart april 2020 alle alarm bellen rinkelen en heb sinds die tijd heel veel gevolgd . De herkenning dat dit om een financiële crisis meer dan een pandemie.
  Dus welke strategie is hier goed om t om te keren ?
  En hoe ga je voorkomen dat je niet gevaccineerd blijft ? De strop die nu om vele hoofden liggen zal steeds nauwer worden . Hoe kunnen we hier uit blijven en ons concentreren op de redding ? Ik hoor zonder te willen bekritiseren veel ‘ zinkend schip’ berichten. Althans zo lees ik t.
  Hoe dus erbuiten blijven en hoe stop zetten ? Gelooft iemand nog dat dit kan worden stopgezet ?

  Dank je wel . Een heel bezorgd mens

  Geliked door 1 persoon

 12. Dan zal het voor vele wel te laat zijn.

  Ik zelf werk op diverse locaties, en op ons kantoor zijn ze allemaal geïnjecteerd met dit dodelijke goedje. Ze voelen zich veilig maar hebben het niet zo op niet geïnjecteerde collega’s zoals ik laatst heb ondervonden. Als een paria wordt je weggezet. Toch laat ik me niet overhalen maar het gevoel van niet welkom zijn voelt zeer onprettig. Heb inmiddels ontslag aan gezet.

  Mijn lijf, mijn keuze.

  Geliked door 1 persoon

 13. Dank voor artikel met analyse ve natuurgeneeskundige. We kennen alleen niet de inhoud vd injecties die valselijk vaccinaties worden genoemd. Niemand controleert onafhankelijk wat in de dierproeven vaccins zat. Niemand vergelijkt dat met wat in de vloeistoffen zit die in den lande door de medische bloedraad wordt ingespoten.

  Het klinkt plausibel allemaal, echter de giffen alleen al vallen het immuunsysteem aan en belasten de biologie. Het verhaal gaat over stamcellen en witte bloedlichaampjes, echter het immuunsysteem is veel meeeeer dan antibodies en witte bloedlichaampjes.

  Elk recent vaccinatie verleden op hogere leeftijd telt op bijde covidpaniekinjecties dus logisch dat het geheel bij vele angstige vaccinconsumenten kantje boord gaat worden tot en met fataal.

  Like

 14. at administrator

  Ja verdomd het is een experiment waarvan we totaal geen exacte gegevens hebben terwijl de medische autoriteiten doen alsof ze exact weten waar ze mee bezig zijn.
  Een soort lamme Jaap leidt de blinde WEDAVOS Dutch Junta.

  Like

 15. Inderdaad the anti-dote…

  Voor diegene die nog meer kennis op willen doen… 80 pagina’s incl vele links ook naar de twee boeken van Jim Humble.

  The Universal Antidote
  The Science & Story of Chlorine Dioxide

  Duckduckgo for the download 🐣
  Ik kan nl wel een boek van mijn downloads per mail versturen echter niet naar hier 🤔

  Like

 16. INGREDIËNTEN IN VACCINS – U kunt GEEN weloverwogen beslissing nemen als u niet goed op de hoogte bent.

  Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins.

  Deze worden in uw kinderen GEÏNJECTEERD;

  -> Formaldehyde/Formalin – Zeer toxisch systematisch gif en kankerverwekkend.

  -> Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.

  -> Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Brengt risico’s met zich mee voor langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie, en autisme. Het dringt door in de hersenen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

  -> Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celbeschadiging, vermindert de oxidatie-reductie activiteit, cellulaire degeneratie en celdood. Wordt in verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie en autisme.

  -> Polysorbaat 80 & 20 – overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee, waardoor het de hersenen kan binnendringen.

  -> Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige medische apparatuur.

  -> Serum van runderfoetussen – Geoogst van foetussen van runderen (koeien) die van drachtige koeien worden afgenomen voordat zij worden geslacht.

  -> Menselijke Diploïde Fibroblast Cellen – geaborteerde foetale cellen. Vreemd DNA heeft de mogelijkheid tot interactie met ons eigen DNA.

  -> Afrikaanse Groene Aap Niercellen – Kunnen drager zijn van het SV-40 kanker-veroorzakende virus dat al ongeveer 30 miljoen Amerikanen heeft besmet.

  -> Aceton – Kan nier-, lever-, en zenuwschade veroorzaken.

  -> E.Coli – Ja, dat leest u goed.

  -> DNA van varkens Circovirus type-1

  -> Menselijke embryonale longcelculturen (van geaborteerde foetussen)

  U kunt al deze ingrediënten bekijken op de website van de CDC.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/08/vaccinatie-en-wat-het-feitelijk-is-niet-best/

  Like

  • De Amerikaanse microbioloog dr. Robert Young en zijn team onderzochten de inhoud van de covid-vaccins van de vier grote leveranciers. Ze vonden tal van ingrediënten die niet op de bijsluiters staan, zoals nano grafeenoxide, nano aluminium en zelfs parasieten. Hun conclusies: a) het zijn geen vaccins en b) ze zijn zeer giftig en c) het niet informeren van het publiek over de volledige inhoud van deze substanties is een schending van de Code van Neurenberg van 1947.

   Dr. Robert Young en zijn team (*) publiceerden hun bevindingen in februari van dit jaar. Op 11 september volgde een update.

   https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/wat-er-in-de-covid-vaccins-zit-en-niet-op-de-bijsluiters-staat/

   Like

 17. Helaas zijn er genoeg. Veel verlammingen. Tia, Plotseling hart stilstand.. Allemaal bij zeer jonge mensen die niet ziek waren. 2 a 3 weken na het 1e vaccinatie..

  Like

 18. Pingback: Vaccinatie!!! – BLOG Wat mensen beweegt

 19. Je zal van iets anders sterven, Zo is mijn vrouw met kanker een paar jaar na haar vaccin tegen de varkensgriep gestorven. Geen directe relatie, maar het pakt je op een zwakke plek. We zien wel over een paar jaar.

  Like

Reacties zijn gesloten.