Washington D.C weer in staat van beleg

Bericht van de Ondergrondse.

De Staat Arizona gaat op 24 september a.s. de bevindingen over de verkiezingsfraude publiek maken. Dat is over precies een week. gedurende deze week zullen wat voorbereidingen moeten worden getroffen om ervoor te zorgen dat er geen kunstmatige burgeroorlog wordt uitgevochten, de ultieme wens van de rest van de wereld – lees de VN/WHO/WEF/CCP/Bilderberg/Club van Rome/Vaticaanse wereldregering. Nostalgie. Volgens de Ondergrondse met connecties in de Verenigde Staten is het feest snel voorbij.

Op de telex rammelde het vanmorgen als volgt:

Ze hebben de hekken rond het Capitool weer opgebouwd. De mariniers zijn wederom ingezet in Washington DC. De Nationale Garde is opgeroepen en wordt ingezet in elke staat in de Verenigde Staten. Dan kondigde Pennsylvania aan dat de resultaten van de presidentsverkiezingen van 2020 opnieuw worden bekeken. Tenslotte zegt Donald Trump publiekelijk dat een niet nader genoemde bron op het punt staat om de presidentsverkiezingen van 2020 te decertificeren.

Die niet nader genoemde bron zal The US Military wel zijn. Die kunnen dat onder de Insurrection Act 1807 ten uitvoer brengen. De laatste ophef rond Chef Staf Mark Milley, die de Chinezen rond 6 januari 2021 heeft ingeseind, dat zittend president Trump onschadelijk was gemaakt, is niet toevallig. Landverraad, hoogverraad, etc. en dat voor de hoogste militair in de VS! Deze Milley is overigens al maanden geen Chef Staf meer, die functie is overgenomen door Generaal der US Marines David Berger. Milley zal hoogstens voor bepaalde gelegenheden nog eens zijn gebruikt, net zoals acteur-resident Joe Biden met enige regelmaat nog wordt gebruikt. Recent nog om af te kondigen dat vaccinaties worden verplicht om de dictatuur te redden.

De Militairen hebben de macht en hebben de Nuclear Football.

Als de Chinese Communisten het idee hadden in te kunnen grijpen, worden ze fijntjes aan de Drie Klovendam herinnerd.

En aan deze:

21 gedachtes over “Washington D.C weer in staat van beleg

 1. Deel 2, De gesloten cirkel

  Het mechanisme van de instandhouding der structuren zelf is echter doorzichtig, nl. de opbouw van een eigen repressie-apparaat.
  Dit repressie-apparaat kan de meest uiteenlopende vormen aannemen.
  Het behoort tot de strategie der revolutie deze repressie te ontmaskeren.
  De verschijningsvormen zijn zo verscheiden, zo misleidend, zo tegengesteld dat hun gemeenschappelijke oorsprong haast ondoorzichtig wordt.
  De gemeenschappelijkheid zelf is nochtans evident met zachte of harde hand, — zalvend of straffend —, al wie deviërende tekenen vertoont tot de orde roepen of uitstoten.

  En toch rest de fundamentele vraag : hoe kan de mens tot structuren worden herleid, hoe kan de mens binnen structuren worden ingebed, hoe kan de mens aan structuren worden onderworpen, hoe kan de mens tot massale vervreemding worden gedwongen ?
  Deze vraag trekt niet in twijfel dat het gebeurt, zij slaat alleen op de mogelijkheid van dit gebeuren.
  Hoe is dit alles mogelijk geworden ?
  Even merkwaardig is de vaststelling dat deze structuren zich handhaven ondanks de min of meer bewuste innerlijke onvrede van het merendeel der ‘onderhorigen’.

  Dit alles voert ons tot een belangrijke en haast ongelooflijke vaststelling dat het ‘menselijke’ zich in zeer weinig mensen kan realiseren, mensen die zich aan de structuren hebben onthecht, mensen die eventueel wel bereid zijn deze structuren tot steunpunt te nemen, echter niet tot lotsbestemming of einddoel.
  De vaststelling dat de meeste mensen hun ‘aanpassing’ betalen met hun menselijkheid.
  Waarom ?
  Wat krijgen zij in de plaats?
  De zinloosheid.
  Het luchtledige.
  De vervreemding.
  Gebrek aan levensruimte, aan menselijk leven.

  Wie in volle ernst de eigen situatie onder ogen durft nemen, ontkomt niet meer aan fundamentele, essentiële ‘menselijke’ vragen.
  Waarom leef ik ?
  Wat is de zin van dit, mijn leven?
  Waarvoor sloof ik mij af of uit?
  Aan welke waarden leen ik mijn leven?
  Welke leenheer dien ik?
  Wie in volle ernst al deze vragen onder ogen durft zien, ontdekt dat hij wordt misleid en misbruikt, dat hij een oneerlijk spel speelt in de eerste plaats tegenover zichzelf, dat hij in de eigenwaan gegrepen zit, dat hij het medeplichtig slachtoffer is van een gigantische ontmenselijking. ……

  Geliked door 2 people

 2. Beter het leger de baas dan Rutte ,de loopjongen van Schwab,we worden genadeloos uitgeleverd aan Gates ,Apple ,Amazone en meer van die profiteurs ,die samen metde Centrale banken de hele wereld in dr greep willen krijgen .We moeten terug naar de vrije handel,geld moet blijven en niet eindeloos bijdrukken ,zodat alles moedwillig klapt en we alleen nog maar met een pin kunnen betalen.Voor de mensen die zeggen het maakt mij niet uit ,die zijn niet goed bij hun verstand,iedereen die een handy heeft zou hem onmiddelijk uit het raam moeten gooien,dan is het gelijk over met al dat crapuul .Beter die in paniek dan wij .

  Geliked door 1 persoon

 3. Het maakt toch vrij weinig uit wie de verkiezingen wint, dan wel of er fraude is gepleegd? Het is bij voorbaat al doorgestoken kaart omdat de beide kandidaten toch moeten doen wat de Zionisten hen opdragen en waarschijnlijk ook keurig door hunzlef zijn uitgekozen en opgeleid??? Ik snap dan deze berichtgeving niet. Want boven de acteur-presidenten en het leger staat toch nog de groep die de touwtjes in handen hebben achter de schermen? De haatdragende kinderofferende zionisten?

  Like

  • Anoukio, ik ben het gedeeltelijk wel met je eens. Echter denk ik dat er achter de schermen, binnen die groep die de touwtjes in handen hebben wel degelijk een tweestrijd gaande is over de te volgen koers. Naar mijn idee vertegenwoordigen Trump en Biden ieder één tak binnen die groep, als dat zo is lijkt het me wel degelijk van belang wat daar allemaal gaande is. Stel dat Trump “gerehabiliteerd” wordt, dan zullen de gevolgen daarvan een domino effect op de rest van de wereld hebben. Neemt niet weg dat ook ik het allemaal wel zeer sceptisch gadeslaat, we zijn wat betreft al veel te vaak met dooie mussen blij gemaakt.

   Like

   • Bedankt voor je reactie. Dat Trump en Biden ieder een deel van de groep vertegenwoordigen wist ik niet. Maar over welke groep gaat dat dan precies? Wat ik heb kunnen vinden is de grootste overheersende groep de Zionistische New World Order. Bij het verdrag van Versailles in 1919 hebben ze de totale macht verworven. Maar ik sta open voor suggesties, graag zelfs…

    Like

    • O Heer vergeef me mijn hoogmoed, wat dacht ik wel niet om mij met iemands vragen te bemoeien.

     Wel lezen, ik probeer slechts onvoorstelbaar gecompliceerde materie simplistisch te duiden, en dan ook nog hoe “ik denk” dat het zit.
     Daar ik niet tot de zelfbenoemde wereld elite behoor weet ik feitelijk helemaal niets. Dat heeft alles te maken met het feit dat wij een ongelooflijke informatie achterstand hebben, omdat ze nagenoeg alles voor ons verborgen proberen te houden. Hopelijk begrijp je dan ook dat zij die je vragen kunnen beantwoorden, daar geen enkele belang bij hebben. We kunnen slechts proberen te duiden wat we waarnemen. Met de zionisten zit je er al naast, het gaat juist om hen die het bedacht hebben. Zoals ze ook alle andere “isme’s” bedacht hebben, om de wereldbevolking tegen elkaar uit te kunnen spelen.

     Like

    • Blackpeat, ik waardeer je reactie. Ik snap dat het idd niet in het belang is van de machtshebbers dat wij antwoorden krijgen op de vragen omtrent dit onderwerp. En dat het een hele puzzel is met vele lagen, dat is me ook meer dan duidelijk. Ik vind je reacties hier bij de B.Courant altijd fijn om te lezen in ieder geval!

     Like

 4. Mensen zijn al jarenlang een grote kweekbak van de machthebbers. Ze denken niet goed, leren niet goed en weten niet waarvoor ze leven. Dit is het resultaat. Ze laten zich massaal inspuiten met een goedje dat ze niet weten wat er in zit. Een gesprek daarover is niet meer mogelijk. Opeens komt de klap en worden ze uit de maatschappij genomen. Zo zie ik het. Wie het anders ziet vertel het me maar.

  Geliked door 1 persoon

  • Naar het schavot, top-down.

   Dus wat gebeurt er?

   Dezelfde Wilders, alsof hij er opdracht voor heeft gekregen. Waarom doet hij dat. Beter was geweest dat de tegenstemmers een motie hadden ingediend, die de eerste ongedaan maakt. De communisten van GL, PvdA en CDA zijn “omgegaan”.
   De logica? Politici zijn uitschot, ze bewijzen het zelf steeds weer.
   “Vaccinatie is vrijwillig, maar dwang en drang is mogelijk…..”

   https://gerard1945.wordpress.com/2021/08/06/moties-en-stemmingen-inzake-vaccinaties-covid-19/

   Geliked door 2 people

    • Ezra70.Met een placebo,dit hebben meer politici en vrijmetselaars gedaan, het is een toneelstuk om mensen over te halen zich te laten vaccineren met die dodelijke corona vaccinazi,s.

     Geliked door 2 people

    • Klopt Ezra maar met een fysiologische zoutoplossing, politici laten ze niet injecteren met mRNA gentherapieën, ze doen allemaal veelal verborgen hun best om te blijven en te leven. Ook al zo’n verwarrend iets dat Wilders elke dag na zijn werk als politicus naar een ander safe house gebracht wordt, maar hoe zit het met zijn vrouw die een job bij Pfizer heeft, voegt deze dame dan niet bij haar eega met zijn 3 poesen. Feitelijk als dit géén opgeklopt nieuws is, dan is zij toch gemakkelijk te volgen naar het safe house van de dag, kan ook zo zijn dat deze 2 een LAT relatie hebben.

     Geliked door 1 persoon

 5. De 24e? Ik hoop dat eindelijk de daad eens bij het woord wordt gevoegd. Dat is de ultieme wens van de rest van de wereld. Dat eindelijk de waarheid eens boven tafel komt.

  Like

   • Een van de grootste vissen leeft binnenkort niet meer. Alles wat daaronder hangt is een hele grote groep en kan niet tegelijk opgepakt worden. Daar is groot materieel voor nodig…

    Like

 6. Het was te verwachten dat ,,het bekende kastje,, met voorbedachte rade op de markt verscheen. DE PC!!!! Schot in de roos in feite, hebben ze goed bedacht. Maar het was vooruitkijkend bedoeld voor de tijd waar we nu met z,n allen in zijn gegooid; de corona gekte! Niemand die mij begreep toen ik aangaf dat de pc met een speciaal doel op de markt was/is verschenen. Hetzelfde met de GSM. Het controlemiddel over het volk! Nu zijn we jaren verder, haast iedereen heeft een pc in huis. Het kwade kastje dat ons leven kapot zou maken. Toen was ik al een wappie, nog steeds trouwens, ik ben er trots op!! Het volk is zo makkelijk te manipuleren, ze denken niet na en trappen overal in, met alle gevolgen van dien. Het tamme Nederland!! Ongelofelijk!! Vandaar dat er maar 1/4 van het volk al snel in de gaten had, wat dit corona gedoe betekende, dat we in een ongelofelijke oorlog zijn gegooid, letterlijk! De andere 3/4 van het volk hebben nog steeds niet door wat er werkelijk gaande is. Vorig jaar Maart zat ook bij mij de schrik er goed in, niet wetend wat er aan de hand was. Na verloop van tijd zei iemand mij……,,Ga via google op zoek naar informatie,,……..wat ik ook heb gedaan. Nu kan ik zeggen dat ik heel veel te weten ben gekomen, steeds meer, berichten, die het daglicht niet kunnen verdragen, maar het is wel allemaal gebeurd. Berichten waar ik het heel moeilijk mee heb, die zijn bij mij ingeslagen als een bom. Ik zou zo graag willen dat al dat nieuws naar buiten wordt gebracht, maar ik begrijp nu, dat het stap voor stap wordt gedaan, omdat vele berichten zo heftig zijn. Onbeschrijfelijk!! De waarheid komt naar buiten, dat staat vast, het volk zal weten wat er allemaal is gebeurd. Ik ga daar niet verder op in, het komt ter zijner tijd in de publiciteit. ,,Vrijheid,, hebben we in feite nooit gehad, Nederland is geen vrij land. De politiek is een verhaal apart. Zoek via google naar de waarheid!!

  Like

 7. De toevallige ontdekking van William Pawelec. De techniek krijgt een andere vorm en wordt nu bij biljoenen mensen ingespoten…

  Corrupting The Technology – RFID/Mark of the Beast & Beyond – William Pawelec 2000
  Agenda21Truth
  https://www.bitchute.com/channel/agenda21truth/

  William Pawelec gave this interview with Dr Greer prior to the 2001 National Press Club Disclosure event. He asked that it not be released until after his death.

  William Pawelec passed away on 22nd May 2007 and the interview was released in December 2010

  Like

Reacties zijn gesloten.