Bitcoin is Bloedgeld

Wie geld wil verdienen aan Bitcoin heeft bloed aan de handen.

Bitcoin is HET betaalmiddel van het zogenaamde DARK WEB.

Wat wordt verhandeld via dat DARK WEB wilt u als normaal mens niets mee te maken hebben. Het is een gigantische witwasmachine, gecoördineerd vanuit China.

 • drugshandel
 • wapenhandel
 • mensenhandel
 • kindersexhandel
 • kinderhandel
 • slavenarbeid
 • adrenochrome²

Wie zich met Bitcoin inlaat heeft bloed aan de handen.

UPDATE 8 september 2021: https://www.ntd.com/chinas-three-gorges-dam-water-level-hits-23-year-high_672543.html


Een belangrijk aspect van Bitcoin is de zogenaamde MINING. Het systeem is namelijk niet decentraal, zoals men u wijsmaakt, maar sterk gecentraliseerd. 95% van de datamining van Bitcoin gebeurt met megacomputers die zijn gesitueerd onder de Drie Klovendam in China. Omdat de computers zo enorm veel elektriciteit verbruiken, zitten deze onder de dam. Echter, deze dam staat al enige tijd op instorten. Het waterpeil en de druk is sinds 23 jaar niet zo hoog en groot geweest. Als deze dam instort zijn de wereldwijde consequenties de Great Reset voorbij. Miljoenen mensen zullen omkomen, het halve Chinees-communistische leger weggevaagd, de voedselvoorziening gehalveerd en de industrie volledig kapot. China zal de miljoenen containers die onderweg zijn naar de rest van de wereld direct terughalen. De wereldeconomie zal compleet tot stilstand komen.

Bitcoin is een instrument van de Chinese Communistische Partij.

Wie zich met de Chinees-communistische Bitcoin inlaat heeft bloed aan de handen.

Wie daar vanaf vandaag nog mee doorgaat zal worden veroordeeld.

Want als de Drie Klovendam niet onder haar eigen gewicht bezwijkt, dan wordt het met wat kinetische energie een handje geholpen.

Beter is het om Bitcoin te laten imploderen.

11 gedachtes over “Bitcoin is Bloedgeld

 1. Er is ondergronds een explosie geweest, dit is met opzet gedaan volgens de Aziatische genootschappen, ivm bovengenoemde. Jubilee oktober zou ook wel eens red oktober kunnen gaan worden, 15 oktober zou best wel eens de financiële markten kunnen gaan imploderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Afkeer aan geld, ben meer voor zelfonderhoudend met de bronnen uit de natuur,tenslotte daar hebben we ons leven aan te danken!
  Geld,wordt beheerd door de joden zoals de bijbel weergeeft, is des duivels!

  Geliked door 1 persoon

  • Daar kan ik heel ver in mee gaan, Joe. Maar even relativerend, geld is ook gewoon maar een handig ruilmiddel, we zijn tenslotte niet allemaal in staat om zelfvoorzienend van de natuur te leven. Even los van het feit dat we mega beroofd worden door de overheden en de banken. Het probleem is dat het merendeel van de mensen nooit tevreden is met wat ze hebben, het moet altijd meer, meer, meer. Dus hebben ze nooit genoeg aan wat er van hun zuurverdiende centen overblijft, toch blijven ze accepteren dat ze beroofd worden. Zij die nog wel wat overhouden proberen hun verslavingen aan luxe en overdaad mede te financieren door geld in crypto valuta of aandelen te stoppen. Niet beseffend (of het niet willen beseffen) dat ze daarmee het systeem van hun eigen kaalslag overeind houden. Begrijp wel dat je met het kopen van aandelen, juist die bedrijven financiert die door middel van lobbyen en omkoping de politiek en de overheden beheersen, en hierdoor medeverantwoordelijk zijn dat de democratie volledig buiten spel gezet is. Alle beursgenoteerde bedrijven maken onderdeel uit van de grote kartels, die ons middels een verzonnen dodelijke ziekte en de uitrol van 5G de oorlog verklaart hebben.
   Wat er aan crypto niet deugd is in bovenstaand artikel goed uitgelegd, met als aanvulling dat het ook nog eens als opstap bedoeld is naar de cashloze maatschappij. Zodat we nog wat makkelijker te beroven en af te persen zijn.
   Resumé, geld is niet zozeer de schuld van de problemen die het veroorzaakt, daar is de mens verantwoordelijk voor.

   Like

  • In Australië werden in bepaalde gebieden asielhonden geruimd, om te voorkomen dat mensen ze op zouden komen halen en zo corona kwamen verspreiden. Misschien is het dan een goed idee om alle ongevaccineerden preventief te ruimen? We zijn tenslotte nu toch al massaal gedegradeerd tot proefkonijnen, en bij de veestapel hadden ze ook geen problemen met deze methode.
   Maak ik hier slapende honden wakker, of zouden ze daar al stiekem over na denken?

   Like

 3. Erg kortzichtig om bitcoin de schuld te geven van die duistere handeltjes en volledig onterecht. Het overgrote deel van dat soort ilkegale handels vindt nog altijd gewoon plaats in USD, net als de financiering van bijna alle oorlogen! Dus iedereen die USD gebruikt heeft nog veel meer bloed aan zijn handen. Waar haal je deze bitcoinbeschuldiging vandaan?
  China heeft recentelijk de bitcoinminers het land uit gegooid, waarom zouden ze dat doen als het hun betaalmiddel zou zijn?
  Bitcoin is bovendien al een tijdje niet meer anoniem en niet meer fungable (zoek dit maar op), omdat elke bitcointransactie op de voet gevolgd wordt door blockchain analytic bedrijven die in opdracht van deep state alle verdachte bitcoins markeren als ‘verdacht’. Totaal onbruikbaar geworden dus voor dat ‘dark web’ wat een ander woord is voor ‘vrije markt’. Uiteraard moeten we die vrije markt geen mensen laten verhandelen, begrijp me a.u.b. goed.

  Like

  • Denk dat het wat meer sinister is dan jij hier laat voor komen.
   HGet is natuurlijk ook schokkend als je er een paar ton in hebt gestoken.

   Like

Reacties zijn gesloten.