Overheid is strafbaar: Invoering COVI-pas zet Grondwet buiten werking.

Artikel 1 Grondwet

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Zet deze QR-code op je telefoon of PRINT het even als je net je telefoon het raam uit hebt gekegeld:

De tekst luidt:

Mensen toegang weigeren op basis van medische gronden is discriminatie. Volgens artikel 1 van de grondwet bent u daarom strafbaar.

Als men dan volhardt in de ongeoorloofde discriminatie, kan burgerarrest plaatsvinden. Als de politie er dan wordt bijgehaald en die zich schuldig maakt aan openlijke geweldspleging en intimidatie, moeten de burgers de politie ter plaatse ontwapenen en inrekenen. De arrestanten moeten worden uitgeleverd aan de wetshandhaver van bezet Nederland, SHAEF in Stuttgart, rechtreeks ressorterend onder de Chef Staf van het Amerikaanse leger. Het Nederlandse Korps mariniers moet zich gereed houden om namens SHAEF de orde te handhaven buiten het gebied van de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE, gevestigd te Den Haag volgens onderstaand kaartje.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is screenshot_2021-03-16-create-maps-on-scribble-maps.png

30 gedachtes over “Overheid is strafbaar: Invoering COVI-pas zet Grondwet buiten werking.

 1. Ik las in een vorig artikel dat het gewenst was sie foons het raam uit te gooien.
  D’accord.
  Maar hoe moet dat dan met die QR code?
  Dan doen we toch juist weer wel mee?

  Geliked door 1 persoon

   • Ik heb ook geen printer.
    Ik selde gewoon een vraag.
    Want hoe komen we van al die AU zooi af als we er gebruik van blijven maken?
    Manoman.

    Like

    • Dat zijn geen vragen, dat is afkraken door te doen alsof je gek bent.
     Je kunt beter je pastoorsoutfit weer aantrekken en je cirkel afmaken.

     Like

    • Nu heb ik ook geen printer dus kan ik makkelijk met je mee lullen.
     Toch heb je wel een punt. Niet meedoen? Dan ook niet met een uitgeprinte QR code proberen ergens binnen te komen. Beter is het dan om dat verhaaltje “Mensen toegang weigeren op basis van medische gronden is discriminatie. Volgens artikel 1 van de grondwet bent u daarom strafbaar.” luid en duidelijk te oreren zodat iedereen het kan horen.
     Overigens zullen gelegenheden die meewerken aan deze tweedeling en daar op controleren, door mij voorgoed geboycot worden. Het zou natuurlijk meer helpen als iedereen dat zou doen, zucht!

     Like

 2. Precies wat ik dacht nootgedacht, ik heb wel een printer maar mijn pc ligt in coma…
  Ik neem aan dat de code een link is naar dit artikel.

  Wat de gebruikers van draadloze minicomputers die tegen alle uitbreidingen van nieuwste generaties draadloze verbindingen zijn vaak vergeten is dat deze palen door het gebruik van internet op deze minicomputers extra moeten zenden.
  Dus als iedereen stopt met internetten via die palen en alleen met een vaste verbinding op het net gaat zal het een grote vermindering van rf straling veroorzaken.
  En je komt er achter hoe vrij je je voelt zonder computer op zak.

  Like

 3. Ik heb al jaren geen telefoon meer. Alleen een vaste. IK mis er echt niets aan.
  Vorig jaar heb ik een officieel uitziend pasje van en vriendin gekregen met 2 QR codes en vermelding over discriminatie en schenden van grondwet.
  Ze had deze in Drachten besteld. Ik weet niet of ze nog te krijgen zijn.

  Like

  • Ho Judith, geweldig, zou je na willen vragen of die pasjes nog te verkrijgen zijn? Anders ga ik admins QR code gebruiken. Ik ga sowieso ongeprikt en ongetest lekker uit eten, ook vanaf volgende week. Ik wil wel een boete krijgen en die op laten lopen tot de rechtbank. En dan even om het wetenschappelijk bewijs vragen voor het bestaan van S-C-2. Het vermeende dingetje waar alle maatregelen op gebaseerd zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Hoi Jots Lank.
    Ik meende dat ze een oplage hadden van 2000 kaartjes.
    Aan de ene kant staat dan dat je geen mondkapje op hoeft. Het kaartje dateert van afgelopen januari toen iedereen zo’n ding droeg. En er staat een QR code op. Aan de andere kant 2 QR codes met de tekst; Grondwet Koninkrijk der Nederlanden. Iedereen heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer. Grondwet Artikel 10 Lid 1 ~ 1815
    Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens
    Niemand mag worden onderworpen aan folteringen of aan onmenselijke of vernederende behandelingen of bestraffingen.
    EVRM Artikel 3 ~ 1950.
    Inmiddels zijn er zo veel overtredingen gedaan door de machtsnemers dat misschien de tekst van zo’n kaartje alweer aangepast moet worden.
    Ik probeer nog het adres te achterhalen waar deze kaartjes besteld zijn.
    Overigens heeft de desbetreffende vriendin samen met haar man een horecabedrijf en ze weigeren ten ene male zich bezig te houden met mondkapjes, 1.5 meter en coronapassen. Op gevaar dat ze hun zaak kwijtraken maar, volgens hun woorden; ‘dat is dan maar zo, dan maar strijdend ten onder gaan.

    Geliked door 1 persoon

 4. Een paar druiloren die demissionair zijn leggen dit op. Ik had niet verwacht dat dit kon in dit land. We waren allang geen democratie meer dat is zeker en we gaan steeds verder richting dictatuur.

  Ik sprak gisteren een buurvrouw die werkt in de zorg ( waar trouwens geen verplichting tot vaccinatie geldt, ze kunnen niet anders want er is geen personeel) die zo doodziek wordt van de vraag van klanten of ze gevaccineerd is.

  Ze heeft dan vaak geen zin in discussie en zeg dan maar “ ik heb toch ook een uitnodiging gehad voor vaccinatie?” Maar die gevaccineerden beginnen haar de keel uit te komen. En mij ook. Van dat rotvolk gaan we nog veel last krijgen. Boze tongen beweren dat ze niet lang meer zullen leven door die spuit. Zou het waar zijn?

  Like

  • Als je niet in eeuwige discussie wilt, hoef je niet eens te liegen.

   Als een zgn. ‘gevaccineerde’ aan mij (‘ongevaccineerd’ uiteraard!) vraagt of ik gevaccineerd ben, antwoord ik volmondig JA. Ben immers gevaccineerd als kind tegen DKTP etc. Punt.

   Vrijwel niemand zal specifiek vragen of je tegen CoJona bent ‘gevaccineerd’… en ook dan is mijn antwoord: Ja zeker! Immers mijn eigen delicate knappe immuunsysteem IS mijn vaccinatie. Next.

   Geliked door 1 persoon

  • Gijp.Vreemd genoeg heeft nog niemand aan mij gevraagd of ik gevaccineerd ben.Als ze het wel vragen zeg ik gewoon medisch geheim.

   Like

 5. “Als men dan volhardt in de ongeoorloofde discriminatie, kan burgerarrest plaatsvinden. Als de politie er dan wordt bijgehaald en die zich schuldig maakt aan openlijke geweldspleging en intimidatie, moeten de burgers de politie ter plaatse ontwapenen en inrekenen.”

  Hoewel ik daar helemaal voor ben, het merendeel van de zogenaamde wakkere medemens is van het geweldloze verzet. We verwachten toch niet dat die gewapende politie agenten zich over gaan geven aan ongewapende burgers?

  Geliked door 1 persoon

 6. Vergeet ook dat hamervormige gebied daar in Den Haag, ONDERGRONDS af te sluiten. Er lopen dacht ik diverse ondergrondse gangen vandaar naar het gebied t.o.v. de Scheveningse gevangenis en elders in Den Haag.
  Gewoon een kwestie van een paar gaatjes boren en de water- danwel de gasslang erop. Schijnt te werken.

  Wat betreft generaal Flynn en de Shaeff, hoop ik dat ie eens opschiet, maar ja alles heeft zijn tijd nodig.De burger is niet geheel tandeloos, vandaag mars der verbinding, politie, oud militairen en zorgmedewerkers doen ook mee, helaas (nog) ongewapend –> vreedzame demonstratie, maar het wordt anders als de boeren meedoen en 2 miljoen burgers gewapend met rieken, hooivorken, tractoren, vrachtwagens, pollepels, slagersgereedschap etc., maar ja ken nog wel ff duren voor de grote massa uit hun massamediale hypnose(TV) ontwaakt !!!

  Geliked door 2 people

 7. Beetje humor tussen de bedrijven door…

  I heard a joke about covid last week. I’d tell it to you but there’s a 99.997% chance that you won’t get it.

  💃

  Geliked door 1 persoon

 8. Het script (oktober 2017) John Hopkins Center for Health het uitgewerkte plan is vervroegd.

  SPARS pandemic scenario

  Inclusief the pdf to download

  Geliked door 1 persoon

 9. Overheid is strafbaar: Invoering COVI-pas zet Grondwet buiten werking.
  De overheid heeft de laatste 18 maanden zich bijna overal aan schuldig gemaakt Art 1 Grondwet verkracht door de tot december 2021 verlengde noodwet. Godallemachtig hoe heeft de “Nederlandse” bevolking zich zó in slaap laten wiegen, genoeg internetsites waarschuwden reeds lang hiervoor.

  Maar nee zich braaf de Grafeenoxide mRNA gentherapieën laten inspuiten door een heus leger van actieve doodskloppers die in opdracht handelden, immers befehl ist befehl het eventuele gezeik over werkelijk doden en ernstige bijwerkingen gewoon niet onder ogen willen zien.

  zoals het bij het bijwerkingen centrum LAREB gebeurd. LAREB gerund door zo’n actieve SP tante Agnes Kant die in het verleden “keihard” protest voerde tegen het gezondheidssysteem, tja het kan verkeren.

  Geliked door 3 people

  • Dr Reiner Fuellmich has now summarised the Corona Investigative Committees findings from over the last year

   Most of it is not new to those of us who have done our own research but perhaps for those who always ask if it were a global fraud or “take down” how could all countries be involved then perhaps some of Reiner’s closing comments summarised below give a flavour of how weak personalities were selected and moulded by those with a complete disregard for humanity in order to carry out the atrocities we are seeing across the world today:

   The WEF was started by Klaus Schwab in 1971 and since 1992 Schwab has been training his puppets through the Young Global Leaders Programme. Angela Merkel and Bill Gates were amongst the first to graduate. A large number of today’s leaders and politicians have also graduated from this programme including: Macron, Trudeau, Jacinda Ardern, Ursula von der Leyen, Sebastian Kurz (Austrian PM) and the German Health Minister.

   Their aims have been the destruction of regional economies to force reliance on global supply chains, the movement of wealth from the poorest to the richest, population reduction through genocide, and the control of the remaining population under a one world govt controlled by the UN and the WEF.

   However, Reiner states that people are waking up and they are taking action and we will win this war…

   💃

   Geliked door 2 people

  • Berichtje van vriendin

   Bhakdi and Fuellmich are in one political party for the General Election next Sunday. I did not vote for 2 decades but feel like I should do so now although they will have not much chances passing the 5% threshold needed to enter parliament.

   Like

   • Die 5% grens wordt niet gehaald omdat meer dan 50% van de kiezers een stembiljet per post heeft ontvangen.
    Bovendien is het telmechanisme ook in Duitsland 100% gemanipuleerd, want “Dominion”.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.