Amanah Keenan – Update juli 2021 – Indonesië als uitvalsbasis voor de laatste veldslag?

WIJ HET VOLK moet als één blok opstaan tegen terreur en onderdrukking. Zonder dat iemand het voortouw neemt lukt dat blijkbaar niet. Teveel zijn nog afhankelijk van de giften van het WEF/WHO Regime Rutte, een sigaar uit eigen doos.

Er zijn 17 miljoen mensen en een WEF/WHO terreurclubke van enkele duizenden. Omdat zij aan de geldkraan draaien namens een corrupt bankensysteem, zit de bevolking gevangen in hun matrix van nepgeld. Het lijkt alsof er geen andere bronnen zijn, die hun nepgeld kunnen vervangen door echt geld: goud, zilver en andere metalen. Als WIJ HET VOLK op de handen blijft zitten gebeurt dat ook niet.

Wachten op Nesara/Gesara is een optie, maar het werkwoord wachten is passief. Opstaan en een beroep doen op de voorhanden zijnde onmetelijke rijkdommen is een andere optie. Amanah Keenan biedt de middelen aan namens een groep van 29 Elders/Oudsten die zich hebben verplicht de huidige globalistenkongsie uit te roeien. Amanah Keenan heeft in 2013 al eens geprobeerd de Nederlanders te redden van die terroristenclub, tevergeefs.


NEIL KEENAN UPDATE | Riders On The Storm – Neil Keenan – Groep K, Ltd.


Hij vecht elke dag hard om de cabal en Khazarianen op afstand te houden van het succesvol uitvoeren van hun gedetailleerde en verreikende plannen om meer dan 90 procent van de wereldbevolking te elimineren.

Hoofden van verschillende elementen van deze zeer reële entiteiten bellen Neil om hem om te kopen en te laten stoppen met vechten.

Het antwoord is altijd hetzelfde… Waarom stoppen als we winnen?

We zijn op het punt in deze strijd gekomen om de mensheid te redden waar het nu ‘oorlog’ is.

In de onderstaande video zal het visueel verschijnen en klinken alsof hij moe is. Wees ervan verzekerd dat, hoewel het gevecht allemaal consumeert, de energie bestaat in Neil en zijn kleine groep mensen om harder te gaan wanneer het moeilijk wordt.

Dit is de aard van echt leiderschap. We kennen als weinigen de gevolgen van ons handelen en de gevolgen van falen.

De Khazarianen en Cabal, zijn wereldwijd vertakt. Ze bepalen wat je eet, waar je woont, wat je ademt, wat je mag zeggen en doen.

Deze nieuwste wereldwijde poging om sociaal te re-engineeren is de versnelling van hun eindspelplannen. Maskers, vaccins, isolatie, protocollen etcetera zijn ver van tevoren opgesteld om je bang te maken voor iets dat relatief onschadelijk is.

Neil heeft veel plannen klaar staan om ingezet te worden in onze strijd om ze te vernietigen.

Het is inderdaad een oorlog en wij zullen hen opzoeken om hen ter verantwoording te roepen. Niemand zal hieraan ontsnappen. Neil pakt ze al meer dan 13 jaar aan en is de enige die heeft gezien, aangeraakt, gehoord en begrepen wat er aan de hand is.

Er circuleren veel legendes en schemerige verhalen op internet over Neil, veel wonderlijke verhalen circuleren en veel zelfverheerlijkende ‘experts’ met ‘bronnen’ en ‘connecties’ op hoge plaatsen met organisaties die scenario’s draaien om zichzelf belangrijk te maken en persoonlijk te profiteren van deze verhalen.

Dus sta me toe om je direct te vertellen, van het feit dat ik nu al een tijdje elke dag bij Neil ben, wat er aan de hand is.

Dat is niet wat we hier doen. We gaan op zoek naar informatie, nemen op wat er geleerd moet worden en nemen die informatie mee in de voorbereiding van strategische en tactische plannen. De mensen met wie we praten zijn echte experts en de echte wereldleiders van over de hele planeet. Deze mensen noemen de roddels of de paria’s die profiteren van het verhaal niet.

De wereldleiders en echte experts bellen Neil – op elk moment dat hun fantasie en behoeften daartoe aanleiding geven. Dat is hoe het werkt als je het respect van deze wereldleiders hebt verdiend – gebaseerd op meer dan 13 jaar vechten en winnen.

De laatste twee dingen die ik voor de onderstaande video wil bespreken, is dat we namens de wereld zullen vechten vanaf een locatie die de zuiverheid van Neils ziel heeft toevertrouwd en gevalideerd.

We hebben allemaal een soulcontract, en Neil en zijn kleine groep krijgers vervullen die van hen, ondertekend door ieder van ons voordat we geboren werden. De zetel van dat gevecht zal op een locatie zijn die reeds lang geleden was voorbestemd.

Neil, zonder bekende reden herinnert zich dat hij een uitgebreid artikel schreef in grade 6 over Indonesië. Zijn gevechten die leidden tot het indienen van zijn Trillion Dollar Law Suit, leidden hem opnieuw naar Indonesië.

De beproevingen om de zuiverheid van zijn ziel en zijn integriteit te testen die nodig zijn om Amanah te worden, vonden plaats in Indonesië. De overeenkomst ondertekend door 29 Elders hangt aan de muur naast me terwijl ik dit typ, werd ondertekend in Indonesië.

Indonesië begon de strijd al door te weigeren de voormalige Amerikaanse senator en minister van Buitenlandse Zaken John Kerry het goud te geven dat hij eiste tijdens een bezoek aan Jakarta….

http://neilkeenan.com/2014/02/

…. en is sindsdien de plaats van eindeloze aardbevingen en manipulaties van weermachines. Dit land staat sterk. Dus de zetel voor de strijd om de wereld te redden en te bevrijden zal beginnen in en uitgaan van Indonesië.


Niet de VS of enig ander terminaal besmet land.

We zijn aan het einde. Neil zal zeer binnenkort de strijd aangaan met de vijand, en met de zegeningen van degenen die onze inspanningen in deze en elke dimensie ondersteunen – zullen we onze zielscontracten vervullen en de mensheid redden. Dit is DE waarheid, geen waarheid, geen gerucht of een verhaal. Geniet van Neil’s bericht en bedankt voor het lezen van dit voorwoord.

Zeer respectvol,

Kevin

Copyright © 2021, GROUP K, Ltd.


The Brief THE PLAN OF THE EXPERTS 1928

DIT FORUM HEEFT MAAR ÉÉN DOEL – DE CABAL LIQUIDEREN
Er zijn door de jaren heen al vele pogingen geweest om via commentaren dit forum te gebruiken om meningsverschillen of persoonlijkheidsconflicten binnen allerlei vrijheidsbewegingen te bespreken. We zullen niet in het aas happen. Deze website heeft maar één doel – het ontmaskeren van de mensenhatende globalisten en het uitstippelen van een strategie voor hun ondergang. Opmerkingen die het tegendeel beweren, zullen voor kennisgeving worden aangenomen, maar hier niet worden gepubliceerd.

18 gedachtes over “Amanah Keenan – Update juli 2021 – Indonesië als uitvalsbasis voor de laatste veldslag?

 1. Is 2 1/2 maand geleden benieuwd wat er gaat gebeuren, dat er wat gaat gebeuren is duidelijk…..maar ze zijn ingezworen met demonen….het gevecht tegen die demonen is pas het echte en zware gevecht wees Blij als Je daar geen deel aan hoeft te hebben…..

  Like

  • Of juist wel. Een demon meer of minder maakt me niet zoveel uit.

   Want

   Ze kunnen niks. Ik heb ze vaak genoeg opgeroepen. Ik wilde ze zien. Niks, geen een demoon kwam. Nog nooit een demoon gezien dus, maar ik ben ook kennelijk het jongetje uit het sprookje van de jongen die niet kan griezelen.

   Kotsen wel

   Like

   • Begrijp ik het nu goed, Gijp? Zijn demonen het zelfde als politici? Ze kunnen niets, ze komen niet als als ze opgeroepen worden, en je moet van ze kotsen want het zijn zomaar griezels. Het zijn smerige griezels.

    Like

    • Spot on, maar wat ik bedoelde te zeggen is dat je niet bang moet zijn voor demonen maar voor mensen. Of politici mensen zijn? Dat weet niemand

     Jammer dat demonen niet bestaan, de eerste beste succabus moet ik nog tegen komen. Of misschien heb ik die al in huis en noem ik haar mijn vrouw. Wie zal het zeggen

     Like

 2. Laatste nieuws vanuit Indonesië. De bevolking van enkele kampongs heeft uit woede een bus met Covid vaccins vernietigd. Ze waren gekomen om deze mensen in te spuiten. Dit gebeuren kwam gewoon in het nieuwsbericht.

  Geliked door 1 persoon

  • Bestuderen.
   Weer eens een andere invalshoek.
   Het bankenkartel heeft Hirohito – toen hij in 1921 in Londen was – opdracht gegeven alle Chinese goud te verzamelen en over te dragen. Vandaar Pearl Harbor. Japan werd en wordt aangestuurd door dezelfde Agents of Evil als hun tegenstander. Overigens heeft Japan de Moderna troep geretourneerd en de pandemie voor verleden tijd verklaard. Ze liepen toch al jaren met zakdoekjes voor hun snufferds – vooruitgang enzo.

   Like

    • Lieve Margie,
     Dankzij jouw bedankjes n.a.v. mijn boeken
     http://www.pumbo.nl/boek/haarp
     http://www.pumbo.nl/boek/holocaust
     http://www.pumbo.nl/boek/mindcontrol
     Is mijn zoon tot het inzicht gekomen dat hij de vervolgvaccinaties voor Covid BESLIST NIET meer moet nemen!! Ik kan wel janken van vreugde!
     Er was de mening van iemand anders voor nodig ( OVER DE INHOUD VAN MIJN BOEKEN!) en de mededeling dat het mijn boeken zijn die vele mensen ervan weerhouden hebben om zich dus NIET met de KILLSHOT te laten injecteren.
     Jij trok mijn zoon over de streep!!
     Chapeau!!
     Ik ben je erg dankbaar.
     Op deze manier zijn mijn boeken toch nog ergens goed voor.
     Ook mijn bericht dat uit 2012 stamt, zette mijn zoon aan tot dieper nadenken.
     Hier is dat bericht terug te vinden.
     https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/ik-zie-opnieuw-een-holocaust-aan-de-horizon/
     Dat was dus echt héél erg lang voordat we midden in deze ellende verzeild raakten.
     ZE blijven die vaccinaties maar pushen en promoten. maar het is dubbel bedenkelijk als je weet dat de filosofie achter deze massa hypnose terug te vinden is in Mein Kampf van Adolf Hitler die zei:” Maak de leugen groot genoeg, blijf het eindeloos herhalen, en het volk zal het op de lange duur gaan accepteren als de waarheid.
     Ik vraag iedereen hierover eens goed na te denken.

     Met vriendelijke groeten Paul Peters, en nogmaals hartelijk dank Margie!

     Like

     • Hoe fijn dit te lezen Paul!
      Ben blij voor je zoon, voor jou en de samenleving…
      Het is de tijd om te oogsten, we gaan zegen vieren.

      Heb het GOeD 🙌

      Liefs,
      Margie

      Like

 3. Je zult zien dat direct de moslims ons nog komen redden, terwijl de deep State altijd voor hun angst gepropagandeerd heeft?

  Like

  • Vele jaren in liefdevolle harmonie met de lokale bevolking op een klein eiland geleefd en gewoond. 1000 moslims and a Dutch lady without religion. Géén telefoonbereik, geen straatverlichting, 8 auto’s…
   Respect, saamhorigheid, samen zijn en samen delen…vredelievend!!!

   Eenvoud…zo puur!
   Kinderen vreugdevol en blij wanneer auntie Margie terugkwam van een uitstapje.
   Ik werd op handen gedragen.
   Voor altijd in mijn hart vol mooie herinneringen💖

   Like

 4. Ze zijn in ieder geval niet zo dom ( heb ik begrepen ) als dat slaafse witte volk dat de mouw opstroopt om de gifspuit te ontvangen

  Ik zat net te kijken op you tube wat er net met waku waku is gebeurd. Kanaal heet de kapitein. Makkelijk te vinden. Het is verbijsterend. Daar zei ook een demonstrant, het wordt tijd dat wij eens met paarden komen dan is het snel voorbij. En dat is ook zo. We moeten het effe zien. We zijn met meer en toch laten we ons tiranniseren. Nooit gedacht dat ik dit zou meemaken in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.