Nieuw: Pandemische Babies

Het resultaat van copulatie tussen twee volledig geïnoculeerde ouders levert een nieuw soort mensje op: de pandemische baby.

Uiteraard moeten we worden geacht dit met een containertje zout te nemen. Je moet niet alles klakkeloos aannemen, per slot van rekening hebben we een behoorlijke staat van dienst als het gaat om het verspreiden van nepnieuws.

Aan de andere kant: er is van het Hollandsche Front zoals gewoonlijk toch geen nieuws, dus wat moet je…..

De Pandemische Baby houdt het midden tussen een wezenloos uit de ogen kijkend, maar verder hyperactief kindje, dat daags na de geboorte het hoofdje al overeind houdt, na 14 dagen al probeert te kruipen en na een maand of drie al min of meer aan het lopen is. De ogen zijn gitzwart, maar dat kan natuurlijk genetisch bepaald zijn. Omdat de vaccin campagne eind vorig jaar is begonnen, kunnen de babies nog niet 3 maanden zijn, tenzij de vrouw al zwanger is geweest en het vaccin toegediend heeft gekregen onder het mom: baat het niet, schaden doet het ook niet. Je hoort het Japie van de Deltamutant zeggen.

Tenslotte is de vraag gerechtvaardigd, of het nageslacht van gevaccineerde ouders in feite ook al is gevaccineerd. Met vaccineren bedoelen we natuurlijk genetisch gemodificeerd. De groeispurt begint al vanaf dag één, de vraag is wat de levenscyclus van dit wezentje zal worden.

9 gedachtes over “Nieuw: Pandemische Babies

 1. De eerste generatie op afstand te bedienen bio-androïden is hiermee een feit. Ze zullen niets bezitten (vooral zichzelf niet) en vreselijk gelukkig zijn.

  • IN en INTRIEST.
   Ik denk niet dat zo’n kind gezond is en normaal zal opgroeien. Eerder zullen op een gegeven moment de resterende of beter ook in de voortplantingscellen aanwezige giffen : t.w. nano en andere deeltjes een normaal menselijk ontwikkelingen belemmeren danwel verstoren.

 2. Ik heb het gezien en heb er wat moeite mee om het als waar aan te nemen vooralsnog. Als er meer volgen kan dat veranderen en voor nu laat ik het in het midden.

  We weten ook dat de oppositie alles doet om ons weg te laten hollen met “bewijs” wat later ontkracht kan worden om zo de tegenstanders voor gek weg te kunnen zetten.

  Maar we komen in een tijd dat er babies zullen komen al spreekt dat wel weer onvruchtbaarheid en de miskramen tegen die het prikje zou veroorzaken. We gaan het zien, ik sluit het niet uit en benieuwd wanneer we meer gaan zien en merken.

  • Vooralsnog is het enige waar te nemen NEPNIEUWS afkomstig van Staat, OMT, ziekenhuisdirecteuren, blabla virologen en het verzamelde journalistenDOM.

 3. Ik zie geen hele bijzondere bewegingen bij de baby’s… mijn zoon ( nu 37 jr.) kon zn hoofd ook al omhoog houden na zn geboorte en als ik hem op 2-3 oud vasthield en liet lopen maakte hij ook pasjes… Alleen dat babytje met die speciale zwarte ogen dat een beetje om zich heen kijkt (is die pasgeboren?) vind ik wel vreemd… maar kan ook gefotoshopt zijn … Ik geloof dit niet 😉

Reacties zijn gesloten.