Waarom het vaccin zo goed werkt – Australië doet het voor….

Alle alternatieve geneesmiddelen voor de dodelijke beademingsapparatuur van OMT malloot Gommers zijn VER.BOTEN! Een pandemie moet natuurlijk wel ergens op lijken, daar past geen logisch denken bij. De grootste Covidioten en fantasten mogen aanschuiven in het OMT onder leiding van de kinderhater Van D. De D is van Delta, de succesvariant. De D is ook van Delta, de slaapstand van de hersenen, het beste te vergelijken met bewusteloosheid, dan wel een comateuze status quo. Komt bekend voor?

Delta Hersengolven
0 Hz tot 4 Hz komt overeen met SR 4,11 Hz
Dit hersenritme treedt op in een diepe droomloze slaap of bewusteloosheid.

Terug naar de terreurstaat Australië, waar de mensen met bruut geweld door de vaccinatiestraten worden geknuppeld.

Om te voorkomen dat al te zeer bekend wordt, dat er alleen nog maar gevaccineerden in het ziekenhuis terecht komen, wordt een trucje uitgehaald.

In het ziekenhuis gebruiken ze nu Ivermectine voor de behandeling van gevaccineerde mensen. Waarom? Omdat ze dan kunnen beweren dat als je bent gevaccineerd, sneller beter wordt….. Precies. Ivermectine wordt verboden om er goede sier mee te maken. Vaccins werken. Punt.

Maar… als je niet bent gevaccineerd word je zonder pardon in no time aan de beademing gelegd: dat levert 37.000 dollar op, met als leuke bijkomstigheid dat je kunt blijven zeggen dat je dood gaat als je NIET bent geïnjecteerd….

Dat gebeurt uiteraard Down Under, in Nederland is alles OK en loopt het op rolletjes.

Gisteren zagen we voor het eerst in anderhalf jaar een rijtje wachtenden voor de vaccinatiestraat van de GGD. De invoering van de Covid-pas heeft effect: straks is de vaccinatiegraad in Nederland Sprookjesland 120%.

Bovendien is de kans dat je sneller weer op de been bent als je ondanks de vaccinatie weer eens Covid-19 hebt, met Ivermectine en HCQ uitsluitend voorbehouden aan de houders van de COVI-pas…..

Kom je in de apotheek en op vertoon van je coronapas mag je de VERBODEN middelen aanschaffen. Op vertoon van je vaccinatiepas krijg je ze van de zorgverzekering vergoed en krijg je zelfs korting op je premie. In dit geval is korting hetzelfde als geen verhoging. Ongevaccineerden krijgen bij weigering van een dubbele injectie en verdubbeling van de premie. Eigen schuld, dan moet je je maar niet beroepen op allerlei wetten en jurisprudentie, zoals deze:

9 gedachtes over “Waarom het vaccin zo goed werkt – Australië doet het voor….

 1. Wat we gisteren zagen was een oude foto.
  Mensen die zich niet laten prikken hebben onderzoek gedaan, zoals deze site bekijken en die kijken wel uit om zich te laten prikken.
  Zelfs niet als je boven de 70 bent.

  Like

 2. En als je Ivermectine legaal besteld in het buitenland dan wordt het tegengehouden bij de douane, Mijn bestelling, en ik denk wel van meerderen, is niet langs de douane in NL gekomen.
  Zo zie je maar weer dat er alles wordt gedaan om ons aan de vaccinatieprik te krijgen. Eens kijken wie het laatst lacht!

  Geliked door 2 people

 3. Gisteren zagen we voor het eerst in anderhalf jaar een rijtje wachtenden voor de vaccinatiestraat van de GGD. De invoering van de Covid-pas heeft effect: straks is de vaccinatiegraad in Nederland Sprookjesland 120%

  Hahaha, dat zal het volk nog geloven ook. Maar ik heb een andere theorie. Je moet 2 prikken hebben en een booster. Anders ben je niet volledig gevaccineerd. Dus een Corona dode ben je al ondanks de twee prikken, zolang geen booster ben je een ongevaccineerde (niet volledig beschermd) dus Corona dode en dat wordt elk jaar herhaalt. Zo kunnen we dat eeuwig volhouden,

  Ik ga maar eens een rondje fietsen en een terrasje pakken. Vanaf volgende week zien ze me niet meer. Of het gezonde verstand komt terug. Denk het niet.

  Like

  • ik heb geen draagbare telefoon en zal deze ook nimmer aanschaffen. ik doe alles per vaste computer (ddesktop) en via vaste telefoon. BEN İK DE KLOS OF DE OVERWİNNAAR OP TERMİJN?

   Like

 4. Wat kan er mis lopen:
  CEO’s van de big pharma gifmengers:

  Johnson & Johnson: Alex Gorsky (Ashkenazi joods)
  AstraZeneca : Leif Johansson (Ashkenazi joods)
  Pfizer: Alber Bourla (Ashkenazi joods)
  Moderna: Stephane Bancel (Ashkenazi joods)
  Sputnik V: Gincburg (Ashkenazi joods)

  Like

Reacties zijn gesloten.