Australië: Burgeroorlog is begonnen


Enige maanden geleden hebben de Australiërs volgens de nieuwe wetgeving al hun wapens moeten inleveren. Er was een nieuw tijdperk aangebroken: The New World Order. Iedereen kon dus met een gerust hart hun wapens inleveren. Daar hebben ze nu spijt van.

In Australië houden de protesten tegen de vaccinatiedwang en coronamaatregelen aan. Er zijn zelfs beelden dat de Polizei door de menigte uit elkaar wordt geslagen.

Op deze ontwikkeling is nu een antwoord gekomen.

https://t.me/NicholasVeniamin/4975

De Australische Polizei begint met scherp in de menigte te schieten. Vrouwen en kinderen worden niet gediscrimineerd.

https://t.me/NicholasVeniamin/4974

Mensen die van de oprukkende Polizei weglopen worden in de rug geschoten. Vroeger was het immers: ´ Auf der Flucht erschossen´. ´Op de vlucht neergeschoten´. Nu volgens de Australische minister van gezondheid de nieuwe wereldorde is ingegaan, is dat anders: ´Om gezondheidsredenen doodgeschoten´.

https://t.me/NicholasVeniamin/4973


Het is niet voor niets dat wij altijd stellen dat de Polizei straks als eerste moet worden ontwapend en vervolgens verhoord. Oom agent is internationaal niet te vertrouwen. Dat heeft hij in de periode 1940-1945 tot de laatste dag bewezen. Enkele dappere uitzonderingen daargelaten. Die dappere uitzonderingen worden er vandaag doodgewoon uitgetrapt, maar krijgen het straks druk met de opbouw van het nieuwe politiekorps. Politie moet het VOLK tegen de macht beschermen. Wie van deze geuniformeerde dienstkloppers dat niet begrijpt kan kanalen graven en emmertjes water halen. Uit de samen-leving verwijderen.

34 gedachtes over “Australië: Burgeroorlog is begonnen

 1. Vraag mij nog steeds af wat de Manchurian candidates Rutte en kut-Kaag aan het bekokstoven zijn, Rutte is druk bezig om zijn straatje schoon te vegen van zijn aalgladde slijmspoor die hij heeft nagelaten aan het bewust naïeve volk dat om persoonlijk gewin die 10,5 jaar lang op deze schandknaap van Klaus Schwab heeft gestemd in de overtuiging dat het goed was voor het Amerikaanse protectoraat Nederland, enfin “we” gaan het binnenkort meemaken hoe de vork werkelijk in de steel zit verankerd.

  O ja Kaag doet niet mee aan de Algemene Politieke Beschouwingen, zij is bang dat ze té veel stront over haar heen krijgt.

  • @Willem Precies zoals @adm zegt weigeren! Wat zeggu?
   WEIGEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   WEIGER-DISCIPLINE maar dan ook ALLEMAAL:
   1) Mondkapjes a la Slavenbeklapjes a la Clovidmaskers AF in de bus in de trein op straat en in de sup.markt , in de auto (je ziet inderdaad soms een enkele idioot alleen in de auto met zo’n beklapje om nota bene zo’n gore blauwe ook helemaal ingesopt met grafeen(oxide) en wat al niet.
   2) Handen schudden, omhelzen, knuffelen zoveel mogelijk goed zichbaar ook.
   3) CONTANT betalen altijd , overal en waar dan ook . staat er “alleen pinnen hier” gewoon contant met cash betalen ! Indien klachten van de directie gewoon zeggen dat contant geld een/het wettig betaalmiddel is.
   Indien niet accepté, prima dan niet gewoon weglopen.

   Zo zijn er nog vele weigerpunten maar deze 3 zijn wel de belangrijkste.
   Wat betreft WEIGEREN je laten vaccineren (lees: doodspuiten middels injecteren) hoef ik niet eens te noemen, want wie dat doet is niet alleen goed bij zn/hr hoofd maar gewoon suicidaal.

 2. Net nog géén razzia maar gewoon een vrouwelijk Australische patriot tegen de grond gebeukt, er vanuit gaande dat dit soort mensen toch de Angelo zionistische, gepantserde oproerpolitie hufters geen erge kwaad kunnen doen, behalve misschien een noodnodig scheldpartij.

 3. Jawohl oberstörm Fuhrer 😠🖕 dit is fase 3 operatie lockstep 😉 waar is het verzet waar we het van kennen van vroeger.

  • Hier denken ze dat ze het met kalmte en praten op kunnen lossen.
   Dat zal ook wel moeten, want alleen de overheid en criminelen mogen wapens dragen.
   Sorry, alleen criminelen bedoel ik natuurlijk.

  • De “resistance” zal zich eerst moeten organiseren . Het probleem is dat de communicatie mogelijkheden , GECONTROLEERD worden en derhalve vele zaken reeds gedoemd zijn te mislukken op voorhand (Probleem 1) . Indien men zich al weet te organiseren , HOE ga je politie en leger te lijf , ZONDER wapens (probleem 2) ? Genoeg individuelen (oud politie en krijgsmacht) die het ONEENS zijn met de huidige gang van zaken , en bereid zijn om hun “EED/BELOFTE” waar te maken . Namelijk : om Volk en Vaderland te beschermen tegen ELKE vijand , buitenlands alsook binnenlands . WIE/WELKE patrioten krijgen ze mee (probleem 3) ?? Welke patriot is (indien nodig) , bereid zijn/haar leven te geven , opdat anderen in vrede kunnen leven ? Want tegenwoordig is het alleen maar : IKKE IKKE IKKE !!!

   • HOE ga je politie en leger te lijf , ZONDER wapens
    Les 1 uit het handboek van soldaat: hoe maak je een molotov cocktail……….

   • Namen & Adressen van Polizei untermenschen achterhalen en een lijstje maken. Die in de openbaarheid brengen en vooral aan familieleden, vrienden en kennissen van die Polizei doorgeven met een “pakkende”boodschap.

    • Ik zou zeggen 3 vliegen in één klap!
     Foto’s maken, uitvergroten en op borden langs de weg plaatsen:
     GEZOCHT wegens BEDREIGING en MISHANDELING van BURGERS
     hier en daar de dood tengevolge hebbende.
     Kunnen die mededelingen, namen, adressen ook op vlugschriften zetten en bij zeg ca 1 miljoen mensen in de bus doen. Er zullen vast wel een paar burgers bij zijn die zo’n polizei führer kennen. Kunnen op die vlugschriften ook meteen ernstige waarschuwingen t.a.v. het injecteren ook wel vaccineren genaamd zetten.

 4. BINNENKORT OOK IN DIT THEATER!
  Zijn er nog mensen die menen dat dit wel overwaait? Of dat advocaten (en dan ga ik maar uit van hun goede bedoelingen) met rechtszaken en tribunalen dit gaan stoppen?
  Australië bewijst dat deze alles verwoestende op hol geslagen trein niet meer te stoppen is.
  We zullen ons echt moeten bewapenen en bereid zijn het gevecht aan te gaan, niemand kan zich meer verschuilen achter het idee dat we ze geen redenen moeten geven om met scherp te schieten. Ze zullen ons hoe dan ook “afslachten”, voor je eigen gezondheid. Het gaat nog maar om één vraag: Gaan we vechtend ten onder, of laten we ons als makke schapen afslachten?
  Positiever kan ik het niet maken, helaas.

  • Eens. Het overgrote deel van de ‘wakkeren’ leunt bij dit soort berichten over advocaten enz. weer gezapig onderuit. Liefst met meerdere schermen voor zich.

   24 September zou volgens velen een leuke dag moet worden. Mogelijk is het de aftrap voor de geplande burgeroorlog in en de destructie van de VS. Als onderdeel van de great reset.

   De gewenning dat anderen jouw shit opruimen is de reden waarom ik denk dat de duivels dit gaan winnen. De massa gaat niet of veel te laat opstaan, terwijl een volksopstand naar mijn idee onze enige redding is. Als ik kapot moet, dan liever strijdend.

 5. Hier in nl zijn de meeste al ge injecteerd. Hier worden de weigeraars rustig gedeporteerd naar slachthuizen en verwerkt in de hamburgers van mac donalds…je weet wel die lachende clown. Bon apetit.

 6. Heb deze al eens eerder geplaatst n.a.v. politiegeweld bij demonstraties, en moest er gelijk weer aan denken bij het zien van de video beelden uit Australië.

  Heeft aan kracht en actualiteit niets ingeboet, het is in de tussentijd alleen maar gekker geworden.
  Voor wie het verhaal achter de song niet kent: https://en.wikipedia.org/wiki/Kent_State_shootings

 7. Wie niet sterk is moet slim zijn, ook de vijand van de mens, heeft haar kruit een keer verschoten, en dan zijn wij diegenen die verdelen en heersen.

 8. Ook toevallig een paar aardbevinkjes geweest daar, hier wordt de bewolking de laatste dagen vakkundig “aan elkaar gelijmd” is allemaal volkomen natuurlijk hoor.
  In de laatste opname van Max een wat hij politie crimineel noemt welke doodleuk tegen een demonstrant zegt dat hij ervoor betaald wordt.
  Maak je borst maar nat als deze nazies extra bonussen gaan krijgen.
  Hij heeft trouwens een goed idee voor de actie voerende timmerlui.
  https://www.bitchute.com/video/zveuj9o1TuqS/

 9. Zondag 3 oktober aanstaande opnieuw demonstratie tegen de maatregelen. Komt in grote getale!!

  Aanvang 12:00 op de Dam in Amsterdam.
  Om 13:00 begint de tocht door de stad.

Reacties zijn gesloten.