Medisch discrimineren? Direct aangifte doen of 112 bellen! Arno van Kessel legt het uit.

Artikel 1 Grondwet

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Vervreemding…..

Verdrukking…..

Vervolging……

Je moet aantonen dat je onschuldig bent.

Dit is niets anders dan het formaliseren van een bestaande situatie. U bent bij geboorte doodverklaard, u bent door opname in het systeem schuldig verklaard en kunt gedurende uw leven enige privileges krijgen, afhankelijk van uw gehoorzaamheidsgraad en uw bereidheid medemensen te terroriseren met de reglementen van bovenaf.

Het aantonen van uw gezondheid is medische discriminatie.

U moet aangifte doen (kan ook mondeling) en als de politie niet wil komen moet u 112 bellen, want er is sprake van een misdrijf.

Het WEF/WHO regime zal zich er uiteraard niets van aantrekken, hetgeen betekent dat de mensen – gevaccineerd of niet – zich van dit ongekozen rampenkabinetje OOK niets hoeven aan te trekken. Ook hoeft niemand naar een ongekozen miljardair te luisteren die dan zo nu en dan wel wat mag zeggen, maar ondertussen consequent bij het kruisje tekent en alle illegale wetjes bekrachtigt. Volgens Van Kessel komt het er nu op aan hoe sterk de bevolking is. Het is wel een beetje laat, gezien het feit dat er vanaf het begin categorisch over ALLES is en wordt gelogen door OMT, regering, autoriteiten. ALLEMAAL, stuk voor stuk ongekozen dienders van een soort Nieuwe Orde waar niemand om heeft gevraagd. We zijn bedrogen, belogen en bestolen. Stuk voor stuk strafbare feiten.

17 gedachtes over “Medisch discrimineren? Direct aangifte doen of 112 bellen! Arno van Kessel legt het uit.

 1. De vraag dringt zich op:

  Wat moeten we meer vrezen, de straling van de 5G zendmasten, het geïnjecteerde grafeenoxide of een losgeslagen “overheid” in dienst van het Wereldwijde WEF/WHO regime?

  • Uiteraard het laaste. Deze moeten als nieuwe techniek vastgemaakt worden aan hergebruikte korfnetten die verplicht zijn vanuit Brussel na het verbod op de smart pulsvisserij. Deze mascottes zullen de platvissen genoeg schrikken om in het visnet te springen. In de Long Island Sound (tussen Connecticut en Long Island) hadden ze een nog gruwelijker dood bedacht voor boeven: met korte kettigen vastbinden aan rotsen bij laag water en ze aan hun lot overlaten:wachtend op het opkomend tij. Dit eiland heet ‘execution rock’. Look it up.

  • Administrator stelt hier een retorische vraag.
   Toch wil ik er graag op reageren, omdat er nog altijd heel veel mensen zijn die niet goed in perspectief kunnen zien.
   Het is eigenlijk heel simpel, 5G en het injecteren van grafeenoxide zijn slechts symptomen. Het WEF/WHO/UN, zijn de externe vijandige parasieten die niet zonder gastheer overleven. Normaal gesproken moet je die bron als eerste vernietigen om van je symptomen af te komen, daar dit helaas ver buiten onze mogelijkheden ligt zullen we voor de volgende beste oplossing moeten gaan. De als geïnfecteerde gastheer fungerende totaal losgeslagen en gecorrumpeerde overheid uitschakelen, zodat de bron geen voedingsbodem meer heeft en de symptomen doelmatig aangepakt kunnen worden.
   Blijkbaar zijn “ze” Westerbork al aan het inrichten, dan is het aan ons om er voor te zorgen “ze” er ook daadwerkelijk terecht komen. Mijn vrees voor wat er komen gaat als we dit niet doen, is vele malen groter dan die voor de bron, de geïnfecteerde gastheer en alle symptomen bij elkaar.

 2. conclusie: we moeten onmiddellijk stoppen met luisteren naar al die politieke onzin en ons ontdoen en vrij maken van EU WEF WHO WAF en 5G. Het kabinet afzetten en opnieuw beginnen met het opbouwen van dit land.

 3. Er gebeurt toch helemaal niks…. De schapen laten dit gewoon gebeuren.

  Er is maar één oplossing…
  Ál die galbakken uit de regering en aanverwante medeplichtigen afzetten dmv ze uit hun huizen te slepen en gevangen te zetten.
  Héél Nederland moet plat gegooid worden! Echt iedereen van vuilnisman tot notaris zal de straat op moeten en NIET MEER WEGGAAN totdat dit is gebeurt! Niet van 9 tot 5 kumbaja zingen met z’n allen op een aangewezen locatie of een mars door het centrum houden en dan weer met een goed gevoel en twintig telefoonnummers van nieuwe protestvriendjes op zak voldaan naar huis gaan.
  Nee…gaat hem niet worden.
  ‘ Zij’ voelen hier niks van…ze lachen ons uit. Ze vinden ons dom en minderwaardig en gelijk hebben ze!
  Kijk wat ze tot dusver al voor elkaar gekregen hebben! Kijk wat de media al ongestraft anderhalf jaar flikt! We slikken het allemaal voor zoete koek!

  Nu al laten we ze onze kinderen martelen in naam van de gezondheid,
  we staan er bij en kijken er naar en doen niks…
  We laten onze kinderen afnemen door jeugdzorg en opnemen in het sexmisbruiksysteem,
  we staan er bij en kijken er naar en doen niks….
  We laten onze kinderen indoctrineren op school door omgekeerde waarheden
  te laten leren … ‘ er zijn geen jongen en meisjes meer ‘. Enz enz
  we staan er bij en kijken er naar en doen niks…
  We laten onze ouders vermoorden in ziekenhuizen en verpleeginstellingen
  omdat we ons weg laten sturen als kleine kinderen omdat er zogenaamd een killervirus rondwaart,
  we staan er bij en kijken er naar en doen niks..
  We laten ons ons levenswerk en inkomen afnemen gebaseerd op leugens en bedrog,
  we staan er bij en kijken er naar en we doen helemaal fucking niks!!!
  En zo kan ik nog wel honderd voorbeelden geven.

  Sorry maar het moet nóg erger worden eer wij luie gemakzuchtige, gezapige Nederlanders met z’n allen overeind willen komen.
  Het moet nog tien keer erger worden! Het moet ‘ Watersnoodramp’ worden eer wij écht in actie willen komen! Maar wacht maar, die tijd gaat er in rasse schreden aankomen en niemand word buitengesloten zoals nu.
  Iedereen die nu ook die coronapas gaat handhaven zou zijn ogen uit zijn kop moeten schamen! JULLIE MAKEN DE ONGEVACCINEERDEN DE NIEUWE JODEN VAN 20121!!! JA dat zeg ik zomaar JA! Omdat het de waarheid is!
  Wat wil je er anders van maken dan? Sla de geschiedenisboeken maar open dan, blinde en dove! Moraalridder van de eerste orde die hier wat tegenin wil brengen!? Wat wil je er dan van maken? Bespaar me je oeverloos gelul over dat dít niet gezegd mag worden omdat er dan op teentjes getrapt word.
  Nou ik stamp op die tenen op de shit uit hun ogen te persen zodat ze zien wat hén toen is aangedaan nú wéér gebeurt!
  Maar we staan er allemaal bij, we kijken er naar maar doen hélemaal niks !
  Elk jaar die herdenking op de Dam maakt het een aanfluiting als ‘ de nieuwe jood’ geen bak koffie kan drinken op een terras of niet binnen mag in een museum of bioscoop of zelfs niet plassen bij hoge nood in een cafetaria!
  Waar blijf je nou met je argumenten? NIKS IS HIER VOOR GEOORLOOFD!
  Ook niet als je niet gevaccineerd bent! Waar halen jullie het gore lef vandaan om dit ook maar voor één millimeter te implementeren!? Al die moraalridders hebben een selectief en kort geheugen. Snotteren bij de dodenherdenking en jammeren dat dit NOOIT meer mag gebeuren maar ondertussen hedendaags het toepassen onder het mom van de gezondheidszorg.. Jaja, dat zijn de échte NSB’ers. Ik word kotsmisselijk van die mensen die zeggen dat we solidair moeten zijn en ook een gifspuit moeten nemen zodat het virus dan ons land verlaat…word wakker mongool! Ga je huiswerk doen en ga jezelf informeren over wat er daadwerkelijk in die spuit zit! Haal die schellen van je ogen en oren zodat je kunt zien en horen wat duizenden eerlijke wetenschappers je zullen vertellen. En geloof je hen niet? Kijk op de info-site van de ‘ vaccinatiemaker’ zelf! ZE VERTELLEN JE WAAR ZE JE MEE INSPUITEN! Geloof je me niet? Overtuig jezelf en ga naar hun site…

  Als Nederland niet van haar knieën komt zijn wij allemaal reddeloos verloren en zal ons Nederland niet langer bestaan dan alleen in onze herinneringen.
  Ik herken mijn eigen land al bijna niet meer, ik voel de vrijheid al niet meer die ik ooit voelde, ik zie die Nederlanders niet meer die stonden voor hun vaderland….

  Ik denk dat het helaas te laat is want ik ben het vertrouwen in die Nederlander verloren…

  Ga allen met God, dan heb je een goed leidsman….

  FreeSpirit

  • De mensen die zeggen dat je dit niet mag vergelijken met de tweede wereldoorlog kennen de wet niet. Het is niet wenselijk maar het mag wel.

   Ze zouden ook eens moeten opsommen wat voor een leed er dan allemaal is aangedaan. Dan zullen ze zeggen “ weet je dat dan niet? Zoek het maar op!”. Maar zij zijn degene die niet op de hoogte zijn van wat er vooraf ging aan de holocaust. Ze willen het niet zien omdat ze je geen gelijk willen geven. En ze geloven niet en willen het niet geloven dat dit veel erger gaat worden dan de holocaust.

 4. 25 september 2021, nu gaan we zien waar we naartoe gaan. Wat gaat de horeca doen? Maar nog belangrijker want gaan de gevaccineerden doen. Ik neem aan dat ongevaccineerden niet op een terras buiten gaan zitten en dan mogen pissen in een dixie zodat iedereen jouw medisch geheim kent.

  Aan de andere kant weten we nu ook het medisch geheim van gevaccineerden die het wel best vindt dat er een apartheidsstaat wordt opgetuigd. We zien nu ze nu openlijk.

  Oplossing, horeca gaat niet open of als ze dat wel doen geen bezoek brengen. Zowel de gevaccineerden als ongevaccineerden.

  Als ik een ondernemer opzichtig zie zitten vreten of zuipen in foute horeca zal deze nooit meer een cent aan mij verdienen. Maar ook als ik mijn arts of tandarts in de horeca zie zitten de komende weken neem ik een ander. Geldt ook voor alle andere bedrijven waar ik koop. Bijv de garage of fietsenhandel.

  Het is nu erop of eronder. Ook voor de gevaccineerden want die zullen zich kapot moeten laten spuiten want dit groene vinkje moet je blijven verdienen.

 5. Ik heb net gekeken op de site van het restaurant waar ik eigenlijk altijd wel een hapje eet en drink(ook zakelijk) en die mij heel goed kennen, Dat ze gaan controleren op de pas.

  Ik heb gezegd dat dit de laatste cent is die ze ooit van mij zullen krijgen en hun veel plezier in de bijstand gewenst want ik ben niet alleen. De stommelingen!

 6. Ik heb net eens even gekeken op zoekterm hoe dwingend is coronapas? Kom ik op de1e de beste site terecht waar ik hier een stukje van de tekst kopieer/citeer:

  “Meerderheid vóór

  Uit recent onderzoek van het RIVM

  blijkt dat 7 op de 10 ondervraagden voorstander is van het gebruik van het coronatoegangsbewijs. 70% van de 47.000 deelnemers vindt het een goed idee dat gevaccineerden en mensen met een negatieve test toegang krijgen tot evenementen en culturele locaties.

  Hieronder staan veelgestelde vragen aan het ministerie van VWS en het KVK Adviesteam. Voor de horeca heeft brancheorganisatie KHN een speciale pagina”

  Einde citaat.

  Als dit waar is (en dat vind ik lastig te geloven, maar stel dat het waar is..) dan moet het echt nog vele malen erger worden voordat er daadwerkelijk wat gebeurd om dit horror verhaal te beëindigen.
  Eigenlijk niet vreemd, want in de oorlog was nederland het land waar de politie en ieder met een beetje macht of met een neusje voor geld verdienen klaar stond om de nazies te helpen. en nu weer dus……

  • Ja nu alweer Mia, de horeca is met belastinggeld overeind gehouden. Ook van ongevaccineerden en nu de deur op slot? Je moet het lef maar hebben.

   Ik sta nu maar lasagne te koken want uit eten is gaan is ” verboden” maar mijn vrouw is nog even een rondje aan het doen op de fiets. Kijken hoe druk het is in de restaurants. Het is een prachtige nazomerdag. Mogelijk de laatste. Dan moet het barstensvol zitten. Binnen en buiten.

 7. Toch een rondje omgeving gefiets. Het is nu etenstijd.

  Het is moeilijk in te schatten hoeveel mensen er nu precies aan het eten waren omdat het ook cafés zijn . Bovendien was ik aapjes aan te kijken en dat wisten (of voelde) de trotse gevaccineerden op het terras. Maar ik heb wel een feit, in de plaats waar ik woon is een straat waar een hele goede pizzeria, griek enz zit. De brave man heeft een groot terras. Moet het hebben van eten. Twee gevaccineerden zaten daar, 90% stond leeg. Moet je normaal reserveren. Ik kreeg bijna zin in een Pizza van hem. De rest van de straat met restaurants was het terras leeg. Geen medelijden mee.

  Tijd voor protest of ga anders maar kapot.

 8. Ik heb net een reactie gegeven dat mijn vrouw weer terug is gegaan om te kijken hoe de situatie nu is. Ze omschrijft het zo, waar alcohol werd geschonken was het wat drukker, bij de cafe’s dus. Maar niet vol.

  Restaurants die altijd bomvol zitten gokt ze 70% bezetting op het terras. Binnen zat er bijna niemand. Nergens niet. De mindere restaurants hadden misschien het terras vol met 50/60%.

  Dit is een momentopname. Kijken hoe het evolueert. Maar als ze gelijk heeft is de horeca kapot. Zal er geen traan meer om laten. Verder allemaal een prettige avond. Ik ga eten, thuis dus. Voor ik weer de klink van een horecabedrijf aanraak zal er echt massale boetedoening gedaan moeten worden.

 9. “Wat moeten we meer vrezen……”, vraagt Admin!
  Het gezegde luidt dat alle zegen van boven komt. Echter…..
  Ook dát is al decennia lang een lachwekkende illusie.

  Want ‘van boven’ wordt ons luchtruim vervuild met nanodeeltjes van zware metalen, grafeenoxide, zwavelzuur en meer gifstoffen. Er zijn sinds begin vorige eeuw al honderden patenten (uiteraard van de Ultra-Elite schurken) voor de gifstoffen, soorten nozzles, de wijze van verspreiden, etc.
  En ál die tonnen vergif dalen neer; op de bodem, de planten en bossen, het water en op ons.
  ‘Chemtrails’!

  Zie voor specialistische info hierover. Het vergt veel energie om het te bekijken. De piloten die dit lossen en verspreiden moeten ook voor het militaire tribunaal.

  Don’t forget.

Reacties zijn gesloten.