SARS-COVID-19: Hoe is besmetting mogelijk als er geen virus bestaat?

Het wonderbaarlijke fenomeen van besmetting zonder virus verdient nog wat uitleg. Want we hebben toch gezien dat hele families in de ziekenboeg terecht kwamen en dat de inwoners van verpleeghuizen tegelijkertijd ziek werden. Dan moet er toch iets besmettelijks zijn? Het hele COVID-verhaal staat of valt toch met besmettelijkheid. Als er geen besmettingen plaatsvinden, waar zijn dan al die maatregelen voor nodig geweest?

Inderdaad weten wij allang dat die maatregelen een heel ander doel dienden.

Hoe het dan toch kon dat het zonder virus mogelijk is om iemand anders in je omgeving te besmetten legt Dr. José Luis Sevillano uit. Hij geeft overigens wel aan dat het nog door verder onderzoek moet worden bewezen. Wat we nu hebben is indirect bewijs. Maar dit is 100% betrouwbaarder dan het nooit geleverde bewijs dat er een virus is, dat die besmettelijk is en dat die slechts één ziekte veroorzaakt: COVID-19. En dat je daarom moet worden gevaccineerd met exact de veroorzaker van de aandoening SARS: een stralingsziekte.

ORWELL CITY: Verschil tussen daadwerkelijke COVID-gevallen en andere soorten infecties


In een kort interview voor El Mundo al Rojo legde Dr. José Luis Sevillano het werk uit dat la Quinta Columna tot nu toe heeft verricht, en hij beantwoordde ook een vraag die vaak wordt gesteld door degenen die net meer beginnen te leren over het Spaanse team:

Hoe is ‘besmetting’ uit te leggen als er geen virus is?

De volgers van de Spaanse onderzoekers weten al dat de 5G-antennes enerzijds uitstralen bij bepaalde frequenties die boven de vastgestelde limiet liggen. Die frequenties worden duizend keer vermenigvuldigd met grafeenoxide, waardoor de met het wondermiddel geïnoculeerden,  de bekende COVID-long (bilaterale longontsteking) ontwikkelen.

In 2 minuten geeft Dr. Sevillano het antwoord in het volgende fragment dat Orwell City  vandaag brengt.

El Mundo al Rojo: In deze theorie die u ons uitlegt welke rol zou de hele kwestie van besmettingen spelen, of hoe zou het worden verklaard? Want er zijn toch duidelijk families geweest waarin veel mensen besmet zijn. Sommigen hebben constipatie gehad, anderen griep, anderen met… etc. Kortom, wat zou de verklaring zijn van deze verschillende symptomen?

Dr. Sevillano: Nou, dat is een zeer goede vraag. Het punt is dat… Ik zal proberen het snel uit te ;eggen. 

Het eerste dat we ons moeten afvragen, is of wat we zien echt besmettingen van een coronavirus zijn of… Wat zien we daar nu feitelijk? Er zijn dus gevallen van besmettingen en er zijn zieke mensen. Het is ook waar dat de ziekte is gegroepeerd in bepaalde families en in bepaalde groepen zoals in de verpleeghuizen. Maar we moeten er rekening mee houden, zoals ik al eerder zei, dat dit materiaal radiomoduleerbaar is. Dat wil zeggen, je hoeft alleen maar een antenne in de buurt te hebben om ernstig ziek te worden. Zoals ik al zei, COVID type III. We hebben het niet elk jaar over verkoudheid of griepgevallen. Nee, nee. We hebben het over COVID long. Kortom, ernstige aandoeningen brengen je naar de IC en zullen je doden. Dit soort gevallen, waarvan er niet zo veel zijn, bestaan wel. En ze komen in groepen voor.

Maar dit is precies de reden waarom ik je erover vertel. Want er is een clustering fenomeen op het moment dat een antenne uitstraalt naar de mensen en naar de hele groep die het materiaal in zijn lichaam draagt. Zoals de ouderen in de woningen, die allemaal tegen de griep zijn ingeënt.  En in het griepvaccin hebben we materiaal (grafeenoxide) gevonden.

En daarnaast moet je met nog een ding rekening houden, en dat is dat dit materiaal uitstraalt. Dat wil zeggen, het vermenigvuldigt zich met duizend signalen die het ontvangt van de antennes. Dus dan kom je binnen een bereik genaamd TeraHertz,  dat heel dicht bij ioniserende straling ligt. Dus een persoon die aan dit type golf wordt blootgesteld, vermenigvuldigt zelf de signalen die van de antenne komen en wordt daarmee tegelijkertijd ziek.  En wees voorzichtig, want hij kan mensen om hem heen bestralen en ‘infecteren’.

‘Infecteren’, tussen aanhalingstekens. Die persoon beschadigt de mensen om hem heen zonder microben aan hen door te geven. En dit is iets dat we moeten bestuderen. We werken eraan om het te bewijzen. Het is niet eenvoudig om het te doen met de middelen die we nu hebben.


Als u opmerkingen of informatie heeft voor La Quinta Columna, dan kunt u verwijzen naar hun officiële website. Volg ze op hun officiële kanalen op  Telegram,  Instagram,  Youtube  en  Twitch. Als u rechtstreeks contact wilt opnemen, stuurt u ze een bericht naar:  tutoronline@hotmail.es. Maak je geen zorgen over de taalbarrière, ze begrijpen Engels en Frans.

Vergeet niet dat Orwell City niet is aangesloten bij La QuintaColumna. Dit is een website gewijd aan het verzamelen van belangrijke informatie die dit team van onderzoekers levert (en ook van de vele anderen uit de Spaanstalige wereld die geweldig werk leveren bij het ontmaskeren van de plandemische).
Orwell City vat video’s samen, transcribert, vertaalt, bewerkt en subtitules, zodat iedereen meer te weten kan komen over de schokkende ontdekking die ze hebben gedaan over de ware inhoud van de vaccinatieflacons.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en, als je er zin in hebt en voelt, kun je een kleine donatie doen. Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

Orwellito.

17 gedachtes over “SARS-COVID-19: Hoe is besmetting mogelijk als er geen virus bestaat?

 1. Er is tot nu toe géén bewijs geleverd van één geïsoleerd SARS-CoV-2 virus en daardoor het bestaan (Postulaten van Koch) een feit dat ook de CDC onlangs heeft moeten toegegeven, een sterke onderbouwing voor de these dat Covid-19 vooral ontstaan is door recente griepvaccinaties. Dat komt overeen met de bevindingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat vorig jaar ontdekte dat ontvangers van het griepvaccin 2017-2018-2019 een veel hogere kans (36%) hadden om “corona” te krijgen.

  Momenteel doet een oversterfte zijn intrede, normaal gesproken is de zomerperiode relatief vrij van vervelende luchtweg infecties en daaruit voortvloeiende complicaties. Moeite om toegang te krijgen tot de gezondheidszorg, sinds het begin van de plandemie hebben liefdadigheidsinstellingen en gezondheidsinstanties gewaarschuwd dat mensen moeite hadden om toegang te krijgen tot de zorg toen de gezondheidszorg overging op de “bestrijding” van de plandemie. Nu beginnen 18 maanden van uitgestelde zorg en behandelingen hun tol te eisen.

  Kortom, introduceer opzettelijk een nieuw zogenaamd “killer virus’ zaai daar zoveel mogelijk paniek over, en zet iedereen dan onder grote druk om zich vervolgens te laten injecteren met “vaccins” die in werkelijkheid naar mijn mening voor de zgn. de-populatie agenda bedoeld zijn.

  Stichting Buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC)

  Laatst bijgewerkt: 25 september 2021

  1919 Sterfgevallen, 2489 Ernstige gezondheidsschade

  https://meldpuntvaccinatie.nl/

  • Ook met tere kinderzieltjes…
   Mindcontrol, thanks for the memories
   Brice Taylor
   vertaald door Quasimodo in het nederlands

   Zeer zeker géén pareltje…
   Wel één van de vele levensverhalen van satanische kindsexslavernij Mindcontrol robotslaven.

   • Gek hé zelf vertrouw ik geen enkel westerse politicus hun ghostwriters, Godsdiensten en henchmen die met hun interessante “informatie” en “desinformatie” die bijna elke wereldburger op het verkeerde been zet. Kiezen tussen kwaden is jezelf verloochenen. Ben er van overtuigd dat het kwaad aan de andere kant van de Atlantische oceaan geboren en getogen is, founding father George Washington was een vrijmetselaar, vrijmetselarij en het zionisme (Judeo-maçonnerie) heeft de westerse wereld geïnfecteerd en is naar mijn mening de gróótste bedreiging voor de “vrije” wereld.

    Een behoorlijk diepgravend onderzoek
    https://www.pensioenactivist.nl/genocide-agenda-21-vanuit-nazi-nederland/

 2. Rutte had toch gezegd, dat we in oorlog zijn met virus, DE IDiOOT!
  Hij zit zo te kronkelen met de Jonge dat ze uiteindelijk toch door de mand vallen?

 3. Mensen open de ogen voor het nepnieuws over Rark Mutte en een vermeende aanslag! Verbind de lijntjes en zie …
  Groot onderhoud A12 van 27 september – 7 oktober 2021
  A12

  Zeer ernstige verkeershinder door afsluiting A12 Utrecht richting Den Haag tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug vanwege groot onderhoud; 27 september – 7 oktober 2021

  Door de slechte technische staat van de A12 is op korte termijn onderhoud nodig en kunnen deze werkzaamheden niet verder opgeschoven worden. Ze zijn met iets groots bezig wat onze aandacht niet kan gebruiken en maakt tevens legitiem dat er niet meer geprotesteerd kan/mag worden. Ook niet met bloemetjes , hartjes etc etc want gevaarlijk .

  • Dit is een hele vreemde kronkel, ja.
   Het wordt een grote puinhoop, precies wat ze willen.
   Verkeerslockdowns?

  • Onderhoud A12 !!!?????
   a) Zware 5G en 6G Antennes/modulatoren in/onder/boven het asfalt plaatsen? In de lichtmasten of vangrails b.v.
   b) Detectoren voor het checken van auto’s en/of inzittenden op wat?
   c) Explosieven onder het wegdek om als Rutte en de Jonge c.s. vluchten de achtervolgers (na de nodige explosies) af te schudden?
   d) ???

   Het zal d) wel wezen, tja maar Watte?????

 4. Hoe besmetting mogelijk is als er géén virus bestaat
  The Crowd: A Study of the Popular Mind. Gustave Le Bon published in 1895.

  Pdf downloadable

  • Zo simpel is het.

   Het zogenaamde (clovid) VIRUS is de ANGEL in deze hele pLandemie!!
   Trek je deze ANGEL eruit dan stort alles, deze pandemie alle maatregelen enz. enz. als een kaartenhuis in elkaar!!!

 5. Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt het duidelijk

  Een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt duidelijk wat een aantal andere wetenschappers hebben beweerd, namelijk dat het de mRNA-vaccins zelf zijn die de mutaties (“varianten”) van het virus over de hele wereld veroorzaken. Hij stelt ronduit dat het mRNA-vaccin zowel een “wetenschappelijke als een medische fout” is.

  https://indignatie.nl/franse-viroloog-en-ontvanger-van-de-nobelprijs-voor-de-geneeskunde-verwoordt-het-duidelijk/

 6. covid 19 is geen “virus” maar een project.certificate of vaccination identification (corona paspoort) 19 = A.I. artificial intelligence (1e en 9e letter van het alfabet) De corona hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep,het afpakken van onze mensenrechten en vrijheden en het slopen van de economie.En het meest verschrikkelijke,de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 die 90% van de wereldbevolking doet uitmoorden voor een communistische NWO,dit gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s

Reacties zijn gesloten.